Ieşirea Din MATRIX: Proteste, Efecte şi o nouă PETIŢIE (12.02.2009)

joi, 12 februarie 2009

Proteste, Efecte şi o nouă PETIŢIE (12.02.2009)

PROTESTE MAI VECHI ŞI MAI NOI, EFECTELE LOR, SPERANŢE
ŞI O NOUĂ PETIŢIE (pe care vă rugăm să o semnaţi)

Suntem un pic dezamăgiţi de numărul redus de manifestanţi anticip prezenţi ieri la CURTEA DE APEL. Nu ştim dacă aşa se va rezolva ceva. Cu aşa puţini oameni e greu. Iar în presă sunt prezentate lucrurile foarte anapoda. Se creează senzatia că faci parte dintr-o sectă ciudată dacă îţi ceri drepturile. Sunt prezentaţi în mare parte doar oameni care o ţin una şi bună cu 666 în sus, 666 în jos, de parcă dacă ar fi alt număr pus acolo ar fi ok. Aspectul cu numărul 666 este secundar, este un argument în plus al creştinilor, dar nu este unul fundametal, nu aia e problema principală!!!
Credem că am discutat destul de mult pe tema asta în toate articolelel din Categoria MICROCIPURI. O să vă ţinem la curent cu noutăţiile ce apar.
Nu mai ştim unde am întâlnit ideea asta, dar ajungem şi noi să credem, că oamenii lucizi, cu capul pe umeri, care-şi cunosc drepturile, care se zbat pentru libertatea lor, care fac ceva în direcţia asta sunt aşa de puţini că parcă ar fi dintr-o sectă exotică ceva. Ni se creează o imagine de nebuni, de fanatici, de penibili, de sectanţi.
Adevărul e că suntem cam nebuni, cel puţin noi aştia care scriem pe acest blog.
Sau depinde cum priveşti. Este totuşi o chestiune de perspectivă.

"Un nebun gonea pe stradă pe contrasens si la un moment dat aude la radio:
Dumnezeule mare, un nebun conduce o maşină pe contrasens! Aveţi mare grijă!
La care nebunul zice: Care unul? Sunt zeci, sute!"

Pentru a vedea ce s-a întâmplat la procesul de ieri dela Curtea De Apel, care a fost atmosfera, ce s-a obţinut vă recomandăm să vizitaţi blogul lui VICTOR RONCEA unde veţi găsi, mai nou şi


În ceea ce priveşte protestele, apărarea drepturilor omului, acestea nu sunt puţine, dar dacă nu au prea fost făcute publice, nu au fost luate în seamă. Şi chiar dacă au fost făcute publice nu au fost luate în seamă, deoarece suntem luaţi pe sus de oficialităţile care pe banii noştrii şi cu acordul nostru tacit, ne mănâncă seminţe în cap şi se fac ceva pe doleanţele noastre.

De exemplu, de curând, am fost contactaţi de Domnul Galambos Tiberiu, liderul Asociaţiei Civice Dreptatea, care de multă vreme se agită şi pe la Avocatul Poporului şi prin presă încă din 2007 să-şi apere drepturile de cetăţean şi bineînţeles este privit ca un ciudat, ca o oaie neagră, ca noi toţi ăştia de ne agităm şi protestăm.
Cert este că, dacă acţiunile Domnului Galambos ar fi încununate de succes, s-ar creea un antecedent care ne-ar ajuta pe toţi în lupta aceasta cu autorităţiile mafiote şi cu legiile astea neumane care ni se bagă pe gât cu pumnul, legi legate de microcipuri şi de actele de identitate astea noi, cu holograme şi de paşapoartele noi.
Atunci când au început să se introducă noile cărţi de identitate, cu hologramă, în cercurile interne ale poliţiei se stipula că dacă există persoane care, datorită credinţei lor religioase, nu acceptă aceste cărţi de identitate noi, să li se aprobe cererea şi să li se dea buletine vechi (Ordinul ministerului de interne nr.1190 din 31.07.2001). Aceasta ar fi trebuit să fie o chestiune publică, dar nu a fost, deoarece s-au ferit de o dezbatere publică aşa cum s-au ferit şi acum cu implementarea microcipurilor în paşapoarte şi în animale.
Deci, pasul premergător actelor cu microcipuri a fost cel al cărţilor de identitate cu hologramă.
Care este problema cu cărţiile de identitate cu hologramă puteţi afla în articolul din ziarul online TelegrafOnline.

Vă prezentăm în continuare câteva trimiteri către acţiunile, pe care acest român curajos, le-a întreprins până acum (am primit prin email de la dânsul mai multe documente pe care, le-am postat pe scribd.com ca să vi le putem face cunoscute mai uşor, cu acordul dumnealui).

Să le luăm pe rând:

1) Catre "Evidenta Populatiei" Hunedoara.
2) Răspunsul celor de la "Evidenţa Populaţiei" Hunedoara
3) Catre "Inspectoratul National pentru Evidenta Persoanelor" Bucuresti
4) Răspunsul celor de la "INEP" Bucuresti
5) Memoriul Adresat Avocatului Poporului
6) Buletinele Elctronice: Între Evoluţie şi Apocalipsă (Un articol TelegrafOnline)

Dânsul poate fi contactat şi la adresa de email: asociatia_dreptate_hd@yahoo.com



Numerele de telefon:
0746 586 729; 0732 745 763; 0770 818 212.

Dacă sunteţi de acord cu Domnul Tiberiu Galambos, semnaţi vă rugăm:
Petiţia online către Avocatul Poporului
(Prelungirea valabilitatii buletinelor de identitate prin aplicarea foto 2)

Şi nu uitaţi:

„Legea este facuta pentru Om si NU omul pentru lege."

2 comentarii:

  1. Buna,

    Asa e, am fost putini. Ma intrebam daca voi erati cei cu pancartele.

    Numai bine,

    Alina

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost putini, pentru ca anumiti "prieteni" de-ai nostri au avut grija sa contramandeze in ultima clipa participarea a vre-o 300 de oameni... daca intelegi la cine ma refer. E a doua tradare de felul acesta, urmatoarea nu va mai fi !

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...