Ieşirea Din MATRIX: Codul Lui Moise (13.02.2009)

vineri, 13 februarie 2009

Codul Lui Moise (13.02.2009)

THE MOSES CODE (2008)

Felicităm şi noi apariţia pe piaţă, la Editura For You, a cărţii CODUL LUI MOISE şi proftăm şi noi de această ocazie ca să vă prezentăm documentarul cu acelaşi nume, realizat de acelaşi autor al documentarului "THE SECRET - Law of Attraction", Drew Heriot, deoarece articolul pentru carte se potriveşte şi documentarului şi aparţine în întregime Monicăi Vişan, de la Editura For You, de la care am primit următorul Newsletter:

"Dragii mei, am bucuria sa va ofer cartea CODUL LUI MOISE, Cel mai puternic instrument de materializare, din istoria lumii, scrisa de JAMES F. TWYMAN. Cartea prezinta in termeni clari ce inseamnă acest cod si, mai ales, cum ne ajuta el sa materializam ceea ce dorim in viata. Cititi-o si aplicati codul si veti vedea ce se intampla. In aceste vremuri in care totul se accelereaza si se materializeaza rapid, aplicarea codului lui Moise ne face sa ajungem usor la indeplinirea dorintelor, intr-un mod care este spre binele nostru cel mai inalt si al tuturor.

Lectura placuta,

cu drag, Monica


Dupa ce Codul lui Moise a fost revelat evreilor pentru prima data, au avut loc unele dintre cele mai mari miracole din istorie. La scurt timp dupa aceea, conducatorii cu autoritate au decretat ca energia inerenta acestuia era, pur si simplu, prea puternica si prea periculoasa, pentru a fi folosita de altcineva decat de cei mai inalti initiati...

A venit vremea sa cunoastem si noi Codul – nu doar pentru a aduce noi bogatii in viata noastra, ci si pentru a crea o lume bazata pe legile compasiunii si pacii. Ni se ofera cel mai puternic instrument din istorie, pentru a ne crea propria realitate.

Ceea ce cititi aici nu e o simpla poveste de spiritualitate; este reala si adevarata. Avem nevoie de suflete iluminate pentru a materializa, in sfarsit, lumea visurilor noastre. Este usor sa te uiti la Pamant si sa vezi distrugerile provocate de actiuni inconstiente. Planeta noastra nu a ajuns in aceasta stare, de una singura, ci din cauza deciziilor noastre colective. Intrebarea ce trebuie pusa este simpla: Vom alege sa facem asta in continuare, sau ne vom hotari cu fermitate sa urmam mai degraba chemarea sufletului, decat pornirile ego-ului? Lumea si tot ce exista in ea se va transforma, pentru a corespunde cu ceea ce simtim cu adevarat.

Fiecare dintre voi are un rol esential de jucat si de aceea v-a gasit aceasta carte (sau acest documentar, adaugam noi).

Pentru moment, relaxati-va si bucurati-va. .. sunteti pe cale sa porniti intr-o calatorie care va va schimba viata!

CODUL LUI MOISE

Este oare posibil ca acum 3.500 de ani, Moise sa fi aflat secretul prin care se poate atrage tot ce iti doresti? Codul lui Moise a fost folosit initial pentru a crea unele dintre cele mai mari miracole din istorie, dar apoi a fost ascuns si numai celor mai inalti initiati li s-a permis sa-l invoce. In aceasta carte, James Twyman dezvaluie Codul pentru prima data, aratand cum poate fi el folosit pentru a ne schimba vietile ... si chiar lumea. Folosind tehnicile prezentate in aceste pagini, veti descoperi cum puteti integra cel mai puternic instrument de materializare din istoria lumii, in propria voastra viata.

In centrul Codului lui Moise se regaseste adevarata functie si aplicarea practica a Legii Atractiei. Poate vi s-a spus ca aceasta Lege se ocupa cu a „obtine” lucrurile pe care le doriti – lucruri despre care aveti impresia ca va vor face viata mai placuta. Dar ce-ati zice daca acesta este doar primul pas, iar descifrarea Codului lui Moise depinde mai degraba de ceea ce sunteti dispusi sa „oferiti” si nu sa „primiti”? Ar insemna ca posedati deja abilitatile pentru a materializa, chiar acum, tot ce va doriti! De asemenea, ar putea arata si faptul ca aveti capacitatea – ba chiar responsabilitatea – de a folosi aceasta Energie Divina pentru altceva decat pentru bani, o masina mai buna, sau o relatia perfecta. Sunteti aici sa valorificati puterea Divinitatii insasi, pentru a crea o lume bazata pe legile compasiunii si pacii. Aceasta este sarcina pe care trebuie sa o duceti la bun sfarsit.

Bine ati venit la Codul lui Moise!

Iata si un fragment din carte ...

" Imaginati-va ca stati cu spatele la lumina si vedeti umbra. A sosit momentul sa ne intoarcem si sa ne uitam din nou in lumina, nesocotind in mod simbolic dorintele ego-ului. Intoarcerea spre lumina este echivalentul alegerii de a vedea asa cum vede Dumnezeu, cautand darurile sufletului, in locul celor care nu ne vor satisface niciodata.

V-ati putea intreba: ce inseamna sa vezi prin ochii lui Dumnezeu? In fiecare clipa a vietii voastre, puteti alege modul in care sa percepeti tot ce e in jur – respectiv, oamenii din viata voastra, situatiile in care va aflati si evenimentele pe care le intalniti in cale. Daca va hotarati sa priviti cu ochii ego-ului (Umbra), veti vedea totul ca separat si izolat. Asa cum v-am spus, una dintre credintele ego-ului este ca trebuie sa va aparati de ce e in exterior, care va poate ataca fara veste. Observati lumea cu suspiciune, incapabili sa percepeti realitatea, deoarece va uitati printr-un filtru fumuriu. Oamenii sau situatiile care v-ar fi putut fi de folos, sau v-ar fi adus o mare bucurie, nu sunt luate in seama, ba sunt chiar atacate – si asta, pentru ca ati ales sa priviti lumea in acest fel.

Daca alegeti sa vedeti prin ochii sufletului, atunci lumea si tot ceea ce contine ea apar intr-o lumina foarte diferita. Va dati seama ca nu sunteti separat, ci in legatura stransa cu realitatea pe care o observati. Nu e nevoie sa atacati, pentru ca stii ca te-ai ataca pe tine insuti. Singurul lucru ce ramane de facut este sa binecuvantezi tot ceea ce percepi, deoarece, in final, fiecare experienta te conduce catre o mai mare intelegere a scopului tau cel mai inalt in aceasta viata.

Mai devreme ati citit ca ego-ul urmareste sa obtina, in timp ce sufletul cauta sa daruiasca. Asta, pentru ca sufletul – care acum sta cu fata la Lumina, nu la umbra – urmareste sa imite Lumina, sau pe Dumnezeu. Sufletul este legatura, sau puntea, dintre ego si Divinitate. Dupa ce ati trecut peste aceasta punte si v-ati unit constiinta cu Dumnezeu, scopul lui este realizat, iar el se recunoaste ca fiind una cu Creatorul lui. Cu alte cuvinte, sufletul este absorbit inapoi in intentia lui Dumnezeu, extinzandu-se si dilatandu-se exact ca si Dumnezeu. Cei doi au devenit unul si doar unimea exista.

Asta ne duce la etapa finala – Lumina.

Ea este sursa a tot ceea ce percepeti, cea care lumineaza si creeaza Corpul (sufletul) si Umbra (ego-ul). Scopul Codului lui Moise este de a va face sa depasiti identificarea cu ego-ul si sa priviti prin ochii sufletului, iar apoi, sa va aminteasca faptul ca, in realitate, nu sunteti nici una dintre acestea doua. Voi sunteti Lumina – una cu Sursa care lumineaza deasupra intregii creatii. Acesta este scopul vostru, dar atingerea lui inseamna ca, de data aceasta, trebuie sa va implicati mai mult.

La inceputul Partii a II-a, vi s-a oferit ocazia de a va opri si de a va bucura de lectiile invatate, folosindu-le pentru a atrage tot ce va doriti in viata. Daca ati fi ales sa va opriti acolo, ati fi fost in posesia instrumentelor necesare pentru a materializa orice realitate doreati – si. pe moment, ati fi fost linistiti. Dar aceasta satisfactie nu ar fi durat, pentru ca puteati satisface doar dorintele ego-ului, si nu dorul arzator din interior – cel al sufletului, care nu poate fi satisfacut de nici o realizare fizica. Sufletul cauta ceva ce se afla dincolo de aceasta lume, ceva ce nu poate fi definit, sau sters de timp sau moarte. El cauta eternul – sau cel putin calitatile acestuia, care se manifesta in aceasta lume.

Care ar fi aceste calitati?

– Pace

– Iubire

– Iertare

– Bucurie

– Rabdare

Ele sunt prezente atat aici, cat si in Cer, care este definit mai degraba ca o stare de constiinta, decat ca un loc unde te duci dupa ce mori. Ele reprezinta punti solide, care conecteaza aceasta lume la cea reala – o lume bazata mai degraba pe legile Unimii, decat pe separare. Ego-ul si sufletul sunt vehicule care ne poarta in aceste dimensiuni diferite, dar doar acolo unde pot merge. De exemplu, daca ati conduce o masina si ati ajunge la malul marii, nu ati putea merge mai departe. Ati avea nevoie de o nava care sa va traverseze oceanul, sau de un avion care sa va duca acolo mai repede.

Ego-ul este ca masina. Va poate transporta pe uscat, dar este foarte limitat, atunci cand e vorba de alte necesitati. Vaporul va poate duce peste ape, dar si el este limitat, iar calatoria dureaza mult. Doar un avion va poate transporta oriunde doriti, deoarece este capabil sa se ridice deasupra Pamantului. Nu conteaza daca mergeti printr-un desert, sau treceti peste un munte. Capacitatea lui de a se ridica la inaltime ii permite sa depaseasca restrictiile impuse de lumea de dedesubt.

In prima parte a acestei carti, conduceati masina, iar ego-ul era in control. Apoi ati trecut la vapor, iar sufletul a inceput sa va poarte in locuri unde masina nu avea acces. Acum e momentul sa urcati la bordul unui avion, pentru ca in locul spre care va indreptati nu se poate ajunge nici cu masina, nici cu vaporul. Acest avion se va ridica deasupra Pamantului si va va purta spre un nou taram, care nu este limitat de legile sau randuielile trecutului.

De aici, intrati in Lumina. "

In documentar mai apar, printre alţii, Neale Donald Walsch (autorul Conversatiilor cu Dumnezeu), Gregg Braden (autorul a numeroase cărţi printre care şi "Trezirea la punctul zero" şi multe altele) si binenteles James Twyman, care pe lângă această carte, prezentată azi, a mai scris şi "Emisarii Iubirii" şi "Emisarii Luminii", alte două cărţi dragi nouă.
James Twyman si Neale Donald Walsch au mai colaborat şi la scenariul filmului "Indigo", un film despre un copil cu capacităţi aşa zis paranormale, un copil numit indigo. Acest film este făcut de Stephen Simon, cel care a mai realizat What Dreams May Come (O Iubire Fără Sfârşit), Somewhere In Time (Undeva Cândva) şi Conversations With God (filmul), nişte filme de referinţă.

Vedeţi documentarul tradus, aici:



2 comentarii:

  1. bine...interpretarea gresita e in engleza...si poate fi citita in ambele sensuri...si cu virgula si fara.dar in alte limbi???sau in limba in care a fost inintial scrisa? de ex in romana nu puteam pronunta fraza asta in acelasi fel si sa aiba intelesuri diferite cu virgula si fara.e total diferit: "eu sunt ceea ce sunt" si "eu sunt aia, sunt". in limba romana diferenta nu o face numai o virgula...deci...

    RăspundețiȘtergere
  2. 'imi pare bine'ca bush a adus pacea-n sua

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...