Ieşirea Din MATRIX: CÂTE CEVA DESPRE PROTESTELE DIN ROMÂNIA - Arătați că gâniți!

marți, 17 ianuarie 2012

CÂTE CEVA DESPRE PROTESTELE DIN ROMÂNIA - Arătați că gâniți!


ROMÂNI - Dacă Tot Protestaţi În Stradă Trimiteţi Nişte Mesaje Mai Deştepte! Arătaţi că gândiţi !
LUMEA ÎNTREAGĂ VA VEDEA ŞI VA APRECIA!

Urmarim si noi cu interes ce se intampla in tara si pe de-o parte ne bucura ca o parte din oameni s-au trezit si devin mai activi , insa pe de alta constatam cu tristete cat de adormiti sunt inca majoritatea. Nimeni nu merge mai departe de Basescu ca revolta si mesaj. Basescu pare capul tuturor rautatilor insa si el este in amarat de pion in piramida puterii. Ne revoltam impotriva unei zale din lantul din jurul gatului nostru (de vite la pascut dupa cum ne vad ei), uitand cine sunt adevaratii stapani care ne-au pus in lant. Nimeni nu striga impotriva FMI-ului, impotriva ocultei mondiale care dicteaza in tara asta totul şi doresc instaurarea Noii Ordini Mondiale complet si definitiv pe tot Pamantul (BILDERBERG, COMISIA TRILATERALA, CFR, CLUBUL DE LA ROMA, SIONISTILOR ROTSCHILD SAU IEZUITILOR samd), nimeni nu se revolta impotriva familiei  Rotshchild si a altor mari bancheri de talie mondiala, gen Rockefeller, care practic detin toti banii lumii si care fac lumea să se învârtă şi ne afectează inclusiv pe toti.

Corporatiile multinationale sunt deasupra guvernelor si nimeni nu se revolta impotriva lor, impotriva mariilor imperii multinationale care au bugete mai mari decat multe tari! Mariile companii energetice si din alte industrii strategice, din presa, banci,  dicteaza foarte mult mersul acestei tari. Ne doare la basca daca pica Basescu, Boc sau Udrea. Caci alti rechini sunt pregatiti sa le ia locul. Ne doare la basca de toate partidele din Romania oricare ar fi deoarece toate sunt sclavele UE si ocultei. Guvernantii nostrii romani sunt niste pacalici, niste pioni care sunt foarte usor de inlocuit, aflati foarte jos in piramida puterii (din poza de mai sus). Cerseala dupa un banut in plus (o faramitura de la masa unor bogati care au triliarde bani facuti din nimic) pentru un loc de munca (inregimentarea intr-un sistem bolnav, un soricel pe rotita, un sclav in plus) si majoritatea cererilor pe care le-am auzit sunau umilitor pentru conditia umana. Ei ne umilesc, ne calca in picioare si ne exploateaza ca pe niste vite, iar voi cereti mai mult fan, un staul mai curat si un stapan un pic mai bun, care sa va mulga mai tandru ... cam asa suna multe dintre cererile voastre! Dar asta e parerea noastra. In esenta aceste proteste sunt pentru AFIRMAREA DEMNITATII! şi nu altceva. (cititi si "Poporul suveran" ca sa aibe voie in tzarcuri, se lasa perchezitionat, legitimat si fotografiat! Scopul protestelor: afirmarea demnitatii !)

TOT SISTEMUL ESTE PUTRED! TREBUIE TAIAT RAUL DE LA RADACINA SI REGANDIT COMPLET TOTUL!

Dedicăm şi noi celor care ies în stradă şi jandarmilor şi forţelor de ordine următorul filmuleţ. Acest fragment din filmul Marele Dictator suprapus pe muzica din filmul Inception se potriveşte perfect zilelor noastre. Un discurs genial sustinut de o muzica pe masura. O potrivire perfecta!


De asemenea va amintim o poezie scrisa de Constantin Tanase in anii 40 (multumim Moderator777) care este la fel de actuala acum ca si atunci, semn ca istoria se repeta cam la fel, dupa aceleasi tipare inventate de oculti:


"Constantin Tănase, 
“Şi cu asta ce-am făcut?”

Ne-am trezit din hibernare
Şi-am strigat cât am putut:

Sus Cutare! Jos Cutare!?
Şi cu asta ce-am făcut?
 
  Am dorit, cu mic, cu mare,
Şi-am luptat, cum am ştiut,
S-avem nouă guvernare?
Şi cu asta ce-am făcut?


Ca mai bine să ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar trăim în săracie?
Şi cu asta ce-am făcut?


Ia corupţia amploare,
Cum nicicând nu s-a văzut,
Scoatem totul la vânzare?
Şi cu asta ce-am făcut?


Pentru-a câştiga o pâine,
Mulţi o iau de la-nceput,
Rătăcesc prin ţări străine?
Şi cu asta ce-am făcut?


Traversăm ani grei cu crize,
Leul iar a decăzut,
Cresc întruna taxe-accize?
Şi cu asta ce-am făcut?


Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte,
Şi cu asta ce-am făcut?


Se urzesc pe-ascuns vendete,
Cum nicicând nu s-a văzut,
Ţara-i plină de vedete,
Şi cu asta ce-am făcut?


Pleacă-ai noştri, vin ai noştri!
E sloganul cunoscut;
Iarăşi am votat ca proştii,
Şi cu asta ce-am făcut?


Constantin Tănase, născut la 5 iulie 1880, a murit la Bucureşti, în 1945. Există zvonuri potrivit cărora ar fi fost ucis de Armata Roşie invadatoare, deşi alte surse indică faptul că moartea sa s-a datorat unui blocaj renal.
Constantin Tănase încă mai juca în Bucureşti, la un an de la invazia sovietică şi se spune că ar fi fost ucis din cauza satirei la adresa soldaţilor ruşi, care aveau obiceiul să rechiziţioneze mai ales ceasuri, folosind expresia: “Davai Ceas” (davai = dă-mi)

Rău era cu “der, die, das”
Da-i mai rău cu “davai ceas”
De la Nistru pân’ la Don
Davai ceas, davai palton
Davai ceas, davai moşie
Haraşo tovărăşie!
 
După mai multe reprezentaţii a fost arestat, ameninţat cu moartea şi i s-a ordonat să nu mai joace piesa. În următorul spectacol a apărut pe scenă într-un pardesiu imens, cu mânecile pardesiului căptuşite de sus până jos cu ceasuri de mână. Spectatorii l-au aplaudat frenetic la apariţie, deşi actorul nu a scos niciun cuvânt. Apoi şi-a descheiat pardesiul, scoţând la iveală un ceas cu pendulă! A spus doar: “El tic, eu tac, el tic, eu tac”.

Două zile mai târziu, marele actor era mort."

Am tot vorbit de manifestaţii, de revoluţii pe acest blog (aici de exemplu) şi nu ne-am schimbat totuşi părerea. Suntem mai degraba de acord cu ce spuneau si cei din filmul Prosperă despre nonparticipare nonviolenta in sistem ca o modalitate mult mai eficace de a protesta (studiati cu atentie acel film si solutiile oferite de ei in film care sunt mult mult mai eficiente si potrivite pentru a face schimbari adevarate si masive in lumea asta). Revolutiile de genul celor care se intampla in Romania acum au sanse mici sa rezolve ceva.

Singura si adevarata revolutie este cea interioara, cunoasterea de sine, descoperirea adevaratei noastre identitati la nivel de experienta  (nu doar intelectual) si eliberarea din Matrix sau mai bine zis din identificarea noastra cu Matricea (care in esenta este de natura mentala si este formata din prejudecati, credinte, automatisme, frici, iar noi suntem profund identificati cu aceasta structura corp-minte, o structura atat individuala cat si colectiva). Revolutia exterioara reala nu este posibila fara oameni revolutionati in interior. Cele exterioare ar fi doar niste revolutii izvorate din reactii oarbe si din frică. Astfel de revolutii sunt foarte usor de manipulat, demontat, redirectionat, deturnat, sabotat. Este evident faptul ca tot ce se intampla in Romania este menit sa provoace razmerita, instabilitate, violenta, iar jandarmii provoaca violenta. Este stimultata violenta. Se doreste o stare de haos si instabilitate. Din acestea vor castiga tot ocultii. O varianta mai de dorit a unei revolutii exterioare este cea non-violenta complet, pe care a initiat-o Gandhi sau Martin Luther King Jr. .

Revolutiile adevarate vin de la Sine (la propriu si la figurat). Poate nu credeti, dar chiar si acum, suntem in mijlocul unei profunde revolutii, pe care unii simt să o demonstreze si pe strada. Incet incet, oamenii se trezesc. Însă adevărata revolutie, o revolutie pasiva, pasnica,  se desfasoara in interiorul multora dintre noi. Multi reunta incet incet la diversele dependente, sau intr-un fel sau altul se rup de Sistem, nu-l mai sustin ca inainte, nu mai pun "botul" la minciunile lui, iar cand vom atinge masa critica, Sistemul va colapsa de la Sine, mai devreme sau mai tarziu, daca schimbarea noastra interioara este una reala. Dar asta e parerea noastra ...

Caile de revolutionare interioară si eliberare spirituala accelerata sunt abordate in Categoria CĂI SPIRITUALE (recomandam in special Categoria ŞAMANISM şi VIPASSANA).

Un articol frumos intitulat, PACEA - O Valoare universala, in ton cu ce gandim si noi poate fi citit si aici:  http://www.moreofyou.ro/

REVEDEŢI FILMUL THRIVE AICI:


 

ACTUALIZARE:
Pe blogul MISA am gasit totusi o poza cu cineva care gandeste ca noi, in multime:


ACTUALIZARE (21.01.2012)

Cineva ne-a rugat sa deschidem o rubrica dedicata bannerelor inteligente, asa ca o vom deschide aici la sfarsit de articol. Bannerele sunt trimise de cititorii blogului. Ne-ar bucura voturile dvs. Vom actualiza lista de bannere pe masura ce apar.

PRIMUL BANNER:
AL DOILEA BANNER


AL TREILEA BANNER


O SERIE DE BANNERE
NU MAI VREM SĂ FIM SCLAVII SISTEMULUI!

NU NE-AM NĂSCUT SĂ FIM CONDUȘI!

JOS ELITA FINACIARĂ ȘI TOTI SCLAVII OBEDIENȚI AI ACESTORA, IMPLICT BĂSESCU ȘI TOATĂ CLICA POLITICĂ!

JOS XENOFOBISMUL ELITIST! VOI CEI CARE VĂ CREDEȚI ELITE ȘI CONDUCĂTORI NU SUNTEȚI SEPARAȚI DE NOI, "CIUMPALACII, VIERMII, PULIMEA"! FĂRĂ NOI SUNTEȚI NIMENI!

SISTEMUL ESTE CONDUS DE BANI!
BANII SUNT DEȚINUȚI DE CÂȚIVA MAGNAȚI INTERNAȚIONALI!
EI SUNT STĂPÂNII VOȘTRII!
JOS OCULTA FINANCIARĂ!

SISTEMUL E PUTRED! PUTEREA APARȚINE POPORULUI! NU AVEM NEVOIE DE REPREZENTARE POLITICĂ! NE PUTEM EXPRIMA ȘI SINGURI VOINȚA! EXISTA TEHNOLOGIA!

SISTEMUL ARE NEVOIE DE SCLAVI CA SĂ SUPRAVIEȚUIASCĂ!
REFUZ SĂ FIU SCLAVUL BANILOR ȘI A CELOR CARE-I DEȚIN!

OAMENII SUNT CONDUȘI DE GUVERNE, GUVERNELE DE CORPORAȚII, CORPORAȚIILE DE BANCHERI, BANCHERII DE ORGANIZAȚIILE OCULTE!
JOS ORGANIZAȚIILE SECRETO-DISCRETE (BILDERBERG, CFR, COMISIA TRILATERALĂ, CLUBUL DE LA ROMA, MASONERIA, SIONISMUL ROTSCHILD)!

MATERIALISMUL ESTE DEPĂȘIT!SUNTEM CU TOȚII UNA!
SINGURA REVOLUȚIE ESTE CEA INTERIOARĂ!

La final aveți și următoarea dedicație muzicală, un videoclip motivațional cu Bob Jovi:



35 de comentarii:

  1. Frumos articol. Concentreaza perfect si parerea mea despre revolta oamenilor din ultimele zile. E fascinant cu poezia scrisa de Constantin Tanase se potriveste mot-a-mot cu ceea ce se intampla si astazi, 70 de ani mai tarziu. Se pare ca lectiile se repeta pentru poporul roman, pana cand vor fi invatate. Mai exact, pana cand vor invata ca nu cu revolutii, linsari, lovituri de stat, proteste, sau cu schimbari de sefi de stat, vor schimba ceva!
    Felicitari. Il dau si altora. Merita citit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne bucuram ca suntem pe aceasi frecventa de unda! Te imbratisam!

    RăspundețiȘtergere
  3. In aceste zile romanilor li se ofera doua variante de existenta :1.cea lipsita de demnitate,in care pana si protestul unor oameni jefuiti si mintiti de cei aflati in slujba lor,trebuie facut in asa fel incat sa placa guvernantilor(varianta cu tarcurile);2.varianta cu pierderea libertatii-cea in care nu se supun,se lupta iar in final ajung in duba jandarmilor(platiti tot din munca protestatarilor!!).Guvernantii ne-ar vrea atat de spalati pe creier incat odata ce ne-au aruncat aceste doua momeli,noi neaparat sa muscam una din ele;e ca si cum pescarul l-ar intreba pe peste ce carlig prefera,unul rosu sau unul albastru?....Sfat:cand adversarul iti ofera doua variante,''la alegere''in care sa-l confrunti,fa efortul si alege o a treia cale,cea personala.
    Bun articolul,inspirata poezia lui Tanase si de extrema actualitate(oare istoria se repeta?!:))...intrebarea e retorica,e doar pt scepticii care nu cred ca istoria urmeaza un curs cu o agenda prestabilita).Am redistribuit pe google+ si facebook,sper sa nu va deranjeze.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim XXXWho! Ne bucuram ca nu suntem singuri in parerile noastre. Puteti sa distribuiti totul de pe acest blog atata timp cat este specificata sursa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate acest miting nu face altceva decit sa intareasca pozitia celor de la conducere . acest miting a aratat cata nevoie are populatia de conducatori . Parerea mea este ca trebuie aratat ca nu avem nevoie de ei , ca putem fi proprii nostri lideri . Eu cred ca o adevarata revolta ar fi prin renuntare si adoptarea uni mod de trai simplu . cand nu mai are cine sa plateasca taxele , cand nu mai are cine sa munceasca pentru marii boieri , atunci as vrea sa vad pozitia domnilor din varful piramidei .
    Dar din pacate omenirea doarme si viseaza cu ochi deschisi la viata palatina care le-a fost trasa peste ochi
    Namaste

    RăspundețiȘtergere
  6. Da ... Nonparticipare, nonviolenta la SISTEM. Sunt multe idei si solutii, iar cei din filmul Prospera le spun. Iar site-ul lor este extraordinar organizat.
    http://www.thrivemovement.com/solutions

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa-zisul protest e un alt exemplu de manipulare masiva. In 2010, cand au fost proteste peste proteste, s-a schimbat ceva? Nu. Adica da. In mai rau. Ce am facut 22 de ani? Nimic. Ce se va schimba acum? La fel, nimic. Puteti sa visati linistiti, macar atata lucru. Poate vreo 10 ca Antonescu si Cuza la un loc sa scoata tara din marasm. Retineti ca ORICINE VA VENI, NU VA FI INTERESAT SA SCOATA ROMANIA DIN PRAPASTIE. De restul... sa traiti bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa nu uitam si exemplul Greciei, al Spaniei care protesteaza de multe luni si mult mai in forta si sunt mult mai numerosi si nu s-a rezolvat nimic. Se protesteaza in lume de luni de zile, iar pe guvernanti ii doare la basca (vezi miscarea Occupy samd).

    RăspundețiȘtergere
  9. Bun articol.
    Ati marcat corect ca exista riscul sa nu fie inteles un mesaj care e cu adevarat impotriva sistemului mondial. Nu exista destui oameni cu educatia necesara sa inteleaga la un protest care sunt mesajele/lozincile/doleantele mai importante si care cele mai putin importante.

    De aceea noi la nepartidul nu recomandam proteste inainte de a avea un pachet de idei si solutii. Cu ce sa inlocum raul? Haideti intai sa pregatim solutia si apoi sa facem revolutia. Ca se poate!

    http://nepartidul.wordpress.com/
    Christian Tzurcanu, pt nepartidul

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu ne asteptam ca sa fie prea multi cei care gandesc ca noi, insa daca sunt vizitatori ai blogului nostru care se duc la proteste, macar ei sa fac diferenta, caci ii consideram mai educati decat altii.
    De acord ca este bine sa existe un plan. Si se pare ca exista un plan in spatele celor care protesteaza in strada. Nimic nu este intamplator si nimic nu este spontan. Totul e programat sa se intample. Revenim cu detalii cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
  11. De mare actualitate C. Tanase. Parerea mea e ca Basescu e doar o marioneta. Am mai spus asta pe chat. Nu prea ai spor cand te certi cu papusa cand de fapt papusarul dirijeaza miscarile.

    RăspundețiȘtergere
  12. Frumos articol dar nu prea am inteles de unde si pana unde ati gasit legatura intre iezuiti si noua ordine mondiala...la ce structura va referiti exact, pentru ca eu cunosc tineri iezuiti misionari care ajuta cu adevarat pe semenii lor, asa ca v-as ruga sa precizati la ce va referiti. Multumesc! Andreea M.

    RăspundețiȘtergere
  13. Chiar ma intrebam, nu am vazut nici o pancarda cu "AFARA F.M.I. din tara" sau ceva de acest gen.Parerea mea este ca oricine o sa vina in locul lui basescu sau boc,o sa ia apararea F.M.I.-ului iar acesta va propune in continuare guvernului pupincurist,legi care nu au decit sa ne distruga ,dezbine etc..

    RăspundețiȘtergere
  14. Salut,

    Nu e un comentariu dar nu gasesc unde sa-ti scriu.
    Aseara a venit cineva pe TS (un polonez si un olandez) sa ne comunice ca se incepe redactarea unei declaratii comune a tuturor natiunilor. In acest sens ni se cere un fel de document care sa reflecte cat mai complet cu putinta opiniile romanilor despre EBR, ZM, TVP etc.
    Hai sa ne adunam pe TS si sa gasim o forma de a face asta. Detalii iti pot da eu (Iulian - cel din Asturias)val, Gabi Ju$titia, Mircea si Cezar care au fost prezenti sau li s-a comunicat ulterior. Mai sunt si altele ce ar fi mai usor de explicat pe TS. Eu intru de obicei pe la 21:30 (ora Romaniei)

    Ne vedem pe TS

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt unii indivizi care si-au dedicat timpul si viata descoperirii conspiratiei iezuite din spatele tuturor conspiratiilor spun ei. Aceia care cred in conspiratia iezuita sau de orice fel de natura cred ei ca este, sa iasa in strada cu pancarde prin care sa-si exprime convingeriile. Despre conspiratia iezuita poti gasi mai multe aici http://fymaaa.blogspot.com/2009/04/secretul-din-spatele-tuturor.html si aici este blogul dedicat http://ordinulnegru.blogspot.com/ . In articol vei gasi si alte linkuri.

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Penultimul Anonim
    Exact ...Nu am vazut pe nimeni dornic sa rupa legatura cu UE, sa faca din tara asta una cu adevarat suverana, sa-i dea afara pe cei de la FMI, sau macar sa puna in discutie manevrele asasinilor economici. Avem nevoie de niste lideri mai mult decat curajosi, avem nevoie de eroi care sunt capabili sa devina martiri ai neamului daca situatia o cere. Astia da lideri. Un Mihai Viteazu, un Mircea cel Batran ne lipseste noua acum din punct de vedere politic.

    RăspundețiȘtergere
  17. @Ultimul anonim
    Poti sa ne scrii pe freeyourmindandheart@yahoo.com.
    Nu stim ce este TS, EBR, ZM, TVP. Si ce este Asturias?

    RăspundețiȘtergere
  18. "ROMÂNI - Dacă Tot Protestaţi În Stradă Trimiteţi Nişte Mesaje Mai Deştepte! Arătaţi că gândiţi !"

    trist...pacat de munca si continutul absolut adevarat al mesajului din aceasta postare...
    "felicitari" celui care a pus acest titlu...
    oricine poate gresi, dar oricine poate indrepta o greseala...va rog schimbati titlul! ...
    sau...
    scrieti-l pe o "lozinca" si mergeti cu el in piata universitatii!

    Romeo r.

    RăspundețiȘtergere
  19. Trist ... pacat ca nu ai inteles restul mesajului desi spui ca ti-a placut. Restul mesajului este in concordanta cu titlul articolului. Se pare ca nu ai citit pana la capat articolul sau nu l-ai inteles.

    RăspundețiȘtergere
  20. Carnea de porc şi gânditul de unul singur...e grea.Sunt convins că intră foarte mulţi spălaţi pe creier de sistem, pe acest site şi nici nu citesc avertismentul de la început. Cred că mintea lor creaţă nici nu procesează acel mesaj. E peste puterea lor de înţelegere. Ar trebui făcută totuşi o selecţie. Înţeleg că liber arbitru, liber arbitru, dar asta nu înseamnă că dacă o maimuţă primeşte capacitatea de a scoate vorbe articulate, să o fac egalul meu la specie. Voi ăştia care nu înţelegeţi mesajele de pe acest site, mergeţi frate pe stadion, la Bamboo, uitaţi-vă la televizor, sau poate aveţi altceva de făcut. Iar acest popor are atâta lipsă de coeziune, că indiferent ce erou ar veni să propună ceva diferit de sistemul actual, va fi luat cu huo de stupid people.Că e mulţi(şi) şi unii dintre ei, spre nefericirea noastră, mai au şi studii. Când se vorbeşte de termenul "conştiinţă" mulţi îl asociază cu "nu mă lasă conştiinţa să fac ceva rău". Habar nu au de conştiinţa interioară, adică de EU-ul tău, care ar trebui instinctiv să te ghideze în viaţă.Dar vorba din bătrâni: De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!

    RăspundețiȘtergere
  21. eu, la acel film Prospera am lasat un comentariu si as vrea sa stiu si eu unde in acel documentar se face referire la latura spirituala...???
    pe urma, nu poti sa protestezi impotriva FMI si marilor bancheri care conduc lumea fara a protesta mai intai impotriva celor care au fost pusi sa fie reprezentatii poporului in contact cu ei. Conducatori alesi ai tarii au o imensa responsabilitate fata de popor, ei trebuie sa fie sinceri si sa tina cu poporul si sa nu cedeze ori sa se supuna in fata altora in detrimentul poporului si sa fie chibzuiti, iar daca se intampla asta atunci trebuie sa se consulte cu poporul... Atunci cand cei alesi in conducerea tarii isi neglijeaza responsabilitatea fata de popor este normal ca lumea sa le ceara intai socoteala lor...
    in legatura cu acel laudat slogan "Singura Solutie, Propria Evolutie" nu vad care-i intelesul adica ce evolutie ...??? pt ca oricum ai da-o evolutie exista deoarece totul este in miscare, in curgere, totul evolueaza atat material cat si spiritual fie cu pasi mici ori f.mici, fie cu pasi mari asta depinde de fiecare si acesta este rostul lumii ca totul sa fie in miscare, transformare si sa evolueze. Evolutia insasi fie si interioara nu este o solutie pt ca ea are loc de la sine asa stau lucrurile pur si simplu ...
    Eu as pune alt slogan "Singura Solutie, Fii Mai Constient" pt ca atunci cand esti constient poti vedea mult mai limpede ceea ce este in tine si in jurul tau iar cei care altadata se bazau pe inconstienta ta nu vor mai putea avea nicio putere asupra ta ...
    in fine ... asta e...
    nelu_nnn ...toate cele bune

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu mai mai uit odata la film dar la o rasfoire rapida am gasit ca dela minutul 123 se pune accentul pe stabilirea in prezent, in punctul zero al fiintei noastre. In film apare si Deepack Chopra de mai multe ori si alti lideri spirituali gen Barbara Max Hubbard, calugarita acea buddista zen si Vandana Shiva si nu mai stiu sigur cine. Uite pe site-ul lor vezi despre spiritualitate parerea lor http://www.thrivemovement.com/the_12_sectors-spirituality .
    Sigur sa se protesteze si impotriva lui Basescu, dar nu numai. Sa existe si slganuri anti UE de ex, anti FMI, anti Bilderberg, sa fie expusi cu totii.
    Se refera la evolutia spirituala Nelun, acel slogan ... Adica la ceea ce am vorbit in articol.
    Vedem ca ti-a revenit cheful de carcoteala si sa fii tu gigi contra curentului, original si special :)... Welcome back si multumim de comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  23. :)))) da free, doar stii ca asa sunt io ... de la osho mi se trage... :)
    uite am o curozitate f.mare... acum e miercuri seara si maine joi se anunta un miting organizat de opozitie la Arcul de Triumf / Daca lumea care a protestat pana acum sustine acest miting atunci cu parere de rau pot spune ca lumea inca doarme dusa, daca insa se distanteaza de acel miting atunci pot spune bucuros ca oamenii incep cu adevarat sa se trezeasca... / de ce spun asta? este f.simplu de ghicit
    ce zici...? :)
    nelu_nnn

    RăspundețiȘtergere
  24. Sunt tot mai multe voci care sustin ideea ca totul ar fi pornit de fapt de la USL, ca oamenii care au pornit intitial miscarea au fost platiti cu 10 /20 de lei/ora sa stea sa protesteze in piata si ca totul ar fi de fapt o manarie programata. Cert este ca este destul de curios cum dintr-odata s-au activat in toate orasele la comanda atatia oameni care pana acum dormeau dusi. Si mai curios este ca prefere sa indure gerul. S-au pornit cu toti iarna de gerul bobotezei sa protesteze. Ceva pute in Danemarca. Astfel de miscari sunt mai atractive cand este cald afara. Insa pe lanaga USL-isti si gura casca, au inceput sa apara pe nesateptate poate si adevaratii nemultumiti si protestatari. Aseara am vazut ca l-au huiduit pe Orban cand a venit in piata, care e seful USL , iar individul a bagat coada intre picioare si a plecat. Speram si noi ca oamenii sa inteleaga ca toata clasa politica e putreda si sa se trezeasca. Ramane de vazut.

    RăspundețiȘtergere
  25. *Dacă e un lucru adevărat pe care pot să-l recunosc oricând și oricum pe blogul ăsta, acela e că singura soluție este sa ne vedem de evoluția individuală. Din păcate, și ei știu asta.
    *Voi folosi în continuare termenul de ‘ei’ cu sensul de acei oameni mai puțin evoluați, a căror prioritate majoră a rămas dintele de aur (fără ca măcar să fie împotriva cuiva) și care, fără îndoială nu pricepe mare lucru din ce voi scrie aici, în afara faptului că ‘probabil, nu e de bine.’ Cealaltă trăsătură caracteristică a celor desemnați cu termenul de ‘ei’ este aceea că s-au născut în locuri care le permit mult mai mulți dinți de aur decât și-ar putea pune vreodată, chiar și melci de-ar fi!
    *În primul rând mă adresez celor care au impresia că ‘protestele’ astea sunt împotriva lui băsescu. Există un număr de oameni (cam unul la o mie) care s-au dus acolo sa se vaite că ‘ce rău e’. Ăstora am să le spun doar atât: ‘Închideți televizorul și duceți-vă la muncă(detalii despre asta într-un episod viitor)!’ În afară de aceștia, există oameni prin toată țara, care văd ‘știri’ despre cum oamenii din Piața Universității protestează împotriva regimului. Și acestora tot să închidă televizorul am să le spun. Și le voi explica și de ce.
    *Acum câteva săptămâni auzeam niște golani în fața unei scări de bloc discutând: ‘Ia zi, c***, cât să-ți dea să ieși?’ ‘Măcar cin’sute de mii… că poate mai facem și noi pe lângă… io zic că-i bine pe prafu’ ăsta… Da’ să nu fie pă culori, ca data trecută, ca băieții mei nu se mai bagă.’ Am râs în sinea mea și am grăbit pasul, neîțelegând mare lucru la momentul respectiv și nici înfățișarea domnilor nefiind cea mai prietenoasă. Am uitat de întâmplare până joia trecută, când, într-o vizită fiind, mi se arată o fereastră de messenger deschisă, cu mesajul ‘Cine vrea să iasă la universitate, se dă 10 lei pe oră’. Greșelile de limbă care de obicei mă amuză, de data asta m-au lăsat fără replică.
    Cer detalii și lămuririle încep să apară. Au urmat ore în care am făcut cunoștință cu câteva din acțiunile organizate de diverse ‘formațiuni’, de la autocare cu oameni la vot până la ‘accidente’ de persoane ‘care nu mai contează oricum’, dar care au, printr-o întâmplare a istoriei, terenuri în locuri nepotrivite. De-a lungul timpului, am vorbit cu oamenii care au plătit, am vorbit cu oameni care au fost plătiți, am vorbit cu oameni care au ales să stea deoparte. Nu pot să zic că nu mă așteptam. Dar ceea ce chiar nu puteam să cred este nivelul la care acest lucru se desfășoară.
    *Mi-am amintit la puțin timp după aceea de o prietenă, angajată să posteze anumte mesaje și reacții pe bloguri, pe forumuri, pe site-uri, toate menite să formeze opinia publică într-un anumit fel. Știu, veți spune că pe voi nu vă afectează așa ceva. Tocmai pe asta se bazeaza și ei. Pe impresia voastră că sunteți propriii voștri stăpâni. Și tot pe impresia asta v-au făcut să vă cumpărați televizoare.
    *Duminică seară, oricât aș fi vrut să ocolesc zona, n-am putut, aveam ceva stabilit chiar în centrul vechi. Nu mare mi-a fost mirarea când am văzut adunați acolo … un fel de oameni. Nu știu dacă ăsta e cuvântul potrivit, dat fiind că pe microbiști cu greu îi pot ridica în două picioare… Galeriile unor echipe de fotbal bucureștene, cu creierii bine îmbibați în Burger la doi litri, în lipsă de ‘etapă’ au găsit refularea perfectă: protestele. Adică… beau, se bat, pierd vremea și pe deasupra… STATUL plătește!!!
    Indiferent care e partidul care organizează evenimentele astea (nu că n-am ști, dar la fel de bine știm că toate sunt la fel), doar nu vă imaginați că iau bani din buzunarul lor!... Am mai văzut și câțiva gură-cască (gratis!) veniți de prin blocurile din apropiere (nu de alta, dar se făcea microfonie… cu televizorul deschis!). Centrul vechi era vandalizat pe la 12 noaptea. Probabil că ‘domnii protestatari anti-băsescu’ credeau cu putere că toate restaurantele, magazinele de hand-made, ceainăriile, cafenelele, decorurile, coșurile de gunoi și alte obiecte aflate pe spațiul public sunt proprietatea directă a președintelui!

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu-mi pot imagina pentru ce alt motiv niște protestatari împotriva regimului politic ajung să vandalizeze totul în cale! Noroc că a venit și ziua de luni, cu lămurirea. Am primit pe la 10 un telefon, cineva informându-mă cu amărăciune că vreo două magazine de lângă Universitate au fost golite efectiv de marfă în noaptea aia, prin vitrinele sparte. Unul din ele era un magazin GSM și paguba lui a fost enormă. Zic și eu un ‘Săracul’ de complezență și închid. Nu trece mult timp și cineva mă întreabă: ‘Auzi? Vrei vreun telefon la juma’ de preț? Că am primit io o listă și sunt cam toate astea de-s acuma ultimele.’ Nici nu merită comentarii.
    *Nu, dragii mei. Protestele nu sunt anti-băsescu. De fapt nici măcar proteste nu sunt. Sunt niște evenimente organizate inteligent de oameni cu bani, de pe urma cărora mai profită și o mână de pungași. Cărora vreau să le spun doar: Închideți televizorul și duceți-vă la muncă! Și dacă mă gândesc mai bine, nici VOI n-ați crede că ceea ce se întâmplă sunt niște proteste anti-băsescu, dacă n-ar fi diversele mijloace de manipulare media. Deci și vouă vă spun: Închideți televizorul și duceți-vă la muncă!
    *În al doilea rând, aș vrea să mă adresez celor care știu, simt, bănuiesc sau măcar li se pare că trebuie să fie altceva decât ce pare. ESTE. Dar vă sfătuiesc să căutați mai adânc și cu urechile ciulite. Informații sunt peste tot. E simplu să le pui cap la cap. Un calic vrea banii din sănătate pentru firma de securitate a unei ‘doamne’. Alți calici sunt speriați că dacă fură ăsta tot, lor nu le mai rămâne nimic de furat. Cum să mai aștepți un an!?!? Au reușit o dată, în ’89, or mai reuși o dată și acum! Cât de greu să fie?! Ban sunt, proști este!
    *Ironia în toată povestea asta este că singurul care a făcut câte ceva și pentru oameni, nu numai și numai pentru buzunarul propriu, NU e român…
    *Între timp ‘pisi’ sunt plecate din oraș cu tot cu ‘motanul’ lor. Că nu le place violența. Violența e pentru zecile de oameni obișnuiți, care au televizor acasă și mintea-n cui. Violența e pentru cei plătiți de stat într-un fel sau altul, să se bată, să se omoare, pe scurt, să facă știrile bune. ‘Revoluționarii’ primesc bani mascat, jandarmii primesc salariu. Tot contribuabili serioși și fraieri plătesc și pentru una, și pentru ailaltă. Nici unii, nici alții, nu știu pentru ce se bat.
    Și au impresia că sunt dușmani. Divide et impera. Istoria nu s-a schimbat. Doar că acum fiecare are o masă de manevră. Așa se cheama grupurile pe care le ai la îndemână la prima strigare. Și nici metoda nu s-a schimbat mult. Panem et circenses. Cei de la fața locului au per diem și imperativul de a se bate cu cine vor, sau salariu și același imperativ. Cei din fața televizorului îl au pe acesta de ‘distracție’ și de dovadă că de foame nu mor… Toată lumea e fericită și privirile sunt duse departe de ceea ce trebuie privit de fapt. Prieteni, închideți televizorul și duceți-vă la muncă!
    *Nu băsescu este problema noastră. Nu regimul politic ne construiește nouă viața de zi cu zi. Nu ne dor problemele altora. Ne dor ale noastre. Iar ale noastre sunt lucruri eminamente personale. De evoluție individuală. De cine sunt și cine pot fi. De ce caut pe pământul ăsta și nu pe altul… de direcția în care mergem și de ceea ce vrem să rămână în urma noastră.


    *Închideți televizorul și duceți-vă la muncă… și când terminați cu munca, poate deschideți chiar și-o carte…


    *P.S. Știu că băsescu se scrie în limba ‘română’ cu majusculă inițială, dar îmi arog dreptul de a scrie numele pieselor de joc cu ce literă vreau eu. *
    *Cei ce au înțeles acest text, să îl dea mai departe. Ceilalți să-și păstreze energia pentru butonat telecomanda.

    RăspundețiȘtergere
  27. Multumim pentru efortul si energia de a trimite acest comentariu!
    Si nou ni se par suspecte multe din aceste evenimente: faptul ca miscarea a pornit "spontan" in mai multe orase in miezul iernii, ca mamaliga e explodat la unison peste tot. Cei care invart zeci de miliarde de dolari ar putea intr-adevar sa finanteze orice, nu negam asta. Este posibil, foarte posibil ca totul sa fi fost platit, cel putin la inceput, insa acum au aparut si alte voci. Orban, capul USL a fost dat afara din mijlocul oamenilor! Sunt pancarte contra tuturor partidelor, sunt voci care striga impotriva intregii clase politice. Speram sa nu fie chiar totul , pana la capat, manareala. Poate suntem naivi ...
    Indemnul tau la munca insa este dupa cum il percepem noi, cel putin arogant. E jignitor sa muncesti in Romania pe un salariu de rahat sa fii medic sau profesor, de ex. sau pensionar, sa platesti enshpe mii de taxe, sa fi sclav de sclav .. . Micii intreprinzatori sufera la fel de mult ... fermierii, taranii samd. Asa ca indemnul la munca suna arogant si superior. Poate ne inselam. Suntem curiosi cum percep si altii mesajul tau.

    RăspundețiȘtergere
  28. Da... se poate percepe acel mesaj si in mod negativist, dar, daca omul este un liber-profesionist care a reusit sa se intretina fara a fi angajatul cuiva - mesajul "Mars la munca!" este foarte ok.

    Daca mai adaugam si celelalte indemnuri "opriti tv-urile" si "cititi o carte" eu zic ca omul e in regula.

    RăspundețiȘtergere
  29. Si eu sunt de acord cu analizarea evenimentelor in cheia "Follow the money", actualizare a anticului "qui prodest".

    Ceea ce nu inteleg: de ce ziceti ca e asa de simplu sa obtii informatii corecte in aceasta directie? Tocmai aceasta e arta Conducatorilor: comunicarea cu cei condusi, filtrarea si manipularea informatiei care ajunge la ei.

    RăspundețiȘtergere
  30. Subscriu total la cele spuse in articol,
    catrenul lui Tanase se vede ca e inca actual.

    Insa au existat si mesaje destepte nu doar din astea de TV.
    De exemplu:
    "FMI afara / pan' la primavara"
    "Nu mai vrem guverne/conduse de concerne"
    "PDL si USL/ Aceeasi mizerie"

    Iar ca pancarte, au fost destule destepte. E clar ca intre protestatanti se afla si oameni destepti. Trebuie sa fi de acord cu asta

    RăspundețiȘtergere
  31. @Laur006 Ce vrei sa spui legat de informatiile corecte? Am zis noi ceva de asta?
    @Baldovin
    Nu am stiut ca au fost si acele pancarde. Asta e semn bun si ne bucuram!

    RăspundețiȘtergere
  32. ma gandsc cat de usor poti face o revolute in ziua de azi cu toata tehnologia care(este)cat de usor si fara mare efort,pentru ca vrem sau nu manevrati sau nu ajungem exact acolo unde doresc papusarii adica ,,TOT CE AVEM NEVOIE ESTE O CRIZA MAJORA IAR NATIUNILE VOR ACCEPTA NOUA ORDINE MONDIALA" spuse ROCKEFELER,siatunci nu pot sa nu vad cat de naivi suntem si cat de vertiginos ne sapam groapa singuri pentru ca eu zic ca ne cam meritam soarta ca daca nu era incidentul cu Arafat,nu iesea nimeni sa-si ceara vreun drept,s-au facutatatea abuzuri cu salarii cu pensii cu TVA si cate altele si ce,i-a pasat cuiva?s-a adus tara la colaps pe toate planurile,cui ai pasa ata timp cat nimeni nu raspunde pentru cea ce a facut? pe nenorocitul ala l-am redus la tacere pentru ce va intreb? intradevar vreo 7-8 ani am duso greu dar sacrificiul a fost pe masura,acum de 20 de ani numai se praduie si? A FOST CUMVA CINEVA TRAS LA RASPUNDERE? si-atunci ne mai miram ca pleaca lumea pe capete din tara? ce sa maiastepti sa vedem cum vor vinde si tara si va trebui sa ne purtam frumos sa ne mai lase sa locuim in ea lumea este suprasaturata de tot si nici o schimbare nimic in ultimii 20 de ani numai vorbe si promisiuni,PANA CAND? spunea un domn cred ca a auzit cand vorbea cineva ca au fostplatiti sa iasa in piata,ce este asa de stupefiant?lumea nu are bani multi o ducfoart rau e asa de gru de inteles? nu toti o duc asa de bine siapoi or fi invatat si ei in 20 de ani ceva de la guvernanti,nu vad cine-ar putea sa mai vie la guvernare cum vad toti suntcu bube in cap.

    RăspundețiȘtergere
  33. PARTEA - I -
    Va salut pe toti !
    Sunt "Un Dac Liber" si sunt inca mandru ca traiesc in aceasta tara. De multe ori m-am intrebat ce ar fi fost daca m-as fi nascut intr-o alta tara mai batuta de Dumnezeu decat aceasta. Eu cred ca unii dintre cei ce viziteaza acest blog inca nu isi dau seama ce inseamna cu adevarat suferinta. Avem o tara inca bogata care va renaste din nou din propria cenusa. Insa va trebui sa pornim pe un drum foarte greu in viitorul ce va urma. Asta inseamna ca va trebui ca mai intai sa renuntam la multe de buna voie. Si sa acceptam multe de buna voie. Un pastor spunea intr-un interviu ca "este greu sa te infrangi pe tine insuti...","poti infrange cu usurinta pe altii dar pe tine insuti, aproape niciodata". Si as vrea sa spun cateva cuvinte despre CUMPATARE. Va fi singura noastra sansa la trezirea adevarata. In momentul in care constientizeaza fiecare ca poate sa traiasca - mai prost - dar numai din ce castiga pe munca lui, fara a se imprumuta de la banci sau camatari de tot felul, in momentul in care oamenii refuza a mai crede in reclame, curente, mode, trenduri si tot felul de idiotenii impuse si bagate cu forta in mintile oamenilor pe toate canalele media, abia atunci se va vedea omul pe sine insusi. Restrangeti tot ce puteti, tot ce consumati, tot ce cumparati din egoism, si pentru propria placere. Daca nu o vom face noi, o vor face altii pentru noi si bineinteles impotriva noastra. Astfel veti vedea ca bancile se vor retrage singure, preturile nu vor mai fi nesimtite pe nicaieri, comerciantii vor fi mai intelepti cu clientii lor (adica noi), serviciile si aici ma refer la toate (cablu tv, internet, telefon, radio, apa calda/rece, gaze, caldura si altele) vor sti ca oricand isi vor pierde clienti in masa si nu vor mai fi atat de nesimtite cu noi. ASTA NUMESC EU UN FEL DE REVOLUTIE.
    "Un Dac Liber"

    RăspundețiȘtergere
  34. PARTEA – II -
    Daca tot trebuie sa induram, atunci va trebui sa si REFUZAM. Sa refuzam toate acele reclame si servicii nesimtite. PUTEREA LUI "NU" ESTE CEA MAI MARE PUTERE. Gata, s-a terminat! Ajunge! Nu mai punem botul! Ati vazut ce putere mare are un copil cand spune NU? Sa-i luati, puteti sa-i luati totul dar sa-i dati nu veti putea sa-i dati NIMIC, NICIODATA ! Pentru ca refuza si arunca. Haideti sa redevenim ce-am fost. Sinceri fara ganduri ascunse, plini de sentimente umane, saritori la nevoile altora, deschisi la minte si la vorba, sa ne privim in ochi cand vorbim, sa fim atenti la cei cu care vorbim, si sa simtim la fel precum gandim. Asa sunt "Dacii Liberi"!
    In popor in vremea asta circula expresia "nu pot" atunci cand cineva vrea sa refuze pe altcineva si sfarseste prin a fi convins dupa multe insistente, sa accepte ceva ce nu vrea. Fi suveran pe propria ta constiinta si SPUNE NU! Daca esti in armata si esti trimis sa omori pe altii in alte tari sub tot felul de pretexte de mentinere a pacii, SPUNE NU!
    Daca esti tratat inuman la locul de munca, SPUNE NU! Daca ti se cere sa-ti vinzi proprietatea la pretul lor, SPUNE NU! Nu trebuie nici un pic de violenta pentru asta. Celor care ne conduc ar trebui sa le fie frica de noi. Dupa ei, noi suntem doar "MULTI SI PROSTI!" Iar noi am putea spune in replica "PROSTI DA' MULTI! SI NU CHIAR ATAT DE PROSTI PE CAT NE CRED EI. In lipsa educatiei centralizate pe care orice stat sanatos o aplica pe cetatenii ei, o mare parte dintre noi am invatat sa vedem si printre randuri. Daca ei nu mai vor sa ne educe, ne vom educa singuri. Si asa sunt depasiti de situatie. Asa ca apeland la istorie vom invata sa nu mai picam in capcanele viitorului. Pentru ca retetele sunt aceleasi. Insa pentru asta cele mai multe lucruri interesante le gasiti in carti. Nicidecum la televizor. Sunt teorii si filosofii de mii de ani care nu si-au pierdut nimic din continut. Invatati-le si veti devenii liberi prin insasi experienta inaintasilor nostrii. Tot respectul pentru Domnul Constantin Tanase - spiritul Teatrului Romanesc. Inchei cu un indemn al lui Isus Christos - "Aveti grije sa nu va amageasca cineva" !
    NU luati nimic de bun pe lumea asta nici macar vorbele mele. Cercetati si invatati singuri!
    "Un Dac Liber"

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...