Ieşirea Din MATRIX: PROIECTUL CAMELOT - Puterea Piramidei & 2012 (un interviu cu Valery Uvarov) 7.01.2012

INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre în strângerea de semnături pentru candidatul Mișcării Meritocrate, Laurențiu Primo, la alegerile EuroParlamentare din 2019. Formularul de adeziune poate fi descărcat de AICI.

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

PROIECTUL CAMELOT - Puterea Piramidei & 2012 (un interviu cu Valery Uvarov) 7.01.2012PROJECT CAMELOT 
Pyramid Power and 2012


"În 2007, Project Camelot a călătorit la Sankt-Peterburg, Russia ca să facă un interviu cu Valery Uvarov, Şeful Departmentului de Cercetări OZN, Paleoştiinţe şi Paleotehnologie al Academiei de Securitate Naţională a Rusiei. Acest om a cercetat textele străvechi referitoare la istoria neştiută a Pământului, la piramide, la meteoritul Tungus şi la multe alte subiecte, inclusiv ce ne aşteaptă în 2012 şi după.

El a re-interpretat tot ce a găsit despre piramide şi a demonstrat că Platon a greşit profund la traducerea hieroglifelor (a interpretat undele energetice ca fiind... valurile apei) şi, în consecinţă, tot eşafodajul teoriilor moderne a fost greşit. Până acum...Transcriptul interviului (Partea 1 şi Partea 2):
http://projectavalon.net/

Valery Uvarov a scris mai multe cărţi şi articole şi le-a publicat, mai întâi în limba rusă, apoi în engleză: "The Pyramids" şi "The Wands of Horus" (Baghetele lui Horus) pot fi descărcate de aici (în format pdf), în limbile rusă şi engleză:
http://www.iicufi.org/

Chiar dacă nu aveţi timpul necesar să le citiţi în întregime, chiar dacă nu înţelegeţi o iotă ruseşte şi mai deloc englezeşte, doar examinând fotografiile şi desenele veţi avea un câştig imens. Aşa ceva nu prea vedeţi la CNN.

Puteţi să-i vizitaţi situl web şi să vedeţi sutele de fotografii pe care le-a făcut în cei 2 ani de construcţie a piramidei sale:
http://pyramids.iicufi.org/

Treceţi prin toate fazele; la faza nr. 9 veţi vedea filmuleţeul despre care vorbeşte în partea a 2-a a interviului, făcut cu telefonul mobil, în noaptea în care fiinţa luminoasă a ieşit din cristalul încastrat în peretele camerei sale.

Tot pe acea pagină, dar mai jos, veţi găsi şi o poză interesantă, care ilustrează unul din efectele piramidei sale, creşterea aurei persoanelor care au petrecut o oră în interiorul piramidei. Uimitor!

Câteva din rezultatele cercetărilor de laborator le găsiţi la pagina:
http://pyramids.iicufi.org/

şi următoarea,
http://pyramids.iicufi.org/

plus anexele respective.

Vizionare plăcută!"


Un film tradus de Dumitru Şonea. 
Îţi mulţumim prietene pentru efortul depus în traducerea acestui film! Ţine-o tot aşa!

VEDEŢI FILMUL TRADUS AICI:

Nota noastra:
Tipul are niste puncte de vedere interesante, insa tare mult am vrea sa vedem o statistica : cati oameni care practic a meditatia fac cancer, comparativ cu cei care nu o practica. Din cate am studiat noi:
Krishnamurti a murit de cancer da, dar la 91 de ani!!!
Ramana Maharishi a murit de cancer la 71 de ani ... a trait ceva vreme, totusi.
Vivekananda a murit in 1902, la 39 de ani si nu se cunoaste exact de ce a murit (el avea si diabet si astm). La vremea aceea medicina nu era asa de exacta.
Aurobindo a murit de infectie la rinichi la 78 de ani. Despre Aurobindo, Osho spune ca nu era iluminat ci doar un mare erudit ca si Eliade de altfel.
Osho a murit de inima slabita cauzata din cate se pare de otravire cu thallium.
Madame Blavatsky a murit de gripa la 60 de ani. Acesta individa nu stim cat de evoluata spiritual era ...
Castaneda a murit de cancer la ficat la 73 de ani. Avea totusi o varsta.
Ca unii au murit de batranete sau de cine stie ce boli ce mai conteaza? Important e ce au lasat in urma.  Corpul e muritor insa spiritul transcende moartea!
Asa ca omuletul din film nu stim ce e cu el, dar e clar ca ori e dezinformat ori dezinformeaza in unele aspecte. Are el niste idei ce merita ascultate , insa mare grija. Cercetati ce spune ...
Si mai nou , acum se stie ca se pot produce cancere prin intermediul campurilor electromagnetice focalizate, cu arme ce fac parte din arsenalul psoihotronic.
Sute de mii de oameni se nasc si mor zilnic asa ca nu vedem care va fi diferenta pentru 2012. În fiecare secundă mor şi se nasc zeci de oameni. Mare şmecherie!
Vedeţi aici http://www.breathingearth.net/

8 comentarii:

Anonim spunea...

oom namaste aleluia

Alexandra spunea...

in sfasit se explica ceva clar.. dar intrebarea e? noi cum ne dezvoltam sau mentinem sanatatea? n.avem nici piramide.. nici baghete horus.. iar meditatia dupa cum s.a vazut ne face rau defapt.. cancer mai exact.. deci?

Anonim spunea...

Poate merita sa aruncati o privire si aici:www.stankovuniversallaw.com

Liviu spunea...

Alexandra, explica-mi si mie de ce ne face rau meditatia pls.

E prima data cand aud.

Multumesc.

FreeYourMind spunea...

Tipul are niste puncte de vedere interesante, insa tare mult am vrea sa vedem o statistica : cati oameni care practic a meditatia fac cancer, comparativ cu cei care nu o practica.
Krishnamurti a murit de cancer da, dar la 91 de ani!!!
Ramana Maharishi a murit de cancer la 71 de ani ... a trait ceva vreme, totusi.
Vivekananda a murit in 1902, la 39 de ani si nu se cunoaste exact de ce a murit (el avea si diabet si astm). La vremea aceea medicina nu era asa de exacta.
Aurobindo a murit de infectie la rinichi la 78 de ani. Despre Aurobindo, Osho spune ca nu era iluminat ci doar un mare erudit ca si Eliade de altfel.
Osho a murit de inima slabita cauzata din cate se pare de otravire cu thallium.
Madame Blavatsky a murit de gripa la 60 de ani. Acesta individa nu stim cat de evoluata spiritual era ...
Castaneda a murit de cancer la ficat la 73 de ani.
Asa ca omuletul din film nu stim ce e cu el, dar e clar ca ori e dezinformat ori dezinformeaza in unele aspecte.
Are omul niste idei ce merita ascultate , insa mare grija. Cercetati ce spune ...
Si mai nou , acum se stie ca se pot produce cancere prin intermediul campurilor electromagnetice focalizate, cu arme ce fac parte din arsenalul psoihotronic.

Anonim spunea...

Baghetele lui Horus sunt usor de facut, eu am facut cateva perechi si pot sa spun ca functioneaza, te cam obosesc daca le porti mult, caci pornesc in organism anumite procese consumatoare de energie.

daniel827 spunea...

cancerul are o cauza: egoismul, dar prin mecanismele metabolice, energetice; este ceva psihologic, daca nu i-ti constientizei sufletul sau activitatea energetica in corp... si ceri printr-o metoda energie atunci sufletul se deregleaza.

F. atena spunea...

v as ramine recunoscatoare(anonim-comentariul din 22 iulie 2012) daca am pute colabora,anaatenarugina@gmail.com
multumesc pentru intalegerea dvs

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...