RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

miercuri, 11 ianuarie 2012

METODE DE VINDECARE RAPIDĂ (11.12.2011)

YOU CAN HEAL YOURSELF
Te Poţi Vindeca Singur

În data de 5.01.2012 va prezentam o metodă de vindecare rapidă intitulată QUANTUM K. Astăzi vă vom prezenta o alta sub forma unui film şi o carte care vă vorbeşte despre o altă metodă de vindecare (a ADN-ul). 
 Mai intai o sa va prezentam cartea despre a cărei avampremiera va vorbeam în 13.07.2011 , carte care se intituleaza ADN-ul VINDECĂRII - Un proces in cinci pasi pentru vindecare completa si abundenta (de Margaret Ruby). Iată câteva detalii despre această carte:

" Neutralizeaza negativul - programeaza pozitivul

Cercetari stiintifice revolutionare ne releva faptul ca emotiile si gandurile ne pot afecta sanatatea si ne pot contura cursul vietii. Dar daca o atitudine pozitiva este tot ce avem nevoie pentru a trai o viata mai sanatoasa si mai fericita, de ce nu se schimba mai repede mai multi oameni? Raspunsurile sunt adanc imprimate in ADN-ul nostru. Impreuna cu forma nasului si culoarea ochilor, am mostenit tiparele emotionale si credintele stramosilor nostri. La fel ca secretele de familie de mult pierdute aceste tipare, adanc incrustate, ne influenteaza sanatatea, bunastarea si relatiile in moduri de care nici macar nu suntem constienti.
    Margaret Ruby, un pionier si un profesor in campul vindecarii si fondator al PossibilitiesDNA, a dezvoltat un sistem pentru izolarea si vindecarea traumelor mostenite si a tiparelor negative. ADN-ul Vindecarii ne reveleaza un proces in cinci pasi, descoperit de ea, care a ajutat oamenii din toata lumea sa neutralizeze programele inconstiente pe care le-au mostenit si sa restabileasca codurile lor genetice pentru bunastare si abundenta totala.
    Combinand arta vindecarii cu cercetarea de varf, Ruby iti arata cum sa lucrezi cu ADN-ul tau la nivel energetic, pentru a obtine restartarea acestuia la planul lui original. Acest sistem extraordinar iti permite sa-ti reprogramezi ADN-ul cu tipare pozitive, un concept ce are ramificatii colosale pentru mai mult decat sanatatea ta. ADN-ul Vindecarii ne arata de asemenea cum iti poti inlatura tiparele mentale autolimitatoare cu privire la relatii si bani, ajutandu-te sa obtii viata de abundenta pe care ai dorit-o dintotdeauna." SURSA: http://www.orfeu2000ki.ro
În completarea celor prezentate mai sus vă oferim şi câteva pagini din carte care vorbesc despre Matrix (Matrice) într-un mod foarte interesant, ca o completare cumva, la ceea ce am spus noi despre Matrix până acum. Este in ton cu numele blogului si cu ideile de pe acest blog. Iată fragmentul din carte:
Adn-ul Vindecarii - Despre Matrix

In ceea ce priveste cartea noi am citit-o si avem multe intrebari legate de ea, pe care poate, le vom aborda si comenta cu cei ce vor citi aceasta carte, in alt articol sau in comentariile la acest articol. Momentan va spunem de ea. Vine cu niste completari poate, la ceea ce spune Bruce Lipton , o perspectiva un pic diferita. Totodată vine cu nişte soluţii de vindecare a ADN-ului si a tiparelor limitatoare subconştiente, foarte interesante.
PUTEŢI CUMPĂRA CARTEA DE AICI (click).

În continuare vă vom prezenta o altă abordare a vindecării tiparelor subconştiente limitatoare, care de asemenea completează , din punctul nostru de vedere viziunea lui Ruby şi a lui Lipton.  Aceasta metodă se numeste BE SET FREE FAST (Eliberează-te Rapid) , este conceputa de Larry Nims şi poate fi o metodă foarte eficientă de vindecare. Metoda kinesiologica (testarea musculara) prezentata în filme, folosita ca instrument de vindecare, este pusa la indoiala de Margaret Ruby in cartea ei, citam: "Kinesiologia este o ştiinţă  ce-ţi  oferă răspunsuri adevărate sau false pe măsură ce rezişti presiunii aplicate muşchilor tăi (de obicei braţul).  ... Acest sistem avea totuşi neajunsurile sale. Am descoperit că dacă tu nu erai 100% clar în testarea ta sau nu aveai încredere în tine pentru a obţine răspunsuri exacte, rezultatul nu ar fi fost corect."
Despre kinesiologie se mai vorbeste pe blog in filmul cu Rob Williams - Psichology Of Change si in filmele cu David Hawkins .  Mai multe detalii despre metoda kinesiologica puteti gasi aici: http://www.abundent.ro/
Filmele pe care vi le prezentam astazi fac parte dintr-un set de 4 DVD-uri. Noi avem tradus primul DVD (care are 2 parti).  Daca cineva simte ca il ajuta metoda si doreste sa traduca restul DVD-urilor sa ne spuna si i le vom da cumva (in celelate DVD-uri se prezinta alte cazuri de vindecare si mai multe detalii despre metoda).

DOWNLOAD RAPID: Prima parte şi a II-a parte 

VEZI AICI FILMELE:

Prima Parte

A II-a Parte

In filme este prezentata metoda BSFF pe scurt, insa  cunoscatorii de engleza pot citi intreaga metoda in acesta carte BE SET FREE FAST - A Revolutionary New Way To Eliminate Your Discomforts (de Larry Nims si Joan Sotkin) . Din aceasta carte avem tradus Capitolul 4 care este axat fix pe metoda in sine. Iata acest capitol:
Elibereaza-te Rapid - Capitolul 4.

Mult succes si vindecare rapida!
Asteptam feedback-ul!

Niciun comentariu:

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...