Ieşirea Din MATRIX: AVERTISMENT

Pentru a viziona un film șters/restricționat/lipsă de pe blog FĂRĂ RECLAME! oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la un film) - detalii AICI


FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE !

(pentru fiecare în parte)


Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email

freeyourmindandheart@yahoo.com sau iesireadinmatrix@gmail.com

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email

(sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

AVERTISMENT

AVERTISMENT !

Acest blog conține o cantitate uriașă de informații care pun la grea încercare ideeile pe care le avem despre realitate, prejudecățile legate de lumea în care trăim, concepțiile fixe, rigide, în special viziunea materialistă asupra lumii. Aceste informații sunt PILULA ROSIE .
(Vezi filmul MATRIX ca să înțelegi ce vrem să spunem).
Te avertizăm să nu mergi mai departe în explorarea acestor informații, dacă ești mulțumit de lume așa cum este ea, cu bune și rele și nu vrei să se schimbe mare lucru, sau dacă ești prea dependent de sistemul actual așa cum este el, iar paradigma oficială, sistemul de credințe comun acceptat, ți se pare ok. Dacă simți că viața ta așa cum este acum, adaptată acestui sistem îți oferă siguranță și confort sau dacă simți că aceste informații te tulbură mult mai tare decât poți suporta (unii oameni nu pot face față din punct de vedere emoțional unui alt adevăr legat de lumea în care trăim și pot înnebuni - se numește disonanță cognitivă), oprește-te aici, te rugăm frumos … Acest blog nu este pentru tine! 
Dacă totuși preferi să mergi mai departe, îți reamintim că nu trebuie să-ți fie teamă de nimic. Viața este veșnică, cine ești tu cu adevărat este veșnic și orice experiență trăită este doar o încercare pe calea către Eliberare (Mântuire).
Din perspectiva nivelului suprem de percepție (DIVIN, UNIVERSAL, TRANSCENDENT) NU EXISTĂ NICI BINE NICI RAU ABSOLUT, ci doar CONȘTIINȚĂ OMNIPREZENTĂ ÎN TOT ȘI TOATE, în mine și în tine și chiar și în lucrurile aparent lipsite de viață (VIAȚA ESTE OMNIPREZENTĂ, IN FIECARE ATOM, IN FIECARE PARTICULĂ, ÎN FIECARE STRING, ÎN FIECARE CUANTĂ ENERGETICĂ ȘI CHIAR ȘI ÎN VIDUL/PLENUUMUL COSMIC) conștiință care face diferite alegeri pentru ca în acest fel să experimenteze tot ceea ce poate fi experimentat.
Ceea ce este expus în acest blog nu reprezinta adevaruri supreme ci doar niste puncte alternative de vedere, ce pot fi cercetate mai departe de cei interesati. Nu suntem autoritati in nici un domeniu, dar consideram ca avem dreptul la o opinie, pe care in virtutea dreptului libertatii la exprimare, ne-o exprimam cu curaj, chiar daca putem gresi! Nu ne credeti pe cuvânt! Suntem doar masageri (care invata, evolueaza si cauta permanent sa inteleaga lumea in care traim)! Unele articole şi documentare pot fi mai mult sau mai putin distorsionate, intentionat sau nu (de autorii lor). Cercetati, cercetati si iar cercetati!
ÎN CIUDA APARENȚELOR, PERIOADA ACTUALĂ ESTE FOARTE INCITANTĂ ȘI TOTODATĂ, IDEALĂ PENTRU A TRĂI PE ACEST PĂMÂNT! 
- text inspirat de cartea Secretul Suprem de DAVID ICKE

4 comentarii:

Unknown spunea...

Mintea care te minte!

Rafael spunea...

Cum pot lua legatura cu domnul Chesca Leonard? Va multumesc,vreau sa fac procedurile de schimbare a actelor.

Iesirea Din Matrix spunea...

https://www.facebook.com/leonard.chesca

Anonim spunea...

Atenție la neatenție!!! Tie tata

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...