Ieşirea Din MATRIX: ISTORIA INTERZISA A ROMANIEI - din preistorie pana in prezent

vineri, 30 noiembrie 2018

ISTORIA INTERZISA A ROMANIEI - din preistorie pana in prezent

UN DOCUMENTAR CE MERITĂ VĂZUT MĂCAR ODATĂ ÎN VIAȚĂ PENTRU A ÎNȚELEGE ISTORIA ACESTEI NAȚII ȘI IMPLICIT A ACESTEI UNIRII DE 100 DE ANI.


HISTORY OF ROMANIA

Am descoperit astazi un mega documentar de aproape 13 ORE in care cineva extrem de bine informat si daruit s-a straduit sa puna cap la cap, intr-un mod coerent intreaga istorie a acestui neam ... Nu am vizionat acest documentar cap coada, insa la o prima rasfoire pare extrem de bine informat si documentat. Credem ca orice pasionat de istorie si nu numai, ar trebui sa vada acest documentar pentru a avea si o alta opinie despre aceasta zbucumata si complicata poveste a natiei noastre pe aceste meleaguri.
Dorim sa postam acest documentar astazi deoarece se implinesc zilele acestea 25 de ani de la lovitura de stat din 89, iar acele evenimente nu pot fi intelese cu adevarat daca le rupi din contextul istoric si international. Cei care se focalizeaza doar pe acea perioada nu au cum sa inteleaga, sa patrunda profunzimea conspiratiei si implicatiile reale ale acelor evenimente. Ultimul episod (16) al acestui maraton vizual, se ocupa de momentele din jurul anului 1989 pana in prezent, insa e bine sa urmariti istoria cu cel putin 100 de ani inainte ca sa intelegeti dimensiunea istorica a marsaviei. Acest documentar consideram ca aduce multa lumina si merita urmarit de orice om care nu vrea sa moara prost sau prostit.

Ceea ce face din aceasta munca titanica ceva si mai colosal este faptul ca intreg filmul este tradus si/sau narat in engleza, deci puteti sa-l oferiti si celor din strainatate care doresc sa afle un pic de istorie mai adevarata ...

Va invitam sa downloadati si sa raspanditi acest film cat mai mult deoarece nu se stie cat va mai ramane prin acest spatiu virtual.


VEDEȚI FILMUL PE BUCĂȚI AICI
sau pe fiecare episod mai jos (dacă aveți cont de feisbuci)

History of Romania part 1 / Istoria Romaniei partea 1 - Intro

History of Romania part 2 - Prehistory / Istoria Romaniei partea 2 - Preistorie

History of Romania part 3 - Thracians / Istoria Romaniei partea 3 - Tracii

History of Romania part 4 - Dacians 1 / Istoria Romaniei partea 4 - Dacii 1

History of Romania part 5 - Dacians 2 / Istoria Romaniei partea 5 - Dacii 2

History of Romania part 6 - Culture / Istoria Romaniei partea 6 - Cultura

History of Romania part 7 - Continuity / Istoria Romaniei partea 7 - Continuitate

History of Romania part 8 - Hungary 1 / Istoria Romaniei partea 8 - Ungaria 1

History of Romania part 9 - Hungary 2 (Szeklers) / Istoria Romaniei partea 9 - Ungaria 2 (Secuii)

History of Romania part 10 - Leaders / Istoria Romaniei partea 10 - Conducatori

History of Romania part 11 - 19th century / Istoria Romaniei partea 11 - Secolul 19

History of Romania part 12 - WW1 / Istoria Romaniei partea 12 - Primul Razboi Mondial

History of Romania part 13 - WW2 a) / Istoria Romaniei partea 13 - Al 2lea R.M. a)

History of Romania part 14 - WW2 b) / Istoria Romaniei partea 14 - al 2lea R.M. b)

History of Romania part 15 - Holocaust / Istoria Romaniei partea 15 - Holocaust

History of Romania part 16 - present / Istoria Romaniei partea 16 - prezent



VEDEȚI FILMUL DINTR-O BUCATĂ,

 TRADUS, AICI * sau AICI **

* gratis pentru prietenii mei din ok.ru
** pentru o donatie
prin Paypal, Revolut, TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

 FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE! 
(pentru fiecare în parte - detalii AICI )

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

P.S. La ultima parte dedicata istoriei de la lovitura de stat din 89 incoace i-am sugerat autorului sa adauge printre motivele asasinarii lui Ceausescu si dorinta acastuia de a infinta o banca pentru ajutorarea tarilor in curs de dezvoltare, o banca care sa ofere o alternativa la FMI si Banca Mondiala, Autorul filmului ne-a spus ca el nu a gasit surse sigure care sa-i confirme aceasta poveste si crede ca Ceausescu nu cunostea cum functioneaza sistemul financiar international. Pana la sfarsitul anilor '70 / inceputul anilor /80 el nu-si daduse seama ca acest sistem e o escrocherie. Asta inseamna ca 1) Ceausescu habar nu avea de Finante, si 2) era inconjurat de incompetenti care la fel nu aveau habar de asa ceva, sau de tradatori care ii ascundeau adevarul. Acest lucru il face sa creada ca legendele despre un "FMI al saracilor" sunt speculatii.

Noi am cautat pe net si exista sute, mii de pagini in care se vorbeste de banca pe care dorea sa o creeze ceausescu, insa nu am reusit sa gasim sursa acestor informatii. Poate ne puteti ajuta voi in aceasta directie.

P.P.S. De asemenea, tot la aceasta ultima parte, am completat un dialog pe marginea originii khazare a jidovilor (aici) unde am ajuns la un impas care ne-a demonstrat ca individul care a facut acest documentar nu este dispus sa se aplece mai serios asupra acestui subiect, dand dovada de condescedenta si falsa eruditie pe marginea acestui subiect, refuzand sa citeasca sursele trimise de noi, cu incapatanare, cramponandu-se in propria lui idee limitata ...

P.P.P.S. Ii multumim lui Cristian L pentru emailul trimis si pentru linkurile de download.

8 comentarii:

  1. Noi, Arianii-daci, Partea 1, Full-HD:
    https://vimeo.com/108285990

    Noi, Arianii-Daci, Partea a 2, Full-HD: http://youtu.be/GO-GGdZvkrw

    Noi, Arianii-Daci, Partea a 3, HD:
    http://vimeo.com/110208062

    Noi, Arianii-Daci, Partea a 4, HD:
    https://www.youtube.com/watch?v=GujO1CGNB0c

    Seteaza rezolutia la 1080p pe youtube (pe vimeo nu e nevoie), de la rotita de sub clip-uri, dreapta.
    Episoade urmatoare vor urma in viitor.
    .

    RăspundețiȘtergere
  2. totul este aparenta. totusi credinta poate fii lumina sau cosmarul.
    Personal nu cred in Istorie. mai multe de explicat ca si implicatii..
    In lume exista destui bani si tehnologie pt ca oamenii sa traiasca in armonie si fericire.
    Fiecare din noi are un set relativ limitat de timp disponibil si necesitati si nu avem nevoie de cat de f putin. Timpul:24h/day din care 8-9h pt somn+ 2-3h mancat + 2-3h transport + 9h ramase pt orice altceva(educatie, distractie, pregatiri, asteptari, timp pierdut, necesitati fiziologice..). Concluzionand: 30% ca si timp, ramane disponibil pt altceva de cat necesitati de baza.Foarte putini au nevoie de 10 case,masini,... mancare peste masura si alte excese in viata de zi cu zi. Aceasta este cumva baza calculatiei in jurul fiecarui individ.
    Referitor la Romania. Este o tara ramasa sub Ocupatie si dupa 1989. Este esenta declarata de Brucan despre poporul roman.
    (mai mult de 30 ani pt romani sa inteleaga sau sa se elibereze...; ''daca nu stii origine raului nu stii de ce sa te feresti''). Ceausescu s-a potrivit perfect ca si rezultat, chinuirii poporului Roman care continua si astazi.
    Revenind la bani: da nu conteaza partea ethica ca si mecanisme financiare. Functionarea reala difera de cea predata la scoala care ofera o intelegere logica si este o intelegere ''paravan''care ascunde privirii ''jocul'' real.
    Nimic mistic. Exista modalitati foarte simle in uz aplicate si sub nasul fiecaruia dintre noi in viata de zi cu zi referitoare la sume imense de bani care nu mai ajung la oamenii carora le-au fost destinati si cumva se intorc impotriva lor odata intrati in alta posesie.
    Simplificand: Toate tarile pot sa beneficieze de sume de ordinul miliardelor fara nici o obligatie financiara sau dobanda si pt mai mult de 10 ani la rand. Este o certitudine, fara a intra in detalii.
    Unii se tem ca pierd controlul.
    Nu si daca exista o justa echilibrare si educatie.
    Merci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa ne separam de ei: noi stim ca ne mint si fura. Asta inseamna incalcarea liberului arbitru prin minciuna si hotie. N-ar avea rost sa ne cerem dreptatea la vreo instanta pamanteana, pentru ca toate sunt controlate de ei. Si am mai fi si ridiculizati ca fiind nebuni, cretini, atinsi de virusul numit "teoria conspiratiei".Cine vrea sa urce, urca...Oricate bețe in roate ne-ar pune. In final, fiecare ne culegem roadele pe nivelurile inalte de constiinta.Illuminati nu au niveluri inalte de constiinta si ne culeg roadele noastre pe pamant. Cele doua Paradisuri: cel fiscal, al inchinatorilor la "vitelul de aur" si cel real, din astralul superior. Ghici cine va pierde in final? Ei, pentru ca vor degenera. Si nu ne vor mai putea face rau, pentru ca ne vor iesi din realitate.

      Ștergere
  3. FMI si BM sunt aparate la toate modurile. Sa refuzi imprumut consecutiv mai treaca mearga dar sa creezi o alternativa insemna sinucidere. Sunt convinsa ca stia dar se credea buricul pamantului si orgoliul asta nu l-a dus departe.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...