Ieşirea Din MATRIX: „CELĂLALT PĂMÂNT AL ZEILOR” – Un film de excepție realizat de FRANCEZI despre istoria, enigmele și legendele din ROMÂNIA (versiunea completa)

joi, 1 noiembrie 2018

„CELĂLALT PĂMÂNT AL ZEILOR” – Un film de excepție realizat de FRANCEZI despre istoria, enigmele și legendele din ROMÂNIA (versiunea completa)

L'Autre Terre des Dieux (2016)
- les mysteres de la Roumanie

"După doi ani de muncă, echipa franceză de documentariști condusă de DEIMIAN a finalizat și lansat un film care, cu siguranță, va ajunge pe marile posturi internaționale de televiziune.

Numit CELĂLALT PĂMÂNT AL ZEILOR, filmul dedică o oră și patruzeci de minute istoriei de pe meleagurile noastre, de la cultura Cucuteni până la cea a Geto-Dacilor, explorând în același timp locuri și artefacte enigmatice, povești și legende locale despre evenimente misterioase care s-ar fi putut petrece cândva aici.

Realizat la un nivel artistic excepțional, cu un montaj, o grafică și o secțiune de sunet cu care s-ar mândri posturi de televiziune de calibrul BBC, Discovery sau National Geographic, filmul face servicii majore imaginii României.

La realizarea lui am fost invitat să particip și eu (prezența mea în film este destul de consistentă), dar și alte persoane din România, pe lângă realizatorii și cercetătorii francezi…

Filmul atinge și o serie de subiecte controversate precum Tăblițele de la Sinaia, Tăblițele de la Tărtăria sau legendele uriașilor (Jidovilor), însă realizatorii le tratează într-o manieră echilibrată. Chiar dacă sunt și câteva locuri în care nu împărtășesc interpretarea dată de realizatori, filmul este, în ansamblul său. o realizare remarcabilă care va aduce beneficii majore României și va atrage în țara noastră mulți turiști străini.

În acest moment, filmul este disponibil pe internet în limbile Română, Franceză, Engleză și Spaniolă. Așa că, dacă aveți prieteni vorbitori ale celor trei limbi străine enumerate, este o ocazie foarte bună să îi invitați să descopere lucruri deosebite despre România.

Daniel Roxin


CELĂLALT PĂMÂNT AL ZEILOR – varianta completă ( 1:41:37)

Pentru a viziona acest film subtitrat oferiți-ne o  DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) prin Paypal, Revolut, TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 
sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.



VEDEȚI AICI UN TRAILER de 21 de minute.


11 comentarii:

  1. Aurul Dacic
    https://vimeo.com/189427818

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu stiu unde va uitati dvs. insa dupa cum vedeti, filmul este urcat pe 5 servere diferite. La toate va zice privat?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ioana Clostrofeanu ... linkul este catre versiunea demo de 22 de minute ... filmul are o ora si 40 de minute.

    RăspundețiȘtergere
  4. Te trimite la cucamăcăii și tot nu vezi nimic!😠
    Pe bune?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Dana..instalati-va in primul rand un Add Blocker ... Singurele servere care au acceptat acest documentar sunt acestea care deschid pagini de reclame. Inchideti paginile de reclama si urmariti filmul. Sunt totusi 5 servere oferite la dispozitie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut Anonim. Nu stiu daca vei vedea acest mesaj... Insa, care este parola la video-ul postat de tine despre Aurul Dacic?

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...