Ieşirea Din MATRIX: „CELĂLALT PĂMÂNT AL ZEILOR” – Un film de excepție realizat de FRANCEZI despre istoria, enigmele și legendele din ROMÂNIA (versiunea completa)

joi, 1 noiembrie 2018

„CELĂLALT PĂMÂNT AL ZEILOR” – Un film de excepție realizat de FRANCEZI despre istoria, enigmele și legendele din ROMÂNIA (versiunea completa)

L'Autre Terre des Dieux (2016)
- les mysteres de la Roumanie

"După doi ani de muncă, echipa franceză de documentariști condusă de DEIMIAN a finalizat și lansat un film care, cu siguranță, va ajunge pe marile posturi internaționale de televiziune.

Numit CELĂLALT PĂMÂNT AL ZEILOR, filmul dedică o oră și patruzeci de minute istoriei de pe meleagurile noastre, de la cultura Cucuteni până la cea a Geto-Dacilor, explorând în același timp locuri și artefacte enigmatice, povești și legende locale despre evenimente misterioase care s-ar fi putut petrece cândva aici.

Realizat la un nivel artistic excepțional, cu un montaj, o grafică și o secțiune de sunet cu care s-ar mândri posturi de televiziune de calibrul BBC, Discovery sau National Geographic, filmul face servicii majore imaginii României.

La realizarea lui am fost invitat să particip și eu (prezența mea în film este destul de consistentă), dar și alte persoane din România, pe lângă realizatorii și cercetătorii francezi…

Filmul atinge și o serie de subiecte controversate precum Tăblițele de la Sinaia, Tăblițele de la Tărtăria sau legendele uriașilor (Jidovilor), însă realizatorii le tratează într-o manieră echilibrată. Chiar dacă sunt și câteva locuri în care nu împărtășesc interpretarea dată de realizatori, filmul este, în ansamblul său. o realizare remarcabilă care va aduce beneficii majore României și va atrage în țara noastră mulți turiști străini.

În acest moment, filmul este disponibil pe internet în limbile Română, Franceză, Engleză și Spaniolă. Așa că, dacă aveți prieteni vorbitori ale celor trei limbi străine enumerate, este o ocazie foarte bună să îi invitați să descopere lucruri deosebite despre România.

Daniel Roxin


CELĂLALT PĂMÂNT AL ZEILOR – varianta completă

Server 1Server 2Server 3Server 4Server 5

11 comentarii:

Anonim spunea...

Aurul Dacic
https://vimeo.com/189427818

FreeYourMind spunea...

Multumesc.

Unknown spunea...

Buna. Dar nu pot viziona filmul. Cica este privat.

FreeYourMind spunea...

Eu nu stiu unde va uitati dvs. insa dupa cum vedeti, filmul este urcat pe 5 servere diferite. La toate va zice privat?

Ioana Clostorfeanu spunea...

https://youtu.be/re2_ySmCH5Q

Filmul aici.

FreeYourMind spunea...

@Ioana Clostrofeanu ... linkul este catre versiunea demo de 22 de minute ... filmul are o ora si 40 de minute.

sial spunea...

Exista subtitrare in franceza?

FreeYourMind spunea...

Nu stiu.

Unknown spunea...

Te trimite la cucamăcăii și tot nu vezi nimic!😠
Pe bune?!

FreeYourMind spunea...

Draga Dana..instalati-va in primul rand un Add Blocker ... Singurele servere care au acceptat acest documentar sunt acestea care deschid pagini de reclame. Inchideti paginile de reclama si urmariti filmul. Sunt totusi 5 servere oferite la dispozitie.

Unknown spunea...

Salut Anonim. Nu stiu daca vei vedea acest mesaj... Insa, care este parola la video-ul postat de tine despre Aurul Dacic?

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...