Ieşirea Din MATRIX: DEZVĂLUIREA COSMICĂ - Episod Aniversar - Pe scurt un rezumat al celor mai importante capitole din primele 5 sezoane

luni, 29 octombrie 2018

DEZVĂLUIREA COSMICĂ - Episod Aniversar - Pe scurt un rezumat al celor mai importante capitole din primele 5 sezoane


Cosmic Disclosure Anniversary Special
 - Gaia (Iulie - 2016)

"Bun găsit la Episodul Special Aniversar 2016 al Dezvăluirii Cosmice la Gaia TV. Astăzi continuăm o poveste interesantă, pentru unii fantastică, o retrospectivă a show-lui, cei are protagoniști pe David Wilcock și Corey Goode, din 2016 la Gaia TV.

În această aniversare specială, ne uităm înapoi la cele mai importante subiecte (din primele 5 sezoane) ale unei uimitoare călătorii și dorim să reflectați asupra a cât de departe s-a ajuns în înțelegerea eforturilor clandestine care doresc ca  civilizația umană să devină înfloritoare în tot cosmosul.


În acest timp, multe secrete au fost dezvăluite în ceea ce privește amploarea dezvoltării tehnologiei din sistemul nostru solar, rasele extraterestre care au contribuit la progresul nostru, și organizațiile responsabile pentru aceste progrese.


Uita-te la toate sezoanele pe Gaia TV : Link AICI .

Atenție, multe dintre cele peste 8 000 materiale video, interesante zic eu, pot fi văzute numai pe baza unuia dintre abonamentele ce Gaia.com le oferă. Cei foarte curioși, au ocazia pentru numai 1 US Dolar, pe care ORICINE și-o poate permite, sau mai corect doar 99 cenți, cum zic comercianții, să vadă pentru/doar două săptămâni, tot ceea ce vor și când vor, din oferta diversă pe care Gaia TV o oferă abonaților. Se recomandă cunoașterea unei limbi străine, de preferință Engleza (deși majoritatea au traducere și în spaniolă, portugheză, uneori germană, italiană, rusă sau chineză), pentru a înțelege ce scrie pe site sau ce prezintă acesta, plus alte detalii. Lista de prețuri o găsiți aici. Cred că este un portal ce merită susținut.

Aceasta este o poveste cosmică, astăzi un nou episod. Subiectul episoadelor este diferit, dar au totuși ceva în comun: sunt rezultatul unor afirmații, informații, păreri, observații și/sau trăiri ale unor persoane ce au o părere ce poate fi de folos și altora sau nu. De reținut că "viața bate filmul" având mijloace mai complexe de exprimare și experiența necesară.

În materialul video de mai jos, Gaia.com face o sinteză a principalelor subiecte și teme despre care au vorbit Corey Goode și David Wilcock, în 2016 și 2015. Este unul dintre puținele materiale video, disponibile la liber pe internet, ce prezintă avantajul că este o retrospectivă anuală." 

SURSA: Blogul POVESTE COSMICĂ https://realitateposibila.blogspot.com

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI


Primele două sezoane ale DEZVĂLUIRII COSMICE le puteți vedea AICI, iar sezoanele 3 - 5 AICI.

Cu ocazia asta puteți vedea cum a evoluat Corey Goode în anul dezvăluirilor, cât de înțepenit era la început și ce energie emitea și cum a ajuns după 1 an. 

În Curând Sezoanele VI - XII

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...