Ieşirea Din MATRIX: 5G și Rețeaua de Control a Inteligenței Artificiale

marți, 2 octombrie 2018

5G și Rețeaua de Control a Inteligenței Artificiale


5G and The AI Control Grid (2017)

Astăzi vă prezentăm un prim film documentar tradus și un prim articol care aduc în discuție pericolul rețelelor 5G și influențele ascunse ale acestora.

Pericolul de lângă tine: 5G – instrumentul perfect de control al populaţiei bazate pe supraveghere şi inteligenţă artificială

"Se poate folosi tehnologia 5G pentru CONTROLUL MINTII?

Iata ce putem citi la Can they use 5G technology for mind control? de pe steemit:


Ar putea fi folosită tehnologia 5G ca armă de distrugere în masă împotriva creierelor și corpurilor noastre?

Trecerea de la 3G la 4G s-a realizat în mare parte pentru a oferi proprietarilor de smartphone-uri o experiență mai bună de navigare. De la 4G la 5G nu va fi la fel de simplu, căci nu este vorba doar de smartphone-uri și tablete, ci de extinderea ecosistemului pentru mai multe industrii cum ar fi industria auto, automatizarea casei, fiecare cu cerințe diferite în ceea ce privește modul în care rețelele și standardele sunt proiectate și construite.

5G este o conexiune wireless construită special pentru a ține pasul cu proliferarea dispozitivelor care au nevoie de o conexiune la internet mobil. Nu mai este numai pentru telefon și computer. Este destinată tuturor aparatele dvs. de uz casnic, încuietori de ușă, camere de securitate, mașini, dispozitive portabile, zgărzi pentru câini și multe alte lucruri.

Îmi place tehnologia la fel ca oricărei persoane! Cine nu vrea să descarce un film complet în câteva minute sau mai puțin?

Dar merită prețul pe care îl putem plăti fizic, emoțional și mental?

Ar putea fi folosită 5G ca arma de distrugere în masă împotriva creierelor și corpurilor noastre?

Poate fi folosită pentru controlul minții?

Potrivit Wikipedia, despre Rețeaua 5G:

FCC a aprobat spectrul pentru 5G, inclusiv banda de frecvențe de 28 GHz, 37 GHz și 39 GHz, la 14 iulie 2016.

Alianța următoarelor generații de rețele mobile definește următoarele cerințe pe care trebuie să le îndeplinească un standard de 5G:

- rate de (transfer de) date de zeci de megaocteți pe secundă, pentru zeci de mii de utilizatori
rate de (transfer de) date de 100 MB pe secundă pentru zonele metropolitane

- 1 GB pe secundă simultan pentru mulți angajați de la aceelași etaj al unei clădiri de birouri

- câteva sute de mii de conexiuni simultane pentru senzori wireless

- creșterea semnificativă a eficienței spectrale, în comparație cu rețelele 4G

- îmbunătățirea acoperirii

- îmbunătățirea eficienței semnalului

- scăderea semnificativă a latenței, în comparație cu rețeaua LTE.

În aprilie 2008, NASA a încheiat un parteneriat cu Geoff Brown și compania Machine-to-Machine Intelligence (M2Mi) Corp … pentru a dezvolta tehnologia de comunicare 5G.

Un articol al consultantului guru al EMF din Marea Britanie, datat 13 martie 2017, titra: Radiațiile de telecomunicații 5G – instrumentul perfect pentru modificarea în masă perioada de veghe a undelor cerebrale umane.

El a afirmat că FCC funcționează exclusiv în numele industriilor de telecomunicații, acordându-le, nici mai mult și nici mai puțin, acces la undele radio.

Nicăieri în documentul lor nu se menționează siguranța sau bunăstarea consumatorilor.

Implicațiile 5G asupra bunăstării și siguranței consumatorilor nu se prezintă bine dintr-un singur motiv, dispozitivele care vor funcționa în spectrul electromagnetic de 5G vor folosi antene foarte mici de la câteva milimetri până la un centimetru în lungime. Aceasta înseamnă că industria va putea produce aceste antene în masă și le va pune peste tot, în special în zonele urbane. Avantajele utilizării antenelor foarte mici în lungimea de undă de milimetru este că se pot alimenta mai multe antene în diverse rețele de configurație, de exemplu, șiruri de antene verticale sau orizontale pentru unde ghidate conic sau configurații cu un tip de radiație larg-direcțional. Aceste tipuri de proiectare a antenei se concentrează în cea mai mare parte pe puterea de transmisie în direcții specificate și nu se blochează sau se întrerupe prin structuri.

În 2016, au fost publicate studii medicale și epidemiologice care ilustrează sau corelează efectele biologice adverse cu utilizarea tehnologiei telefonului mobil sau Wi-Fi. Folosirea frecvențelor chiar mai mari de 5 GHz și până la 100 GHz va comprima intervalul de timp în care se manifestă cancerele și alte efecte biologice în societate. Oricine poate ghici ce se poate întâmpla în ceea ce privește siguranța biologică, totuși este clar că natura pulsată a acestor frecvențe înalte, a acestor semnale de intensitate înaltă nu aduc vesti bune pentru omenire, în special în ceea ce privește funcționarea ADN-ului nostru.

La fel ca tehnologia telefoanelor mobile, noi, consumatorii, jucăm rolul de cobai în ceea ce privește siguranța. Faptul că industria telecomunicațiilor nu a menționat acest lucru este pentru că, dezvoltarea unei rețele eficiente de semnale în mediul urban implică instalarea a multor mii de noi emițătoare.

Datorită dimensiunilor reduse ale acestor antene, ele pot fi instalate în tot felul de structuri urbane care sugerează că cel puțin pentru locuitorii din mediul urban nu va exista scăpare de expunerea la aceste frecvențe cu microunde foarte dăunătoare. De asemenea, simt că atunci când aceste antene vor fi amplasate, va fi relativ ușor să fie modificate și manipulate funcțiile undelor cerebrale ale utilizatorilor (antenelor) și ale celor apropiați. Suma informațiilor auxiliare care pot fi transmise sau atașate la frecvența principală de transport a unui astfel de sistem de rețele de telecomunicații este potențial enormă.

Amintim de asemenea sistemul TETRA: Tehnologia de control al minții din Marea Britanie și zombificarea politiei britanice au fost o realitate. Sursa CH4 News, 5 Feb., 2001

Noul sistem de microunde Home Office numit TETRA va fi suportul comunicațiilor britanice de poliție și va fi plasat în fiecare centru cu populație numeroasă. Guvernul britanic a cheltuit 2 miliarde și jumătate de lire sterline pe o rețea de transmițătoare cu microunde cu modulație pulsată de 400 MHz, care transmitea 17,6 Hz în creierul tuturor polițiștilor britanici și al oricui trăiește în apropierea transmițătorilor planificați, pentru a fi utilizat în cercetările CIA asupra controlului în mod optim al minții. Ale cărui efecte sunt întreruperi în rețelele neuronale, conducând la schimbări de comportament și caracter, de asemenea, comportament maniacal, urmat de epuizare nervoasă, de asemenea, întreruperea funcției cerebrale superioare, ducând la așa numita zombificare, pentru a numi doar câteva! Sistemul TETRA va inunda, de asemenea, subteranele New York-ului și ale Londrei, astfel încât navetiștii vor fi expuși în mod regulat la modificări comportamentale în timpul orelor de vârf.

Acest sistem va fi utilizat în toate departamentele de poliție din Marea Britanie și în serviciile de urgență până la sfârșitul anului (acesta se întâmpla în anul 2001).

30.000 de transmițători vor fi plasați pretutindeni în țară, pentru a maximiza efectele asupra populației britanice locale – controlul minții masive! oricine s-a plâns de aceste transmițătoare a primit o scrisoare din partea Guvernului prin care e informat că, în cazul în care transmițătorii nu sunt poziționați acolo unde guvernul dorește, nu poate exista nici o garanție a protecției poliției, ceea ce va conduce la creșterea primelor de asigurare pentru proprietarii de case.

Ați auzit de tehnologia pe bază de microunde ”Voice-To-Skull” (s-ar putea traduce ca ”Vocea din cap”)? Patent SUA 4,877,027 Brunkan – 31 octombrie, 1989

Sunetul este indus în capul unei persoane prin radiația exercitată asupra capului cu microunde în intervalul de 100 megahertzi până la 10.000 megahertzi, care sunt modulați cu o anumită formă de undă. Forma de undă constă în ”explozii” (bursts - explozii, izbucniri) modulate prin frecvență. Fiecare serie/”explozie” este alcătuită din zece până la douăzeci de impulsuri distribuite uniform, grupate strâns împreună. Lățimea ”exploziei” este între 500 nanosecunde și 100 microsecunde. Lățimea impulsului este cuprinsă între 10 nanosecunde și 1 microsecundă. ”Exploziile” sunt modulate în mod frecvent de intrarea audio pentru a crea senzația de auz la persoana al cărei cap este iradiat. Tipul ”psiho-electronic” de control al minții pe care îl discut aici este hărțuirea ascunsă și necontenită a cetățenilor nevinovați, care trăiesc în casele și comunitățile lor, și este răspândit în prezent în întreaga lume. Această hărțuire include atacurile mintale / corporale electronice, hărțuirea stradală, distrugerea relațiilor de familie și a altor relații și distrugerea carierei.

Tehnologia actuală care generează ”Vocea din cap” nu poate fi oprită de nici o ecranare electromagnetică cunoscută, fapt ce demonstrează cât de avansată a devenit tehnologia clasificată de control al minții.

Gândiți-vă la tehnologia pentru persoanele surde, pot auzi (în funcție de tipul de pierdere a auzului) cu ajutorul unor dispozitive numite neurofoane. Neurofonul ocolește întregul proces obișnuit de auz. Dr. Patrick Flanagan a descoperit un simț suplimentar pe care toată lumea îl are, dar pe care de obicei nu îl folosim: putem auzi prin pielea noastră. Neurofoanele produc vibrații în partea superioară a electrozilor. Aceste vibrații sunt transmise pe piele imediat ce electrozii ating pielea. Pielea transferă apoi vibrațiile. Pielea este cel mai mare organ al nostru și are multe celule nervoase care funcționează ca niște senzori mici. Stimulii receptați și stimulii transferați merg către creier, apoi creierul îi decodifică. Nu vreau să intru mai profund în detalii, acesta alcătuiește de unul singur un subiect întreg.

Dar încerc doar să subliniez faptul că tehnologia există acolo pentru a manipula oamenii în masă.

I-am putut vedea folosind mesajele subliminale comercializate pentru a încuraja cumpărăturile, cum ar fi: … pur și simplu nu pot să mă mai opresc să mă gândesc la cumpărături la Macy’s sau mi-e dor deodată de Apple Bee’s. Dar aceștia sunt cartofi mici față de cât de rău ar putea fi folosită această tehnologie!

Într-o notă personală, am o piatră de shungit (mineral cu peste 98% carbon în compoziție, https://en.wikipedia.org/wiki/Shungite.) pe spatele celularului meu pe post de scut EMF (câmp electromagnetic). Am, de asemenea, un colier de piatră shungit și o brățară pentru a ajuta suplimentar! Acestea sunt disponibile online și puteți să le puneți și pe toate aparatele dvs.! Nu este tocmai remediul, dar dacă ajută, de ce nu! Shungitul are proprietăți de conductivitate, motiv pentru care se spune că ecranează și protejează de EMF, de lucruri precum televizoare, calculatoare, microunde, telefoane mobile și alte articole. De asemenea, se spune că aduce cu ea multe energii de vindecare, dacă sunteți între aceste feluri de obiecte (?).

(N.t.:Nu prea îmi vine a crede, mai degrabă niște șmecheri au găsit o oportunitate de a câștiga niște bănuți speculând teama celorlalți!)

Acest articol își dorește să fie ceva de luat în considerare și pentru a fi conștient de această nouă călătorie în lumea tehnologiei 5G." SURSA


VEDEȚI AICI DOCUMENTARUL TRADUS:

Multumim Paul Marian pentru efortul necontenit de a aduce și în conștiența românilor, aceste idei.

BONUS:

TRIPLETA MALEFICA: Celulare – antene GSM – HAARP


"Iata ce putem citi la Cell Phones – Cell Towers – Haarp. An EMF Triple Threat:

Telefoanele mobile (celulare) – Turnurile (Releele, antenele) GSM – HAARP – O ameninţare EMF ¹ triplă

Partea I – Telefoanele celulare

Cînd vine vorba despre periculoasele efecte secundare ale telefoanelor celulare, adevarul a ieşit de mult la iveală. În ultima vreme a crescut conştientizarea de către publicul larg a pericolelor prezentate de telefonia mobilă. Naţiuni din întreaga lume au adoptat legi care limitează utilizarea celularelor de către copii. Teancuri întregi de studii ştiinţifice publicate de univerisităţi de frunte şi institute de cercetare, toate duc la aceeaşi concluzie. Utilizarea celularelor duce la scăderea densităţii oaselor, aritmii cardiace şi cancer la creier, asta pentru a enumera doar cîteva dintre cele mai periculoase efecte secundare, cu toate că există multe altele.

Un telefon mobil este doar atît de bun pe cît este semnalul său. Dacă nu ai nici o linie nu vorbeşti. Toate telefoanele celulare sînt dependente de a se afla în „raza de acoperire” unui anumit turn GSM. Dacă telefonul mobil poate recepţiona semnalul emis de acel turn, acelaşi lucru îl va face şi posesorul telefonului. Măsurarea puterii unui telefon este definită de Hertz. Un herţ este unitatea de măsura pentru frecvenţa undei electromagnetice.

O înţelegere sumara a fiziologiei umane este necesara pentru a înţelege pericolele pe care le înfruntăm. Organismul uman este o maşină electrică autonomă. Noi creăm electricitate prin acţiunea de a consuma hrana pe care organismul nostru o converteşte în electricitate. Cînd Morpheus a ţinut o baterie în faţa lui Neo ² nu glumea; noi sîntem baterii dacă este să analizăm în profunzime.

Corpul uman funcţionează cel mai bine în jurul frecvenţei de 10 herţi. Observaţi în figura de mai sus silueta unei persoane în extrema stîngă. Aceasta este zona noastră naturală şi sigură. În corpurile noastre, cele cîteva sute de milioane de celule, au fiecare propriul lor cîmp electromagnetic. Cheia menţinerii sănătăţii este menţinerea delicatului echilibru al acestor cîmpuri electromagnetice. Cancerul este de fapt mutaţia celulelor. O perturbare a cîmpului electromagnetic (o deviere de la frecvenţa de echilibru de 10 herţi) la nivel celular duce la o perturbare a funcţionării normale a celulei ducînd la o funcţionare defectuoasă care duce la mutaţii care în final pot duce la cancer. Destul de simplu. Desigur acest articol oferă doar o viziune de ansamblu şi bineînţeles există o multitudine de informaţii care nu apar în acest articol dar acest lucru nu schimbă ipoteza generală.

Înainte de Marconi cu al său radio, înainte de a exista vreun cîmp electromagnetic care să nu fie parte al autonomului recipient al vieţii numit pămînt, fiinţele umane erau în armonie deplină cu cîmpurile electromagnetice ale planetei. Prin introducerea radio-ului corpurile noastrea au devenit recipiente ale acestor frecvenţe electromagnetice induse în mod artificial. Undele radio nu sînt însă atît de daunătoare întrucît operează relativ aproape de echilibrul nostru armonios cu natura. Dar aici este cheia, cu cît frecvenţa este mai mare cu atît sîntem mai departe de cei 10 herţi. Cu cît sîntem mai departe cu atît mai multă distrugere vom provoca asupra celulelor nostre.

Pentru a înţelege cît de devastatoare sînt efectele radiaţiei telefoanelor celulare să ne amintim că noi oprăm la 10 herţi. 100 de herţi = 1 kiloherţ. 100 de kiloherţi = 1 megaherţ ³. Frecvenţa medie emisă de telefoanele mobile este de 1900 megaherţi 4 , cu o tendinţă a pieţei de trecere către telefoane (există deja în uz) care funcţionează la 2500 megaherţi. În esenţă sîntem saturaţi 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămînă cu cîmpuri şi radiaţii electromagnetice de mii de ori mai puternice decît poate suporta în mod normal corpul uman. Incapacitatea nostră de a face faţă acestui atac violent se manifestă sub forma de stress, tulburări de somn, defecte de naştere, cancer şi Alzeimer. Sîntem eliminaţi unul cîte unul în linişte iar noi plătim factura pentru acest lucru. Plătind factura la celular pur şi simplu asiguri continuitatea unui produs care ucide şi va ucide milioane şi milioane de oameni. Va urma un val de tumori cerebrale care va decima o parte din populaţie. Acum 60 de ani rata autismului era de 1:50.000. În ziua de azi este de 1:50. Vaccinurile sînt principala cauză a autismului dar turnurile GSM şi scăldarea permanentă în cîmpuri electromagnetice radioactive au cu siguranţa şi acestea un rol.

Destul despre telefoanele celulare, dacă pînă acum nu ai aflat de pericolele asociate acestora înseamnă fie ca nu vrei să ştii (vechiul nostru amic disonanţa cognitivă), deoarece refuzi să crezi că ceva atît de groaznic se poate întîmpla, sau pur şi simplu ai ales să joci ruleta rusească cu cancerul şi să îţi asiguri o moarte prematură de dragul conectivităţii, a capacităţii de a găsi pe oricine şi a putea fi găsit de oricine, oricînd, oriunde. Oricare dintre aceste variante este o alternativă greşită la adresarea proactivă a realităţii lumii noastre înecate în radiaţie electromagnetică.

Partea a II-a: Turnurile GSM

Turnurile GSM operează în waţi. Un watt este definiţia standard a unei unităţi de putere. Un exemplu despre cum watajul (puterea exprimată în waţi) afectează cantitatea de electricitate utilizată poate fi găsit în cazul becurilor electrice. În timp ce becurile incandescente normale, cele rotunde (de fapt de obicei în forma de pară n.tr.) utilizează între 40 si 100 de waţi, becurile fluorescente (popular neon sau becuri economice n.tr.) produc aceeaşi cantitate de lumină utilizînd doar între 5 şi 30 de waţi. Deci wataj (putere) mai mic înseamnă mai puţină electricitate consumată pentru a produce acelaşi efect.

Aici vom intra în amănuntele acestei nefaste conspiraţii. Nu există „teorie” în această conspiraţie întrucît datele prezentate aici pot fi validate din nenumărate surse credibile. Căutaţi adevărul în mod empiric? Mergeţi la cel mai apropiat turn GSM şi cautaţi o cutie metalică cu cabluri groase care ies din ea şi urcă şerpuind către mulţimea de antene din turnul GSM. Vă veţi uita la un transformator electric de putere, aproape toate turnurile GSM sînt construite cu unul la bază. Un transformator este proiectat pentru a mări puterea de ieşire sau waţii. Transformatoarele sînt ataşate turnurilor GSM pentru a mări puterea de ieşire a acestora. În acest caz, întrebarea de 10.000 de dolari este: „De ce au nevoie turnurile GSM de atîta putere?”. Pentru a putea face o comparaţie în privinţa puterii utilizate de acestea luaţi în consideraţie următoarele:

Un semnal wireless de la un router standard are 20 de miliwaţi şi poate fi recepţionat la cîteva blocuri distanţă, trecînd chiar şi prin pereţi. Un telefon celular standard emite cu o putere de 300 de miliwaţi. Definite în sens larg ca celule care operează la 30 de waţi, un „nod” sau turn celular perfect capabil ar trebui să fie echipat cu un transmiţător de 30 de waţi. Aici vor interveni agenţii plătiţi şi cei care împrăştie dezinformarea, vomitînd resturi de ştiinţă care să contrazică acest fapt: Acest fapt este că: transformatoarele care pompează sute de mii de waţi dacă ar fi folosite în acest scop nu doar că ar prăji toate telefoanele celulare, dar destul de probabil (din cauza faptului că stăm destul de aproape de acestea) ar cauza şi o grămadă de simptome fizice delicatei noastre scheme electrice proiectate sa funcţioneze la 10 herţi. Din moment ce acesta este cazul, parcurgînd întregul ciclu, ne punem din nou întrebarea de ce este nevoie de atîta putere cînd doar o fractiune infinitezimală din acea putere ar putea crea efectul dorit.

Luaţi în considerare de asemenea că un walkie-talkie ieftin cumpărat de la Walmart sau Radio Shack se poate conecta cu „colegul” său la 3 Kilometri distanţă şi asta doar la o zecime de milionime ( 0,0000001% ) din puterea de emisie a unui telefon celular. Luaţi în considerare de asemenea faptul că postul de radio WLS din Chicago emite cu impresionanta putere de 50.000 waţi şi poate fi recepţionat la 1600 Km depărtare cu un radioreceptor de calitate mediocră. În medie un turn GSM din S.U.A. emite cu o putere cuprinsă între 100.000 şi 500.000 de waţi. Aşa cum am demonstrat în exemplele concrete din acest articol, dacă 30 de waţi ar fi suficienţi de ce avem turnuri GSM care emit la o putere de jumătate de milion de waţi?

Este nevoie de atîta putere? Nu, nu este. Destul de recent, în 2013 chiar, în Mexic erau doar cîteva turnuri GSM, cu toate că recepţia pe telefoanele celulare era la fel de bună ca în SUA, a nu se confunda cu acoperirea tuturor zonelor. Această acoperire era realizată în Mexic prin antene mici, de mică putere agăţate de clădiri sau montate pe acoperişul acestora. Fără turnuri. Fără transformatoare. O priză standard de perete asigura suficientă putere pentru a menţine un semnal de aceeaşi claritate ca şi cel din SUA. Dacă o antenă minusculă este suficientă pentru această sarcină de ce noi avem din acestea peste tot ? (A se vedea foto.)


Oare pentru că noi avem mai multe telefoane celulare decît ei şi de aceea avem nevoie de mai multe turnuri, mai mari şi mai puternice? Nu. Procentul de telefoane celulare raportat la populaţie este acelaşi.

Este posibil să fie alt motiv, sau motive aparute ulterior mai presus şi dincolo de un semnal puternic în a echipa aceste turnuri cu emiţătoare de jumatate de milion de waţi? Bineînţeles că da. De fapt chiar mai multe motive.

Amintindu-ne începutul acestui articol veţi lua cunoştinţă de faptul că organismul uman este o unitate electrică autonomă. Creierul uman este un computer biologic, şi ca orice computer are o frecvenţă de ceas în jurul căreia este centrată întreaga existenţă a sa. Aceasta este doar o prezentare sumară, deoarece creierul are mai multe frecvenţe de ceas, care interacţionează una cu cealaltă şi servesc diferite scopuri pentru funcţiile biologice, în timp ce microprocesorul unui calculator de birou (desktop) are doar o singura frecvenţă cu care trebuie să se sincronizeze totul. Spre deosebire de aceasta, cortexul dumneavoastră vizual ar putea opera la o altă frecvenţă decît partea din creier care controlează ritmul cardiac. Sentimentele şi gîndurile vor rula la altă frecvenţă. Deoarece creierul este un computer ultra-paralel, poate realiza multe rulînd la frecvenţe mult mai mici decît cele care ar putea fi practice pentru un microprocesor, iar aceste frecvenţe se alfă în domeniul frecvenţelor (ELF – Extended Low Frequency – frecvenţe extra joase). Deoarece creierul uman opereză cu ajutorul frecvenţelor acesta este susceptibil la manipulare prin mijloace electronice. Din moment ce diferitele stări psihice, mentale se traduc prin frecvenţe diferite, este posibil ca prin mijloace electronice oamenii să fie forţaţi să se relaxeze cînd ar trebui să fie furioşi, să rîdă cînd ar trebui să se îngrozească, să fie loiali cînd ar trebui să se revolte!

Manipularea emoțiilor noastre în această manieră nu se poate obține decît prin emisii de radiație electromagnetică de foarte mare putere dar acordate și direcționate extrem de precis. La fel ca în filmul SF din 1988 „Ei trăiesc” mijloacele sînt deja amplasate şi utilizate împotriva noastră pentru a ne face să fim supuşi şi să nu gîndim independent.

Una din funcţiile nepublicate ale turnurilor GSM este modificarea vremii. Însăşi actul de a sugera aşa ceva va conduce la ridiculizare extermă. Ştii că ai atins un punct sensibil atunci cînd apar din senin agenţii plătiţi şi dezinformatorii pentu a dezorienta cititorii, pentru a te discredita şi în cele din urmă a nega orice fel de informaţii ai încerca să dezvălui.

Aşa cum noi înşine sîntem de natură electrică aşa este şi atmosfera. Fulgerul ar trebui să fie suficientă dovadă pentru acest lucru. De fapt toate lucrurile care fac parte din existenţa noastră funcţionează pe bază de frecvenţe electromagnetice. Într-adevăr noi fiinţele umane fără a fi ajutate de gadgeturi ştiinţifice, experimentăm doar o parte minusculă (aproximativ 4%) din întreg spectrul frecvenţelor electromagnetice. În acest fel, în modul potrivit, aceste frecvenţe pot fi sabotate sub forma impulsurilor de energie dirijată, creînd tornade, cutremure, manipularea tiparelor vremii şi multe altele. Aparent inofensivele noastre turnuri GSM funcţionează ca staţii de relee care transmit impulsurile de energie în direcţia dorită.

Vă întrebaţi cum de un turn GSM poate genera un cîmp electromagnetic suficient de puternic pentru a influenţa tiparele vremii, cauza cutremure şi a porni uragane? Luaţi în considerare aceasta: estimativ în SUA sînt 269.989 de turnuri GSM (şi apar şi mai multe zilnic). Să fim generoşi si să considerăm ca 170.000 dintre acestea nu sînt nimic altceva decît ceea ce se pretinde că ar fi – nişte nevinovate turnuri GSM. Rămîn totuşi 100.000 de turnuri GSM cu o putere estimată în mod foarte conservator de 150.000 de waţi de fiecare. 100.000 x 150.000 ne dau puterea uluitoare de 15 miliarde de waţi. Cînd aceştia sînt dirijaţi şi sincronizaţi către un scop specific, devine destul de evident că energia este acolo pentru a putea „găti” orice fel de condiţii meteo dorite. Pentru a înţelege cît de multa putere reprezintă, să luăm în considerare că matricea HAARP din Alaska are doar 100 de miloane de waţi, o putere neînsemnată în comparaţie şi de asemenea să luăm în considerare ce dezastre meteo se pot crea numai cu această putere relativ scăzută. Unitatea HAARP din SUA este doar una din cele 8-10 unităţi similare amplasate în întreaga lume. Războiul armelor cu pulsuri de energie nu se găseşte în filmele Star Trek, este aici şi acum!

Cum putem fi 100% siguri că turnurile GSM nu au nevoie de 150.000 – 500.000 de waţi pentru a asigura un semnal clar către acei mici dar cauzatori de cancer prieteni de buzunar? Pentru cei care încă se îndoiesc de lipsa turnurilor GSM în Mexic în ciuda faptului că recepţia pe telefoanele mobile este foarte bună să ne uităm la reţelele 3G din Australia. Cu putere de emisie de sub 3 waţi, cînd sînt transmise prin antene foarte directive acestea se pot recepţiona la 3 Km, în acest fel justificînd distanţa de 6 Km între două noduri (turnuri) GSM. Cu 10 noduri per turn, aceasta echivalează cu o putere radiantă totală de 30 de waţi, care este mai mult decît suficientă pentru a penetra orice material şi a asigura o acoperire excelentă.

Pentru a stabili că 30 de waţi (da treizeci) per turn, cu turnurile distanţate la 6 Km unul de celălalt asigură suficientă putere pentru a penetra orice în afară de unitatea subterană de securitate pentru CG sau Continuitatea Guvernului amplasată în munţii Cheyenne şi aflată momentan în renovare. Să o numim ascunzătoarea globaliştilor.


O întrebare logică ar fi următoarea: Dacă doar 30 de waţi sînt necesari pentru a transmite semnal, iar panourile solare pot genera şi stoca suficientă energie pentru a face faţă acestor cereri, de ce avem acele transformatoare uriaşe? Puţină matematică de bază ne va ajuta să înţeleg cît de ieftin ar putea fi un turn GSM real.

Avînd în vedere că energia solară costă aproximativ 3 dolari per watt aceasta incluzînd invertoarele, panourile solare şi bateriile de back-up, poţi echipa un turn GSM cu 10 noduri cu o alimentare solară de 1000 de waţi cu costuri doar de 3.000 de dolari şi nu va mai trebui să îţi faci niciodată griji în privinţa instalarii unui transformator. Dacă emiţi cu 30 de waţi vei consuma cel puţin 45 din cauza pierderilor. De asemenea echipamentele vor consuma ceva energie, dar aceasta nu va depaşi 100 de waţi. Deci să fim de acord că nevoile reale de energie ale unui turn GSM ar fi de 150 de waţi. Un aranjament de echipamente solare care să furnizeze 1.000 de waţi ar face faţă acestei cereri fără a fi suprasolicitat. Cu o putere mică asigurînd o alimentare de înaltă tensiune către turnul GSM pentru a-şi putea obţine cei 300.000 de waţi HAARP şi a nu se prăji fără un transformator se confirmă cu şi mai mare siguranţă că un transformator nu este necesar. Dacă transmisia celulară ar fi fost unicul scop, utilizarea panourilor solare ar fi avut o foarte mare justificare economică. Ceva este foarte putred în Danemarca. Un turn înalt de 45 de metri costă între 100.000 şi 300.000 de dolari per bucată cu costuri adiţionale de închiriere a terenului. Chiriile variază între 100 de dolari (pentru fraierii care vor să fie iradiaţi în permanenţă primind în schimb 8,33 de dolari pe lună) şi 156.000 de dolari pe an.

Putere – solară? 1000 de waţi ceea ce depăşeşte de 9 ori cerinţele de putere – 2.499,65 dolari

Stîlpul nu este inclus. Dar în realitate (în Mexic) o antenă de 20 cm racordată la o priză de perete satisface cerinţele. Deci de ce sînt stîlpii înalţi de 45-60 de metri?

Aranjamentul actual din SUA? Pînă în 300.000 de dolari doar pentru stîlp! Adăugaţi transformatoarele care costă mii de dolari pe an şi costurile invizibile ale reţelei de energie necesară pentru menţinerea acestora în stare de funcţionare. Ultima oară cînd am verificat corporaţiile aveau drept unic scop profitul, asta în afara cazului în care sînt dispuşi să facă anumite eforturi pentru realizarea unui scop secret, nepublicat.

O întrebare de bun simţ ar fi următoarea: Dacă turnurile GSM sînt atît de periculoase, atunci de ce cei 1% responsabili de starea de lucruri actuală s-ar supune de bună voie cîmpurilor electromagnetice? Răspunsul? Nu o fac.

Să alegem un oraş cunoscut cum ar fi St Louis din Missouri. Este cunoscut şi dovedit faptul că există o concentrare, o „bandă a bogaţiei” care plecă din centrul oraşului chiar de lîngă cartierul Clayton şi merge pînă în vestul districtului St. Louis. Acesta este coridorul în care se află banii (Este o generalizare dar destul de precisă).


De unde sînt cuvintele St. Louis (pe hartă n.tr) şi pînă în Clayton şi Creve Coeur sau chiar dincolo, aceea este zona în care locuiesc cei 1%. Este un fapt, întrebaţi orice localnic.

Acum să ne uităm la altă hartă, aceea a amplasări turnurilor GSM în St. Louis. Veţi observa că în mod misterios, Creve Coeur, Chesterfield şi Town & Country sînt aproape lipsite de turnuri GSM. Town și Country este clasat pe locul 80 în cadrul naţiunii între cele mai mari venituri pe cap de locuitor. Nici măcar nu este arătat super-bogatul Ladue. Coincidenţă? Nu prea cred.


Dacă credeţi că acea mare zonă verde, lipsită de turnuri GSM este o întîmplare faceţi acelaşi exerciţiu şi pentru alte principale zone metropolitane – este la fel peste tot. Chiar şi numai acest lucru confirmă pericolele turnurilor GSM. Dacă cei 1% nu vor să aibă nimic de-a face cu ele atunci cu siguranţă nici noi.

Partea a III-a HAARP

Programul de cercetare activă a aurorelor boreale cu ajutorul frecvenţelor înalte sau prescurtat HAARP din Alaska este deja binecunoscut cel puţin celor treziţi măcar pe jumătate. Confirmarea faptului că HAARP este o metodă de a controla vremea nu este un secret, într-adevăr, această este o fucţie a sa publicată de guvernul american.


Această unitate de înaltă tehnologie, care este operată de marina SUA, forţele aeriene şi multe universităţi este un transmiţător extrem de puternic care (afirmat într-un mod foarte simplist) direcţionează fascicule intense de energie în ionosferă în scopul influenţării curenţilor creînd ploaie sau secetă, valuri tsunami, uragane, precum şi pentru alte utilizări. Aceasta însemnă în cele din urma „coacerea” ionosferei. Cu toate acestea raza de acţiune a HAARP este limitata de curbura pămîntului.

De aici trebuie să intre în acţiune turnurile GSM. Turnurile GSM pot fi exploatate la puterea lor permiţînd rafale de energie concentrate pe arii geografice restrînse. Semnalul poate fi transmis dintr-un turn în altul pînă cînd în final îşi atinge ţinta.

Există un munte de date în sprijinul teoriilor care afirmă că HAARP şi turnurile GSM au fost în spatele următoarelor evenimente recente.

Seceta din California

Printre chemtrails şi manipularea ionosferică guvernul a creat în mod artificial seceta din California. Combinaţi lipsa apei provenită din ninsorile de pe munte cu expresia „apa este noul ţiţei”. Sună de parcă filmul „Omul Omega” va sosi în curînd la un cinematograf de lîngă noi. În timp ce această uriaşă secetă afectează întreaga noastră naţiune creînd haos în vieţile oamenilor, agricultură şi economia naţională, familia Bush cumpără în secret pămînt despre care ştie că are apă în subteran. Compania Nestle face acelaşi lucru, apoi îmbuteliază apa şi cere preţuri exorbitante pentru o resursă naturală a pămîntului. Cînd una din părţi controlează sursa crează mai întîi cerere apoi oferă soluţia. Cei care nu au acces la sursă sînt la mila celor care controlează sursa. Dimensiunile răului arătat de aceşti bogaţi lipsiţi de suflet este aproape incredibil, dar, din nou, adevărul este mai straniu decăt ficţiunea. Actul de a bea apă de la chiuveta din bucătărie nu este o soluţie pentru protejarea vieţii asta dacă nu cumva nu ai nimic impotrivă să bei apă cu floururi care sînt dovedite ca fiind neurotoxine.

Uraganul Katrina

Unitatea HAARP a fost foarte activă în săptîmînile dinantea, din timpul şi la scurt timp după ce Katrina a devenit un uragan din depresiunea tropicală doisprezece. Sloturile colorate care seamănă cu nişte clape de pian sînt reprezentările vizuale ale activităţii HAARP în zona în care Katrina a fost activ. Acesta este denumit un „grafic al căderii de apă”. Pe axa verticală avem frecvențele cuprinse între unu și 30 de megaherți.


Graficul de deasupra reprezintă activitatea HAARP cînd se formează depresiunea tropicală doisprezece. Katrina s-a format din DT12. Observați lipsa „sloturilor” la intersecţia dintre verticala 5 şi orizontala 2.

Comparaţi cu graficul de mai jos cînd Katrina loveşte New Orleans-ul.


Dacă HAARP ar fi fost inactiv în acest interval de timp (de la 08.22 pînă la 08.30) nu am fi avut nimic de discutat aici. Dar stai! aceste grafice provin chiar de pe site-ul HAARP. În zilele noastre răul este pe faţă şi mîndru de el însuşi.

Tsunami-ul din Japonia

Tsunami-ul care a distrus centrala nucleară de la Fukushima este ştire de talie internaţională. Una din capacităţile HAARP este de a direcţiona energia într-un anumit punct. O teorie foarte credibilă este aceea că un flux de energie a fost direcţionat în ocean de-a lungul unei falii de separaţie a plăcilor tectonice. Rezultatul a fost un cutremur submarin care a condus la formarea tsunami-ului.

Ar fi multe alte exemple dar aţi prins ideea. Toate informaţiile de aici au fost găsite online. Nici una nu este vreun secret. Nu credeţi? Cercetaţi sursele dacă încă mai aveţi îndoieli. Verificaţi Bosnia, Coreea de Nord, Haiti, Malaezia pentru a pune angrenajul în mişcare.

De ce SUA, în mod evident ţara cea mai avansată din punct de vedere ştiinţific (după oamenii noştri de ştiinţă), rămîne în urma unor naţiuni prietene depre care se spune că sînt mai puţin dezvoltate, cînd vine vorba despre cunoştinţele publicului larg cu privire la pericolele utilizării telefoanelor celulare? De ce această tăcere? De ce companii precum Sprint sau AT&T promovează utilizarea telefoanelor celulare de către copii, ştiind foarte bine că la copii craniul şi periostul nu sînt încă cmplet dezvoltate, acest lucru amplificînd pericolul imersiunii în frecveţe radioactive. Răspunsul, oricît ar fi de greu de înghiţit este că efectele combinate ale telefoanelor celulare, turnurilor GSM şi HAARP sînt proiectate pentru a semăna moarte. Pune la punct o campanie de marketing atrăgătoare, bag-o cu forţa în conştiinţa publică şi ne vom trezi cu proşti care să aştepte răsăritul soarelul în faţa magazinelor pentru „noua generaţie” de telefon. Este destul de pavlovian…şi trist.

O catastrofă medicală este creată chiar acum! Este un tsunami metaforic la orizont, ţintit către şi format din copiii de azi, copii dintre care doar un procent mai mic vor deveni adulţii de mîine. Cînd vor avea între 20-30 de ani, un procentaj monstruos din copiii noştri vor dezvolta tumori şi leziuni craniene, boli ale maduvei osoase, pierderea intelectului şi multe alte boli îngrozitoare. Un val al morţii se apropie şi oricît de mult aş detesta acest lucru, nu mă voi sustrage de la încercarea de a-i lumina şi pe alţii în această privinţă.

Cine trebuie învinuit pentru aceasta? Companiile de telefonie? Cu siguraţă!

Părinţii? Desigur! Constrînşi între presiunile create de ceilalţi copii, comoditate, disonanţă cognitivă, o apatie indusă de mass-media (prin intermediul turnurilor GSM – ce ironie) şi campanii de marketing super atrăgătoare, majoritatea părinţilor şi a oamenilor în general continuă să le utilizeze. În esenţă sîntem precum vacile din desenul animat „Far Side – Latura îndepărtată”. Imaginaţi-vă o coadă alcătuită din vaci care se îndreptă către o clădire pe care scrie „abator”. O vacă se apropie de o alta doar pentru a o auzi pe aceasta din urmă zicînd: „Hei nu vă împingeţi!”

Este o nebunie curată să finanţezi în continuare aceste companii ştiind foarte bine că ne dau cancer şi o grămadă de alte afecţiuni. Unii îşi pot aminti că pămîntul a continuat să se rotească şi viaţa să existe, toate aceastea fără telefoane mobile şi asta timp de vreo 6000 şi ceva de ani. Cum am putut „evolua” în fricoşi care nu îndrăznesc să părăsească locuinţa fără a avea telefonul mobil la ei. Orice persoană cu un minim de bun simţ îşi va rezilia contractul, va arunca telefonul mobil şi va răspîndi acest articol. Este cu adevărat o chestiune de viaţă şi de moarte!




La 14 iulie 2016, FCC (Federal Communications Commission) din Statele Unite ale Americii a pus la dispoziție un spațiu disponibil în spectrul de frecvențe radio pentru dispozitivele destinate consumatorilor care să funcționeze în spectrul electromagnetic de la 25 GHz la 100 GHz.

Aici se spunea:

„Comisia a înregistrat un echilibru între noile servicii wireless, operațiunile fixe și viitoare de servicii prin satelit și utilizările federale. Elementul adoptă sisteme eficiente de partajare pentru a se asigura că diferiți utilizatori – inclusiv federali și non-federali, prin satelit și terestru, fix și mobil – pot coexista și se pot extinde .”

Nicăieri în documentul său nu se menționează siguranța sau bunăstarea consumatorilor. Cred că acest lucru este echitabil din partea FCC deoarece, din punct de vedere istoric, nu este interesat de problemele legate de radiațiile cu microunde și de consecințele termice și non-termice asupra populației. Să recunoaștem acest lucru, majoritatea oamenilor consideră greu de crezut, FCC lucrează exclusiv în numele industriilor de telecomunicații, acordându-le acces nici mai mult nici mai puțin la undele de radio.

Industria a fost foarte bucuroasă să audă anunțul FCC privind acordarea accesului unor porțiuni mari de spectru radio pentru încă mai multe dintre jucăriile sale și pentru alte dispozitive de consum. Qualcomm, de exemplu, vorbește mult despre „internetul mare al lucrurilor”, dar nicăieri în ceea ce privește 5G musing nu se menționează siguranța consumatorului sau bunăstarea.

Acest „elefant roz” din camera de zi privitor la siguranță mă aduce la punctul prezentului articol. FCC și industria de telecomunicații își freacă mâinile cu bucurie, deoarece mulți bani se vor face cu dispozitivele 5G deși nu s-au realizat studii de siguranță pentru protecția consumatorilor.

Fără îndoială, atât FCC, cât și industria vor indica către autoritățile de reglementare așa-numitele „studii de siguranță” (efecte termice) produse de ICNIRP, studii care sunt văzute ca fiind vechi, depășite și unidimensionale. Această organizație privată ICNIRP este compusă din persoane care lucrează în industriile de telecomunicații fără studii de specialitate în domeniul epidemiologiei, toxicologiei, siguranței frecvențelor radio sau practicii medicale.

Implicațiile 5G asupra bunăstării și siguranței consumatorilor nu arată bine dintr-un singur motiv: dispozitivele care vor funcționa în spectrul electromagnetic 5G vor utiliza antene care sunt fizic mici, adică de la câteva milimetri până la un centimetru în lungime. Aceasta înseamnă că industria va produce o varietate de sisteme de antenă diferite pentru a face diferite lucruri. Faptul ciudat de a acționa în această gamă de frecvențe foarte ridicate este faptul că semnalele sunt în mare parte vizuale sau sunt ușor reflectate, refractate sau „pierdute” în compunerea diferită a clădirilor din structurile de mediu urbane.

Cu alte cuvinte, fără un design atent al antenei și recunoașterea multor capcane care încearcă să propagheze semnalele cu microunde în mediile urbane, semnalul poate fi ușor deteriorat sau complet pierdut. Ca răspuns la aceste provocări, avantajele utilizării antenelor de dimensiuni fizice foarte mici în lungimea de undă de milimetru sunt cele care vă pot alimenta mai multe antene în diferite rețele de configurare, de exemplu verticale sau orizontale, waveguide [1], conice sau direcționale. Aceste tipuri de modele de antene se concentrează pe puterea de transmise în direcții specificate.

Aceasta este o veste proastă pentru consumatori, deoarece aceste antene cu dimensiuni fizice foarte mici vor constitui o doză puternică pentru sistemul nostru biologic în cazul în care intrăm în câmpul de unde.

Revenind la siguranța și bunăstarea consumatorilor și la toate aspectele legate de microunde, este clar că perioada de latență pentru efectele biologice adverse de la dispozitivele care utilizează frecvențe cu microunde de la 1 GHz la 5 GHz este de aproximativ 10-20 de ani.

În 2016, există acum mii de studii medicale și epidemiologice care arată, ilustrează sau corelează efectele biologice adverse cu utilizarea tehnologiei telefonului mobil sau WIFI. Folosirea frecvențelor chiar mai mari de 5 GHz (și până la 100 GHz) va comprima intervalul de timp în care apar cancerele și alte efecte biologice în societate.

Puteți ghici ce se poate întâmpla în ceea ce privește siguranța biologică, totuși este clar că natura frecvențelor înalte, a semnalelor cu intensitate ridicată nu reprezintă o veste bună pentru omenire, în special în ceea ce privește funcționarea ADN-ului nostru.

În prezent, expunerea la radiațiile cu microunde sau la frecvențele utilizate de WIFI, telefoanele mobile, telefoanele inteligente, contoarele inteligente, dispozitivele audio WIFI, accesoriile WIFI, cele mai multe monitoare pentru copii și o întreagă serie de alte dispozitive electrice „esoterice” au fost clasificate recent ca fiind carcinogene de clasa 2 B.

Este scos în evidență acest lucru pe orice tip de anunț publicitar și este de asemenea fascinant faptul că amprenta mică încorporată adânc telefonul mobil spune că nu ar trebui să puneți aceste dispozitive direct pe piele, pe corp sau pe față. Dacă faceți acest lucru, depășiți așa-numitele praguri de expunere „sigure” stabilite pentru aceste dispozitive.

Revenind la lungimea fizică foarte mică a antenelor care vor fi utilizate pentru dispozitivele 5G, este foarte clar să presupunem că, dacă aceste dispozitive vor vorbi unul cu celălalt folosind antene direcționale foarte eficiente, ERP (puterea efectivă radiată) va fi uriașă. Dacă se întâmplă să intri în acest fascicul intens al radiațiilor cu microunde, ce va face acest nivel de intensitate a semnalului biologiei tale? Încă o dată, timpul va spune, numai dacă noi un vom reacționa și vom cere industriei și academiei independente studii de siguranță efectivă care se concentrează pe efectelor termice și non-termice asupra biologiei noastre.

La fel ca apariția tehnologiei moderne de telefonie mobilă, suntem noi, consumatorii, care asigură rolul de cobai în ceea ce privește siguranța. Persoanele care suferă de HEC (electro-hiper-sensibilitate) vor trebui să fie conștiente de orice dispozitiv 5G, pur și simplu pentru că atacul cu volți electronici asupra corpurilor lor distruse va fi simțit ușor și instantaneu. Aceștia vor suferi mai întâi și în timp, toată lumea va fi afectată de faptul că un alt factor pe care industria telecomunicațiilor nu l-a menționat este că, pentru a dezvolta o rețea eficientă de semnale în mediul urban, multe mii de noi emițătoare vor fi instalate. Dimensiunile fizice mici ale acestor antene înseamnă că pot fi instalate sub acoperire în tot felul de structuri urbane, ceea ce indică că, cel puțin pentru locuitorii din mediul urban, nu va exista nicio scăpare din expunerea la aceste frecvențe cu microunde foarte dăunătoare. De asemenea, simt că atunci când aceste antene sunt instalate, va fi relativ ușor să modificați și să manipulați funcția undelor cerebrale ale utilizatorilor și ale celor apropiați.

Cantitatea de informații auxiliare care pot fi transmise sau atașate la frecvența principală de transport a unui astfel de sistem de rețele de telecomunicații este imensă. Poliția forțează lumea să folosească „Tetra” ca sistem de comunicare. Acest sistem include, de asemenea, o frecvență sub-purtătoare de aproximativ 16 Hz, care este foarte aproape de modelele noastre normale de undă cerebrală. Ar putea fi acest ELF pulsator auxiliar de 16 Hz (frecvență extrem de joasă) responsabil pentru întipărirea comportamentelor agresive în personalul forțelor de poliție?„Apocalipsa zombie” ar putea fi doar la colț, dacă, bineînțeles, nu refuzăm să ne conformăm. Aceasta este alegerea noastră.

[1]. Waveguide (in sistemele audio) este un sistem de redare ce are la baza propagarea sunetului in toate directiile sub forma de unde sferice, in interiorul unei incinte sau tub acustic, pentru a crea reflexii ale undei primare. Acestea creeaza o buna umplere a spatiului, undele auzite de ascultator fiind cele primare, venite de la traductor (difuzor) dar si cele secundare, reflectate din peretii incintei sau tubului acustic.

traducere pentru OrtodoxInfo de Iuliana Gabriela Niță


Poate că sună pompos ce ai citit mai sus, dar saltul de la 4G la 5G nu va fi similar cu cele anterioare, de la 3G la 4G și așa mai departe. Noul standard de telecomunicații este gândit în așa fel încât să fie folosit nu doar de telefonul pe care-l ai în buzunar, ci și de orice alt gadget inteligent, mai mic sau mai mare, mai mult sau mai puțin util.

Mașinile autonome, realitatea virtuală, orașele inteligente și dispozitivele IoT sunt doar câteva dintre tehnologiile care vor beneficia masiv de apariția standardului 5G.

Tehnologia este deja în curs de dezvoltare, iar în ultimele luni am văzut mai multe progrese făcute de câțiva giganți ai industriei.
Cine are un cuvânt de spus în revoluția 5G?

Mai toți marii jucători de pe mapamond. În SUA, spre exemplu, toți marii operatori telecom derulează teste pentru crearea unor asemenea rețele, iar guvernul are de gând să-și creeze propria rețea de acest fel. Producătorii de cipuri, de asemenea, sunt implicați în dezvoltare.
Când se lansează 5G?

Cele mai multe predicții vorbesc despre 2020. Totuși, unii operatori și alți dezvoltatori de hardware se așteaptă să aibă parte de progrese palpabile și de o lansare a standardului chiar anul viitor, în 2019. Cei de la 3GPP au aprobat recent standardele tehnologice pentru noua generație, iar în 2019, International Telecommunications Union, parte a ONU, ar trebui să treacă în revistă standardele propuse de către 3GPP. Apoi, companiile vor putea începe producția și comercializarea de dispozitive compatibile cu noua rețea și între ele, firește.

În ceea ce privește România, licitația pentru 5G se va desfășura abia după ce spectrul de frecvențe va fi eliberat.

„Nu pot să avansez un termen precis cu privire la demararea licitației 5G. Din câte am înțeles de la viitorii colaboratori, procesul de licitație va fi gestionat de autoritatea de reglementare în comunicații (ANCOM). Va putea fi avansat un termen după ce spectrul de frecvențe pentru 5G va fi eliberat, a declarat Bogdan Cojocaru, ministrul Comunicațiilor, la audierile din Parlament pe 29 ianuarie.

Guvernul condus de Viorica Dăncilă are ca obiectiv, printre altele, vânzarea licențelor 5G până la finalul lui 2018. Asta e cuprins în programului de guvernare 2018 – 2020. Dacă toate lucrurile merg bine, iar Guvernul va reuși să facă mai multe lucruri decât să fie schimbat, probabil vom discuta local de teste 5G în următorii doi ani.

Pericolele pe care le reprezintă reţelele mobile 5G pentru sănătatea, viaţa şi libertatea noastră. Reţelele 5G sunt sistemul global de control al Fiarei Apocalipsei. Deja în SUA au început să apară turnurile 5G.

Se pregătesc sisteme de control al populaţiei bazate pe supraveghere şi inteligenţă artificială."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...