joi, 25 octombrie 2018

GEORGE NOOREY - DINCOLO DE CREDINȚĂ - Interviu cu Jay Weidner - Cine sunt arhoni?


BEYOND BELIEF (2018) - Who Are The Archons?
With Jay Weidner 

"Bun găsit prieteni la o nouă postare, mai concret o emisiune de pe internet ce am considerat că este interesantă pentru realizator, pentru invitat și de asemenea pentru subiect. George Noory este un bine cunoscut prezentator din SUA, datorită în special emisiunii radio Coast to Coast, foarte populară în State. Invitatul este Jay Weider și tema emisiunii este noul film documentar făcut de Jay, și ... Archonii.

De mai bine de șase mii de ani, omenirea nu a fost singură. Infiltrându-se în poziții de putere și folosind mijloace subtile de manipulare, conducătorii extratereștrii (archonii) ne-au îndrumat istoria în avantajul lor. Frica lor cea mare este că noi ne trezim și ne preluăm controlul făcându-ne responsabili de noi înșine. 

Jay Weidner vorbește despre acești archoni, cum își păstrează puterea și ce putem face pentru a scăpa din capcana archonă, în acest interviu cu George Noory.

Jay Weidner este un renumit scriitor, regizor și erudit ermetic ce este considerat un Indiana Jones modern pentru căutările sale mondiale actuale pentru a găsi cheile destinului spiritual al omenirii prin intermediul societăților și artefactelor antice.

Corpul său de lucru oferă mari perspective despre circumstanțele care au condus la criza actuală globală. Jay este regizorul de puternice și inspirate documentare: Odiseea lui Kubrick, Infinity: The Ultimate Trip, Secretele Alchimiei și viitorul film Shasta."

SURSA: BLOGUL VIAȚA MERGE ÎNAINTE https://dinamikro.blogspot.com

VEZI INTERVIUL TRADUS AICI:

2 comentarii:

Monika Pap spunea...

Buna ziua! A fost lansat filmul "Shasta"? Unde poate fi urmarit? Nu am gasit pe internet filmul. De asemenea as dori sa propun traducerea unui text din scrierile descoperite la Nag Hammadi. Este vorba despre "Cartea secreta a lui Ioan", in care este descrisa aparitia arhonilor si rolul lor in crearea omului. Acest text se poate citi in engleza aici: http://www.gnosis.org/naghamm/nhlcodex.html. Am cautat textul in limba romana, dar nu l-am gasit. Nu face parte nici din scrierile gnostice traduse si aparute in colectia editurii Herald.
Multumesc

FreeYourMind spunea...

Din ce stiu eu, Shasta se afla in productie inca. Va dati seama ca e un text cu mare anvengura ceea ce ati trimis acolo ...probabil ca ar fi bine sa fie traduse, insa din pacate eu personal nu mai am timpul asta , decat poate, contra cost.

O zi buna.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...