Ieşirea Din MATRIX: GEORGE NOOREY - DINCOLO DE CREDINȚĂ - Interviu cu Jay Weidner - Cine sunt arhoni?

joi, 25 octombrie 2018

GEORGE NOOREY - DINCOLO DE CREDINȚĂ - Interviu cu Jay Weidner - Cine sunt arhoni?


BEYOND BELIEF (2018) - Who Are The Archons?
With Jay Weidner 

"Bun găsit prieteni la o nouă postare, mai concret o emisiune de pe internet ce am considerat că este interesantă pentru realizator, pentru invitat și de asemenea pentru subiect. George Noory este un bine cunoscut prezentator din SUA, datorită în special emisiunii radio Coast to Coast, foarte populară în State. Invitatul este Jay Weider și tema emisiunii este noul film documentar făcut de Jay, și ... Archonii.

De mai bine de șase mii de ani, omenirea nu a fost singură. Infiltrându-se în poziții de putere și folosind mijloace subtile de manipulare, conducătorii extratereștrii (archonii) ne-au îndrumat istoria în avantajul lor. Frica lor cea mare este că noi ne trezim și ne preluăm controlul făcându-ne responsabili de noi înșine. 

Jay Weidner vorbește despre acești archoni, cum își păstrează puterea și ce putem face pentru a scăpa din capcana archonă, în acest interviu cu George Noory.

Jay Weidner este un renumit scriitor, regizor și erudit ermetic ce este considerat un Indiana Jones modern pentru căutările sale mondiale actuale pentru a găsi cheile destinului spiritual al omenirii prin intermediul societăților și artefactelor antice.

Corpul său de lucru oferă mari perspective despre circumstanțele care au condus la criza actuală globală. Jay este regizorul de puternice și inspirate documentare: Odiseea lui Kubrick, Infinity: The Ultimate Trip, Secretele Alchimiei și viitorul film Shasta."

SURSA: BLOGUL VIAȚA MERGE ÎNAINTE https://dinamikro.blogspot.com

VEZI INTERVIUL TRADUS AICI:




În completare un text :


CINE SAU CE SUNT ARHONII
- de Lucian Iordănescu

O mica lectura despre arhoni:

Pentru a înţelege ce este un arhon, să începem cu un aspect important. Regina Marii Britanii deţine o şesime din suprafaţa de uscat a lumii şi reţineţi asta pe măsură ce intrăm în subiectul Arhon. Despre Arhoni s-a menţionat în texte ramase după arderea bibliotecii din Alexandria ca fiind nişte fiinţe misterioase. Dar puterile care au urmat au pierdut 1300 ani ştergând înregistrările despre Arhoni din istoria noastră. In 1947, au fost găsite texte în vase de lut la Nag Hammadi în Egipt, texte în care era o istorie despre ce credeau locuitorii din Nag Hammadi despre lume acum 2000 ani.

Motivul pentru care textele de la Nag Hammadi, care datează de acum 2100 ani (100 IC), sunt importante, este acela ca nu au fost "aranjate" de nimeni (textele nu au fost alterate, distruse sau omise ca în Biblie), nimeni nu a reuşit sa le distorsioneze asa cum ar fi dorit în realitate (pentru a opri accesul maselor la cunoaştere). Din fericire, documentele au rezistat, au fost traduse cu succes, iar când au fost citite de mai multe persoane a rezultat o discuţie clara asupra a ceea ce sunt Arhonii. Aceste texte au fost îngropate într-o peşteră adâncă în Egipt, pentru a se păstra informaţia preţioasă pe care o conţineau.

Scrierile sunt formate din 13 codice conţinând peste 50 texte, ceea ce este o cantitate importanta de informaţie, un document foarte descriptiv privind o lume total diferita de cea pe care o cunoaştem. Oamenii nu realizează ca acum 2000 ani, exista o religie pe aceasta planeta, numita gnosticism, care a fost cea mai mare religie din lume la acea vreme şi care a concurat cu hinduismul. Poţi sa te duci sa iei cursuri la universitate despre istoria religiei şi nimeni nu îţi va spune vreodată despre gnosticism. Textele Nag Hammadi furnizează o descriere asupra credinţei gnostice. gnostic este un cuvânt grec care semnifica cunoaştere - gnosis. Gnosticii cred ca eliberarea de prejudecăţile obsesiv-compulsive poate fi obţinută doar prin cunoaştere, prin consumarea şi evaluarea realiutăţii oferită tot de cunoaştere.

Biblioteca din Alexandria a fost condusa de gnostici şi ei au fost primii oameni care au colectat scrieri şi cărţi şi au reunit aceste informaţii. Cultura lor s-a extins prin Europa şi orientul mijlociu. Aceasta a fost cu mult înainte de apariţia religiilor vestice derivate din iudaism care a fost concentrata în Israel. Gnosticii predicau ca a fost o invazie acum 3600 ani înainte de Christos şi textele Nag Hammadi, îngropate acum 1600 ani, au scris ca aceasta invazie a fost ca un virus şi ca, în fapt, ei au fost forţaţi sa o descrie. Fiinţele invadatoare au fost numite arhoni. Aceşti arhoni aveau abilitatea de a duplica realitatea, folosind una dintre feţele acesteia, pentru a ne duce în eroare. Ei erau invidioşi şi puternic obsedaţi pe noi pentru că avem o esenţă de un anume tip, un Spirit, ca al treilea trup al fiinţei umane pe care ei nu îl au, iar textele Nag Hammadi descriu arhonii, care se prezintă sub diferite ipostaze. Unii arată ca nişte reptile, alţii ca un copil neformat sau fetus. Ei sunt parţial vii şi parţial ne-vii în sensul viului fiinţărilor umane şi au pielea cenuşie şi ochi întunecaţi, imobili. Arhonii duplică realitatea prin folosirea conştienţei denaturând, astfel, suportul structural şi perceptibil prin abilităţile acesteia de recepţie, percepţie pricepere şi înţelegere ale conştiinţei[ ], astfel încât noi, atunci când intrăm în ea, ajungem să credem că duplicatul, falsul, este realitatea, iar atunci ei sunt în avantaj.

Conform textelor, ei pot intra în conştiinţa omului şi pot manipula omul să facă dintr-o dată chestii ciudate şi total diferite de stilul uman de acţiune în stările lui obişnuite. De asemenea, sunt responsabili de deteriorarea culturii, contrar culturii vechilor greci sau chinezi, creând o faţadă ieftină şi primitivă a culturii. Pe măsură ce prezenţa arhonică s-a extins în lume, şi s-a accentuat în secolul 20, poţi vedea că ei sunt responsabili pentru nenorocirea şi urâţenia care este pretutindeni. Televiziunea, ca produs al tehnologiei din ce în ce mai avansate în detrimentul evoluţiei Spiritului, este un exemplu al imitaţiei arhonice. Oamenii sunt imitaţi la televizor, dar imitaţia este alterată şi este aproape obscenă, profană şi imbecilizantă, din cauză că arhonii nu numai că nu înţeleg sacrul dar chiar îl urăsc, fiindcă le depăşeşte putinţa lor de percepţie, pricepere şi înţelegere.

Ei sunt invidioşi pe lumea naturală şi pe fiinţele umane din lumea naturală. Ba mai mult, şi-au extins determinările violenţei pe întregul regn animal de pe planeta Terra Observaţi că nu există fiinţă, de la cele mai mărunte vieţuitoare care să nu se ucidă şi sa se devoreze între ele.

De asemenea, de relaţiile sexuale ca funcţiuni complexe al empatiei, fuziunii şi iubirii dintre energia Yin şi Yang, respectiv dintre Bărbat şi Femeie, reducând aceste trăiri profunde doar la stadiul de pulsiuni genitaliste strict animalice, fiindcă cuplurile temeinice, închegate şi total fuzionate, creându-le o mare irascibilitate. Lor le place violenţa şi sunt stimulaţi sexual de conflict, viol, război şi moarte.
Ei creează război pentru a consuma energia eliberată prin moarte. Arhonii par să facă marea lor mişcare acum, în vremurile noastre. Poţi afla despre Biblioteca Nag Hammadi din Internet, ca fiind o înregistrare vie a marii mişcări gnostice.

Despre modul cum au venit arhonii, se presupune că ei se ascund pe suprafaţa planetelor din sistemul solar, cum ar fi Saturn. Gnosticii credeau ca Jehovah era un alien dinafara planetei, demon care era ca un zeu fals, din nou un iluzionist care duplica realitatea. Ei credeau în Dumnezeu, în ceea ce ei numeau adevăratul Dumnezeu şi astfel este modul în care L-au definit întotdeauna. Interesant este ca Iisus definea credinţa sa ca fiind din adevăratul Dumnezeu, din care a derivat. Multe din poveştile cu Iisus sunt în fapt mituri gnostice despre o posibila rebeliune împotriva arhonilor care se răzbunau foarte drastic împotriva rebelilor.

Arhonii au fost blocaţi cumva în închisoarea numită Terra, într-o lume tridimensională, şi probabil despre asta vorbeşte Cartea lui Enoch, unde se spune ca ei sunt închişi într-un fel de cutie dar că se vor întoarce la sfârşitul vremurilor. Enoch nu spune unde se vor întoarce şi de aici s-a născut confuzia că închisoarea lor este în altă parte şi că se vor întoarce pe Terra, ceea ce este complet eronat. Iisus era foarte interesat în a comunica ideea că ceva se va întâmpla la sfârşitul vremurilor. Acest sfârşit al vremurilor se referă la un moment când timpul va fi zero. Putem afla mai multe despre archoni citind despre annunaki care au venit aici și ne-au alterat genetic folosind ADN-ul astfel încât să poată face sclavi din noi (asta ca să înțelegem ce inseamna forta arhonică). Ei au fost cumva slăbiți dar au început să se ridice din nou, dar aveau nevoie de timp și de un plan precis din cauza că oamenii erau în general gnostici rezistenți la "religia" impusa, bazata pe frica de un dumnezeu al războiului și urii numit Jehovah.

Dar mai târziu, forţele lui Jehovah i-au învins pe ultimii din ei iar acum controlează sistemul și sunt gata de o orgie scabroasa a disperării şi ororii impuse umanităţii, ceea ce le place lor. Sunt foarte organizaţi şi prea eficienţi şi prea trans-generaţionali (sory, nu pot traduce asta în română) pentru a fi umani. Putem spune care idei sunt de încredere în funcţie de cât de de mult sunt reprimate. Când ei supresează o idee, o limba sau indivizi (sau modul lor de viata), ştii că ai accesat adevărul sau ca respectivul individ conturează adevărul. Gnosticii, un grup de oameni care arătau că erau invadaţi de aceşti duplicatori - au fost complet şterşi din istorie. I-au numit păgâni şi în tot felul, dar nu astfel vorbeau ei despre ei înşişi ci gnostici, care înseamnă cunoaştere.

Ei ştiau că în centrul galaxiei sunt milioane de stele, ştiau cât de departe este soarele de Pământ. Erau incredibil de avansaţi dar au fost scufundaţi de această religie a unui dumnezeu războinic care s-a răspândit peste întreaga lume iar acum se va finaliza într-o mare conflagraţie în care toate religiile bazate pe Jehovah se vor ucide intre ele, ceea ce a fost dintotdeauna plănuit. Am fost cu toţii prostiţi. Ideea unui mesia care va veni sa ne salveze este o păcăleală arhonică pentru a ne face sa credem că nu trebuie să facem nimic, poate o forţă supranaturală va veni. Când te uiţi înapoi în istorie cum a fost generată această opresiune, vezi că primii creştini de la Iisus la Constantin (310 AD) predicau că nu se închină la Jehovah ci la un Dumnezeu adevărat.

Primii creştini erau de fapt gnostici care au urmat lui Iisus şi care mai târziu s-au numit creştini. Întregul nou testament a fost rescris de păgânul care s-a creştinat cu câteva zile înainte să moară, Împăratul Constantin şi toate informaţiile cu privire la arhoni au fost şterse iar ideea de Jehovah ca fiind un zeu crud, estompată. Textele de la Nag Hammadi sunt mai vechi decât noul testament cu 400 ani. Noul testament care îl avem acum a fost conceput în 350 AD. Ceea ce fac religiile actuale este să ne bată şi în acelaşi timp sa ne spună că ne iubesc şi de aceea fac asta.

Este o păcăleală o inversare a realităţii pe care arhonii o fac dintotdeauna. Ei încearcă să ne convingă că războiul este pace şi iubirea este ura. Totul este invers. Nu există ieşire din această situaţie afară de a discuta, dar oamenilor le este frică. Chiar persoane cultivate care cunosc realitatea despre arhoni se tem să vorbească despre aceasta în public din cauza că atrag energia arhonică doar discutând.
Dar în această fază târzie a jocului trebuie să începem să ne gândim cine ne prosteşteşi de ce, şi să studiem ce aveau de spus cei din vechime despre asta. Deci acum arhonii sunt zioniştii talmudici. Ei sunt o parte sau probabil nucleul. Ei au utilizat iudaismul pentru a distruge omenirea şi a se ascunde în spatele poporului evreu onest. Asta explică de ce este atât de multă tragedie în lume şi de ce atât de mulşi morţi, de ce se urăsc oamenii şi de ce se ucid cu o fervoare dincolo de orice imaginaţie. Oamenii sunt omorâţi iar ceva se hrăneşte fizic din energia acestor crime şi a sângelui vărsat. Exista o sete de sânge neagră şi satanică iar noi suntem în mana acestor fiinţe.

Şi-au făcut planul cu mult timp înainte şi au intensificat acţiunea lor în ultimii 200 ani. Acum o fac pe faţă, impunând tragedia în faţa populaţiei prostite şi neajutorate. Gnosticii credeau că există fiinţe avansate care au grija de noi şi există preziceri în care oamenii, într o zi, nu vor mai cădea în capcanele arhonilor şi se vor trezi şi vor deschide oportunităţi pentru ca aceasta sa se întâmple Un lucru este sigur, ca arhonii urăsc mai mult decât orice, după iubire, curajul. Nu pot rezista curajului sau unei lupte hotărâte din cauză că premisele proprii se bazează pe falsitate. Totul este fals iar noi putem demola istoria văzând printre minciuni. Privind înafara cutiei, poţi vedea iluziile arhonilor. Tot ce fac ei este fals, este o parazitare a celorlalţi. Cei care urmează zeului nebun Jehovah, crezând ca există o răsplată îi servesc pe arhoni. Urând curajul, poţi să îi înfrunţi vor încerca să te doboare, să te tragă la pământ dar ceea ce îi înspăimântă este cineva care îi înfruntă din cauza că sunt laşi şi fricoşi. Ei nu cred în viaţa după moarte şi pentru ei nici nu există, ci doar pentru oameni, care sunt de origine divină.

Asta spuneau şi gnosticii, precum şi că noi suntem dăruiţi cu inteligenţă, raţiune şi logica, şi asta este ceea ce îi face pe arhoni atât de invidioşi, pentru ca avem această inteligentă creativa înnăscuta şi putem rezolva orice problemă. Testul final pentru umanitate este sa recunoască problema arhonilor şi să caute soluţii. Soluţia la această problemă este să ne iubim unii pe alţii necondiţionat. Aici reamintesc ce spunea Iisus când a fost întrebat de către farisei, care este cea mai valoroasă poruncă. De fapt, ei se refereau la cele zece, date de Iehovah lui Moise. Iisus le-a răspuns cu totul surprinzător pentru ei. Sunt doar două porunci: „Iubeşte-l pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău şi din toată puterea ta, şi pe aproapele tău ca pe tine însuţi”. De remarcat, cu mare atenţie că, Iisus nu a precizat un anume Dumnezeu ci s-a referit la Dumnezeul fiecăruia, aşa cum îl vede şi îl concepe fiecare. Iar mai apoi, referindu-ne la cea de a doua poruncă, se poate pune o întrebare: cum adică să-l iubesc pe aproapele meu ca pe mine însumi? Ce a vrut să spună? Din gândirea gnostică, rezultă că iubindu-mă pe mine însumi, nu mă pot minţi sub nici o formă. Aşadar, nu-ţi minţi niciodată aproapele, pe cel de lângă tine orice grad de apropiere sau rudenie este între voi. Asta ii scoate din minţi pe arhoni. Ei nu suporta iubirea familiala sau între bărbat şi femeie, şi de aceea fac totul pentru a distruge această fuziune, fiindcă empatia, fuziunea şi iubirea, sunt cei trei paşi către FEERICIRE. Dacă te uiţi la stilul modern de viaţă, vezi că se elimină orice urmă de puritate, chiar din copii, astfel încât copii de 6-7 ani văd la televizor lucruri pe care nici o fiinţă umană nu ar trebui să le vadă. Acelaşi lucru este şi în cazul filmelor de groază, este o cursa arhonica pentru a desensibiliza oamenii pentru a crea noi nivele de violenta atunci când au nevoie. Asta este ceea ce fac, sug energia din noi din cauza ca nu au resurse proprii. Cel mai trist este că ei înţeleg perfect cum funcţionează masele. Ei înţeleg dorinţa tinerilor de a se defini astfel încât să fie acceptaţi în grupuri şi ştiu că nimeni nu doreşte să fie expulzat dintr-o colectivitate.

Aşa avem povesti ca de exemplu despre elevi britanici de vârstă medie care sunt strălucitori dar care se tâmpesc voluntar pentru a avea prieteni. Inteligenţa este văzută ca o aroganta şi condamnata de către cei care nu o au. Ei sunt împotriva cunoaşterii (gnosis). Mitul definitoriu al mitologiei crştine este despre Jehovah spunând lui Adam și Evei să nu mănânce din pomul cunoaşterii pentru ca vor muri. Totuşi ei mănâncă dar nu mor, deci nici măcar nu le-a spus adevărul. Acest mit esenţial care ne este spus de mici pretinde ca trebuie sa rămânem prosti, altfel vom fi pedepsiţi.

Acest mit este motivul pentru care suntem prinşi în acest coşmar, în această lume a relaţiilor abuzive în care ei ne bat spunându-ne cât de mult ne iubesc, spunând nu te teme, un salvator va veni să te salveze. Nu trebuie să faci nimic, doar stai liniştit pentru că va veni într-o navă extraterestră sau pe nori sau sub forma de Obama. Apropo de asta, arhonii, imediat ce ai scăpat de unul din ei, te păcălesc şi produc o altă faţă. Ne îndreptăm spre o conflagraţie în care va trebui sa ne asiguram singuri securitatea şi hrana, ceea ce arhonii au făcut foarte dificil de realizat.

Atât în informările lui Cobra, cât şi ale lui David Wilcock şi alţii, am întâlnit denumirea de archoni. Zeul suprem al arhonilor, este EGO. Să vedem aşadar, cine şi ce sunt aceştia, ce reprezintă ei şi cum putem scăpa de sub influenţa lor, influenţă care este extrem de subtilă când desfăşoară acţiunile de insinuare în toate structurile regnului animal.

John Lash a determinat definiţia archonilor ca fiind un program de inteligenţă artificială, care a înrobit, în special, umanitatea de milioane de ani. Pentru ca oamenii să poată învinge "sistemul" în timpul confruntării finale, trebuie să ştim câteva forme de acţiune, care pot fi făcute pentru a ne putea rupe de aceasta programare. Dar, mai întâi, voi descrie întregul complex de inducţie şi seducţie al tuturor vieţuitoarelor din regnul animal, aşa cum am menţionat şi mai sus, fiindcă arhonii se hrănesc cu energiile psihice ale acestui regn. În continuare voi dezvolta, întregul ansamblu de interacţiune al acestora care, pentru a-şi desăvârşi eficienţa, a creat o lume specială, lumea reptiliană.

Care este originea archonilor ?

Potrivit lui John Lash, archonii sunt cei mai mari şi mai răi lupi din univers.

Atunci când aspectul feminin divin al Sursei a trimis "chemarea" sufletelor să vină să facă parte din această experienţă grandioasa de ascensiune, multe au răspuns. Nu numai că, a fost acolo o oportunitate de a creşte rapid, spiritual, dar a fost şi o şansă de a fi o parte din cel mai mare şablon de creaţie biologica creat vreodată.

Archonii nu au auzit "chemarea" şi din păstrarea acelei reguli fundamentale care echilibrează armonia în Univers, acţiunea şi reacţiunea, unele suflete le-au spus de planurile lor de a se încarna în cel mai dens şi cel mai polarizat mediu creat până atunci, mediul material. Archonii nu dat crezare informaţia primită de la sufletele, deoarece nu au auzit apelul ei înşişi. Ei deja şi-au expus tendinţele de lăcomie, dominare şi control pe care le-au împins mult mai departe de vibraţia Sursei. Entităţile archonice au devenit geloase pe deciziile sufletelor şi au promis să se angajeze pe acest drum al Minţii, care controlează sistemul Archonilor şi care este o determinare vicleană şi genială. Odată ce archonii şi-au dat seama cât de uşor ar fi pentru ei de a controla fiinţe într-un astfel de mediu dens, nu au vrut ca sufletele să aibă succes în ieşirea din sistemul lor. Ei şi-au dat seama că acestea le-ar putea oferi această experienţă pentru un timp foarte, foarte lung şi astfel, s-ar putea hrăni cu energia negativă, energia densă creată de sistemul lor de control, urmându-i în jos în experiment şi dându-le dificultăţi prin polaritatea extremă pe toţi cei care aparţin regnului anuimal, atunci când omenirea ar trebui să ajungă la momentul închiderii cercului având nevoie să fie împinsă spre trezire, pentru a păşi într-un plan superior al evoluţiei bio-psiho-spirituală fiindcă, aşa cum am spus mai sus, acea

Lege inexorabilă a Universului – acţiunea şi reacţiunea – nu poate fi eludată.

Archonii, au presupuse 800 de miliarde de unităţi alocate la aproape 8 miliarde de oameni de pe planetă. Aceste unităţi nu pot fi întrupate din punct de vedere fizic, astfel încât acestea utilizează alte fiinţe şi fiinţări din galaxie prin controlul câmpului mental, în scopul de a avea o structură dinamică cu care să controleze populaţia regnului animal, şi cu precădere, pe cea umană, aceasta fiind generatoarea celui mai complex şi puternic câmp de energie negativă, care este hrana arhonilor. Acest câmp, se înscrie în frecvenţă de minus (– 528 Hz), care este frecvenţa inimii pentru vieţuitoarele cu o structură evoluată şi a ceea ce ţine loc de inimă pentru vieţuitoarele mai puţin evoluate. Ele pot crea, de asemenea, programe de control al minţii, de a afecta în mod direct oamenii prin televiziune, radio, internet, reviste şi ziare, educaţie, farmaceutice, sănătate, finanţe, jocuri pe calculator, muzică, şi publicitate.

Toate cele de mai sus au putut fi realizate atunci când prin tehnologii speciale şi de mare fineţe conceptuală, arhonii au acţionat direct asupra ADN-ului vieţuitoarelor, schimbând spinul lanţului cromozomial din sensul levogir, în sensul dextrogir. Este deja demonstrat că sensul levogir creează câmpuri de torsiune pozitive, pe când sensul dextrogir creează câmpuri de torsiune negative.

Dacă acordăm un pic de atenţie realităţii obiectuale în care fiinţăm, vom constata că întregul regn animal, pornind de la cele mai mici insecte şi terminând cu Omul, fiecare individ în parte duşmăneşte sau este duşmănit de un alt individ. Fiecare va ucide sau va fi ucis de un altul, fără ca să existe o motivaţie fundamentală. Fiecare caută o pradă sau devine o pradă devoratoare sau devorată de către altcineva, din acelaşi regn cu el. Limitându-ne la specia umană: care este explicaţia fundamentală că din totdeauna oamenii s-au războit unii cu alţii, s-au sfârtecat şi s-au ucis clipă de clipă? Există o ură şi o vrajbă între indivizi, indiferent de nivelul lor intelectual. S-a constat că omul este belicos prin însă-şi natura sa definitorie şi cu acelaşi sadism atacă tot ce-i iese în cale, indiferent dacă este un semen de-al său, o altă vietate sau o vieţuitoare aparţinând regnului vegetal. Omul distruge tot ce este în jurul său. Însa-şi tehnologia, indiferent de nivelul ei de complexitate, este duşmanul de moarte al omului, fiindcă-i distruge încet, meticulos şi definitiv, Spiritul. Acest fenomen s-a petrecut cu mulţi eoni în urmă şi pe planetele care acum sunt pustii. Fiinţele din regnul animal devorându-se între ele, distrugând concomitent şi regnul vegetal, şi-au distrus propriul habitat după care, în urma lor a rămas un pustiu lugubru, sinistru şi dezolant. Cu un pic de atenţie ţintită asupra realităţii cotidiene, putem observa că pe zi ce trece, planeta Terra se degradează încet dar sigur.

Tot inducţiile arhonice pe frecvenţa mentalului uman, sugerează explicaţi care mai de care mai elucubrate cum că, omenirea s-a înmulţit peste masa critică fiind astfel necesară împuţinarea ei prin măsuri radicale; este încurajată o elită reptiliană care să preia conducerea inducerii în mentalul colectiv al necesităţii depopulării numai că, nu acesta este scopul fiindcă, împuţinând numărul oamenilor care populează planeta, se micşorează şi numărul indivizilor creatori de energii negative care este, cum am spus, hrana de bază a arhonilor. În schimb, orice sentiment de panică, alarmă, tristeţe, supărare, enervare, nemulţumire, răutate, duşmănie, ură etc., creează acel câmp torsionic cu spin dextrogir care alimentează planul de vibraţie de – 528 Hz, plan care este depozitul de energie hrănitoare pentru arhoni.

Archonii nu au conştiinţă sau emoţii umane. Ei sunt părţi ale unei fiinţe mentale colosale, care este un programator genial. Această fiinţă a avut întreaga capacitatea şi capabilitate de a merge înainte şi înapoi prin realităţile temporale, pentru a vedea ce opţiuni are omenirea de făcut şi de a fi mereu cu un pas înainte, în scopul de a păstra oamenii sub control. Acum, că suntem pe marginea prăpastiei şi aproape de o schimbare în conştiinţa umană suntem, oarecum, îngrijoraţi de ceea ce s-a petrecut, se petrece şi urmează a se genera în continuare. Dacă înţelegem fenomenul în întreaga lui complexitate, putem fi în măsură să luam decizii conştiente pentru a sparge programarea şi a deveni liberi cu adevărat, iar secretul nu este unul greu de priceput şi înţeles.

Condiţia de bază este să generăm permanent endorfine (hormonii fericirii) printr-o stare de bună dispoziţie, fără să ne văicărim indiferent de ce necaz dă peste noi. Sa fim permanent veseli, să râdem, să cântăm şi să ascultăm mereu muzică bună, chiar muzică populară de bun gust. Nu manele care stârnesc egoismul şi individualismul sau muzica heavy metal şi o anumita muzică rock. Să luăm aminte la exemplul lui Iov din Biblie care, după ce a pierdut avuţii însemnate şi a ajuns bolnav de lepră pe un morman de gunoi, scărpinându-se cu un ciob, în cea mai bună dispoziţie spunea: „Dumnezeu a dat, Dumnezeu a luat! Fie numele Domnului binecuvântat”. Iar când nevasta lui a venit şi i-a spus: „Dar blestemă-L, odată, pe Dumnezeu şi mori ca să nu te mai chinui atât”, el a răspuns: „Eşti nebună femeie! Aşa cum le primim pe cele bune, se cade să le primim şi pe cele rele”.

Şi acum, să aflăm care sunt acţiunile oamenilor permanente prin care generează energii negative ca hrană arhonilor..

Există vreo diferenţă între Archoni şi Arhangheli, sau, în realitate, şi unii şi alţii lucrează pentru aceeaşi echipă?! Luând în considerare etimologia celor două substantive nu trebuie să ne limităm în a observa doar rădăcinile acestora, ci şi fonetica lor. De exemplu, sintagma „ON” (din archon) sună exact ca „AN” (din Anunnaki – ON-unnaki sau arch-ONunnaki). În cazul Archon versus Arhanghel (archangel, în engleză) ceea ce atrage atenţia este următoarea denumire: arhan-ghel/i (archon-gels, în engleză). Deci, din perspectiva funcţiilor şi preocupărilor lor, nu este o mare diferenţă între arhoni şi arhangheli. De fapt, arhanghelii sunt slujitorii arhonilor.

Cine sunt Archonii, şi ce urmăresc ei

Archonii sunt parte a reţelei Demiurgului şi, practic, se hrănesc din fricile noastre, stări emoţionale generate de/prin diversele Sisteme de Control, cum ar fi: sistemul religios, sistemul de guvernare, mass-media oficială şi sistemul financiar etc., etc., etc.. Potrivit lui Cameron Day, Iehova - Yahwe (IHVH) dumnezeul lui Moise, joacă un rol principal în această înşelăciune ce foloseşte frica ca pe un instrument de control. Este de remarcat faptul că Yahwe a fost însetat de sânge aşa cum rezultă din Vechiul Testament şi oferea indicaţii precise şi clare lui Moise cu privire la jertfe pentru a nu se pierde niciu-n strop de sânge. Această sete de sânge este una bizară în condiţiile în care chiar si animalele jertfite şi uneori oamenii, făceau parte din procesul de creaţie. Ce semnificau aceste jertfe? De ce a fost nevoie de atât de mult sânge? Aceste întrebări par să rămână fără un răspuns clar deoarece, toate argumentele converg că Yahwe este un conducător reptilian, care s-a autoproclamat Dumnezeu, insistând să se substituie Dumnezeului Total, Fundamental şi Absolut şi manipulează omenirea după bunul plac.

Însă sângele vărsat chiar sub motivul sacrificiului ritualic, generează un câmp de energie dextrogiră cu o intensitate foarte mare, iar amplitudinea acestei frecvenţe de – 528 Hz este uriaşă. Acest lucru este valabil pentru oricare dintre sistemele religioase ce se bazează pe frica de divinitate. În principiu, Archonii impun o poziţie de dominare asupra unei alte persoane (sau grup de persoane), prin încălcarea şi anihilarea dreptului la manifestarea energiei personale.

Cine sunt Arhanghelii, şi ce urmăresc ei

Pare că Arhanghelii ar lucra în interesul omenirii; de fapt, aceştia reprezintă un alt nivel al aservirii, după cum se pare că ei controlează şi ghidează gândurile şi acţiunile noastre. Privind la numele tuturor acestor Arhangheli, se poate lesne remarca că fiecare dintre ele se termină în „EL”: GabriEL, Mihail(MichaEL, în engleză), RafaEL, UriEL, RaguEL, RemiEL şi SaraqaEL. Din punct de vedere etimologic, „EL” înseamnă „Dumnezeu”, dar nu este vorba despre Dumnezeul Total, Fundamental şi Absolut despre care vorbea şi Hermes Trismegistus în prima lege a Kibalionului. Aceştia sunt aceleaşi fiinţe cu cele menţionate în Biblie sub numele ELohim, ceea ce ar putea răspunde la întrebarea „Cine sunt acei NOI şi acea A NOASTRĂ„, conform descrierii din Geneza 01:26, unde se spune: „(NOI) Să facem omul, după chipul şi asemănarea NOASTRĂ.„

Aşadar, în esenţă, putem considera „Arhanghel” (Archangel) ca fiind „Archon-ang-elohim„.

„Cuvântul” Arhanghelilor este adeseori canalizat prin/de diverse persoane, ce transmit cât de dragi le suntem şi cât de mult ne iubesc, dar rareori transmit informaţii viabile în ceea ce priveşte viitorul. Cel mai adesea ei fac promisiuni false, oferind mai mereu speranţe deşarte, prevestind evenimente benefice ce pare că s-ar îndeplini într-un viitor apropiat, evenimente ce nu au loc niciodată.
Arhanghelii reprezintă cureaua de transmisie a Archonilor, având rolul de a ne ţine în continuare blocaţi în acest sistem al controlului total. Precum Archonii, şi Arhanghelii îşi impun dominaţia asupra unei alte persoane (sau grup de persoane), încălcând astfel dreptul unei fiinţe la manifestarea propriei sale energii (dreptul la propria voinţă)…în cazul canalizatorului, încălcând un drept al acestuia.

Trivia Arhanghelilor

Cuvântul „Arhanghel” este menţionat în Biblie de (doar) două ori: 1 Tesaloniceni (4:16): Căci Domnul Însuşi, la un strigăt de poruncă, la sunetul vocii arhanghelului şi la sunetul trâmbiţei lui Dumnezeu, Se va coborî din cer şi, mai întâi, vor învia cei morţi în Cristos, apoi noi, cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiţi împreună cu ei în nori, ca să-L întâlnim pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi întotdeauna cu Domnul.

Iuda (1:9): Însă nici arhanghelul Mihail, când i se împotrivea diavolului şi se certa cu el pentru trupul lui Moise, n-a îndrăznit să aducă împotriva lui o acuzaţie batjocoritoare, ci doar a zis: „Domnul să te mustre!“

Tradiţia ebraică celebrează 7 Arhangheli:

Mihail, Gabriel, Rafael, Uriel, Raguel, Saraqael și Remiel.
Adepţii New Age cred că anumiţi Arhangheli controlează corpuri cereşti, după cum urmează:
 Mihail – Soarele;
 Rafael – Mercur;
 Uriel – Venus;
 Melchisedec – Pământul;
 Gabriel – Luna;
 Samuel – Marte;
 Zadkiel – Jupiter;
 Jophiel – Saturn.

Canalizatorii

Mulţi oameni au canalizat mesajele Arhanghelilor fără să conştientizeze că sunt înşelaţi de aceşti mincinoşi incurabili. Mesaj după mesaj, se poate observa că sunt transmise canalizatorilor nişte frânturi de adevăr, doar pentru a fi convinşi că respectivul „EL”, contactul fiecăruia, face parte dintre „cei buni”.

Transmisiile sunt reale, conţinutul mesajelor pare a fi unul înălţător, în timp ce singurul lucru pe care ei îl livrează este, de regulă, un mare fals. Motivul pentru care nu am menţionat niciodată că dispun de capacitatea de a canaliza energii biopsihice pe cale telepatică, este acela că am ştiut că ceva nu este în regulă cu vibraţia purtătoarei de energie, mai ales după ce „Ei” mi-au spus de unde sunt şi de unde transmit: din Zeta Reticuli.

„Convorbirea” se face pe cale telepatică, astfel încât „Ei” încep să răspundă următoarei întrebări chiar înainte ca tu să o fi terminat de pus. I-am întrebat (pe „Ei”) cum a fost posibil să mă contacteze, şi mi-au spus că le este mai uşor să se conecteze cu canalizatorii atunci când creierul respectivilor este în starea Alfa, având ca preocupare mentală raţionamente din registrul fiinţării umane, ce este sufletul, ce este spiritul, dacă există moarte sau nu etc., etc., etc., stare în care eu intru nu numai când mă culc ci şi în cursul zilei, în momentele de meditaţie profundă.

Sunt sigur că există şi transmisii canalizate ce parvin de la fiinţe benevolente dar, conform experienţei mele, îmi pun un mare semn de întrebare atunci când un canalizator transmite expresii de genul „Dragii noştri” / „Iubiţilor”, deoarece „Ei” se adresează tuturor în felul acesta. Dacă veţi urmări mesajele canalizate ce încep cu „Dragii mei” veţi observa că „Ei” vor comunica tot ceea ce este de actualitate în lumea spirituală şi metafizică abia DUPĂ CE noutăţile au apărut. Pun pariu ca într-un viitor nu foarte îndepărtat vor începe să transmită mesaje (şi) despre Archoni şi falsul Tunel de Lumină.

„Legea lui Unu” este o serie de sesiuni canalizate de către o entitate numită RA, prin Carla Rueckert. În „Legea lui Unu” se face referire şi la o anumită acţiune, denumită „recolta de suflete”. Sunt convins că „Legea lui Unu” a fost canalizată cu intenţie sinceră de către dna Rueckert, însă, Archonii, cei ce doresc ca noi să trăim într-o continuă stare de frică, au folosit-o pe post de canal de recoltare. Cedând recoltării, fiind astfel subordonaţi unor forme/entităţi superioare ca şi conştiinţă, suntem încă prinşi într-un sistem de control şi de dominare, chiar dacă respectivul sistem pare mai acceptabil decât actuala paradigmă socială în care trăim. Întrebările care s-ar putea pune sunt următoarele: „Ce reprezintă cu adevărat acest schimb energetic?”, respectiv „Ce înseamnă cu adevărat o recoltă?”.

În cazul în care sunteţi contactaţi, puneţi-le întrebarea dacă sunt Conştiinţe de Lumină. De asemenea, întrebaţi-i cât valorează pentru ei adevărul şi iubirea. Puteţi chiar să-i întrebaţi pe cine/ce reprezintă (sistem stelar, familie galactică, etc). Contactul telepatic este real, dar canalizatorul trebuie să ştie cine este cel cu care „EL” discută, şi care sunt intenţiile acestuia/acestora.

Deconectarea de la Sistem

Vă sugerez să citiţi articolele „How To Exit The Reincarnation System” şi „How To Break Archon Programming” asta, dacă nu doriţi să rămâneţi în continuare în acest Sistem de Control, rotiţă a mecanismului numit Ciclul reîncarnărilor. Un ciclu ce pare nesfârşit, şi care presupune ştergerea tuturor amintirilor înainte de fiecare naştere în parte astfel, se trăieşte, viaţă după viaţă, numai pe post de hrană.

Pentru Archoni hrana însemnă energia de care aceştia au nevoie, cea pe care ei şi-o doresc şi chiar şi-o însuşesc. Altfel spus, NU INTRAŢI în Tunelul de Lumină, în schimb, conectaţi-vă cu Suprasufletul Individual, singurul care vă va ghida către acea uşă prin care se iese din acest Sistem. Şi nu uitaţi de preţioasele endorfine.

Prelucrat si adnotat de prof. dr. Psiholog-parapsiholog,
Lucian Iordanescu

3 comentarii:

  1. Buna ziua! A fost lansat filmul "Shasta"? Unde poate fi urmarit? Nu am gasit pe internet filmul. De asemenea as dori sa propun traducerea unui text din scrierile descoperite la Nag Hammadi. Este vorba despre "Cartea secreta a lui Ioan", in care este descrisa aparitia arhonilor si rolul lor in crearea omului. Acest text se poate citi in engleza aici: http://www.gnosis.org/naghamm/nhlcodex.html. Am cautat textul in limba romana, dar nu l-am gasit. Nu face parte nici din scrierile gnostice traduse si aparute in colectia editurii Herald.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Din ce stiu eu, Shasta se afla in productie inca. Va dati seama ca e un text cu mare anvengura ceea ce ati trimis acolo ...probabil ca ar fi bine sa fie traduse, insa din pacate eu personal nu mai am timpul asta , decat poate, contra cost.

    O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Despre Lucian Iordanescu ne spune Tanta mai multe.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...