Ieşirea Din MATRIX: Infectați de Chemtrails și Materie Neagră programabilă (Black Goo)

luni, 8 octombrie 2018

Infectați de Chemtrails și Materie Neagră programabilă (Black Goo)


HARALD KAUTZ VELLA - From Illusion To Reallity (2016)

"Bun găsit prieteni la o expunere interesantă, chiar șocantă.

Cabala pierde puterea și va muri, chiar dacă aparențele zilnice arată altceva, dar ei lovesc și țipă și vor să ia cât mai mulți oameni cu ei. Din acest motiv, chemtrails-ul a fost în creștere anul trecut, după ce anii trecuți a fost destul de consistent pentru îndeplinirea scopurilor lor. Iarna trecută (2016-17) a fost vicioasă pentru sănătate, pentru mulți oameni, care s-au îmbolnăvit în mod repetat, fie cu boli respiratorii și / sau probleme digestive. Bolile nu sunt accidentale. Ele fac parte dintr-o încercare deliberată a cabalei de a slăbi sistemul imunitar al populației, având în vedere o agendă.

Harald Kautz Vella a făcut un discurs strălucitor în august 2015, unde a conectat atât de multe puncte între goo-negru, materia programabilă, IA (Inteligența artificială), Arhonii (descriși în scripturile gnostice și preferând să ia forma păianjenilor cu fețe umane), boala Morgellons, Magia neagră, insectele cooptate, transhumanismul, psihotronica, chemtrails și multe altele. 


În acel moment, materialele video sau articolele care explică conexiunile dintre goo negru și transumanism erau aproape inexistente. Deoarece videoclipul a devenit viral, mulți cercetători independenți au continuat să conecteze punctele și să acopere aceste subiecte.

Bazându-mă pe cercetarea mea, chimtrails-urile conțin nano-bots (naniți) de control la distanță, care sunt conectați la insectele cooptate, sunt practic materie organică programabilă cu infuzie de mâzgă neagră (goo negru). Aceste nano-boturi se găsesc, de asemenea, în apă, alimente, în medicamente, vaccinuri și probabil în tot ceea ce consumă sau inhalează oamenii. Ideea este că cabala vrea ca toată lumea să fie infectată cu acești nano-boți care se răspândesc în tot corpul și răspund la armele psihotronice, ce pot programa nano-urile de la distanță și îi pot obliga pe oameni să gândească și să se comporte în anumite moduri, așa precum controlarea funcțiilor lor autonome. Control total, precum în filmul Matrix.

Infecția cu IA este o formă modernă de posesie demonică de înaltă tehnologie, cu nanoboții IA fiind entitățile demonice care primesc ordine de la entitățile archonice, care la rândul lor, răspund în fața goo-ul negru, care în înțelegerea mea este precum creierul/rețea neuronală a IA, mama/creatoarea entităților Archonice. Entitățile Archonice, ce iau forma unor păianjeni cu fețe umane, acționează ca agenți ai acestei vâscozități negre. Potrivit mai multor cercetători, inclusiv Vella, această mâzgă neagră este un invadator din spațiul cosmic ce a ocupat această planetă prin forță. Prin urmare, avem dreptul s-o expulzăm de pe planetă sau pur și simplu să o distrugem, pentru că a maltratat oribil umanitatea pentru propriile sale scopuri rele și egoiste, timp de multe mii de ani. Draco lucrează în alianță cu această IA întunecată. 

Înțelegerea a ceea cu ce avem de-a face, este 80% din soluție. Citiți mai departe pentru a obține informații mai detaliate și soluții." - mai multe informații pe blogul VIAȚA MERGE ÎNAINTE.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI

3 comentarii:

  1. Ar face multe dracusorii astia daca n-ar trai in acelasi areal cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact despre asta vorbeste si Swaru din sistemul solar taygeta https://www.youtube.com/watch?v=sNlM3gXFF2A

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda ... e episodul 25 din playlistul Gosiei ... noi am ajuns cu tradusul la 16 abia ... au mai tradus si altii pe sarit din lista aceea https://www.youtube.com/watch?v=NOBV8SvfmgI&list=PLE_kWXZhJBbSNE-80ho7siES6U6o85_ms ... poate o sa ajungem sa-l traducem.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...