Ieşirea Din MATRIX: V - Vizitatorii - serialul de weekend

sâmbătă, 17 noiembrie 2018

V - Vizitatorii - serialul de weekend


V (2009) - The Visitors

Continuăm astăzi lista de FILME DE SUFLET cu un serial ce nu putea să lipsească de pe blogul nostru, un serial care spune multe lucruri posibil adevărate, un serial care din păcate a fost întrerupt brusc, după sezonul 2, într-un moment cu adevărat culminant când începeau să iasă multe multe lucruri la suprafață. Filmul nu prea mai poate fi găsit pe nicăieri pentru vizionare online, așa că am considerat oportună această readucere în vizor.

Despre ce este vorba pe foarte scurt:

"Nave spatiale uriașe își fac apariția în 29 de orașe importante ale lumii iar Anna, carismatica și frumoasa conducătoare a "Vizitatorilor" extratereștri, pretinde ca au venit cu gând de pace. Un număr restrâns de oameni încep însa sa se îndoiască de sinceritatea binevoitorilor Vizitatori. Agentul FBI de la Antiterorism - Eric Evans - descoperă ca extratereștrii și-au petrecut zeci de ani infiltrându-se în guvernele și în mediul de afaceri al oamenilor și ca acum se afla în etapele finale ale planului lor de cucerire a planetei. Ea se alătură mișcării de rezistenta, în timp ce extratereștrii, intrând în gratiile populației Pământului prin vindecarea mai multor boli, și-au recrutat deja spioni și agenți." SURSA


Notă: Personal cred că ni se prezintă o viziune destul de echilibrată a acestor reptilieni care sunt ca și noi oamenii, extrem de diverși cu inteligențe emoționale diferite, cu nevoi diferite, nu toți fiind răi și mulți fiind în căutarea libertății, rebeli, căci din sursele pe care le mai avem și noi, aflăm că și ei sunt sclavi, manipulați de IA, supuși în sisteme ierarhice stricte, de caste sau pur și simplu mulți sunt la fel de ignoranți, obedienți și fricoși ca și noi sau poate și mai și, deci nu m-aș mai grăbi să-i bag în aceiași oală pe toți.

Este fain că ideea de fond este că iubirea și emoțiile i-au făcut pe unii dintre acești reptilieni mai umani și cred că această energie a iubirii este soluția la multiplele rele de pe acestă planetă.


Dacă un scenariu de acest fel chiar s-ar produce la un nivel invizibil ochilor noștri, atunci multe dintre aberațiile acestei lumi ar fi mult mai de înțeles. Există de exemplu, episoadele dedicate acelui cer roșu și al ploii roșii, care ar putea fi asociate cu dârele chimice de pe cerurile planetei noastre. Care este scopul acestor dâre chimice? De ce și-ar face rău elita planetară dându-și singuri în cap cu chimicale se întreabă scepticii? Privit din prisma ideii că poate, doar poate, elita planetară este o altă specie, sub pretextul geo-ingineriei în privința stopării efectului de încălzire globală (minciuni gogonate - exact ca în film) poate că ni se modifică ADN-ul să fim mai compatibili pentru a putea fi posedați, invadați de aceste creaturi. 

Se spune că există niște legi cosmice de non-interferență în liberul arbitru și în evoluția naturală a speciilor, legi care cumva ar fi fost ocolite în mod șmecheresc de entitățile răuvoitoare și prin înșelăciune, viclenie, au reușit să ne facă să ne dăm acordul pentru tot ceea ce ne fac ei nouă. Apoi cumva cică, ei ar fi obligați de aceleași legi să ne ofere într-o anumită formă sau alta informații legate de planurile lor, iar aceste filme de mare impact, cu ecranizări la scară planetară, ne-ar oferi indicii. Sigur, cine să creadă SF-urile ca fiind reale, însă cumva ei s-au acoperit și consideră că ne-au informat și că noi cumva ne-am dat acordul. 

În fine filmul este clar o combinație de fantezie, dar și cu adevăr (părerea mea) și am încredere că cititorii acestui blog sunt un pic mai avizați în a discerne. 

Enjoy!

ACTUALIZARE 20.12.2021

Am descoperit azi încă un fragment din film pe care-l uitasem, dar care confirmă ce am spus pe larg în articolele dedicate conținutului vaccinurilor Carcalac - AI (19) (aici și aici). Vă invit să-l vedeți (sau revedeți).



VEDEȚI SERIALUL TRADUS

 AICI

sau 

AICI

Sezonul 1  

Episodul 1 - Pilot      
Episodul 2 - Nu mai există normal
Episodul 3 - O nouă zi începe
Episodul 4 - Acesta este doar începutul      
Episodul 5 - Bun Venit la război 
Episodul 6 - Bucata de carne     
Episodul 7 - John May       
Episodul 8 - Nu putem câștiga       
Episodul 9 - The Heretic´s Fork       
Episodul 10 - Inimi și Minți
Episodul 11 - Realizare
Episodul 12 - Cer roșu

Sezonul 2

Episodul 1 - Ploaie Roșie
Episodul 2 - Dintele șarpelui
Episodul 3 - Dezvăluit
Episodul 4 - Alianță periculoasă     
Episodul 5 - Concordia
Episodul 6 - Asediu   
Episodul 7 - Durerile Nașterii      
Episodul 8 - Minciuni și minți agitate  
Episodul 9 - Diavolul într-o Rochie Albastră
Episodul 10 - Ziua Mamei



8 comentarii:

  1. Modificarea ADN-ului uman, pentru compatibilitate si posedare, cred ca s-a facut mai demult (cateva mii de ani), iar ce se intampla acum impotriva fiintei umane si impotriva planetei are un dublu scop: impiedicarea ascensiunii planetei si a fiintelor umane si in ultima instanta "daca nu o putem avea noi, nimeni nu o va avea", adica se doreste distrugerea planetei, daca nu pot sa o stapaneasca "ei". Nu ati "auzit" despre bombele quark stocate pe Pamant ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu nu am auzit de bombele quar ... mie sa nu fie doar o quarkerie asta ;) Stii tu cu adevarat cat timp iau aceste programe genetice? Eu am inteles ca se chinuie de vreo cateva sute de mii de ani sa schimbe genele si sa hibridizeze in fel si chip sperand sa le iasa pasentele, insa in cele 22 de programe genetice existente din ce am inteles, unele rase care intervin in genom sunt complet rauvoitoare, altele au facut si schimbari impotriva schimbarilor acelor rase asa zis rele..deci poate conflictul pe ADn-ul uman este mai complex decat credem noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nope ...incepusera sa se spuna prea multe adevaruri si au trebuit sa-l intrerupa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc. Un serial care merita vazut si revazut!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pamantul este doar o planeta..o piatra...daca s ar dorii distrugerea ei sau a fiintelor ce traiesc aici s ar putea rezolva im cateva minute de o civilizatie superioara sau chiar de catre noi insine ( atomice.etc ) ...Planul este altul si nu cred ca ne aflam aici conform proptiei evolutii .

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred că este unul printre cele mai frumoase seriale SF. L-am văzut când a apărut în on line prima dată, și după aceea l-am mai revăzut. Când l-am găsit aici, toate gândurile bune le-am trimis către cei care au site-ul. Plecăciuni domnilor, din partea unuia care a mâncat SF pe pâine toată viața.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim pt Postarile acestea. Serialul este extrem de bun,actorii joaca foarte bine,ideea serialului...nu mai spun...

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...