Ieşirea Din MATRIX: Ce conțin vaxxchinurile carcalac-19?

marți, 19 octombrie 2021

Ce conțin vaxxchinurile carcalac-19?

Creaturi cu tentacule, particule de grafen, paraziți, fibre sintetice, hidrogel, structuri circulare care se asamblează singure, structuri geometrice, posibile antene nano-metrice care determină apariția internetului corpurilor (IOB)

„Două surse diferite – din SUA și din Polonia – au descoperit aceleași… ciudățenii în vaccinuri….

Dr. Carry Madej a analizat vaccinurile de la Moderna și Johnson&Johnson, iar medicul polonez Franc Zalewski a analizat vaccinul Comirnaty de la Pfizer.

Editor ER: Dr. Carrie Madej, care a fost un critic neprețuit și deschis al așa-numitelor „vaccinuri” și al oricărei tehnologii care promovează agenda transumanistă, vorbește cu Stew Peters în acest interviu video. A apărut în discuții video cu medici precum Sherri Tenpenny, Larry Pavlevsky, Christiane Northrop și Lee Merritt. Madej prezintă diapozitive cu ceea ce ea și personalul de laborator au găsit în vaccinurile Moderna și J&J, dintre care unele sunt în imaginea noastră prezentată.

Iată notele noastre de la interviu:

„În iulie a acestui an, un laborator din Georgia a examinat un flacon proaspăt de Moderna, care fusese deja utilizat pe un singur pacient și care urma să fie aruncat. A fost contactată pentru a observa.

„La microscop, serul a fost la început translucid. Peste 2 ore la temperatura camerei, culorile au început să apară. Un material supraconductor poate face acest lucru atunci când i se administrează lumină albă. Au apărut fibre (a se vedea imaginea prezentată), precum și fragmente metalice opace. De asemenea, „lucrurile” creșteau și se auto-asamblau pe lamele microscopului. Un „obiect” sau „organism” avea tentacule și era capabil să se ridice de pe lamela de sticlă. Părea să poată crește și mișca în spațiu. Oamenii din domeniu pe care i-a consultat nu știu ce este. Se simțea înfiorător, dar a fost o întâmplare? Doar un singur flacon? Același lucru cu tentacule a fost găsit într-un alt lot de flacoane Moderna. Au apărut aceleași fibre și culori, împreună cu mișcarea.

„Madej a examinat și un lot de flacoane Johnson & Johnson. O substanță de acolo arăta ca grafenul. Toți aveau structuri asemănătoare grafenului, dar ea nu avea echipamentele necesare pentru a determina asta definitiv. De asemenea, aveau substanțe grase acolo, cum ar fi hidrogelul (ER: hidrogelul este format din oxid de grafen), o substanță lipicioasă. Așa că ne mint că vaccinul Johnson & Johnson nu are particule nano-lipidice. J&J avea, de asemenea, diferite culori care apar; acolo erau, de asemenea, o mulțime de structuri sintetice acolo. J&J avea, de asemenea, structuri inelare sferice. Nu ar trebui să fie în vaccinuri și nici în corpul nostru.

„Când au apărut culori strălucitoare în probele de laborator, lumina albă va face acest lucru materialelor supraconductoare, cum ar fi lumina albă de la microscop. Deci, componentele electrice ale vaccinului devin vizibile la lumina microscopului. Deci, este ca o formă de SISTEM OPERATOR care este injectat în oameni.

„Acesta este începutul transumanismului, al capacităților de supraveghere introduse în interiorul oamenilor. Ceea ce face Gates în Africa de Vest cu GAVI și vaccinurile Covid. El le oferă oamenilor un ID digital de unde își pot obține banii doar printr-un ID digital și Mastercard. Au spus că vor folosi hidrogelul pentru supraveghere și previzionarea poliției. Ei fac acest lucru în Africa din iulie 2020. Și vor să-l aducă în țările dezvoltate, numindu-l „Wellness Pass”, AKA un pașaport de vaccin. Deci, mecanismul de bază este să puneți ceva în corpul vostru pentru a vă monitoriza. Se pare că vaccinurile J&J și Moderna fac acest lucru.

„Recunoaște că următorul pas va fi să faci o analiză de laborator în timp real cu video”.

VEDEȚI FILMUL TRADUS MAI JOS:

Dr. Carrie Madej vorbește cu Stew Peters: Sunt aceste vaccinuri începutul transumanismului? [VIDEO]

Sursa: theparadise.ng

Preiau și articolul:

CREATURA– un medic polonez declară că a descoperit o ciudată formă de viață cu tentacule în vaccinul Pfizer

Forma de viață din vaccinul anti COVID: Un medic polonez găsește ‘Creatura’ în vaccinul Pfizer Comirnaty

Publicat de MAKIA FREEMAN, 15 Octombrie 2021, pe DAVID ICKE

O altă ciudată formă de viață din vaccinul anti COVID

de data aceasta făcută din aluminiu și carbon, a fost descoperită la microscop. Descoperirea a fost făcută de un medic polonez pe nume Dr. Franc Zalewski. De-a lungul prezentării sale video, el o numește ‘creatura’. Zalewski a găsit-o într-o doză de vaccin Pfizer Comirnaty, în 1 din cele 3 fiole pe care le-a studiat. Descoperirea doctorului Zalewski vine în completarea cercetărilor multor alți medici, oameni de știință și cercetători independenți (Dr. Robert Young, Dr. Carrie Madej, Dr. Zandre Botha și Dr. John B.) care au descoperit, de asemenea, că vaccinul COVID conține tot felul de elemente dubioase și de-a dreptul oribile – grafen, nanometale, PEG, paraziți, creaturi cu tentacule care se autopropulsează, fibre sintetice și structuri circulare sintetice care se asamblează singure.

Forma de viață din vaccinul COVID: ‘Creatura’ din aluminiu, brom și carbon

Așadar, ce este această ‘creatură’? Similar cu ceea ce a găsit dr. Madej la microscop, este un fel de creatură sintetică cu tentacule. Zalewski o compară cu creatura din filmul științifico-fantastic ‘The Thing’, sau cu acea entitate din filmul ‘The Matrix’, care „zbura, avea tentacule și se atașa de alte lucruri”. În cazul de față, Zalewski a măsurat cu atenție ‘creatura’ și a descoperit raportul dintre capul și picioarele sale (un cap de 20 de microni/micrometri la picioare de 2,5 milimetri, ceea ce echivalează cu un raport de 1:125). El crede că această ‘creatură’ va crește și se va dezvolta în interiorul corpului oamenilor, comentând:

„Se pare că are un cap și 3 picioare … Chestia asta nu a fost creată pentru a sta acolo și a nu face nimic … E o formă de viață … A crescut/dezvoltat în 4 zile … O fi plantă? Praf? Sau ‘o ființă’ dăruită oamenilor sub formă de ouă într-un mediu fertil/adecvat. Undeva în apropiere ar putea exista un fel de semnal care a făcut ca această chestie să înceapă a viețui. Așa cum semințele de pin nu vor crește decât dacă se vor afla într-un mediu adecvat, pe un teren fertil, la fel și ‘acea creatură’ pare să stea nemișcată. Este posibil să fie în stare latentă/adormită… Eu sper că nu va fi activată.”

Zalewski subliniază, de asemenea, că a văzut mai multe astfel de creaturi, punând capăt oricăror declarații că aceasta a fost doar o coincidență. Într-adevăr, cu toate aceste descoperiri făcute până acum la microscop, ar mai putea cineva, care a analizat cu atenție dovezile, să mai creadă că ar fi vorba doar de o uriașă coincidență, și nu mai degrabă de o agendă transumanistă calculată la rece? Zalewski sugerează că grafenul din vaccin acționează ca un fel de hrană, sau catalizator, pentru ‘creatură’, deoarece vaccinul cuprinde și ouăle ‘creaturii’, care par să eclozeze în prezența grafenului.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI

Un alt videoclip pretinde că arată cum în vaccinul Pfizer grafenul se auto asamblează în timp real

Analiza independentă a vaccinului anti COVID continuă la nivel mondial. Apropo de Pfizer și de grafen, circulă un alt videoclip (cu subtitrare în limba germană) care pretinde că arată conținutul vaccinului Pfizer la microscop. Videoclipul începe cu o mulțime de puncte albe minuscule, dar și unele negre. Pe măsură ce avansează, se poate vedea cum punctele se conectează încet pentru a forma linii, ceea ce întărește o temă cheie a formelor de viață sintetice conținute în așa-zisele vaccinuri anti COVID: auto asamblarea.

Vaccinul anti COVID este un instrument pentru bioterorism și transumanism

Propaganda NWO (Noua Ordine Mondială) promovează ideea că noi trebuie să ne speriem de amenințarea cu bioterorismul, și că guvernul ne va salva și proteja. Într-adevăr, trebuie să ne ferim de bioterorism, dar guvernul este cel care îl comite, nu cel care îl previne. Adevăratul bioterorism nu provine de la un pretins virus, ci mai degrabă de la pretinsele vaccinuri contaminate cu paraziți sintetici îngrozitori care, după cum sugerează dovezile, se pot autoasambla, autoreplica și prolifera în interiorul corpului uman.

Zalewski comentează de mai multe ori că oamenii și-au făcut vaccinul anti COVID doar dacă au vrut. În mod voluntar. Iar acum mulți dintre cei vaccinați, probabil, adăpostesc în ei forme de viață pe bază de aluminiu. Sunt foarte multe informații care ies acum rapid la iveală și care arată conținutul real al vaccinului anti COVID. Să sperăm că aceste informații vor fi împărtășite în întreaga lume și vor ajuta, prin natura lor oribilă, să pună capăt escrocheriei COVID cât mai repede cu putință. Să sperăm că aceia care au fost programați de narațiunea principală, sau care sunt încă indeciși, se vor trezi din somn și vor înțelege ce se întâmplă cu adevărat aici.

*****

Makia Freeman este editorul site-ului de știri independente / media alternativă The Freedom Articles, autorul cărții ‘Cancer: The Lies, the Truth and the Solutions’ și cercetător senior la ToolsForFreedom.com. Makia se află pe Odysee/LBRY și Steemit.

Surse:

https://odysee.com/@WakeUpMirror:3/DFZ-TT:5

https://thefreedomarticles.com/covid-vax-ingredients-exposed-graphene-nano-metals-parasites/

https://thefreedomarticles.com/covid-vax-creatures-live-self-aware-critters-found-microscope/

https://thefreedomarticles.com/covid-vax-contents-2-more-docs-reveal-creepy-microscopy-images/

https://www.bitchute.com/video/46WS1068DIAT/

https://thefreedomarticles.com/new-war-on-bioterror-everyone-suspected-carrier/

Sursa: https://danielvla.wordpress.com

ALTE CONFIMRĂRI: ŞOCANT: CU HIDRA CĂTRE NOI SPECII DE OAMENI

și

Anchetă spaniolă care arată că vaccinații mor de la iradiere

(O teorie foarte interesanta : grafenul din vaccinuri are capacitatea de a amplifca undele electromagnetice din jur, iar vaccidentații se auto-iradiază foarte puternic, aceasta fiind de fapt boala Covid. Si in plus, ei iradiaza in jur ... de aceea e posibil sa va afecteze un vaccidentat. 

Genul acesta de „contaminare” e plauzibila ... de aia tre sa stai mai mult de 15 minute in preajma unui iradiat din asta ca sa te iradiezi si tu. Intrebarea care se pune: oare s-ar putea detecta cu un detector de radiatii Geiger campul unui vaccidentat? Asta ar fi o dovada clara ... cred. 

Deoarece este o iradiere cu doză mică de radiație pe termen mai lung aș zice că ar fi mai degrabă sindromul iradierii cronice (diferit de cel acut) , care apare după expuneri prelungite la doze relativ mici de radiații, iar unul dintre simptomele acestui tip de iradiere, este fibroza, ale carei manifestari sunt foarte asemanatoare gripelor).

Acum adaug și eu cercetarea făcută de niște prieteni ai blogului pe niște mostre de vaxxchin. Primul text de mai jos a venit inițial însoțit de 2 poze ciudate, care i-au determinat mai târziu să aprofundeze cercetarea. Așadar, iată primul text și primele 2 poze:

„„Un prieten medic mai în vârstă din afara țării, a făcut rost de niște doze Pfizer. A mers la un cercetător specializat pe microscopie și au pus picături de ser pe lamele. La început au apărut niște formațiuni simple, de care se gândeau că ar fi lipide. Însă după mai multe zile au apărut formațiuni ciudate, de forme dreptunghiulare. Unghiurile la 90 de grade nu există în natură. Vă trimit 2 poze făcute la 6-7 zile.

Dați click și zoom pe poză sau salvati poza in calculator si o mariti direct din calculator.

Pozele sunt la zoom optic 400 X.

Prima dată s-au gândit că ar fi ceva cu structură cristalină sau un polimer, dat tot nu prea seamănă.

Impresia lor este că e ceva care se auto-asamblează/ auto-organizează.

Cercetătorul se uită des la ele și spune că ”cresc în continuare”, odată cu trecerea timpului

Acuma, amicul doctor și-a pus în funcțiune și el un microscop mai slab și spune că poate vedea pe alte lamele și el formele respective (la un zoom mai mic) și-l surprinde că par a fi dreptunghiuri și pătrate perfecte.

Mai era teoria cu oxidul de grafen....

Am mai întrebat un alt prieten doctor, specialist pe medicină de laborator ce ar putea fi. Îmi spune:

”Nu stiu ce ar putea fi...nu am mai vazut...insa in natura desi exista forme perfecte ele sunt frumoase, pline, gratioase...au substanta

astea sunt geometrice, fixe, ca niste cutii.masinarii/robotei”

Ce mai zice acuma amicul:

”Prietenul spune că ale lui au crescut au ajuns la milimetri ... El suspicionează că, de fapt, sunt antene de cuplaj cu celula

Când o crește o fi un modulator de proces fizico-chimic la nivel celular, controlabil printr-un câmp EM

Pe mine mă duce gândul și la materialele cu memorie, care își revin la forma din fabrică atunci când se îndeplinesc anumite condiții fizico-chimice

Gen: în ser par particule haotice, iar în anumite țesuturi revin la structura ”din fabrică” și iese o Godzilla. 🙂” - multumesc PB



După câteva zile:


Așadar, aceste prime descoperiri i-au ambiționat să caute și alte dovezi suplimentare:

Microscopie optică din vaqcsin Pf

Experimentele au început prin pregătirea preparatului, aplicarea a 2-3 picături pe lamă și, apoi, aplicarea unei lamele. Examinarea imediată la măriri de 400-800X nu revelează nimic deosebit. Bule de grăsime care migrează în câmpul vizual.

Dar, dacă aceast preparat se examinează la 24-48 ore și chiar mai mult, se observă apariția unor formațiuni perfect geometrice, la început pătrate și dreptunghiuri.

Faza 1 - Când apar primele formațiuni simple, pătrate și dreptunghiuri 

Faza 2 – Apariția unor formațiuni foarte complexe

În faza 2 se formează structuri foarte complexe dar, în general, în unghiuri drepte, iar liniile sunt foarte drepte, uneori și paralele, și fără modificări de grosime.

Este absolut obligatoriu ca examinarea să se facă la măriri foarte mici (20-70X), cât mai mici, deoarece formațiunile care apar sunt transparente și sunt destul de mari. La măriri de 200-400X este foarte ușor să nu observi aceste formațiuni. 

De asemenea, lumina în obiectiv trebuie să fie mai redusă, deoarece, inundând imaginea cu lumină, este posibil ca aceste formațiuni să nu poată fi observate. 

Din experiența noastră câmpul electro-magnetic (router WiFi, distanță față de antenă 10 cm) accelerează formarea acestor formațiuni care sunt, astfel, cele mai complexe și cele mai mari.

Și câmpul magnetic influențează pozitiv formarea, prin 1) apariția mai timpurie a imaginilor complexe și 2) mărimea lor.

Noi am facut 5 seturi de experimente. Suntem convinși că aceste formațiuni nu sunt artefacte și nu sunt naturale. 

Vă recomandăm să faceți propriile experimente:

Important este să aveți 2-3 picături de vasqcin și un microscop fără pretenții mari: obiectiv 3x, 6x max 10x, cu posibilități de reglaj a luminii și răbdare 2-3 zile. Primele formațiuni apar la interfața dintre lamă și lamelă. Acolo apar întâi pătratele perfecte și dreptunghiurile perfecte. 

Am mai descoperit și niște zone de cristalizare mai ciudate, dar care cred că ar putea fi explicate.

Scala pe orizontală (câmpul vizual) este de 2mm, scală masurată cu ajutorul unei rigle transparente.

Pozele 1 - 22 sunt cele mai vechi, de aproximativ 17 zile.

Pozele 5, 11 și 16 - în formare. 

Pozele 23 și 24 - mărirea este de 500x și poza arată cât de drepte și perfecte sunt liniile. 

Poza 25 - 41 sunt cele mai mari. 4-5 mm maxim și cele mai complexe. Este lama expusă la WiFi  timp de 10 zile.

Poza 32 – linii perfect paralele la distanță mică.

Poza 54 este scala. Cele 3 bare verticale sunt de la o riglă de plastic transparentă, iar câmpul vizual pleacă de la jumătatea reperului din stânga, până în dreapta. În total 2 milimetri. Toate pozele au această scală, exceptând cele 2 care au mărire 500x.

Pentru câmpul de 2mm mărirea e de 75x. 500x/75x=6,666... Rezultă un raport cam de 7, deci rezultă că tot câmpul vizual pentru cele 2 poze la 500x este de 2mm/7 = aprox 300 microni. (Mai exact 2mm/6,(6)=0,3) Așa s-ar putea aprecia și grosimea acelei linii drepte.

Poza 55 - oxidul de grafen din altă sursă. Nu s-a observat în dozele analizate. Este pus doar pentru comparație. Grafenul, la microscop, la 24 ore, expus la WiFi. Nu prezintă formațiuni geometrice.

Poza 56 este mai specială (cristalizare curioasă). Este soluția (vaqs) scursă de sub lamelă și cristalizată în câmp Wifi. Este mai mult de frumusețe, pentru că despre aceasta nu poți spune că e artificială! Cine vrea poate vedea și un limbaj acolo!

Pentru câmpul de 300 microni. Avem tot câmpul vizual măsurat pe ecranul calculatorului 190 mm, iar linia cam 1 mm, deci grosimea aprox ar fi 300 microni / 190 =1,578..., aprox 1,6 microni!! Toate calculele sunt aproximative, doar pentru discuții.

Poza 57 – Expus la WiFi.

Pozele de la 42 la 53 s-au obținut pe o lamă expusă la câmp magnetic (magnet permanent), timp de 3 zile.

Pe lamă au fost 2 lamele în care pe o lamelă s-au pus 2 picături de vascqxin și pe cealaltă o picatură de vasqsxin și una de albatru de metil (46 la 53). La început, cea cu albastru de metil a fost foarte lentă, dar cele mai clare și mai frumoase imagini au apărut după această combinație.

Cel care seamănă cu fluture este din seria expus la Wifi. Cred că discuția ar trebui centrată pe geometria, precizia desenului și faptul că Wifi și câmpul magnetic influențează.

Deci, încercați, experimentați, folosiți vasqcsin Pfff_ iizer din surse oficiale (adică nu contrafăcute) și publicați rezultatele! Atenție să nu vi ofere doze care sunt deja aranjate/atent selectate care să nu conțină ceea ce se injectează efectiv în pacienți! Este posibil să existe variații de la lot la lot sau de la țară la țară! Succes!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53

54

55

56

57

Notă 1: Imaginile au fost obținute cu o cameră digitală montată pe un microscop optic.

Notă 2: Câmpul vizual al camerei astfel montate este mult mai mic decât câmpul vizual observat cu ochiul liber, prin binocularul microscopului.

Notă 3: Datorită construcției, pentru aceeași probă amplasată, câmpul vizual observat prin cameră diferă față de câmpul vizual observat direct pe traseul optic, prin binocular. Adică camera nu bate fix în același punct/zonă din probă, comparativ cu observarea cu ochiul liber, prin binocular. Faceți analogia cu observarea din avion a unei metropole printr-un tub/țeavă. Zona vizată astfel este doar o părticică din imaginea orașului, observarea prin cameră făcându-se printr-un ”tub”, iar cea cu ochiul prin binocular, prin alt ”tub”.

Nota 4: Observarea directă, prin binocular, este mult mai spectaculoasă și mult mai detaliată decât ceea ce se vede prin camera folosită.

Nota 5: Lamela mai subțire, pusă peste probă, care probă este pusă, mai întâi, pe lamela mare asigură A) Planeitatea probei observate prin obiectiv. B) Împiedicarea contaminării probei cu elemente externe (praf, suspensii din aer, etc).

Nota 6: Formațiunile apar în interiorul fazei lichide din cadrul probei, nu pe margini, unde s-ar putea invoca faptul că se evaporă lichidul. Este exclus ca formațiunile să fie ”picături care se usucă pe o suprafață” sau ”se usucă pe o suprafață dreaptă pentru că așa e porțiunea respectivă din lama sau lamela de sticlă”. Un argument în plus că nu aceasta este explicația este faptul că complexitatea și tipul structurilor sunt influențate masiv de prezența unui câmp magnetic (de la un magnet permanent) sau de câmpuri electro-magnetice (semnal WiFi, în cazul nostru).

Nota 7: Nu putem concluziona, deocamdată, cu privire la natura acestor formațiuni. Nu sunt nici cristale, nici polimeri, nici proteine magnetice, nici oxid de grafen, nici structuri obținute prin tesla-foreză. Seamănă cu structura de trasee a unor plăci de circuite imprimate, aducând aminte de tehnici de serigrafie, litografie, gravură, etc. pe suprafețe.”

Iar acum la final, vă prezint o parte din ingredientele oficiale ale vaccinurilor Covid, o postare pentru care contul de feikbook mi-a fost blocat 3 zile: Mulțumesc totuși, Florina P. pentru informație:

CITIȚI / DISTRIBUIȚI / SALVAȚI O VIAȚĂ / TREZIȚI O OAIE 🐏🐑__

INGREDIENTELE VACCINULUI - NU POȚI lua o decizie educată fără a fi educat.

Iată doar UNELE ingrediente pentru vaccin.

Acestea sunt INJECTATE în copiii tăi;

◾️Formaldehidă / Formalin - otravă sistematică foarte toxică și cancerigenă.

◾️Betapropiolactonă - chimic toxic și cancerigen. Poate provoca deces / vătămare permanentă după expunerea foarte scurtă la cantități mici. Produs chimic coroziv.

◾️Bromură de hexadeciltrimetilamoniu - Poate provoca leziuni ale ficatului, sistemului cardiovascular și sistemului nervos central. Poate provoca efecte asupra reproducerii și malformații congenitale.

◾️Hidroxid de aluminiu, fosfat de aluminiu și săruri de aluminiu - Neurotoxină. Prezintă risc de inflamație / umflare a creierului pe termen lung, tulburări neurologice, boli autoimune, Alzheimer, demență și autism. Pătrunde în creier acolo unde persistă la nesfârșit.

◾️Timerosal (mercur) - Neurotoxină. Induce leziuni celulare, reduce activitatea de reducere a oxidării, degenerarea celulară și moartea celulară. Legat de tulburări neurologice, Alzheimer, demență și autism.

◾️Polisorbat 80 & 20 - depășește bariera sânge-creier și transportă cu el aluminiu, timerosal și viruși; permițându-i să intre în creier.

◾️Glutaraldehidă - Substanță chimică toxică utilizată ca dezinfectant pentru echipamentele medicale sensibile la căldură.

◾️Fetal Bovine Serum - Recoltat de la fetuși de bovine (vaci) preluați de la vaci însărcinate înainte de sacrificare.

◾️Celule fibroblastice diploide umane - celule fetale avortate. ADN-ul străin are capacitatea de a interacționa cu al nostru.

◾️Celulele renale africane ale maimuțelor verzi - Poate transporta virusul SV-40 care cauzează cancerul care a afectat deja aproximativ 30 de milioane de americani.

◾️Acetonă - Poate provoca leziuni la rinichi, ficat și nervi.

◾️E.Coli - Da, ai citit bine.

◾️ADN de la porc (porc) Circovirus tip-1

◾️ Culturi de celule pulmonare embrionare umane (de la fături avortate)

✳️ Puteți vizualiza toate aceste ingrediente pe site-ul CDC. Îi încurajez pe toți să își facă propriile cercetări. Căutați MSDS cu privire la aceste substanțe chimice. Citiți mii de studii revizuite de colegi care au evaluat consecințele biologice pe care aceste substanțe chimice le pot avea asupra organismului, în special atunci când sunt injectate.

@NicholasVeniamin

✳️ Verificați aici ingredientele vaccinului:

https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf

Concluzie: Începem să ne dumirim și noi ce e în vaxxuri?

„Aceste tehnologii vor opera în interiorul propriei noastre biologii și vor schimba modul cum ne interconectăm cu lumea ... Praf Inteligent, o mulțime de computere cu antene, fiecare mai mic decât un grăunte de nisip, se pot organiza acum ele însele, în interiorul corpului.”


 BONUS DE FINAL 

BONUS 2 
(pentru eroii care au citit articolul până aici)

P.S. Iată ce spun și pleiadienii din Taygheta despre aceste vaccinuri (este o tehnologie ET):

Noi Analize - Vaccinuri - Mostre Analizate - Aneeka de Temmer

Ceea ce este acolo este atât de oribil, încât mostrele au ajuns înăuntru unui container de înaltă securitate, de risc biologic. A fost ulterior dezintegrat cu energie ridicată.
(high=înaltă)
Ce este acolo?
Nici nu putem împărtăși cu voi pentru că nu am cum să o explic, deoarece ar trebui să fie explicat. De exemplu, dacă Dr. Alex în lumea spaniolă, îl avem pe Dr. Alex care este medic și care este urmăritorul nostru.
Dacă, de exemplu, Dr. Alex dorește informații despre ce se întâmplă și despre procesul biochimic cauzat de vaccinuri,
pur și simplu, nu-i pot da.
Văd acest lucru ca fiind extrem de grav, pentru că oamenii nu vor înțelege ce-i acolo. Vor vedea asta ca pe o fantezie sau invenție.
Aceiași medici contra plandemiei nu vor înțelege nano-boții, deoarece laboratoarele lor nu sunt capabile să detecteze sau să înțeleagă funcționarea nano-grafitului, la nivel atomic sau molecular.


SURSE ALTERNATIVE: OKVK

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...