Ieşirea Din MATRIX: COMA - un film deosebit

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

duminică, 17 octombrie 2021

COMA - un film deosebit

THE COMA (KOMA 2019)

”După un accident misterios, un tânăr arhitect talentat își revine în simțiri într-o lume ciudată care nu seamănă cu realitatea. El trebuie să afle legile și reglementările exacte ale acesteia, deoarece trebuie să lupte pentru viața sa. El continuă să caute ieșirea în lumea reală. 

Această lume se bazează pe amintirile celor care trăiesc în ea, oameni care se află în prezent într-o comă profundă. La fel ca o amintire umană, această lume este fragmentară, haotică și instabilă. Aceasta este COMA: ghețurile, râurile și orașele pot exista într-un spațiu dintr-o singură cameră și legile fizicii nu mai sunt legi, deoarece pot fi îndoite.” SURSA

Notă:

Am văzut mai multe filme sf rusești în ultima vreme foarte bine realizate, mega efecte, la nivel comparabil cu cele de la Hollywood. Chiar mă declar plăcut impresionat și de filmele lor și de calitatea jocului actoricesc și de tot. Bravo lor, au evoluat fantastic de mult. 

Astăzi vă prezint un film cu mult substrat, asemănător poate, ca efecte și puțin prin mesaj cu INCEPTION. Ca și elemente comune ar fi faptul că putem ajunge în lumi astrale împărtășite, comune, deși în realitate, rareori o facem , căci fiecare om e unic și fiecare om are un univers astral unic, care se poate intersecta ici colo, prin anumite locuri, unde există frecvențe asemănătoare, cu universurile astrale ale altora. Sau pot exista anumite zone de focus comun, după cum le numea Robert Monroe. De exemplu, religioși sau cei care cred în creștinism, să meargă într-un anumit univers astral, cei care sunt atei, adepții materialismului, oamenii de știință, să meargă în altă frecvență a astralului (atât în timpul somnului, cât și după moartea fizică). 

Un alt element comun era că acolo, în astral, puteai trăi zile, luni, ani, eoni chiar, iar în lumea fizică să treacă câteva minute sau ore. E o temă recurentă, care am văzut-o atât în basmele străvechi gen 1001 de nopți, dar și în filme gen Star Trek. 

Un alt element comun este că poți explora aceste lumi atât în mod conștient la intenție, păstrând toate amintirile vieții fizice, dar și complet inconștient, aproape tabula rasa, cu o completă uitare de sine, a propriei identități fizice. 

VEDEȚI FILMUL TRADUS, cu multe reclame

AICI, AICI, AICI sau AICI

(pentru versiunea fără reclame, HD, oferiți o donație și cereți accesul)

Vizionare plăcută!

Un comentariu:

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...