Ieşirea Din MATRIX: RUGĂMINTE

RUGĂMINTE

Vă rugăm frumos să ne anunțați dacă există vre-un film care nu mai funcționează, aici în comentariile acestei pagini sau la comentariile din blogger ale fiecărei postări (nu în comentarile FaceBook) sau trimiteti-ne un mesaj prin email (iesireadinmatrix@gmail.com)

6 comentarii:

 1. chiar nu aveti alt server decat you tube rusesc

  RăspundețiȘtergere
 2. Prietenache Dorel ... serverele rusesti sunt mai stable din ce am verificat ... daca tie-ti convine sa urci filmele si sa-ti pice dupa 3 luni fii invitatul meu. Recomanda-mi tu un alt server, in afara de cele mari gen Youtube, vimeo, Dailymotion, unde este blocat, banat in secunda 2 cand urci ceva ce nu-ti apartine si nu e open source. In plus mai pierzi si contul, cum am patit eu cu youtube ...de vreo 5 ore, cu vimeo tot de vreo 5 ori, viddler, samd.

  RăspundețiȘtergere
 3. Totul e ok acum. Multumesc ca ne-ati anuntat.

  RăspundețiȘtergere
 4. Bunhttps://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XI7zgZyJOPg&feature=emb_logoa ziua,am gasit un material avand ca subiect vremurile controversate pe care le traim.
  In cazul in care considerati cred ca ar fii util sa il faceti cunoscut
  Bio Terorism pe THTHRUTHSEEKER.CO. UK.
  Multumesc si succes

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna!

  Chronicle pare sa nu fie de accesat.

  https://waaw.to/watch_video.php?v=OE1vY2N6NkV1aGdEMVRFZERMck9DTmdPcWRIMDR3QlNoekkvQTArdWtRUzVhVFZpdDU4OEFabU0zOEwrQXVPYw%3D%3D&http_referer=http%3A%2F%2Ffymaaa.blogspot.com%2F#iss=NzkuMTE0LjIwMi4xOTQ=

  Multumesc si toate cele bune!

  RăspundețiȘtergere
 6. Eu doar am facut o recomandare catre acest film asa ca un link ... Filmul exista pe net in diverse locuri ... iată unul : https://www.efilme-online.org/chronicle-cronici-2012-film-online-subtitrat-hd.html

  RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...