Ieşirea Din MATRIX: PROIECTUL MĂRTURIILOR DIN ISRAEL: "VAXXCHINUL" LE-A RUINAT SĂNĂTATEA ȘI VIAŢA (VITAL DE VIZIONAT)

miercuri, 3 noiembrie 2021

PROIECTUL MĂRTURIILOR DIN ISRAEL: "VAXXCHINUL" LE-A RUINAT SĂNĂTATEA ȘI VIAŢA (VITAL DE VIZIONAT)

THE TESTIMONIES PROJECT (2021)

- Testimonies after Covid - 19 vaccination

 ”Asta nu vor autorităţile și mass-media să vedem și să știm. I-au speriat pe oameni de moarte cu un coronavirus banal, ca astfel să-i ȋmpingă să ia de bună voie o injecţie letală ȋmpachetată sub forma unui „vaccin salvator” – pe care nu l-ar face nimeni dacă ar realiza ce e el cu adevărat. 

Postaţi și trimiteţi videoul peste tot unde puteţi, pentru că asta are cel mai mare efect asupra oamenilor, să vadă cazuri concrete de oameni nenorociţi pe viaţă, și chiar pentru veșnicie. Dacă doar le spunem noi să nu ia „vaccinul”, nu are același efect. 

De aceea demonicii ne-au arătat la televizor de un miliard de ori aceeași imagine cu o singură izoletă, scene filmate despre „spitale pline”, inventȃnd „cazuri”, pentru că asta este ce lucrează asupra omului cel mai bine, frica de moarte și grija pentru propria sănătate. Şi de aceea fac acum tot posibilul ca oamenii să nu afle cifrele uriașe de decedaţi și infinitele cazuri de vătămaţi de la injecţiile lor. 

Pentru asta taie și spȃnzură, cenzurează, reduc oameni la tăcere, ȋncalcă Constituţii, schimbă legi etc. Ca atare, oamenii din video au dat dovadă de un mare curaj cȃnd au fost de acord să-și facă cazurile publice. Şi și-au asumat un risc enorm numai ca să-i avertizeze pe alţii să nu mai facă și ei aceeași greșeală fatală. Faptul că ei nu fac o adevărată criză de nervi ȋn faţa camerei de filmat, din cauza la ceea ce au păţit, că nu ameninţă, ȋnjură etc. autorităţile, pe cei din mass-media, pe cei din domeniul medical care ȋn loc să demaște mascarada, au susţinut-o, se datorează tocmai politicii israeliene (și globale) de intimitare și repercusiuni... 

Filmul a fost publicat pe 19 septembrie. 

Surse engleză (chiar și alte limbi, probabil din ce ȋn ce mai multe): 

https://rumble.com/user/ron9898 

vaxtestimonies.org ” SURSA

Notă: În Israel toți s-au vaccidentat cu Pfizer, însă mărturii despre efectele vaxchinurilor vin de peste tot din lume, de la toate tipurile de vaxx de pe piață. Există nenumărate mărturi de pe tot mapamondul inclusiv din România. Mulți vaccinații mor pe capete sau au efecte secundare urâte de la aceste seruri experimentale. 

Surse de informare în privința asta mai sunt: https://vaccineimpact.com/ 

VaxGate - Centralizator victime vaccinuri CoVid19

APOI: 

„OMS V-A SPUS DAR NU V-A INTERESAT:

REACȚIILE ADVERSE SUNT SUB NASUL VOSTRU

Când mai spune vreunul dintre vacsinopați că efectele secundare sunt rare și neînsemnate, îl trimiteți unde vă arăt acum. Sutele de tipuri de reacții adverse după serul salvator, atâtea câte sunt raportate, le găsim în VigiAccess, baza de date a OMS. 
Cei care raportează sunt pacienții înșiși, medicii individual, centrele naționale de farmacovigilență sau autoritățile naționale de reglementare a medicamentelor.
Mulțumiri  lui Ursache Florin pentru această idee!

Deci, intrăm în http://www.vigiaccess.org/ , mergem jos, bifăm confirmarea și dăm click pe Căutare. 
Tastăm ”Covi$-19 vac$ine”  (înțelegeți voi ce litere înlocuiți) și dăm click pe Reacții Adverse. Descoperim aici 2.323.143 de efecte nașpa raportate. Am subliniat cu roșu capitolele care au peste suta de mii de reacții adverse. 

Dăm jos la rândul/capitolul 8, la General disorders and administration site conditions. Aici vedem cel mai mare număr de reacții adverse, produse chiar la locul administrării serului magic - 1.410.280. 
Mergem la poziția 33 a acestui capitol și vedem Decese - 12.076. Adică atâtea persoane au murit imediat după înțepare. Nu există raportări despre ce s-a întâmplat după ieșirea din centrul de vacsinare. Ni se spune mereu că dacă cineva moare la 2-3-7-30 zile după inoculare nu se poate demonstra că e din cauza vacsinului. 

Serios?

Tot VigiAccess ne oferă răspunsul. Căutăm la reacții adverse ce  boli letale provoacă. Și le găsim.

La Cardiac Disorders (total 118.130) vedem adunate circa 10.000 de infarcturi și stopuri cardiace, ca să le numesc doar pe cele de la care dai colțul rapid. 
La Immune System Disorders (total 33.118) aproape jumătate sunt șocuri și reacții anafilactice.
La Infections and Infestations (total 163.283) descoperim peste 50.000 de vacsinați infectați cu C-19 și aproape 9000 de pneumonii.
La Neoplasms (total 3559) găsim o varietate largă de tumori maligne - cine zicea că nu există cancere?
La Nervous system disorders (total 999.177) avem aproape 9000 de cazuri ale celebrului AVC.
La  Pregnancy sunt ”doar” peste 3200 de avorturi și cam 280 de fetuși morți. 
La  Respiratory, thoracic and mediastinal disorders (total 247.304) găsim peste 16.000 de embolii pulmonare (de la celebrele cheaguri/trombi din sânge).
La Vascular disorders (total 126.181) ne reîntâlnim cu trombozele, din care peste 11.000 de periculoase tromboze venoase profunde.
 
Mă opresc aici și vă las să mai descoperiți și voi ce te-ar putea răpune după inoculare. 
Repet!Țineți cont că aceste reacții adverse sunt cele raportate și de autorități naționale. Am văzut ce ”interes” deosebit au acestea ca publicul să fie informat, mai ales cu sloganul ”vacsinul e sigur și eficient”. 

Subraportate sau nu, treaba e că informațiile sunt chiar aici, sub nasul vostru.” - Rusu Nicoleta (Telegram)

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:
Iar la final, încheiem apoteotic cu ultimile lovituri ale „teoriei coincidenței” ... 

O mulțime de sportivi acuza probleme sau pica pe terenurile de sport la propriu. Niște oameni în floarea vârstei, poate cele mai sănătoase exemplare ale speciei noastre, sunt răpuse de „coincidențe” ... ale dreq coincidențe ... Câți morți mai vreți băi comentatorilor ca să vă dea procentul corect? Moartea unui om o tragedie, moartea a milioane o chestie de statistică, nu? Rațiai dreq de troli împuțiți..

„Ziarul german Berliner Zeitung a publicat un material care încearcă să răspundă la motivele pentru care „un număr neobișnuit de mare de jucători de fotbal profesioniști și amatori s-au prăbușit [pe teren] în ultima vreme”, arată Summit NewsActiveNews a găsit și alte două liste care circulă în presa străină sau în spațiul online românesc. Lista impresionantă rezultată, pe care o publicăm inclusiv cu trimiteri active către cele mai multe cazuri, este departe de fi completă. De exemplu, la începutul lunii, un tânăr fotbalist de 26 de ani, Grant Hill, a murit subit „din cauze necunoscute”. Decesul lui nu figurează pe aceste liste. În baza articolului găsiți și o filmare cu diferite cazuri de acest gen petrecute de la începerea Vaccinării Mondiale.

Intitulat „Afecțiuni cardiace misterioase în fotbal”, articolul din Berliner Zeitung începe prin a evidenția cazul lui Sergio Agüero de la FC Barcelona, atacantul în vârstă de 33 de ani care a trebuit recent să fie retras de la un meci după 41 de minute din cauza unor amețeli și a unor dificultăți de respirație, despre care relatat și ActiveNews.

„Jucătorul profesionist al echipei FC Barcelona, Sergio Agüero, va lipsi [de pe teren] cel puțin trei luni. Jucătorul de 33 de ani a fost înlocuit în meciul contra celor de la Deportivo Alavés din cauza unor probleme respiratorii. În prezent, este tratat de un cardiolog pentru probleme cu inima. La Campionatul European, jucătorul Christian Eriksen s-a prăbușit în fața camerelor de filmat. Diagnostic: stop cardiac. Eriksen a supraviețuit.” scrie Berliner Zeitung în introducere.

Articolul prezintă un număr mare de cazuri recente de fotbaliști care au avut probleme cardiace sau care pur și simplu s-au prăbușit pe teren, unele dintre ele soldându-se cu moartea

Iată lista de fotbaliști întocmită de Berliner Zeitung:

 • Meci abandonat din cauza unui stop cardiac al arbitrului într-un joc al echipei Lauber SV (districtul Donauwörth)

 • Un fotbalist în vârstă de 17 ani de la JSG Hoher Hagen a trebuit să fie resuscitat în timpul meciului de la Hannoversch Münden.

 • Un jucător amator de la Gifhorn, Marvin Schumann, a trebuit să fie resuscitat după ce a suferit un stop cardiac.

 • O arbitră asistent la un meci al Kreisliga Augsburg din Emersacker se prăbușește din cauza unor probleme cardiace.

 • Un jucător din liga districtuală SpVgg. Oelde II a trebuit să fie resuscitat de adversarul său.

 • Un jucător de la Birati Club Münster s-a prăbușit în timpul unui meci dintr-o ligă regională împotriva FC Nordkirchen II.

 • Fotbalistul Dylan Rich, în vârstă de 17 ani, moare din cauza unui atac de cord în timpul unui meci în Anglia.
 • Antrenorul portarilor de la SV Niederpöring a suferit un infarct după un antrenament.

 • Lucas Surek (24 de ani) de la BFC Chemie Leipzig se retrage din cauza unei suspiciuni de afecțiune a mușchiului cardiac.
 •  
 • Kingsley Coman (25 de ani) de la FC Bayern München a avut nevoie de operație pe cord după o aritmie cardiacă.

 • Antrenorul Dirk Splitsteser de la SG Traktor Divitz s-a prăbușit fără viață pe marginea terenului de fotbal
 • Rune Coghe (18 ani) de la clubul belgian Eendracht Hoglede a suferit un infarct în timpul unui meci.

 • În timpul meciului de calificare la Cupa Mondială de fotbal feminin dintre Germania și Serbia de la Chemnitz, o arbitră de tușă din Anglia a trebuit să fie scoasă de pe teren din cauza unor probleme cardiace.

 • Căpitanul Dietmar Gladow din Thalheim (Bitterfeld) a suferit un atac de cord fatal înaintea unui meci.

 • Antrenorul de fotbal Antonello Campus, în vârstă de 53 de ani, s-a prăbușit mort în timpul unui antrenament cu echipa sa de tineret în Sicilia.

 • Anil Usta de la VfB Schwelm (Ennepetal) s-a prăbușit pe teren din cauza unor probleme cardiace.

 • Dimitri Liénard, de la FC Strasbourg, s-a prăbușit cu probleme cardiace în timpul unui meci din Ligue 1.

 • Diego Ferchaud (16 ani) de la ASPTT Caen a suferit un stop cardiac într-un meci de campionat U18 la Saint-Lô.

 • Fotbalistul belgian Jente Van Genechten (25 de ani) a suferit un stop cardiac în primele etape ale unui meci de cupă.

 • Fotbalistul amator belgian Jens De Smet (27 de ani) din Maldegem a suferit subit un atac de cord în timpul meciului și a murit la scurt timp în spital.

 • Un fotbalist în vârstă de 13 ani de la clubul Janus Nova din Saccolongo (Italia) a suferit un stop cardiac și s-a prăbușit pe teren

 • Andrea Astolfi, directorul sportiv al echipei Calcio Orsago (Italia), a suferit un atac de cord după ce s-a întors de la antrenament. A murit la vârsta de 45 de ani.

 • Abou Ali (22 de ani) a făcut stop cardiac și s-a prăbușit pe teren în timpul unui meci din liga 2 în Danemarca.

 • Fabrice N'Sakala (31 de ani), de la Besiktas Istanbul, s-a prăbușit pe teren și a trebuit să fie transportat la spital.

Deși articolul din Berliner Zeitung nu sugerează că problemele cardiace ar putea fi reacții adverse la vaccinurile COVID, este cunoscut faptul că mulți sportivi au fost condiționați cu vaccinarea pentru a putea continua să participe la evenimentele sportive. La fel de cunoscut este faptul că numeroase cazuri de miocardită și pericardită au fost înregistrate în urma vaccinărilor Covid, aceste afecțiuni numărându-se printre efectele adverse menționate în prospectele serurilor Pfizer-BioNTech și ModeRNA.

La rândul său, un alt ziar german, Report24, a publicat un articol intitulat „De la vârsta de 13 ani! Lista lungă a sportivilor decedați "subit" sau ajunși în stare gravă de sănătate”, în deschiderea căruia se pune întrebarea cum de tocmai începând cu mijlocul anului 2021 a început să se observe un număr suspect de mare de decese „subite și neașteptate” în rândul sportivilor de performanță. Nici un reprezentant al autorităților nu poate (sau nu vrea) să explice o posibilă înmulțire a acestora odată cu lansarea serurilor pe bază de terapie genică. Potrivit presei și politicienilor posibil șantajați și mituiți, acestea sunt coincidențe nefericite - deși până și copii de 13 ani se prăbușesc pe teren cu probleme cardiace, mai scrie sursa menționată.

Iată lista întocmită cu multă atenție și după multe cercetări de publicația Report24, în ordine cronologică, începând cu luna iunie a acestui an:

4 iunie 2021, italian, 29 de ani

Fostul profesionist Giuseppe Perrino, în vârstă de 29 de ani, se prăbușește în timpul unui joc de caritate pentru fratele său mort și moare și el.

7 iunie 2021, german, 38 de ani
Profesionistul de tenis de masă Michael Schneider a murit subit.

12 iunie 2021, danez, 29 de ani
Fotbalistul Christian Eriksen s-a prăbușit în timpul unui meci din Campionatul European - are nevoie de un stimulator cardiac pentru tot restul vieții.

22 iunie 2021, maghiar, 18 ani
Fotbalistul Viktor Marcell Hegedüs a murit în timpul exercițiilor de încălzire din cadrul unui antrenament în Ungaria.

14 iulie 2021, olandez, 31 de ani
Campionul olimpic la patinaj viteză Kjeld Nuis este grav bolnav după vaccinare și este acum în spital cu probleme cardiace.

16 iulie 2021, egiptean
Fotbalistul Imad Bayumi a murit în timpul unui meci amical din Egipt.

22 iulie 2021, german, 36 de ani
Pe 22 iulie s-au întâlnit SV Olympia Schlanstedt și Germania Kroppenstedt. În timpul meciului, jucătorul Schlanstedts Nicky Dalibor s-a prăbușit și a trebuit să fie resuscitat pe teren.

23 iulie 2021, german, 27 de ani
Tim B. de la SV Hamberge (Schleswig-Holstein) s-a prăbușit după întoarcerea dintr-un turneu de fotbal și a murit.

24 iulie 2021, german
Un jucător de la TuS Hoberge-Uerentrup (Bielefeld) a făcut stop cardiac și s-a prăbușit pe teren

31 iulie 2021, olandeză, 19 ani
Whitnée Abriska, o handbalistă în vârstă de 19 ani, a murit în urma unui stop cardiac chiar înainte de o călătorie cu avionul.

02.08.21, Belgia, 18 ani
Rune Coghe (18 ani) de la Eendracht Hoglede (Belgia) a făcut infarct în timpul jocului

2 august, 21, Austria, 18 ani
Cronică: Jucător cu nume necunoscut, în vârstă de 18 ani, din Burgenland (Austria) s-a prăbușit pe teren și a fost salvat datorită unei intervenții cu elicopterul.

6 august 2021, Germania
Un jucător din liga națională al SpVgg. Oelde II a fost resuscitat de adversarul său.

14 august 2021, belgian, 37 ani
Fostul fotbalist profesionist francez Franck Berrier, în vârstă de 37 de ani, a murit în urma mai multor atacuri de cord, în timp ce juca tenis.

15 august 2021, german
Antrenorul portarilor de la SV Niederpöring a suferit un atac de cord după antrenament.

16 august 2021, francez, 24 ani
Profesionistul de la Bordeaux, Samuel Kalu, s-a prăbușit după un stop cardiac survenit în timpul unui meci din Ligue

18 august 2021, belgian, 25 de ani
Fotbalistul belgian Jente Van Genechten (25 de ani) a suferit un stop cardiac în primele etape ale unui meci de cupă.

21 august 2021, Turcia, 31 de ani
Fabrice N’Sakala (31) de la Besiktas Istanbul s-a prăbușit pe teren fără interferență din partea adversarului și a fost transportat la spital.

22 august 2021, italian, 29 de ani
Pedro Obiang, de la clubul italian de liga I Sassuolo Calcio, a ajuns după vaccinarea Covid cu miocardită la spital.

22 august 2021, venezuelean, 30 de ani
Campioana națională de maraton a Venezuelei Alexaida Guedez a murit în urma unui atac de cord survenit în timpul unei alergări de 5.000 de metri.

24 august 2021, Luxemburg, 29 de ani
José dos Reis, un jucător Red Black Pfaffenthal (Luxemburg), s-a prăbușit pe teren și a trebuit să fie resuscitat.

29 august 2021, german
În C-League Dillenburg, un jucător din Hirzenhain s-a prăbușit, jocul fiind apoi anulat.

5 septembrie 2021, francez, 16 ani
Diego Ferchaud (16 ani) de la ASPTT Caen a suferit un stop cardiac într-un meci de campionat U18 la Saint-Lô

6 septembrie 2021, austriac
Un jucător de la ASV Baden (Austria Inferioară) s-a prăbușit pe teren și a trebuit resuscitat.

6 septembrie, italian, 16 ani
Un jucător de fotbal cu nume necunoscut, în vârstă de 16 ani, din Bergamo a suferit un stop cardiac.

06.09.21, Belgia, 27 de ani
Fotbalistul amator belgian Jens De Smet (27 de ani) din Maldegem a suferit un infarct în timpul meciului și a murit la spital.

6 septembrie 2021, italian, 13 ani
Un fotbalist în vârstă de doar 13 ani, de la clubul Janus Nova din Saccolongo (Italia), s-a prăbușit pe teren cu stop cardiac

7 septembrie 2021, britanic, 17 ani
Fotbalistul Dylan Rich, în vârstă de 17 ani, a murit în urma unui atac de cord în timpul unui meci din Anglia.

9 septembrie 2021, German
Un jucător de la Birati Club Münster s-a prăbușit în timpul unui meci dintr-o ligă regională împotriva FC Nordkirchen II.

10 septembrie 2021, german, 24 de ani
Lucas Surek (24 de ani) de la BFC Chemie Leipzig a dezvoltat miocardită.

11 septembrie 2021, francez, 49 de ani
Ain / Franța: Frédéric Lartillot cedează în urma unui infarct după un meci amical în vestiar

11 septembrie 2021, italian, 45 ani
Andrea Astolfi, director sportiv la Calcio Orsago (Italia) suferă un infarct fulminant după ce s-a întors de la antrenament și moare la vârsta de 45 de ani fără nicio boală anterioară.

11 septembrie, danez, 22 ani
Abou Ali (22 de ani) s-a prăbușit cu stop cardiac în timpul unui meci cu două etape în Danemarca

11 septembrie 2021, olandez, 19 ani
Jucătorul de hochei pe gheață Sebastiaan Bos a murit subit.

13 septembrie 2021, german
Anil Usta de la VfB Schwelm (Ennepetal) s-a prăbușit pe teren cu probleme cardiace

13 septembrie 2021, francez, 33 de ani
Dimitri Liénard de la FC Strasbourg s-a prăbușit într-un meci din Ligue 1 cu probleme cardiace.

14 septembrie 2021, SUA 37 de ani
Fostul profesionist NFL, Parys Haralson, a murit subit, la vârsta de 37 de ani.

18 septembrie 2021, Germania, 25 de ani
Kingsley Coman (25 de ani) de la FC Bayern Munchen a suferit o operație la inimă după o aritmie.

18 septembrie 2021, Canada, 25 de ani
Jucătorul canadian de fotbal Francis Perron a murit la scurt timp după un meci.

19 septembrie 2021, Franța, 19 ani
Un fotbalist în vârstă de 19 ani de la FC Nantes a suferit un stop cardiac în timpul antrenamentului

19 septembrie 2921, Germania
Antrenorul de volei Dirk Splisteser de la SG Traktor Divitz s-a prăbușit mort pe margine

21 septembrie 2021, Augsburg
Arbitru asistent al unui joc Kreisliga Augsburg din Emersacker, s-a prăbușit cu probleme cardiace

21 septembrie 2021, Germania
La meciul feminin de calificare la Cupa Mondială dintre Germania și Serbia de la Chemnitz, arbitra de linie Helen Byrne a trebuit să fie scoasă de pe teren din cauza unor probleme cardiace

27 septembrie 2021, Germania
Joc abandonat din cauza stopului cardiac al arbitrului într-un meci al Lauber SV

27 septembrie 2021, Italia, 20 de ani
O tânără călăreață a suferit un atac de cord la sfârșitul unui turneu.

28 septembrie 2021, Germania, 17 ani
Un fotbalist în vârstă de 17 ani de la JSG Hoher Hagen a trebuit resuscitat în Hannoversch Münden în timpul jocului

28 septembrie 2021, Italia, 53 de ani
Antrenorul de fotbal Antonello Campus, în vârstă de 53 de ani, s-a prăbușit în timp ce se antrena cu echipa sa de tineret în Sicilia.

28 septembrie 2021, SUA, 16 ani
Un adolescent vaccinat cu două doze s-a prăbușit în timp ce juca fotbal și a murit la scurt timp după.

29 septembrie 2021, Germania
Căpitanul de echipă Dietmar Gladow a suferit un atac de cord fatal înainte de un meci

29 septembrie 2021, SUA
Un jucător de fotbal de liceu s-a prăbușit în timpul antrenamentului și a murit în spital.

30 septembrie 2021, Germania
Un jucător s-a prăbușit în timpul meciului din liga regională A 2 dintre SV Hoßkirch și TSV Sigmaringendorf. A suferit un stop cardiac și a trebuit să fie resuscitat.

1 octombrie 2021, Germania, 15 ani
Tânărul portar Bruno Stein de la FC An der Fahner Höhe din Gräfentonna, Turingia, a murit la vârsta de 15 ani.

3 octombrie 2021, Austria, 64 de ani
Fostul antrenor de portari și cel mai recent căutător de talente, Ernst Scherr, a murit subit.

4 octombrie 2021, Germania, 42 de ani
Alexander Siegfried de la VfB Moschendorf s-a prăbușit brusc și a murit.

7 octombrie 2921, Italia, 17 ani
Un sportiv în vârstă de 17 ani din Colverde a făcut stop cardiac în timpul unui antrenament.

8 octombrie 2021, Franta, 49 de ani
Un jucător SC Massay a suferit un atac de cord fatal în timpul jocului.

9 octombrie 2021, Mexic
Caddy Alberto Olguin s-a prăbușit pe terenul de golf după un atac de cord. Ar fi al doilea deces de acest gen într-o perioadă scurtă de timp.

9 octombrie 2021, Anglia, 29 de ani
Atacantul profesionist de la Shrewsbury, Ryan Bowman, a avut nevoie de defibrilator după o jumătate de oră de meci cu probleme cardiace extreme.

10 octombrie 2021, Italia, 18 ani
Un fotbalist și-a pierdut conștiența brusc pe teren și a fost resuscitat de colegii săi.

10 octombrie 2021, Franța, 40 de ani
După încălzire, un jucător de la Saint-James a suferit un infarct.

10 octombrie 2021, Italia, 59 de ani
Un alergător de fond din Biella a murit de insuficiență cardiacă în timpul unei curse.

10 octombrie 2021, Germania
În jocul Ligii Westfalia feminine Wacker Mecklenbeck contra Fortuna Freudenberg, o jucătoare s-a prăbușit cu puțin timp înainte de final

12 octombrie 2021 Germania, 25 de ani
Lukas Bommer, portarul HC TuRa Bergkamen, a murit subit.

13 octombrie 2021, Mexic, 16 ani
Elevul Hector Manuel Mendoza a murit din cauza unui infarct în timpul antrenamentului.

14 octombrie 2021, Brazilia, 18 ani
Tânărul fotbalist profesionist Fellipe de Jesus Moreira a suferit un dublu infarct și luptă pentru viață.

14 octombrie 2021, Italia, 27 de ani
Multiplu campion la ciclism, Gianni Moscon, a trebuit operat din cauza unor aritmii cardiace severe.

14 octombrie 2021, Italia, 53 de ani
Un fotbalist AH a suferit un atac de cord în timpul unui antrenament.

15 octombrie 2021, SUA, 14 ani
Fotbalista Ava Azzopardi, în vârstă de 14 ani, s-a prăbușit pe teren și acum luptă pentru viața ei într-o comă artificială.

16 octombrie 2021, Franta, 54 ani
Jucătorul AH Christophe Ramassamy a murit în urma unui atac de cord survenit în timpul unui meci.

17 octombrie 2021, Franța, 41 de ani
Un fotbalist s-a prăbușit pe teren și a murit, se pare, din cauza unui stop cardiac.

27 octombrie 2021, Austria, 26 de ani
Ghanezul Raphael Dwamena s-a prăbușit din cauza unor probleme cardiace severe. El purta un defibrilator înainte de incident.

28 octombrie 2021, Germania, 48 ani
Co-antrenorul Hertha BSC, Selim Levent, a murit subit în vacanță.

28 octombrie 2021, SUA, 12 ani
Jayson Kidd, în vârstă de 12 ani, s-a prăbușit în timp ce se antrena la baschet, iar mai târziu a murit.

30 octombrie 2021, Spania, 33 de ani
Atacantul FC Barcelona Kun Agüero a trebuit să fie înlocuit într-un singur meci din cauza unor probleme cardiace. Acum se află la spital pentru analize.
 
La rândul ei, publicista Adriana Vitan Balint publică pe contul ei de Facebook o altă listă impresionantp, cu următorul mesaj:
 
Cum să votezi vaccinarea obligatorie când ai atâtea cazuri de oameni decedați sau rămași cu sechele? Câți bani și ce beneficii să te transforme într-un criminal?
 
Uitați aici o listă lungă de sportivi din lumea întreagă decedați sau schilodiți de vaccin. În condițiile în care toți sportivii sunt verificați și răsverificați medical, extrem de serios și amănunțit, de două ori pe an, în special la inimă.
 
Sunteți pregătiți, dragi politicieni, să ii aveți pe conștiință și pe ai noștri?
 
Dacă aveți îndoieli, puteți verifica orice nume pe google, toate cazurile sunt absolut reale.
 
Lista Adrianei Vitan Balint
 
 • Santo Giuliano, dansator de 33 de ani, suferă infarct la 5 zile după vaccin.
 • Jucătorul de tenis olimpic de 32 de ani Joachim Gerard se prăbușește în timpul meciului cu probleme cardiace.
 • Fotbalistul Jalen Leavey de 19 ani moare în campus după meci.
 • Jucătorul de baseball Daniel Brito de 23 de ani suferă un atac cerebral în timpul meciului.
 • Fotbalistul de 19 ani Tirrell Williams moare în urma prăbușirii pe teren.
 • Fotbalistul Okafor Kelechi de 21 de ani moare în timpul antrenamentului.
 • Fotbalistul de 29 de ani Lee Moses moare în timpul sesiunii de antrenament.
 • Fotbalistul Stephen Sylvester de 15 ani se prăbușește și moare în timpul antrenamentului.
 • Fotbalistul Emmanual Antwi de 18 ani moare după ce se prăbușește pe teren.
 • Fotbalistul de 13 ani Cajetan Chinoyelum Nsofor moare în timpul antrenamentului.
 • Jucătoarea de fotbal Moira Claire Arney de 15 ani a murit în timpul antrenamentului.
 • Andrew Roseman a murit subit și neașteptat, fără informații suplimentare.
 • Fotbalistul Nickolas Lawrinas de 17 ani a murit subit și neașteptat, cauză neclară, potrivit mass-media.
 • Fotbalistul Miquel Lugo de 17 ani s-a prăbușit și a murit în timpul antrenamentului.
 • Fotbalistul Devon DuHart de 16 ani a murit în mod misterios în iulie 2021.
 • Fotbalistul Ivan Hicks, în vârstă de 16 ani, moare de boli cardiovasculare în timpul meciului.
 • Fotbalistul Joe Bradshaw de 19 ani moare misterios în afara campusului, fără concluzia morții.
 • Fotbalistul Drake Geiger de 16 ani se prăbușește și moare în timpul meciului.
 • Fotbalistul de 15 ani Joshua Ivory se prăbușește și moare în timpul meciului.
 • Fotbalistul de 19 ani Quandarius Wilburn se prăbușește în timpul antrenamentului și moare imediat după.
 • Fotbalistul Dimitri McKee, în vârstă de 17 ani, leșină și moare după antrenament.
 • Rugby Play de 28 de ani, Tevita Bryce se prăbușește în timpul meciului de infarct.
 • Jucătorul de rugby Dave Hyde, în vârstă de 29 de ani, se prăbușește și moare după meci.
 • Jucătorul de baseball Yusuke Kinoshita de 27 de ani se prăbușește și moare în timpul antrenamentului..
 • Ciclista olimpică Olivia Podmore, de 24 de ani, moare subit și misterios în camera ei, iar în cursul acelei săptămâni un alt sportiv sprinter Cameron Burell moare și el misterios.
 • Campionul Jocurilor Olimpice din China de 23 de ani, Gilbert Kwemoi, s-a prăbușit în casa sa și a murit în drum spre spital.
 • 40 de ani. Un alergător de semimaraton s-a prăbușit în timpul cursei și a murit puțin mai târziu
 • Franța, fotbalist de 41 de ani s-a prăbușit pe teren și a murit din cauza unui stop cardio-respirator.
 • SUA, student senior, sportiv John Stokes, suferă de miocardită.
 • Ciclistul Greg Luyssen, de 22 de ani, obligat să-și încheie cariera după vaccin din cauza problemelor cardiace.” SURSA
VEDEȚI AICI ȘI FILMUL TRADUS SPORTIVI VICTIME ALE "VACCINULUI"

ACTUALIZARE 29.11.2021

235 de sportivi au făcut stop cardiac de-a lungul acestui an, iar 119 au murit după vaccinul anticovid. Adriana Vitan Balint: „Oamenii mor de la vaccin! Nu puteți ascunde asta, numai un orb nu vede asta”


14 comentarii:

 1. Nu mai intereseaza pe nimeni aceste marturii; merg oamenii precum vitele sa se intepe cu ceva EXPERIMENTAL; ''repeta o minciuna la nesfarsit si ea va ajunge sa fie perceputa drept adevar''.
  ''Ei'' stiu asta si asta aplica. S'a erodat de tot rezistenta la EXPERIMENT.
  Va multumesc ptr acest documentar EXCEPTIONAL!

  RăspundețiȘtergere
 2. În fiecare zi, la o populație de 8 milioane au loc îmbolnăviri asemănătoare celor descrise în film. Nu mi se pare concludent filmul. Sunt prea puține cazuri raportate la populația Israelului. Ar trebui sa fie cu zecile de mii sau cu sutele de mii. E subiectiv filmul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mor mai multi de la vaccin decat de la corona. Si au efecte secundare mult mai multi decat au cei care se „imbolnavesc” sanchi de covid.

   Ștergere
  2. O mulțime de sportivi acuza probleme sau pica pe terenurile de sport la propriu. Niște oameni în floarea vârstei, poate cele mai sănătoase exemplare ale speciei noastre, sunt răpuse de „coincidențe” ... ale dreq coincidențe ... Câți morți mai vreți băi comentatorilor ca să vă dea procentul corect? Moartea unui om o tragedie, moartea a milioane o chestie de statistică, nu? Rațiai dreq de troli împuțiți..

   Ștergere
 3. Referitor la comentariu " Unknown " , da , e posibil ca sa fi murit cam tot atatea persoane si alti ani in urma . Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace ! Raportat la 8 milioane ? De ce la aceasta cifra ? Statisticile poti sa le intorci in favoarea a ce te intereseaza , schimbind simplu datele de intrare in formula . Nimic mai simplu in domeniul digital .
  Totusi , un om normal care intelege ca dumneavoastra ( d -nule Unknown ) ce inseamna o statistica, un grafic , o tendinta noua in dezvoltarea lumii ????? , puteti sa argumentati de ce din 2020 si 2021 nu se mai fac acele campanii de vaccinare impotriva gripei comune , cum era de cativa ani buni anterior ? Cand aproape similar persoanele " vulnerabile " erau impinse sa faca vaccinul ( DE GRIPA SEZONIERA ), pentru ca altfel ar fi fost din nou catalogate ca iresponsabile de cei care mentin sistemul de sanatate si trebuie sa aiba grija de toti ? INDIFERENT DE CE AM VRUT EU CA PERSOANA PARTICULARA SA-MI ASIGUR IN PLUS !
  Observati ca nu mai exista reclame la aproape nici un fel de medicamente , de cand a inceput pandemia ? Inainte adormeai la mijlocul filmului , de atatea reclame despre medicamente sau doar suplimente alimentare ( dar facute tot de concernele farmaceutice la moda ). ACUM NU MAI SUNT FOLOSITOARE ? ORI DE CE , SUNT MAI PROFITABILE ABERATIILE PANDEMIEI ? CE ROST ARE SA MAI CONSUMI INUTIL PE PUBLICITATE CAND TARILE LUMII SE BAT PE BANI GREI PE NISTE BUCATI DE PANZA ORDINARA , CARE ITI INGREUNEAZA RESPIRATIA , DAR CARE SIMBOLIZEAZA " CA PROSTULUI II PASA " ? GOLIT-AM ASTFEL IMENSELE STOCURI , APROAPE MUCEGAITE , ALE MONDIALEI FARMACEUTICE ?

  NU stiu , d-nule " Unknown " , doar vad , constat , si sunt obligat sa suport toate " binefacerile " noii ordini medicale , caci vreau sa merg mai departe pentru familia mea .

  Sa mai auzim si de lucruri clasice . Doamne ajuta la toata lumea !

  RăspundețiȘtergere
 4. Stiu ca mor oamenii de vaccin, nu contest lucrul asta, chiar eu cunosc la un raport de 4:1 persoane care fie au murit fie au facut cheaguri la scurt timp dupa vaccin fata de persoane cu test pozitiv covid, insa e greu de demonstrat cauzalitatea atat timp cat nu poti demonstra daca facea infarct sau cheaguri la creier fara vaccin. Tocmai din cauza asta e atat de perfect tot planul asta dement. Oricum toti te cred nebun si conspirationist daca vorbesti de asa ceva, asa ca ....
  Am ajuns la punctul acela in care fiecare pentru el si dupa cat il duce mintea...eu am obosit sa tot ma chinui sa conving lumea ca traieste cea mai mare minciuna din istorie.

  RăspundețiȘtergere
 5. Bai frate cand vezi cati sportivi mor sau sunt afectati direct, despre ce vorbim? Ti-am aratat in filmele prezentate cazuri de oameni care nu avea nimic inainte (sportivi) care sunt monitorizati si-si fac testari medicale destul de des, oameni care fac performante si care aproape imediat dupa vaccin au facut miocardita, pericardita si alte nenorociri din asta. Multi au murit .... Este evidenta conexiunea. Numai cine e rau intentionat nu o vede.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu inteleg si cred conexiunile, nu pe mine trebuie sa ma convingi dar le poti demonstra in instanta?

   Ștergere
  2. Eu cred ca voi nu aveti prea multa intelegere a ceea ce se chiama realitatea. Imi pare rau sa va zic asta, doar fiindca mai urmaresc filmele pe care le postati.
   Sper sa gresesc eu si sa aveti voi dreptate. Dar daca eu am dreptate, va rog sa va luati pe constiinta toti oamenii care mor fiindca nu au facut vaccinul, fiindca ei cred in teoria conspiratiei pe care voi o sustineti. Sa traiti cu vina mortii copiilor sau a părinților pe care ii plangem. E usor sa dai din gura, e mai greu sa-ti asumi responsabilitati

   Ștergere
  3. Greșești sigur tu ...nimeni nu-și asumă nicio responsabilitate pentru efectele vaccinurilor. nici tu, nici Big Pharma, nici guvernele, nici nimeni ...efecte care dupa cum vedeți sunt enorm de multe ... nimeni nu mi-a dovedit ca vaccinurile lui peste prajit sunt bune de ceva, dimpotriva ...deci hai pa.

   Ștergere
  4. https://evz.ro/exclusiv-ce-contine-vaccinul-big-pharma-nu-isi-asuma-despagubiri-reputat-medic-nu-avem-garantii-contra-cancerului-si-mutatiilor-genetice-video.html

   Ștergere
 6. Din ce stiu eu, exista deja instante care s-au pronuntat in trecut legat de alte vaccinuri, unde oamenii au fost despagubiti si au demonstrat ca neavand nicio boala anteriaora inainte de vaccin, este clar ca vaccinul a cauzat si mi se pare ca in SUA cel putin (nu stiu daca si la noi) este lege clara in directia asta. Acum, procesul legislativ , cel putin de la noi, este evident supus politicului in mare masura. Stiu ca exista o multime de procese pe rol, tergiversate deja cu luniile, insa nu stiu cati dintre cei care s-au vccidentat si au avut de suferit , au dat in judecata pe cineva. Oricum firmele producatoare de vaccinuri si statul nu sunt responsabili si am impresia ca prin contractul pe care ti-l ofera inainte sa te vaccidentezi, tu iti asumi intreaga responsabilitate. Deci e vax albina crema pucca sa dai in judecata pe cineva pe tema asta. Nu ai nicio sansa, mai ales ca momentan, nu e obligatoriu. Tu singur ti-ai asumat riscurile sa te injectezi cu zerul experimental.

  RăspundețiȘtergere
 7. Apoi, degeaba vă fac un triliard de trimiteri, degeaba scriu articole, degeaba, degeaba, degeaba că vin tot felul de neica nimeni pe aici și imi arata ca nu au citit nimic din ce am scris, comenteaza intr-un spasm de calciu sau ceva, li se duce mana mecanic si scriu la comanda, ca robotii, ca altfel nu inteleg . Bai nene, ce am scris in articol? Repet „Când mai spune vreunul dintre vacsinopați că efectele secundare sunt rare și neînsemnate, îl trimiteți unde vă arăt acum. Sutele de tipuri de reacții adverse după serul salvator, atâtea câte sunt raportate, le găsim în VigiAccess, baza de date a OMS.
  Cei care raportează sunt pacienții înșiși, medicii individual, centrele naționale de farmacovigilență sau autoritățile naționale de reglementare a medicamentelor.
  Mulțumiri lui Ursache Florin pentru această idee!

  Deci, intrăm în http://www.vigiaccess.org/ , mergem jos, bifăm confirmarea și dăm click pe Căutare.
  Tastăm ”Covi$-19 vac$ine” (înțelegeți voi ce litere înlocuiți) și dăm click pe Reacții Adverse. Descoperim aici 2.323.143 de efecte nașpa raportate. Am subliniat cu roșu capitolele care au peste suta de mii de reacții adverse. ” Deci pe site-uri acreditate de acest gen ni se spune clar ca acestea sunt efectele adverse ale vaccinului? Ce vreti mai mult? Ce alta dovada mai vreti? Nu e clar ca exista nenumarate efecte dovedite, raportate, clare, evidente ... ????

  RăspundețiȘtergere
 8. Era de asteptat sa apara asa zisii "TOMA" sau mai nou unknown care sa puna la indoiala orice evidenta!Pe principiul: HOTUL PRINS CU MANA IN SAC DECLARA CA ESTE CIUNG !!! Pur si simplu sunt scarbit de astfel de SLUGOI LIBIDINOSI !!!!!

  RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...