Ieşirea Din MATRIX: CRIMA SECOLULUI - Big Pharma i-a vândut Americii o minciună și a făcut o crimă (documentar tradus)

sâmbătă, 27 noiembrie 2021

CRIMA SECOLULUI - Big Pharma i-a vândut Americii o minciună și a făcut o crimă (documentar tradus)

 The Crime Of The Century (2021)

„Acest documentar în două părți, regizat de Alex Gibney, acuză producătorii de medicamente, agenții politici și regulamentele guvernamentale care susțin supraproducția, distribuirea nechibzuită și abuzul opiaceelor sintetice, dar și corporațiile care permit abuzul de opioide, în special familia Sackler și Purdue Pharma.. 

 Prima parte a documentarului se concentrează pe Purdue Pharma și familia Sackler, care au lucrat îndeaproape cu Food and Drug Administration pentru a obține aprobarea Oxycontin pentru o utilizare mai largă. Reglementările guvernamentale au încercat să atenueze faptele greșite, liderii Pharma și alți distribuitori ar soluționa cazurile, păstrând detaliile private. Patrick Radden Keefe, Andrew Kolodny, Mark Ross, Anna Lembke, Lynn Webster, Roy Bosley, Barry Meier, Art Van Zee (medicul orașului), Paul Pelletier și Giles Sartin apar în prima parte.

Partea a doua a documentarului urmărește comercializarea în masă a Fentanyl. În timp ce criza opioidelor ucidea peste 40 de oameni pe zi, Insys Therapeutics a început să mituiască medicii pentru a prescrie medicamentul în exces și o schemă complexă de fraudare a companiilor de asigurări cu tactici de marketing frauduloase și a parlamentarilor care au închis ochii la criză. Joe Rannazzisi (un agent DEA pensionat), Jonathan Novak, Sari Horowitz, Scott Higham, Lenny Bernstein, David Lazarus, Nathaniel Yeager, Fred Wyshak, Ed Byrne, Will Kimbell, Alec Burkaloff, Sunrise Lee și Caleb Lainer apar în partea a doua.

Divizia de control al deturnării a DEA se asigură că medicamentele opioide nu sunt redirecționate către piața neagră.

În 2008, Legea Ryan Haight a închis site-urile de internet.

Fentanilul este conceput pentru a gestiona „durerea sfâșietoare” a pacienților cu cancer care sunt aproape de moarte; medicamentul ar trebui să le aline suferința înainte de moarte.

Potrivit lui Scott Higham și alți comentatori, există un oligopol de distribuitori de medicamente: cele trei companii principale sunt McKesson, Cardinal Health și AmerisourceBergen.

Fostul deputat al SUA AG Jamie Gorelick este acuzat că a făcut lobby în numele industriei drogurilor. În mod similar, se spune că fostul avocat al DEA Linden Barber a devenit lobbyist în numele Cardinal Health.

Donald Trump îl nominalizează pe Tom Marino pentru a deveni „țarul drogurilor” în 2017.

Comentatorii documentarelor dau vina pe producătorii și vânzătorii de opioide, în timp ce Purdue Pharma și familia Sackler dau vina pe consumatorii de opioide pentru abuzul de droguri.” SURSA

Notă: Acesta este unul dintre 50 de articole din categoria BIG PHARMA care dezvăluie mârșăviile acestor corporații farmaceutice,  ce au o ideologie materialistă, deterministă, reducționistă, impusă cu ajutorul banilor marilor familii de la începutul anilor 1900. După film, vă invit să urmăriți și filmulețul despre Raportul Flexner care ne arată cum a pornit mașinăria BIG PHARMA.

Este dureros să vezi câtă încredere mai au oamenii în acești vânzători de pastile, a căror principală preocupare este să facă bani și să impună dictatura sanitară cu orice preț. Aceste corporații farmaceutice au fost mereu un instrument în mâna forțelor vremii, cu ajutorul cărora s-au făcut o grămadă de orori și se fac în continuare. 

Nu neg rolul medicinei alopate în medicina de urgență, însă eu personal i-aș limita dreptul de acțiune doar acolo. 

VEZI FILMUL TRADUS , 

cu multe RECLAME 

AICI, AICI sau AICI

(pentru versiunea fără reclame, HD, oferiți o donație și cereți accesul)

BONUS

RAPORTUL FLEXNER

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...