Ieşirea Din MATRIX: BORGificarea UMANITĂȚII - Nano-structuri magnetice ce se auto-asamblează descrise într-un document științific

sâmbătă, 4 decembrie 2021

BORGificarea UMANITĂȚII - Nano-structuri magnetice ce se auto-asamblează descrise într-un document științific


Articolul de mai jos confirmă ceea ce am spus în cadrul articolului „Ce conțin vaxchinurile Carcalac - 19”. Începem încet încet să descifrăm ce se află în vaxxchinurile vieții.

După articol voi publica și experimentul 3 de observare a acestor nano-materiale, care ne confirmă suplimentar că acestea există cel puțin în unele dintre dozele de ser magic (căci sunt surse tot mai multe care confirmă că în fiecare doză ar exista altceva). În plus, la final vă prezint și 2 filme traduse, care ne arată ce au găsit oamenii de știință tayghetani, în aceste doze.

Pe scurt: La microscop, nu veți găsi nici un cip în vaxxin. Însă componentele injectate, odată ajunse în țesuturile vii, se vor auto-organiza și asambla în structuri complexe, bio-circuite sub forma unor nano-sisteme ce asigură interfața cibernetică cu computerele, prin intermediul câmpurilor magnetice

Iată articolul:

Lucrare științifică care documentează „nano-sisteme magnetice auto-asamblate” pentru interfața și sistemele de control cu bio-circuite cibernetice la oameni, inclusiv tehnologia „ADN hidrogel


Individul obișnuit care trăiește astăzi nu are idee cât de departe a progresat dezvoltarea bio-circuitelor nanotehnologice auto-asamblate. Așa-zișii „verificatori de fapte” (propagandiști profesioniști și mincinoși) induc în mod deliberat oamenii în eroare, făcându-i să creadă că nu există un sistem de bio-circuite bazate pe grafen care se asamblează singure, care chiar ar putea fi injectate în oameni și numite „vaccin”, dar  literatura științifică publicată ne prezintă un corp de cercetare cuprinzător, bine documentat, care ne arată că această tehnologie este destul de reală... și a fost testată în sisteme biologice de cel puțin două decenii.

Un sistem de „auto-asamblare” înseamnă că unei persoane i se injectează instrucțiuni care pun în mișcare un proces în care o structură este asamblată în interiorul corpului, folosind resursele disponibile din sânge (cum ar fi atomii de fier și oxigen). De fapt, auto-asamblarea nanotehnologiei înseamnă că un microcip nu trebuie să fie „injectat” în cineva, deoarece circuitele pot fi asamblate in vivo după injectare.

Fiecare creatură biologică de pe Pământ este un exemplu viu de auto-asamblare, de altfel, deoarece ADN-ul este o nano-structură auto-asamblată. Replicarea genetică este, desigur, un proces înrădăcinat în auto-asamblare. Deci, oricine nu realizează că auto-asamblarea este un fenomen real este mai degrabă ignorant, chiar și în privința mecanismelor care funcționează în propriul corp. Replicarea virală este, de asemenea, un proces de auto-asamblare, desigur.

„O multitudine de nanosisteme magnetice pot fi create prin utilizarea auto-asamblarii ca instrument sintetic”, spune rezumatul unui studiu publicat în ianuarie a acestui an. Publicat în revista Aggregate Open Access, este intitulat: „Nanomateriale magnetice auto-asamblate: nanoplatforme versatile de teranostică pentru cancer.

Lucrarea se concentrează pe „Nanomateriale magnetice auto-asamblate (MNM)” și detaliază utilizarea lor în biomedicină, scriind:

Câmpurile [magnetice] au fost utilizate pe scară largă pentru nanomaterialele asamblate din agregate unidimensionale (1D), bidimensionale (2D) și tridimensionale (3D).

Studiul face referire la auto-asamblarea nanoparticulelor de oxid de fier, care pot prezenta proprietăți magnetice în anumite configurații. Acestea sunt cunoscute sub numele de SPIONi (Nanoparticule de oxid de fier super paramagnetice).

Lucrarea explică:

Această abordare ar putea fi utilizată pentru procesul de asamblare a altor MNP, cum ar fi Ni NP, Co NP și Fe3O4 NP. O astfel de strategie de auto-asamblare ar putea juca un rol important în construirea DDS-urilor. (Sisteme de livrare a medicamentelor)

În plus, lucrarea face referire la nano-particule cubice auto-asamblate (nano-structuri funcționale 3D) în soluție:

Wang şi colab. au raportat creșterea nano-firelor Fe3O4 induse de câmpul magnetic.[38] Ulterior, Taheri et al. a raportat descoperirea unui fenomen interesant de auto-asamblre indus de câmp magnetic de nano-particule cubice (NP) în soluție (Figurile 1 (A)-1 (E)).

… În plus, câmpul magnetic arată, de asemenea, marea lor capacitate în asamblarea NP-urilor. Auto-asamblarea indusă de câmpul magnetic simplifică pașii de operare, dar necesită echipament precis de control al câmpului magnetic pentru a realiza, ceea ce crește dependența de echipament.

Ceea ce este clar din această analiză este faptul că, câmpurile magnetice externe pot direcționa auto-asamblarea nano-structurilor care pot funcționa ca sisteme de interfață de bio-circuit cibernetic în corpul uman.

Auto-asamblarea nanofirelor de oxid de fier

Un alt studiu publicat în 2004 în revista Advanced Materials arată unele dintre cercetările timpurii în auto-asamblarea nano-firelor de oxid de fier folosind câmpuri magnetice externe.

Vezi: Creșterea indusă de câmp magnetic a nano-firelor Fe3O4 mono-cristaline

Sunt raportate nano-fire mono-cristaline de Fe3O4 sintetizate hidrotermal sub un câmp magnetic. Cristalele pătrate și hexagonale formate în câmp aplicat zero sunt arătate că fac loc nano-firelor pe măsură ce câmpul magnetic crește.

Și asta a fost acum 17 ani.

Ceea ce cercetătorii au descoperit de atunci este că energia necesară pentru a iniția auto-asamblarea este surprinzător de mică. Din prima lucrare, mai sus:

Interacțiunea dintre dipolul magnetic indus și câmpul extern a fost foarte slabă, ceea ce a fost de ordinul forței van der Waals. Ultimele decenii au fost martorii progresului auto-asamblării MNM-urilor sub câmpuri magnetice.

Ceea ce înseamnă, în esență, este că energiile de difuzare relativ slabe pot induce creșterea nano-firelor în interiorul corpului uman, având în vedere că substanțele potrivite sunt injectate în organism pentru început. Forța van der Waals descrie un fenomen de legătură intermoleculară foarte slab, bine-cunoscut în știința de masă.

Iată o imagine de microscopie electronică a unora dintre rețelele de nano-particule create prin câmpuri magnetice externe:


Hidrogeluri ADN controlabile magnetic

Același studiu menționează, de asemenea, „hidrogeluri ADN”, explicând că acestea sunt „controlabile magnetic”. Din studiu: (sublinierea adăugată)

ADN-ul este considerat o moleculă biologică genetică de bază în sistemele vii. Deși moleculele de ADN sunt compuse din unități simple, diferite lanțuri dezoxinucleotide și conformații flexibile pot fi realizate prin proiectare și organizare precisă, care pot fi programate. Cu alte cuvinte, aceasta este natura auto-asamblarii ADN-ului. De exemplu, Ma și colab. a introdus MNP-uri modificate cu ADN, schele Y și legături ADN în cadrul hidrogelurilor ADN pentru a construi hidrogeluri ADN controlabile magnetic.

Dacă vă întrebați despre ce este vorba cu „hidrogelurile ADN”, o altă lucrare publicată în 2019 dezvăluie câteva indicii: „bio-simțire cu hidrogelul ADN”.

Acea lucrare explică modul în care „hidrogelurile inteligente” se auto-modifică ca răspuns la organism: (subliniere adăugată)

Hidrogelurile ADN ca membri speciali în nano-tehnologia ADN-ului au furnizat condiții preliminare cruciale pentru a se crea geluri inovatoare, datorită stabilității, bio-compatibilității, bio-degradabilității și multi-funcționalității reglabile. Aceste proprietăți au adaptat hidro-gelurile ADN pentru diverse aplicații în administrarea de medicamente, în ingineria țesuturilor, ca și senzori și în terapia cancerului.

Recent, materialele pe bază de ADN au atras o atenție substanțială pentru explorarea hidrogelurilor inteligente, în care proprietățile lor se pot schimba ca răspuns la stimuli chimici sau fizici. Cu alte cuvinte, aceste geluri pot suferi tranziții comutabile gel-la-sol sau sol-la-gel la aplicarea diferiților declanșatori. Mai mult, diferite motive funcționale, cum ar fi structurile i-motiv, ADN-urile antisens, ADNzimele și aptamerii pot fi inserați în rețeaua polimerică pentru a oferi complexului o capacitate de recunoaștere moleculară. În acest manuscris, o discuție cuprinzătoare va fi înzestrată cu capacitatea de recunoaștere a diferitelor tipuri de hidrogeluri ADN și modificarea comportamentelor fizico-chimice la introducerea țintei.

Începeți să înțelegeți imaginea de ansamblu?

Odată ce aceste nanostructuri sunt asamblate în interiorul corpului, ele sunt controlate prin câmpuri magnetice externe sau transmisii electromagnetice, necesitând foarte puțină putere.

Totul este real

Ceea ce demonstrează această cercetare este că:

Nano-tehnologia auto-asamblată este reală.

Nano-tehnologia interfață de biocircuit este reală.

Nano-firele și nano-circuitele pot fi controlate de câmpuri electromagnetice externe.

Această tehnologie a fost studiată și dezvoltată de cel puțin două decenii și este susținută de multe  cercetări publicate.

Prin urmare, este fezabil ca „vaccinurile” de astăzi să conțină nano-tehnologie auto-asamblată care interacționează cu biologia umană și este controlată de transmisii externe. Acest lucru nu dovedește că un astfel de scenariu se întâmplă cu siguranță, dar arată că tehnologia există și este fezabilă.

Dacă încă nu sunteți convins, luați în considerare acest text dintr-un studiu publicat cu aproape un deceniu în urmă, în decembrie 2012:

Sisteme de livrare pe bază de nano-particule de oxid de fier superparamagnetice, pentru bioterapie

Această recenzie acoperă sistemele de livrare acționate magnetic recent dezvoltate, caracteristicile lor unice și aplicabilitatea lor pentru livrarea de bio-terapii. Din moment ce metodele de sinteza a SPION-ilor și utilizarea SPION-ilor ca agenți de contrast RMN pentru diagnostic au fost cercetate pe larg [18, 19], această recenzie se concentrează pe formulările bazate pe SPIONi care sunt specifice pentru livrarea de bio-terapii. Nano-particulele magnetice dispersate în solvent organic și soluții apoase pot fi încărcate în lipozomi, micelii, hidrogeluri și micro/nanosfere în timpul formulării.

În primul rând, examinăm strategiile recente de formulare pentru modificarea SPION-ilor, inclusiv gruparea și încapsularea particulelor în hidrogeluri, lipozomi, micelii și micro-nano-sfere. În al doilea rând, discutăm considerentele care trebuie luate în considerare în proiectarea purtătorilor bazați pe SPIONi pentru livrarea de bio-terapii specifice, inclusiv celule, proteine/peptide, gene și viruși. În plus, examinăm mai multe nano-particule magnetice comerciale pentru livrarea de bio-terapii. În cele din urmă, oferim perspective în privința direcțiilor viitoare ale purtătorilor declanșați magnetic, bazați pe SPIONi pentru bio-terapii și  aplicațiile lor clinice potențialele.

Asta a fost acum aproape un deceniu. Imaginați-vă ce a fost dezvoltat și implementat în anii de atunci.” SURSA realscience.news (articolul original a dispărut de la link, dar îl puteți citi AICI).

ACUM vă prezint episodul 3 din microscopia optică vagzchin Pff zer

Vă prezentăm un al 3-lea set de fotografii realizate la microscop, ce ne arată ce structuri și obiecte apar în picăturile serului-minune, atunci când sunt puse între lamele de sticlă pentru probe biologice și lăsate 1-2 sau mai multe zile.
 
Acest set este realizat de către o altă persoană decât cele din primele seturi, pe alt microscop, având o intensă și o îndelungată pregătire atât în domeniul medical, cât și în cel al microscopiei. Experimentele au fost realizate respectând indicațiile din episodul 2, în alt oraș, aflat la mare distanță de primele experimente. În acest fel se pot exclude o serie de factori de mediu. Ca și în primele cazuri, structurile cele mai complexe au fost observate atunci când lamelele sunt expuse, în prealabil, la câmpuri magnetice sau electro-magnetice.

În toate cele 3 experimente s-au observat aceleași structuri geometrice care se auto-asamblează și care nu-s structuri de cristalizare sau polimerice, cum am fi tentați să credem la o privire superficială.

În plus, în acest caz, s-a observat apariția unor fire care cresc și care se deplasează sau mișcă în unele probe. Toate cele 3 ”episoade” au folosit picături din același lot.

Procedura folosită este descrisă în episodul 2.





























ACTUALIZARE 2 FEBRUARIE 2022

Iată că un doctor din Noua Zeelandă a făcut experimente similare, inclusiv cu sânge amestecat cu picături de vaxchin, folosind dark field microscopy:






SURSA: https://archive.vn/O8uUS

ȘI ÎNCĂ UN STUDIU:

IDENTIFICAREA POSIBILELOR MICROTEHNOLOGII ȘI PATROANE ARTIFICIALE ÎN VACCINUL PFIZER CU AJUTORUL MISCROSCOPIEI OPTICE

ANALIZĂ DE MICROSCOPIE OPTICĂ

ȘI RAPORT FOTOGRAFIC

Sevilla, Spania, 14 Ianuarie 2022

Iată și filmele cu cercetările făcute de extratereștrii pleiadieni tayghetani:

Noi Analize - Vaccinuri - Mostre Analizate - Aneeka de Temmer

iar în filmul de mai jos se intră și mai în profunzime

Vaccinurile Covid analizate de laboratorul tayghetan 

- raport complet 

(Nano-Grafenul, ca praf inteligent pre-programat, este capabil să modifice genomul uman fie în parte, gene specifice, cum ar fi cele care controlează sistemul reproductiv sau părți ale acestuia, gene ce controlează proceselor neuronale din creierul inoculatului)

BONUS

Clip despre ingredientele serului!

Ferofluidul + Oxidul de Grafen din vaxx arată ce chinuri insuportabile îi așteaptă pe cei întepați atunci când se vor porni frecvențele 5G! 

Materialul arată și cum aceste tehnologii au fost “profețite” dinainte:

-oxidul de grafen în reclama solistei Lady Gaga, 

-distrugerea ADN-ului uman în filmul Prometheus, 

-augmentarea ADN-ului în reclama Verizon, și transformarea omului în ne-om; plus aplicarea tatuajului cuantic prin injectarea simultană cu 2 ace, despre care medicul Andrew Kaufmann de-a avertizat deja.


GENOCIDUL E REAL! Nu este nimeni mai capabil ca acest specialist, care să înțeleagă cum funcționează arma covid - „lama de carbon” din hidroxid de grafen. Dr. Noak, protestatarul antirestrictii covidiene (haitut si de politie, prin raiduri ilegale, cand transmitea descoperirile sale si cel care a facut publica descoperirea sa despre oxidul de grafen din vaxx-uri, despre urmarile cumplite, grave, iremediabile pe care acesta le are asupra vaselor noastre de sange si asupra materialului nostru genetic, intr-un clip postat si tradus la 23 noiembrie, a fost ucis,la cca 4 zile de la postare. Ceea ce a spus în videoclip are sens. Dacă cineva dorește să elimine un grup de oameni, ai dori să-i omori pe cei mai apți și sănătoși - cei care sunt puternici și ar fi capabili să lupte împotriva oricărei amenințări. Toți acești tineri atleți bărbați care cad ca muștele în fața camerei sau devin invalidi definitiv este visul unui tiran. Un erou! Odihnească-se în tihnă!

Am descoperit azi încă un fragment din filmul V din 2009 pe care-l uitasem, dar care confirmă ce am spus pe larg în articolele dedicate conținutului vaccinurilor Carcalac - AI (19) (aici și aici). Vă invit să-l vedeți (sau revedeți).

3 comentarii:

  1. Din perspectiva unui om obișnuit, acestea sunt niște grozavii.Unde vor sa ajungă?La o nouă rasă de oameni, la controlul total-visul oricărui sistem totalitar-sau la altceva? Și cei care încalcă legile divine,ce fel de creaturi sunt? Pana unde merge toată aceasta nebunie?Da există destin,karma ,dar cum suntem toți un întreg, ceva nu funcționează, sau nu înțeleg eu.Mulțumiri pentru tot ce faci !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ... ei doresc să se ajungă la rasa trans-umană, transumanismul e în floare ...oamenii să fie niște ființe complet controlate , urmărite 100% , obediente, supuse ... Care sunt legiile divine și unde sunt scrise ele? Până una alta cam tot ce s-a întâmplat e cu acordul populațiilor naive, păcălite, care acceptă spășite toate abuzurile.

      Ștergere
  2. vor sa distruga rasa umana... cred ca este un plan al diavolului sa se razboiasca cu Dumnezeu distrugand creatia Lui

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...