Ieşirea Din MATRIX: RAKKA - un film scurt (un trailer mai lung poate) despre o invazie reptiliană

vineri, 17 decembrie 2021

RAKKA - un film scurt (un trailer mai lung poate) despre o invazie reptiliană

STUDIOURILE OATS (ale Ovăzului) 
RAKKA (2017)


„Oats Studios este un studio de filme creat de Neill Blomkamp, care a regizat filmele District 9 (2009), Elysium (2013) și CHAPPiE (2015). Studioul a fost creat cu intenția de a distribui filme de scurt metraj prin intermediul YouTube și Steam (unde pot fi văzute la liber), pentru a stabili pe baza interesului comunității care dintre ele sunt viabile pentru a fi extinse în filme de lung metraj.” SURSA

 Nu voi analiza restul episoadelor acum, că nu le-am văzut pe toate, dar o să mă uit și dacă o să simt că e cazul, vin cu niște completări. Momentan o să discut doar de primul episod Rakka, singurul care m-a impresionat până acum, restul mi s-au părut ciudățele sau aproape grotești.

De la bun început, filmulețul mi-a atras atenția deoarece a apărut Sigourney Weaver, iar în ultima vreme ea nu a jucat decât în filme puternice. 

Pe foarte scurt despre primul episod numit Rakka: 

„O rasă de extratereștri reptilieni nemiloși a invadat Pământul și a înnrobit omenirea prin forță brută și telepatie. Supraviețuitorii, în frunte cu o femeie pe nume Jasper (Sigourney Weaver), duc o bătălie cu pierderi, dar sunt capabili să schimbe curentul cu ajutorul unei specii angelice, mesianice și a unui precognitiv mut.”

Filmul este extrem de scurt 24 de minute, dar e plin de lucruri despre care am auzit pe la diverși informatori gen Corey Goode și pe la tayghetani.

În primul rând, personal tind să cred că suntem deja invadați. Acei reptilieni cred că există deja atât în formă fizică cât și eterică (din astralul inferior), dar nu cred că este genul de invazie din film, ci una mult mai perversă deoarece implică multă minciună, ascundere, înșelare ca oamenii să-și cedeze liberul arbitru și să accepte invazia lor. Dacă ei reușesc să ne înșele e problema noastră că suntem proști și punem botul la amăgirile lor.

Este posibil ca ei să realizeze deja ceva schimbări climatice prin intermediul dârelor chimice și prin reducerea dioxidului de carbon, care e posibil ca lor să le facă rău. Este evident că dioxidul de carbon nu este nociv pentru planetă, fiind cel care hrănește plantele, dar cumva agenda globalistă a „încălzirii globale” nu a găsit alt gaz decât dioxidul de carbon, ca principal factor al „efectului de seră” ... numai frecții pentru botaniști. 

 Apoi chestia cu telepatia este confirmată de mai mulți informatori, dar Corey a vorbit în extenso despre asta. Capacitatea lor de a te domina mental, telepatic fiind un aspect care l-a terifiat maxim pe Corey, mai ales la regalii albi (vezi ep 1, sezonul 9 din Dezvăluirea Cosmică - Ghidul ființelor non-terestre). Există rase de reptilieni pozitive sau neutre, dar există și unii agresivi.

Apoi tot Corey ne spune că și acești reptilieni agresivi sunt la rândul lor manipulați de IA, sunt parazitați de IA. Tayghetanii ne spun că black goo-ul (pe care-l vedem în acest film peste tot, atât în corpul reptilelor și al oamenilor implantați cu fel și fel de cipuri, dar și pe ei și în exteriorul lor) ar fi o materie programabilă cu ajutorul IA, iar această mâzgă neagră ar fi capabilă să posede corpurile în care intră (gen ființa din filmul Venom). La un moment dat se vede cum extrag din corpul cuiva acestă mâzgă.

Apoi la un moment dat apare o entitate angelică, care se materializa un pic din lumiile subtile, o ființă care avea niște aripi și care se pare că-i ajuta pe oameni .... foarte mișto efectul. Dar din ce mai știu și eu, aceste entități pot juca rolul polițistului bun și a polițistului rău, unii cu masca invadatorilor, alții cu cea a salvatorilor. Satana (Șeitan, reptilianul biblic sau balaurul biblic, răpus de Sf. Gheorghe) poate îmbrăca corp de lumină și te poate înșela.

De asemenea, se pare că această rasă invadatoare făcea experimente pe oameni ... nu ni se explică exact în ce constau acestea, dar ni se arată 2 exemple de oameni implementați cu niște chestii foarte urâte prin creierul care stătea la vedere, unul dintre ei clar spălat și programat să fie ambasadorul uman al reptilelor. 

Oribile scene, dar cât de adevărate. 

Conform tayghetanilor, oamenii care și-au inoculat de bună voie aceste seruri oribile, dacă vor supraviețui, vor fi ori dronele obediente ale ocultei, ori trans-umani posedabili de aceste ființe. Mai multe detalii în articolul BORGIFICAREA UMANITĂȚII.

VEZI FILMULEȚUL TRADUS, AICI 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...