Ieşirea Din MATRIX: VACCINAREA COVID 1984, CRIMA PERFECTA – versiunea lunga de 3h30
gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

joi, 23 decembrie 2021

VACCINAREA COVID 1984, CRIMA PERFECTA – versiunea lunga de 3h30


 VACCINATION COVID 1984 

- Le Crime Parfait (2021)

„Acest documentar este o analiză a societății contemporane și a derapajelor sale totalitare, în lumina scrierilor vizionare și distopice ale lui Aldous Huxley și George Orwell. Avem de-a face cu propaganda și cu manipularea maselor prin intermediul mass-media, televiziunii, artei, cinematografiei, muzicii, cipurilor RFID, nanotehnologiilor, rețelelor de putere, ocultismului și satanismului,…etc 

Este viziunea realizatorului, Olivier Probst, cea a unui om simplu, curios din fire și care se întreabă nu doar despre această criză sanitară, ci și despre starea actuală a lumii și despre traiectoria societății, odată cu această criză. Această criză sanitară, fără precedent prin amploarea sa și mai ales prin excesul disproporționat al tratamentului, cristalizează toate celelalte crize care par să converge iremediabil.

 Astfel, multe pericole par să ne pândească și să ne facă viitorul din ce în ce mai nesigur: De la criza bancară și financiară fără precedent care amenință să izbucnească, trecând prin criza alimentară, un posibil colaps al civilizației, un haos probabil și un potențial război civil, cu tensiuni intercomunitare exacerbate de ani de zile... Cel puțin putem spune că situația este explozivă și că acest coronavirus a venit la ”momentul potrivit” pentru a ne distrage atenția de la alte amenințări.”  SURSA

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...