Ieşirea Din MATRIX: MAI ÎNTÂI, NU FACE RĂU! - încă un documentar francez din seria HOLD UP
gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

vineri, 10 decembrie 2021

MAI ÎNTÂI, NU FACE RĂU! - încă un documentar francez din seria HOLD UP


PRIMUM NON NOCERE (2021)

După „HOLD-UP (urmat de HOLD UP +) - REZISTAȚI - Înapoi la un haos (Documentarul interzis despre Marea Resetare - Conspirația împotriva omenirii)”, „MAL TRAITES (2020) - COVID-19 (TRATAMENTE RELE - modul cum bolnavii Covid-19 au fost lipsiți de remedii eficace)”, „VACCINAREA COVID - 19 - Crima perfectă (din seria Hold UP)” și „CECI N'EST PAS UN COMPLOT (2021) - ACESTA NU ESTE UN COMPLOT (tradus și cu ACEASTA NU ESTE O CONSPIRAȚIE) - cum vorbește mass media despre Covid”, francezii mai scot un documentar din seria Hold Up, care ne aduce alte și alte și alte și alte dovezi noi care demontează și spulberă toată această plandemuie și vaccidentarea impusă de psihopați. 

Iată ce spune traducătorul Ionel Trandafir:

„HOLD-UP ÎNTREABA, HOLD-ON RĂSPUNDE 

Un grup de foști jurnaliști de la cele mai importante canale de televiziune si presa s-a reunit pentru a da un al doilea suflu documentarului Hold-up. „HOLD ON : Primum non nocere”

Un film care denunță gestionarea crizei din domeniul sănătății.

Potrivit regizorilor, „tot ceea ce "Hold-up" a inițiat și bănuit sub formă de interogare este acum dezvăluit și dovedit”.
Este suficient să ne uităm la titlul documentarului (primul principiu al jurământului lui Hipocrate, „mai întâi, nu face rău”) pentru a înțelege că nu este o veste bună.

Efectele secundare ale vaccinurilor, strigătele de alarmă ale medicilor, minciunile statului, cifrele falsificate, totul este dezvaluit.

Pe scurt, o așa-zisă criză de sănătate examinată cu mare atenție de foști jurnaliști de la TF1, France Télévisions, Canal + și AFP.

Ionel Trandafir” SURSA ActiveNews

 VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI

4 comentarii:

 1. Politicienii sunt iresponsabili și psihopați știm asta pentru ca istoria nu minte și nu iartă, dar medicii sunt NR1 cei mai mari criminali al tuturor vremurilor!!! CAT de nemernici pot fi aceste gunoaie sa știu ca fac rău și să-l facă în continuare??? Ce Karma sinistră și plina de victima vor duce aceste suflete? Bineînțeles dacă au asa ceva!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Vreau sa vad documentarul la TVR, DIGI, si celelalte posturi de minciuni platite! Este ireal ce se intampla in lume de doi ani incoace, cata lume complice la acest genocid mondial pentru cativa banuti in plus!

  RăspundețiȘtergere
 3. Am uitat s aduagacest video: https://www.youtube.com/watch?v=u4Vsy83xEdI

  RăspundețiȘtergere
 4. N-are nicio treabă cu banii ..cei care sunt cu adevărat în spatele a ceea ce se întâmplă au toți banii din lume, ei îi fabrică ... pentru ei banii sunt doar un mijloc de control, recompensare, influență, putere ...totul se rezumă la control și depopulare ... atât.

  RăspundețiȘtergere

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...