RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

luni, 14 februarie 2011

Dr. DAVID R. HAWKINS - HOMO SPIRITUS - Nondualitatea Devotionala (14 02. 2011) Lectura 1 si 2 din 6


HOMO SPIRITUS: Devotional Nonduality
2003 VIDEO LECTURES

"Dr. DAVID R. HAWKINS MD, PhD este un renumit conferentiar si expert în procesele mentale. Este autorul a numeroase lucrari stiintifice si materiale video; este co-autor al Psihiatriei Ortomoleculare..
Aparitiile sale la televiziune includ, printre altele, The MacNeil/Lehrer News Hour si The Today Show. Ales membru pe viata al Asociatiei Psihiatrice Americane, el a început sa practice psihiatria în 1952; continuând sa asiste pacientii cu nevoi speciale si dupa ce a renuntat la consultatiile de la cabinetul sau new-yorkez pentru a se dedica muncii de cercetare.
Dr. Hawkins este autorul a numeroase lucrari stiintifice si materiale video; este co-autor (alaturi de laureatul premiului Nobel, Linus Pauling) al studiului novator Orthomolecular Psychiatry (Psihiatria Ortomoleculara), aparut în 1973. Activitatea sa terapeutica si didactica este mentionata în Who’s Who in America. 
În prezent este directorul Institutului pentru Cercetari Teoretice Avansate. 
David R. Hawkins M.D., Ph.D. este recunoscut în toata lumea ca un învatator important al Caii Iluminarii. Experienta sa cuprinde mai bine de 50 de ani de practica psihiatrica. Este totodata un cercetator recunoscut în domeniul naturii constiintei si prezinta conferinte pe aceasta tema în toata lumea.


Iata si cateva din cartile acestuia:

Subiectele discutate in  workshop  -ul pe care vi-l prezentam astazi pot fi gasite si in cartea Descoperirea prezenţei lui Dumnezeu. Non-dualitatea devoţională despre care divin.ro spune urmatoarele: 

"  Această a şasea carte dintr-o serie progresivă construită de autor finalizează şi clarifică mai departe adevărata natură şi esenţa stării denumite „iluminare”. Cu toate că pentru explicarea şi contextualizarea sa este necesară o cercetare a conştiinţei, această carte este în primul rând un manual pentru devoţii spirituali serioşi, revelând informaţii cunoscute doar acelora care au transcens eul pentru a atinge Realizarea Divină. Aceasta este calea interioară ce duce de la sine la Sine, iar descrierile stărilor progresive sunt dedicate iluminării cititorului.
        Stările subiective ale misticului au prezentat un mare interes dintotdeauna dar, din punct de vedere istoric nu au fost niciodată clarificate într-un asemenea grad precum sunt prezentate în această semiautobiografică lucrare care oferă şi mijloacele prin care să identificăm rara apariţie a acestora, astfel fiind descrisă esenţa caracteristicilor Adevărului Spiritual.
        Golită de doctrina ecleziastică sau sistemele de credinţă religioasă, pura esenţă a Adevărului Spiritual este revelată în puritatea sa cu o claritate nemaiîntâlnită. Devine clar că pentru a „cunoaşte” cu adevărat este „a fi” mai degrabă decât „a şti despre”. Motivul pentru care toate cărţile Dr. Hawkins încep şi se încheie cu Gloria in Excelsis Deo! devine evident." - sursa http://www.divin.ro/

 Iata si un fragment din cartea Putere Vs. Forta in care se explica Nivelele Constiintei (astfel veti intelege mai usor despre ce este vorba in lecturile video de astazi).

NIVELELE CONSTIINTEI - Levels Of Consciousness


VEDETI FILMELE , TRADUSE, AICI:

PARTEA I - Episodul 1 - LINK 1
SAU AICI - LINK 2
PARTEA I - Episodul 2 - LINK 1
SAU AICI -  LINK 2
PARTEA I - Episodul 3 - LINK 1
SAU AICI - LINK 2 
PARTEA a II- a  - Episodul 1 - LINK 1
SAU AICI - LINK 2
PARTEA a II-a - Episodul 2 - LINK 1
SAU AICI - LINK 2
PARTEA a II - a - Episodul 3 - LINK 1
SAU AICI - LINK 2

VEDETI LISTA DE REDARE A TUTUROR CELOR 6 FILME AICI:


DOWNLOAD RAPID
PARTEA I (toate cele 3 parti)
PARTEA A II-A (toate cele 3 parti)

Dacă aveţi probleme în vizionarea acestui film, din stagevu, daţi click aici
VA URMA ... SPERAM
P.S. Din cate stim, din Romania,  Felicia Munteanu este una din practicantele acestei tehnici de aflare a adevarului promovata de Hawkins (cea cu mana). Se pare ca face si niste cursuri in aceasta directie. Vedeti aici niste filmulete cu ea:

RIDICARE NIVEL CONSTINTA FELICIA MUNTEANU

RIDICARE NIVEL CONSTINTA SEMINAR FELICIA MUNTEANU 2

Dorim sa stim daca aveti idee despre vreun curs cu Felicia Munteanu sau cu altcineva care practica aceasta tehnica si ne-ar interesa orice relatari in privinta practicii . (trimiteti comentarii) . Va multumim!

Comentarii:11 Comentarii

Închide paginaSalt la formularul de comentarii

Anonim Anonim spunea...
N-am reusit sa vad filmele,imi incarca cu intermitente.Am citit cartea "Descoperirea Prezentei lui Dumnezeu",in care David Hawkins descrie 3(trei) metode de testare kinesiologica(testarea reactiei muschilor).Celelalte doua sunt chiar mai simple decat cea practicata de Felicia Munteanu(despre care n-am auzit pana acum).Una dintre ele este metoda cercului "O"(http://www.youtube.com/watch?v=xC60tyDpWFs).Deasemenea D.Hawkins spune ca acest test kinesiologic nu poate fi utilizat pentru prevestirea viitorului. Cu stima si respect pentru toata munca depusa, Laurentiu
5 ianuarie 2011, 19:17
Ştergere
Blogger FreeYourMind spunea...
Dacă aveţi probleme în vizionarea acestui film, din stagevu, daţi click aici http://fymaaa.blogspot.com/2009/06/pentru-functionarea-filmelor-din.html (asta scrie sub filme, in articol). Va recomandam sa downloadati filmele direct in calculator si le vedeti dupa aia. Ne intereseaza mai mult aspectele practice, rezultatele unei practici si eventual un curs. experienta nu vine din carti. Ne intereseaza relatari in privinta practicii, venite si de la altcineva in afara de David Hawkins. Multumim pentru apreciere.
5 ianuarie 2011, 20:45
Ştergere

6 ianuarie 2011, 10:43
Ştergere
Anonim Anonim spunea...
As vrea sa stiu numele melodiei pe care o asculta in partea a-III-a a documentarului.
11 ianuarie 2011, 00:38
Ştergere
Anonim Anonim spunea...
Pentru freeyourmind...rezultatul practicii mele a fost un atac de iluminare precedat de multe inexplicabile si de neinteles pentru lume.Daca ma poti ajuta sa intru in legatura cu alti practicanti..sa vedem,mai esti ?
13 ianuarie 2011, 13:40
Ştergere
Blogger FreeYourMind spunea...
@Anonim ... Felicitari. Poti sa ne oferi mai multe detalii in ceea c e priveste practica ta? Ce anume ai practicat din ce spune Haukins? Nu cunoastem practicanti. De aceea am si facut apelul.
13 ianuarie 2011, 19:59
Ştergere
Anonim Anonim spunea...
Cartile lui Hawkins,le-am asimilat cu 2 ani in urma,plus Osho,Shivananda,Ramakrisna si cam atit.Odata ce intelegi esenta,se poate modela o tehnica care sa corespunda modului de viata.In cazul meu,inceputul a fost facut prin muzica.Cimpurile negative furnizeaza si motivatia necesara practicii,daca depasesti impulsurile de disperare.Cele mai multe din melodiile pe care le aveti pe site calibreaza la nivele mult superioare. Fara a expune contextul in care am practicat,mi-e teama cu nu voi putea fi inteles iar complexitatea subiectului depaseste cu mult posibilitatea acestui mod prin care pot sa explic.Totusi voi expune tehnica aplicata prin muzica.Pozitia este culcat pe spate in pat.Confortul este vital.Muzica se asculta in casti care trebuie introduse in ureche.Ale mele sint cu cauciuc si obtureaza urechea de asa natura,incit la incetarea melodiei,exteriorul nu mai e audibil.Melodia produce vibratii in cap/corp.Scopul este de a relaxa corpul de asa natura,incit vibratiile sa fie simtite pina in virfurile picioarelor.Cind corpul este relaxat complet,acestea se resimt.Atentia este pe melodie si pe asocierea dintre vibratii si efect.Selectam cel mai profund sunet care produce vibratia maxima. Daca se practica indelung,in timpul practicii avem un nou habitat cu care sintem obisnuiti,creste capacitatea de orientare in interior,de mentinere si focalizare,care sint absolut necesare unui practicant dedicat.
14 ianuarie 2011, 15:30
Ştergere
Blogger FreeYourMind spunea...
Pe noi ne intereseaza chestia cu calibrarea , tehnica cu mana. In ce masura esti convins ca e o chestie obiectiva ? In ce masura esti convins ca este o chestie reala , obiectiva de aflare a nivelului de adevar? Cum ai verificat? Din cate am vazut ai nevoie de un om care sa fie si el destul de evoluat ca sa poti practica chestia asta. Tehnica expusa de tine poate fi incadrata cu usurinta ca fiind Yoga Nidra .
15 ianuarie 2011, 11:03
Ştergere
Anonim Anonim spunea...
Sint convins 100%.Nu am verificat.Amindoi trebuie sa calibreze peste nivelul 200.Motivatia intrebarii trebuie sa fie de asemenea integra.Amindoi trebuie sa fie obisnuiti cu practica tehnicii.Putin probabil sa se obtina un raspuns adevarat cu un cursant nou chiar daca investigatorul are ceva experienta.Si..o parere personala.Romania este situata ,ca medie,sub nivelul integritatii dar cu toate acestea,practicantii metodei Hawkins,vor inflorii.
15 ianuarie 2011, 19:45
Ştergere
Anonim Anonim spunea...
e asa de penala femeia asta, ceva de speriat! la intrebari cu raspuns evident pozitiv loveste usor. la femeile alea care habar nu au ca felicia asta nu are nici ea habar de tehnica, la impingea mana fortat in jos sa reiasa ca nu au incredere. mi se pare o frustrata isterica, fara barbat (a se remarca cum tipa cand vrea sa intareasca ce spune). nu e sigura pe ea de nici un fel, abereaza 5 cuvinte la 3 vorbe (de aici si ticul de la final de fraza "..... da?......da?"). un om care foloseste o asa tehnica de la granitele cunoasterii e un om citit, un om care a renuntat la argou de 2lei, gen "nexam"... e o prosteala pe fata. si cred ca e pe bani...
24 ianuarie 2011, 00:41
Ştergere
Blogger FreeYourMind spunea...
Sincer, asa ni se pare si noua Felicia Munteanu ...
24 ianuarie 2011, 14:24
Ştergere

11 comentarii:

Nelunnn spunea...

prima data cand a fost postat, am evitat sa pun un comentariu la articol pt ca sincer nu am inteles mai nimic si am zis sa stau in banca mea ...dar pana la urma am si eu o intrebare: - am citit cine este acest domn Hawkins, adica doctor psihiatru, conferentiar si expert s.a.m.d. ... in fine intrebarea este: -Este un iluminat, traieste personal iluminarea asemeni lui Iisus, Buddha, Tolle, Gurdieff s.am.d.??? daca da, atunci o.k. tot ce spune despre adevar este credibil dar daca nu, atunci tot ce spune despre adevar sunt teorii frumoase de pus in rama...
Mintea iti va da o teorie foarte frumoasa si credibila despre adevar ... dar cum de la teorie la practica este o distanta ca de la cer la pamant atunci ce valoare au cele spuse DESPRE ADEVAR...???
Si inca ceva ... *** Golită de doctrina ecleziastică sau sistemele de credinţă religioasă, pura esenţă a Adevărului Spiritual este revelată în puritatea sa cu o claritate nemaiîntâlnită. Devine clar că pentru a „cunoaşte” cu adevărat este „a fi” mai degrabă decât „a şti despre”.*** / pai ce sa inteleg de aici... ??? eu stiu ca orice carte iti va spune despre ceva ...orice profesor, doctor, mintea in general iti va spune intotdeauna despre ... cu acest "a fi" ce vrea sa spuna...??? adica a fi ce...??? ce anume...??? adevarul...??? si cum realizezi acest "a fi" ???
in fine fiecare este liber sa-si aleaga informatiile de unde doreste si sa puna in practica ceea ce crede ca este potrivit pt el si cu asta basta. :)) pai nu...?

FreeYourMind spunea...

Nu suntem in masura sa confirmam sau sa infirmama daca omul este sau nu iluminat. Prin cartile sale zicea despre sine ca s-a iluminat pe la 18 ani parca.
Ramane la discernamantul fiecaruia sa creada sau nu asta. Si intr-adevar, fiecare e liber sa creada ce vrea si sa aleaga informatiile care i se potrivesc evolutie personale momentane.

Anonim spunea...

Multumesc pentru articol.Dr.Hawkins spune adevarul.
Merita citit si articole legate de medicina ortomoleculara.

Cat despre doamna Munteanu...va rog ascultati-i vocea.Spune tot despre dansa.

Anonim spunea...

Muzica ce apare in inregistrarile Dr. Hawkins este Alliluia-Robert Gass
http://www.youtube.com/watch?v=HM3XFOwe_JA
gabriel din focsani

Anonim spunea...

a intrebat cineva ce melodie este...Rog administratorii site-ului sa posteze Alleluia - Robert Gass http://www.youtube.com/watch?v=HM3XFOwe_JA
pt ca nu stiu sa las comentariul acolo unde este intrebarea. Ma gandesc ca ac melodie sta bine la calibrarea kinesiologica. Voi aduce si adrese cu incantatiile pe care le-ati vazut in timpul inregistrarii din partea a treia.AUTOR NIKKO.
gabriel din focsani

FreeYourMind spunea...

Unde sa posteze melodia administratorii site-ului?

Anonim spunea...

Intai exprim toata consideratia pt munca echipei Iesirea din Matrix...si cer iertare ca nu am ajuns inca la un ghiseu BRD pt a sponsoriza. Promit ca in sapt. ce vine am sa rezolv ...pt ca si primitul gratis de informatie ar putea dauna grav progresului, nu?
NIKKO- Chanting Lotus Sutra -Nam-yo-renge-kyo.
http://www.youtube.com/watch?v=ysL8s4i900M
Nikko a aparut langa dr. Hawkins in ep.3 partea 1 si 2.
postati adresa melodiei acolo unde este intrebarea unui anonim, sau la sfarsitul arrticolelor cu Dr. Hawkins (daca vedeti a fi util).
gabriel din focsani

FreeYourMind spunea...

Multumim pentru intentile frumoase draga Gabriel. Nu ai pentru ce sa te scuzi, esti culmea! Din cate stim noi, este benefica pentru evolutia spirituala donatia, in masura in care donand, egoul se micsoreaza. Donatia nu e o garantie a progresului. Depinde de fiecare dintre noi (se spune, ca e bine sa faci un bine si apoi sa-l arunci in fantana).
Din cate am observat comentarile tale apar si aici si pe site-ul fymaaa.info http://fymaaa.info/main/documentare-traduse/328-dr-david-r-hawkins-homo-spiritus-nondualitatea-devotionala-14-02-2011-lectura-1-si-2-din-6.html si linkurile sunt vizibile.

Anonim spunea...

nu se vede episodu 2 din partea a doua, se poate sa mai fie puse da eroare multumesc

FreeYourMind spunea...

O sa le urcam din nou cat de curand.

FreeYourMind spunea...

Le-am urcat acum si pe un server de download rapid si pe un server de vizionare. Enjoy!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...