Ieşirea Din MATRIX: NEALE DONALD WALSCH (01.02.2009)

APEL UMANITAR

Dragi prieteni și cititori ai blogului, apelăm la voi pentru a-l ajuta cu o donație pe cel mai prolific traducător din media alternativă, pe Marian Matei, proprietarul blogului DEZVĂLUIRI antiiluzii.blogspot.com, (care are la activ peste 550 de documentare și filme traduse + sute de articole de mărimea unor broșuri, la fiecare documentar de pe blogul lui, articole extrem de documentate) deoarece are cataractă la ambii ochi și aproape nu mai vede deloc, iar aceasta avansează rapid, în ciuda metodelor alternative folosite până acum. A sperat până în ultimul moment să scape de operație, însă degeaba. Treaba este destul de urgentă deoarece se poate ajunge la glaucom, iar atunci se instalează orbirea completă care nu prea se mai poate opera.

O operație cu laser, cu schimbare de cristalin și analize, tratament post-operator și tot poate duce la 2000 de Euro/ochi sau mai mult (i s-ar fi spus chiar posibil 9500 lei/ochi, funcție de dioptrii șamd - se negociază ca la tarabă se pare - vedeți o listă de prețuri AICI), deci peste 4000 de Euro/ambii ochi.

Deci orice DONAȚIE este binevenită.


Contul este la ING pe numele Marian Matei și are numărul RO87INGB0000999907410339. Contul la PayPal este pe adresa matt_m_d@yahoo.com (se poate plăti și doar cu cardul, fără să fie necesar un cont PayPal).


În clipa asta s-au strâns 1470 Euro și 11045 Lei de la 87 de donatori (actualizare 5.07.2019) Deci aproape 3800 Euro ... încă 200 de euro și s-a strâns suma!


Mai multe detalii AICI.


ULEIURI CBD - uleiuri miraculoase din canabis

Image and video hosting by TinyPic

duminică, 1 februarie 2009

NEALE DONALD WALSCH (01.02.2009)

NEALE DONALD WALSCH
Ce Alegi : Iubirea Sau Frica?


Neale este un alt autor care ne-a influenţat enorm viaţa prin cărţile sale. Îi mulţumim şi pe această cale Monicăi Vişan (Editura For You) care a tradus pentru Romania aproape toate cărţiile din seria "Conversaţii Cu Dumnezeu".
Pentru noi, cărţiile sale sunt "Noua Biblie", cărţi de căpătâi, cărţi care vindecă sufletul, cărţiile unei lumi noi. Cuvintele exprimă mult prea puţin pentru a putea descrie importanţa acestor cărţi pentru noi şi credem, pentru lumea în care trăim.

Neale Donald Walsch îşi dedică timpul pentru a împărtăşi mesajele din cărţile sale prin articole, conferinţe şi întâlniri spirituale. El este creatorul Şcolii pentru Noua Spiritualitate şi fondatorul Grupului celor 1000 – un grup nonprofit, care sprijină trezirea spirituală pe plan global.
N. D. Walsch locuieşte în Ashland, Oregon şi poate fi contactat pe siteul: www.nealedonaldwalsch.com.

ACESTEA SUNT NIŞTE CĂRŢI CARE AR PUTEA SCHIMBA LUMEA!

Ca să vă faceţi o idee despre ce este vorba, o să preluăm câteva idei de pe siteul Editurii For You:
" Rasa umană a ajuns într-un Moment al Alegerii. Opţiunile noastre ne sunt aduse de valul de evenimente - şi de cei care le creează. Putem ori să înaintăm - construind, în sfârşit, împreună o lume nouă, plină de pace şi de armonie, pe baza noilor credinţe despre Dumnezeu şi Viaţă - sau să regresăm, separat şi permanent, reconstruind vechea lume de conflict şi discordie.
Cartea Noile Revelaţii (a 9-a din serie) ne oferă instrumentele necesare pentru a înainta, pentru a ne îndepărta de sentimentele de disperare, ridicând întreaga rasă umană la o nouă expresie a celei mai înalte viziuni despre ea însăşi. În această carte, care oferă răspunsuri posibile şi esenţiale la problemele cu care se confruntă lumea, autorul Neale Donald Walsch ne îndeamnă să ne deschidem inimile şi minţile, în faţa a ceea ce poate fi una dintre cele mai importante opinii spirituale ale timpului nostru. O conversaţie cu Dumnezeu, Noile Revelaţii - dialog care a început sub forma unei simple rugăminţi din partea unei fiinţe umane, adresată Dumnezeului ştiut de el - este o carte care îţi schimbă viaţa şi ne este oferită în momentul în care aveam cel mai mult nevoie de ea.
Dialogul devine imperios necesar...
Dacă ceea ce doriţi este să modificaţi lumea şi direcţia autodistructivă în care ea se îndreaptă, atunci există cinci lucruri pe care le puteţi alege acum.
1. Puteţi alege să recunoaşteţi că unele dintre vechile voastre credinţe despre Dumnezeu şi despre Viaţă nu mai funcţionează.

2. Puteţi alege să recunoaşteţi că există ceva ce nu înţelegeţi despre Dumnezeu şi despre Viaţă, lucru care, odată înţeles, va schimba totul.

3. Puteţi alege să fiţi dispuşi să vi se prezinte o nouă înţelegere despre Dumnezeu şi Viaţă, înţelegere care ar putea aduce un nou mod de a trăi pe această planetă.
4. Puteţi alege să fiţi suficient de curajoşi pentru a explora şi examina această nouă înţelegere şi, dacă ea corespunde cu adevărul şi cunoaşterea voastră interioară, să vă extindeţi sistemul de credinţe, pentru a o include.

5. Puteţi alege să vă trăiţi viaţa ca pe o demonstraţie a celor mai măreţe şi grandioase credinţe ale voastre - şi nu ca pe o negare a lor.
Aceştia sunt Cei Cinci Paşi Către Pace şi, dacă îi veţi urma, veţi putea schimba totul pe planeta noastră."
Despre cartea DUMNEZEUL DE MÂINE (a 10-a din serie) :
Omenirea este pe cale să creeze o nouă formă de spiritualitate. În această Nouă Spiritualitate, oamenii vor putea să-şi exprime impulsul natural către Divin, fără a-şi dăuna unii altora prin modul în care o fac şi fără a se ucide unii pe alţii în numele acestui Divin. Desigur că, atunci când omenirea va îmbrăţişa Noua Spiritualitate, aceasta va schimba totul. Tocmai de asta este nevoie acum.
Cartea Dumnezeul de Maine cuprinde o previziune uimitoare. Previziunea vine dintr–o sursă uimitoare. Autorul Neale Donald Walsch spune că vine direct de la Dumnezeu. Indiferent dacă voi credeţi sau nu acest lucru, vă va fi greu să nu vă lăsaţi absorbiţi de viziunea tulburătoare şi profundă a viitorului nostru apropiat, aşa cum este ea descrisă aici.
Dumnezeul de mâine spune, simplu, că în curând omenirea îşi va re–crea experienţa legată de Dumnezeu în aşa fel, încât modul în care ne experimentăm unii pe alţii va fi, în sfârşit, vindecat. Fie că sunteţi sau nu de acord cu ce veţi găsi în această carte, nu veţi uita niciodată că aţi citit–o.
Toate marile adevăruri încep ca o blasfemie.
A sosit vremea să vă puneţi la încercare credinţele voastre cele mai sacre.
Dacă nu vă puneţi curând la încercare credinţele, credinţele voastre vă vor pune la încercare pe voi.
Cartea aceasta e menită să fie o provocare.
Cartea aceasta e menită să salveze lumea".
Şi ca să înţelegeţi cam care ar fi Noile Credinţe ale Noii Spiritualităţi o să vă redăm un pasaj din cartea NOILE REVELAŢII (mesaj de la Dumnezeu):

"Viaţa voastră şi lumea voastră pot fi vindecate, clipă de clipă, de fiecare dintre voi. De fapt, acesta este singurul mod în care va fi.
Aşa că mergeţi acum şi faceţi această lucrare a bucuriei. Fiţi, acum, mesagerii mei. Luaţi, acum, Noile mele Revelaţii şi fixaţi-le ferm în mintea voastră, adânc în inima voastră şi permanent în sufletul vostru.
Vă las aceste cuvinte, vă dau aceste daruri. Ele vă pot schimba lumea, pentru totdeauna.

1. Dumnezeu nu a încetat niciodată să comunice direct cu fiinţele umane. Dumnezeu a comunicat cu şi prin fiinţe umane, încă de la începutul timpului.
Dumnezeu o face şi azi.

2. Fiecare fiinţă umană este la fel de specială ca orice altă fiinţă umană care a trăit vreodată, trăieşte acum, sau va trăi vreodată. Voi toţi sunteţi mesageri. Fiecare dintre voi. Purtaţi un mesaj către viaţă, despre viaţă, în fiecare zi, în fiecare oră, în fiecare clipă.

3. Nici o cale către Dumnezeu nu este mai directă decât oricare altă cale. Nici o religie nu este „singura religie adevărată", nici un popor nu este „poporul ales" şi nici un profet nu este „cel mai mare profet".

4. Dumnezeu nu are nevoie de nimic. Dumnezeu nu cere nimic pentru a fi fericit. Dumnezeu este însăşi fericirea. De aceea, Dumnezeu nu cere nimic de la nimeni din univers.

5. Dumnezeu nu este o Super Fiinţă singulară, care trăieşte undeva în Univers sau în afara lui, care are aceleaşi nevoi emoţionale şi este supus aceluiaşi haos emoţional ca şi oamenii. Acela Care Este Dumnezeu nu poate fi rănit sau distrus în nici un fel şi, prin urmare, nu are de ce să se răzbune, sau să impună pedepse.


6. Toate lucrurile sunt Un Singur Lucru. Exişti doar Unul, şi toate sunt parte din Unul Care Este.

7. Nu există ceva precum Bine şi Rău. Există doar Ceea Ce Funcţionează şi Ceea Ce Nu Funcţionează - în funcţie de ce doriţi voi să fiţi, să faceţi sau să aveţi.

8. Voi nu sunteţi corpul vostru. Cine sunteţi voi nu are limite şi este fără de sfârşit.

9. Nu puteţi muri şi niciodată nu veţi fi condamnaţi la osândă veşnică.

Aceste afirmaţii sunt adevărate. Aceste revelaţii sunt reale. Ele pot fi folosite - dacă alegeţi acest lucru - ca bază pentru o Nouă Spiritualitate. Dar întoarceţi-vâ, în primul şi în primul rând, la adevărul, înţelepciunea şi iubirea din interiorul propriei voastre fiinţe. Testaţi totul, în funcţie de acestea. Aceasta să vă fie măsura.
Reţineţi că cel mai măreţ instrument pe care îl veţi avea vreodată - cu care să creaţi nu doar o nouă spiritualitate, dar şi o lume complet nouă - este propria voastră viaţă, trăită.
Folosiţi clipele vieţii voastre, pentru a demonstra cel mai înalt adevăr al vostru, pentru a oferi propria voastră iubire autentică şi pentru a vindeca fiecare rană pe care voi şi alţii v-aţi făcut-o vouă înşivă.
Vieţile voastre nu trebuie să fie aşa cum sunt. Fiinţele umane sunt capabile să trăiască împreună în pace şi armonie. Totuşi, unii oameni trebuie să se hotărască să deschidă calea. Unii oameni trebuie să declare, prin vieţile lor, că ei sunt calea. Unii oameni trebuie să aleagă să fie prima piesă a dominoului.
Vă invit să faceţi această alegere. Vă invit să transformaţi clipele propriei voastre vieţi în ... NOILE REVELAŢII"
Vă recomandăm şi filmul "Conversations With God (Conversaţii Cu Dumnezeu)" care prezintă povestea apariţiei primei cărţi din seria "Conversaţii Cu Dumnezeu" şi grelele încercări prin care a trecut autorul înainte de acest moment. Este un film emoţionant şi se merită vizionat 100%.
Vă invităm să vedeţi filmuleţul în care Neale Donald Walsch ne vorbeşte despre alegerea pe care fiecare o facem în fiecare secunda a vieţii noastre: alegem să acţionăm din frică sau din iubire ...
TU CE ALEGI?


Pentru a sustine astfel de carti sa apara le puteti cumpara de AICI

3 comentarii:

radu spunea...

Neale e superb.Conversatii cu Dumnezeu mi-ai schimbat perceptia despre viata.E o carte care schimba vieti e clar.
Ce zice Monica Visan?
pe cand noua carte a lui Neale - Hapier than God,tradusa in romana si prezenta binenteles in Romania.De abia astept cartea.Am pus niste prieteni in Dublin sa se uite dupa dar nu au gasit-o.

Cristian spunea...

Imi face placere sa descopar in cele cateva randuri scrise de Neale pe care le-am citit la tine pe blog, ideile proprii dupa care traiesc de vreo 15 ani. Le promovez si eu desi insist ca o schimbare majora nu va avea loc printr-o actiune colectiva in acest moment. Numai dupa ce indivizii care au dobandit aceasta intelegere vor fi suficient de multi, constientul colectiv va genera o forta de atractie pentru ceilalti si ii va mobiliza. Cred ca e nevoie sa se schimbe inca vreo 3 generatii.

FreeYourMind spunea...

De acord Cristian ...

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...