sâmbătă, 28 februarie 2009

Misterele Giulgiului Din Torino (28.02.2009)

THE FABRIC OF TIME (2007)
Shroud Of Turin
ŢESĂTURA TIMPULUI
Giulgiul Din Torino

Au descoperit oamenii de ştiinţă o hologramă cuantică care ne oferă un mesaj al speranţei?
Sunt oare secretele universului ascunse într-o pânză străveche?

Iată un documentar care abordează controversata problemă a giulgiului din Torino printr-o perspectivă unică, surprinzătoare şi greu de acceptat de mulţi: fizica cunatică.
Sunt încă multe întrebări fără răspuns legate de acest artefact misterios.
Care este legătura între găruile negre şi Înviere?
Ce tip de radiaţie a putut crea acel misterios chip uman de pe giulgiul din Torino? Acestea sunt unele din întrebările pe care acest documentar se străduieşte să le răspundă!
Unii spun că Giulgiul este făcut de Leonardo Da Vinci şi că pe acea pânză este imprimat chiar chipul său (că Da Vinci descoperise cum se pot face poze, iar acea pânză ar fi fost negativul).
Poate unii dintre voi nu au auzit de acest giulgiu şi care este importanţa lui pentru creştinism şi nu numai. Iată câteva articole:


Înaninte de a viziona acest documentar se merită să vă familiarizaţi un pic cu fenomenul găurilor negre vizionând şi documentarul: "Evidence : The Case For The NASA Ufo's".

Mulţumim din suflet Danielei G. pentru acestă subtitrare şi-i urăm succes şi pe mai departe.

Vedeţi documentarul TRADUS aici:

2 comentarii:

Anonim spunea...

Echivalentul in engleza sau numele original al documentarului e defapt Shroud Of Turin. Ptr cei care intampina probleme la cautare pentru downloadare.
Nice pice! Good job!

FreeYourMind spunea...

Intr-adevar..am gresit cu un o ...Multumim de atentionare.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...