Ieşirea Din MATRIX: NASSIM HARAMEIN - Noul Einstein? (25.02.2009)

miercuri, 25 februarie 2009

NASSIM HARAMEIN - Noul Einstein? (25.02.2009)

CROSSING THE EVENT HORIZON
TRAVERSÂND ORIZONTUL EVENIMENTULUI

De curând am descoperit și noi, cu mare surprindere, acest geniu multivalent, un individ cvasinecunoscut, care nu credem că va primi vreodată vre-un premiu Nobel și asta datorită viziunii sale unificatoare și totodată revelatoare asupra Universului, o viziune care rescrie fizica și istoria umanității și pune la grea încercare paradigma materialist științifică actuală, ceea ce este de neacceptat de obicei, în curentul dogmatic științific principal, un geniu "eretic" pe gustul nostru, care merită o atenție deosebită.

Nassim Haramein s-a născut în Geneva, Elveția în 1962.

Încă de la 9 ani, Nassim deja punea bazele pentru teoria hiperdimensională unificată a materiei și energiei, pe care într-un final el o va numi "Universul Holofractografic".

Nassim a petrecut majoritatea vieții lui cercetând geometria fundamentală a hiperspațiului, studiind o varietate de domenii, de la fizica teoretică la cosmologie, de la mecanica cuantică la biologie și chimie, de la antropologie la civilizații străvechi. Combinând această cunoaștere cu o profundă observare a comportamentului naturii, el a descoperit un sistem geometric specific pe care el l-a descoperit ca fiind fundamental pentru creație și deasemenea, acesta reprezintă fundamentul său pentru Teoria unificată a Cîmpurilor.

Această teorie unificată, cunoscută ca "Sitemul Metric Haramein-Rauscher", este o nouă soluție la ecuațiile de cîmp ale lui Einstein care încorporează și efectele de torsiune și Coriolis. Punând bazele a ceea ce ar putea fi o schimbare fundamentală în concepțiile noastre actuale despre fizică și conștiință, această teorie tulburătoare este din ce în ce mai cunoscută în comunitatea științifică.
Vorbind fluent atât engleză cât și franceză, Nassim a ținut conferințe și seminarii legate de teoria sa unificată de peste 10 ani, în special în Canada și US.

În ultimii 20 de ani, Nassim a condus echipe de fizicieni, ingineri electricieni, matematicieni și alți oameni de știință. El a înființat o fundație non-profit, numită "FUNDAȚIA PROIECTULUI REZONANȚEI" (Resonance Project Foundation), unde, ca Director al Cercetării el continuă explorarea principiilor unificatoare și aplicarea lor în lumea de azi. Fundația are un parc de cercetare în Hawai, unde știința, durabiliatea, tehnologiile verzi și cultura bio se împletesc.
Daca vi-a placut seria de documentare THE ELEGANT UNIVERSE si dacă lecția de fizica cuantica din documentarul EVIDENCE - The Case For The NASA UFO's vi s-a parut coerenta si plina de semnificatii, atunci conferintele lui NASSIM HARAMEIN sunt cele care le leagă și merg la un nivel superior, unificator, înălțător, spiritual în care conștiința este un factor cheie.



Cele 4 DVD-uri le puteţi descarca în calitate buna, DVDRip, de pe siteul cu torrente ALFASCENE, din păcate, încă netraduse! Se caută voluntari pentru tradus ...

16 comentarii:

  1. http://video.google.com/videoplay?docid=2362758657384449741 la aceasta adresa sunt si alte inregistrari cu conferintele lui Nassim Haramein,deja traduse in lb. romana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Facusem si noi trimitere la el in lista Documentarelor (pe scurt)http://fymaaa.blogspot.com/search/label/DOCUMENTARE%20CU%20SUBTITR%C4%82RI%20(pe%20scurt)

    RăspundețiȘtergere
  3. - n-o sa fie luat in serios niciodata pentru ca se bazeaza prea mult pe deductii mai mult sau mai putin logice decat pe matematica si fizica, si in plus face greseli cand este sa explice cosmosul. Este ca cineva care a citit catva carti de astronomie si astrofizica fara sa le inteleaga prea bine si crede ca poate sa revolutioneze gandirea in domeniul mecanicii cuantice si a astrofizicii... as vrea ca Marea Unificare sa fie realizata in timpul vietii mle dar sincer nu cred... :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Poti sa dai exemple de cateva deductii nelogice si ce greseste cand explica cosmosul?

    RăspundețiȘtergere
  5. - 1. confunda termenii "singularitate" si "gaura neagra (black hole)", singularitatea se afla in centrul gaurii negre.
    - 2. faptul ca intreg universul se afla intr-o mare gaura neagra este o teorie ce dateaza de zeci de ani, nu el este primul care ipotezeaza pe aceasta tema, asa cum lasa sa se inteleaga.
    - 3. de obicei gaurile negre emit raze X si raze gamma care trec prin orice material ( bineinteles ca se disipa cu timpul). de aici rezulta ca daca in centrul stelelor si al planetelor se afla gauri negre ar trebui ca radiotelescoapele sa fie practic date peste cap de aceste emisii. iar noi am fi iradiati din centrul pamantului, dinspre gaura neagra ce s-ar afla acolo. asa ceva nu se intampla.
    - 4. nu forta tare este colorata ci sunt tipuri de cuarci care pentru a-i diferentia s-au folosit coduri de culori.
    - voi revedea documentarele lui inca o data si am sa notez fiecare lucru asupra caruia eu cred ca Nassim greseste.
    - nu vreau sa fiu inteles gresit. apreciez faptul ca el este un autodidact si ca incearca sa inteleaga Universul si sa ni-l explice folosindu-se de teorii noi sau non-conformiste. recunosc, are cateva idei foarte interesante dar faptul ca incearca sa se intinda in asa de multe domenii, astronomie, astrofizica, mecanica cuantica, genetica, arheologie, paleoastronautica, facand/gasind tot felul de legaturi intre aceste domenii nu-l face decat sa para un amator. daca va veti uita la documentarul "Teoria unificata a campului" filmat prin 2003 si "Crossing the Event Horizon" din 2005 veti vedea ca lasa de o parte cateva idei si vine cu altele in sustinerea aceleiasi idei, sau le rectifica, pe semne ca a citit mai mult intre timp sau ia fost atrasa atentia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nustiu ce ai inteles tu. Dar din cauza oamenilor "destepti" astia intelectuali nu is bagati in seama.. din cauza oamenilor ca tine au fost omorati o gramada de oameni cu mintea stralucita pentru ca nu ati fost de acord cu noi cercetari. Voi stiti un lucru si asa ramane. Pana acum nimic nu ma lamurit inafara de el ...el m-a facut sa am o alta gandire despre univers, despre existenta noastra. Daca nici pe nassim nu il ia lumea in considerare so dus lumea pe pula. Descoperirile lui au legatura cu tot ceea ce traim, ce exista asa ca nu veni cu teorii vechi ca si cu religia si indocrinatii care numa ase cred cum o fost invatati de batrani. Eu tin cu evoluarea nu cu involuarea. Ce spune el e ceva mult mai complex si logic fata de cum scrie in carti! Salut

      Ștergere
  6. 1) La punctul 1 cred ca tu cauti nod in papura ... e corect ce spui tu, dar nu-mi amintesc ca Nassim sa fi spus altceva ...
    2) Sunt curios unde ai mai vazut aceasta teorie a universului care se afla intr-o mare gaura neagra? Ar fi bine sa dai si o sursa ...
    3) In legatura cu razele gamma ... citeam pe un site "http://www.referatele.com/referate/fizica/online8/Telescopul-si-tipurile-de-telescoape-referatele-com.php" "Acestea nu pot penetra atmosfera terestra trebuie sa fie observate din spatiu" ... deci cumva campul electromagnetic al pamantului si atmosfera ne protejeaza de radiatile gamma ... sau poate inteleg eu gresit ... Din cate am inteles eu teoria pamantului gol in interior, crusta Pamantului este protejata de campuri electromagnetice atat in exterior cat si in interior , si deasemenea exista atmosfera si pe interior ... e posibil ca acest camp de radiatii gama venind din interiorul pamantului, de la gaura neagra, care la exterior pare ca un mic soare, sa fie foarte scazut si atenuat si de campul electromagnetic al Pamantului si de atmosfera ...
    4) Aici nu-mi amintesc despre ce e vorba ...
    O sa ne uitam si la "Crossing the Event Horizon" din 2005 ... faptul ca omul nu e batut in cuie in ideile sale nu este neaparat rau ... Bine ar fi, intr-adevar, ca atunci cand nu e sigur de ceva sa spuna "nu sunt sigur de chestia asta, dar mi se pare logica momentan" insa astfel de excese de sinceritate l-ar discredita si mai tare si de aceea, psihologic vorbind, trebuie sa para sigur pe el ... Amator sau nu, omul le leaga mai bine si mai pe intelesul nostru, cel putin, decat toti Stephen Haukingii la un loc, care intre noi fie vorba, se combate singur in ultima vreme (el centreaza el da cu capul, si tot isi ajusteaza si reajusteaza teoriile incercand sa explice totul si nu reuseste) ... iti recomand documentarul The Hawking Paradox ... Cred ca Nassim ar trebui luat mai mult in serios si nu cred ca va fi acceptat de dogma ortodoxa stiintifica actuala ...insa urmatoarea generatie il va aprecia mai mult ...

    Si inca ceva legat de razele gamma: "They penetrate matter easily and are best stopped by water or thick layers of lead or concrete." http://www.cameco.com/uranium_101/uranium_science/radiation/
    Deci aceste radiatii desi penetreaza materia cu usurinta, totusi pot fi oprite de apa si beton. Ce sa mai vorbim de un start de cateva sute de km sau chiar mii de crusta (care contine apa, magma, cristale, granit samd), deci impactul acestor radiatii gama din centrul pamantului ar fi scazut ... Personal consider ca un camp electromagnetic poate reprezenta si el un scut eficient impotriva radiatilor gama.
    In acest sens iti recomand documentarul de la BBC SPACE ODYSSEY - Voyage To The Planets (2004) si o sa vezi ca nava avea un scut electromagnetic de protectie contra radiatiilor nocive ale soarelui.

    RăspundețiȘtergere
  7. fara sa par lipsit de respect, oamenii care cauta solutia FINALA doar cu uneltele interioare acestei dimensiuni nu fac decit sa se joace cu variantele unui puzzle infinit.

    RăspundețiȘtergere
  8. daca cauti neaoarat explicatii logice pe care nu le gasesti in dvduri toria fizicii hiperdimensionale a fost dezvoltata in paralel atat de Richard C. Hoagland cat si de Nassim. Hoagland are o diploma in astrofizica si diverse carti publicate pline de ecuatii si deductii. Ideea de baza din cate am inteles eu este ca modelul lor integreaza toate cele 20 de ecuatii ale lui Maxwell si nu doar cele cateva acceptate in zilele noastre. La faptul ca maxwell avea dreptate se face referire si in alte locuri. Recomand sa cautati pe youtube canalul lui Alienscientist(un tip istetz cu o diploma in inginerie park) si interwiewul cu Dr. Peter Peterson de la project camelot(un doctor in fizica care sustine ca a lucrat pt guvernul sua) cea de a doua sursa doar confirma da nu intra in detalii de fizica. prima sursa intra in fizica bruta cu demonstratii si formule

    RăspundețiȘtergere
  9. el coreleaza "black hole" cu "vacuum" prin care defineste ultima diviziune a infinitului mic (particula), deci ceea ce nu exista defapt (prin asta corelatia cu gaura neagra) in care se colapseaza (prin gravitatie)tensiunea (energia) unui eveniment care degaja radiomagnetism (ceea ce este perceptibil)si metaforizeaza vacuum cu cel care invarte o sfoara de care e legata o greutate, punctul, centru al universului care formeaza eveniment, deci realitate. mare merit are in gasirea echilibrului perfect (si frumos inceputul in curs) punctul care naste realitate nu cum am invatat pana acum, punctul care nu naste nimic. si de mare importanta practica il are faptul ca acest echilibru este defapt "slider", lupa, pentru realitati perceptibile intre infinitul mic (microcosmos) si infinitul mare (macrocosmos); superb;
    artele religiile si stiintele trebuie unite in sine, nu cred ca intr-un timp perceptibil noua or sa fie date de-a gata; personal nici nu agreez ideea unor fiinte zei ai cunoasterii inaintea unei lumi a iubirii neconditionate;
    in rest, cogito ergo sum, carpe diem si ecce homo la toti (fii omului) fratii mei.

    RăspundețiȘtergere
  10. dupa umila mea parere(nefiind de specialitate) harramein va ramane un pioner in GEOMETRIA SPATIULUI.Dupa consideratiile lui(reale sau gresite)multi viitori savanti vor perfectiona teoriile ce stau la baza cosmosului.Trebuia un inceput si uite ca il avem.Sunt mandru ca sunt contemporan cu el.

    RăspundețiȘtergere
  11. nu stiu de ce incercam sa vedem nodul din papura de fiecare data cand cineva vine cu niste opinii noi..sunt rezultatul a multor ani de cercetare...hai sa aruncam cu noroi in el...de ce nu le expunem noi pe ale noastre daca suntem asa destepti...nu ma intereseaza cine are dreptate,noi suntem obligati sa le trecem prin filtrul constiintei noastre si sa invatam ce pana atunci nu stiam...nu asta inseamna cunoasterea????????ce am face daca nimeni n-ar mai descoperi nimioc?????/haideti sa nu fim misogini.....

    RăspundețiȘtergere
  12. Vazand trailerul si citind cateva din comentariile de aici, remarc ca publicul caruia i se adreseaza marele geniu Nassim Haramein este publicul cu o anumita cultura generala, un public interesat in a intelege lumea, dar fara pregatire de specialitate in domeniul fizicii. Cred ca tocmai acest lucru il exploateaza Nassim, ceea ce consider ne-etic din partea lui.

    RăspundețiȘtergere
  13. Lol..studiati si celelate articole despre Nassim Haramein. Articolele sunt scrise de Marian Matei care printre altele a lucrat si la centrala nucleara. Pregatirea lui in materie de fizica depaseste media majoritatii ca sa nu spun mai mult. Va repeziti la concluzii fara sa studiati mai mult subiectul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cine vrea matematică pură să citească volumele lui Gabriel Audu Oyibo, Marea Teoremă Unificată. Acolo e totul.

    Sinele

    RăspundețiȘtergere
  15. Matematic si teoretic sunt demonstrate multe, dar practic e o alta poveste. Nasim Haramein are meritul de a ne prezenta practic prin intermediul geometriei sacre si a unui limbaj accesibil, aspectele teoretice imbarligate.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...