Ieşirea Din MATRIX: Emisiuni şi Informaţii Noi Despre Microcip (27.02.2009)

vineri, 27 februarie 2009

Emisiuni şi Informaţii Noi Despre Microcip (27.02.2009)

RĂZBOIUL MICROCIPURILOR
- Partea Enşpea!

Subiectul Microcipurilor nu-l vom băga la naftalină. Din când în când vom reveni cu noutăţi, chiar dacă lucrurile vor părea stagnante.
În ultima vreme am văzut o mulţime de emisiuni la TV despre Microcipuri. O să facem şi noi trimitere la unele din aceste emisiuni pe blog.
Sunt date şi informaţii contradictorii din partea oficialităţilor.
Suntem şi cam dezamăgiţi şi de militanţii anti cip care marjează aproape în întregime doar pe tema numărul 666 şi pe implanturi (deşi nu au venit încă - deci pot fi considerate speculaţii paranoice, deşi noi ştim că nu sunt, dar e mai dificil să dovedeşti că nu este aşa), ca şi cum doar ăsta ar fi singurul pericolul suprem. Oamenii nu au înţeles că dacă se pun microcipuri RFID în toate produsele, în bani şi în cardurile bancare practic nu mai este nevoie de cipuri implantabile pentru o monitorizare şi un control absolut al populaţiei. Se tot spune că aceasta este o acţiune premergătoare unui rău absolut, că suntem luaţi gradat ca să fim obişnuiţi încet încet cu ideea de monitorizare totală şi totuşi nu se accentuează aproape deloc ideea că însăşi această perioadă aşa zis "premergătoare" poate fi suficientă pentru instalarea unui control absolut!

MICROCIPURILE NEIMPLANTABILE RFID SUNT LA FEL DE PERICULOASE CA CELE IMPLANTABILE, PRIN EFECTUL OFERIT ÎN SENSUL MONITORIZĂRII!

Vă rugăm încă odată să studiaţi cu atenţie conferinţa lui KATHERINE ALBRECHT numită Urmărind Totul Peste Tot (Tracking Everything Everywhere) către care v-am trimis de mai multe ori până acum, ca să înţelegeţi acest lucru.

INFORMAŢII NOI:

Multe informaţii noi despre microcipuri găsiţi pe blogul lui Victor Roncea (unul dintre militanţii anticip, cei mai lucizi şi mai pregătiţi).
Maica Ecaterina, o altă luptătoare, cu tot respectul faţă de curajul dânsei, deşi spune şi o mulţime de lucruri adevărate, totuşi, o mare parte din ele nu se adresează tuturor oamenilor, ci doar creştinilor, în special celor ortodocşi. Sunt mulţi oameni care resping creştinismul şi Biblia din start, chiar şi printre acei 70 - 80% creştini din Romania (care sunt doar statistic, căci în sufletul lor unii sunt chiar atei sau de ce nu, satanici). Şi nu sunt puţini aceşti oameni. Argumentele contra microcipurilor trebuie să depăşească cadrul mistico religios, limitat al unei anumite religii, până la urmă şi să capete o tentă universală, potrivită tuturor cetăţenilor, indiferent de religie, de credinţă, de etnie.
Sigur, aspectul cu 666 este un argument în plus, o coincidenţă mult prea mare ca să fie ignorată, ce-i drept, dar nu acesta este problema. Dacă acolo ar fi alt număr nu ar fi ok absolut de loc. Faptul că este şi 666 este cu atât mai puţin ok.
Iar chestia cu controlul minţii de la distanţă prin microcipul implantabil este aşa de greu de dovedit într-un talk show şi atât de greu de crezut de materialişti încât e mai bine să eviţi acest aspect, sau dacă îl abordezi să prezinţi un filmuleţ tradus ceva, nişte dovezi certe pe care să le creadă oricine. Mai bine te limitezi la acele argumente simple universale:
1) se încalcă dreptul fundamental al omului la intimitate, (vom trăi ca într-o puşcărie cu gratii invizibile)
2) se încalcă prezumţia de nevinovăţie (suntem toţi prezumtivi infractori de fapt)
3) nu ni se dă dreptul al dezbatere publică şi la alegere (să avem de ales între produse cu sau fără cip, între acte cu sau fără cip, între bani cu sau fără cip).
E simplu ca bună ziua. Astea sunt aspectele cel mai flagrant încălcate.

Deasemenea se presupune din start că cei care ne monitorizează ne vor binele, că guvernele ne vor binele, că ele doresc siguranţa cetăţenilor şi le oferă numeroase beneficii. Aveţi impresia că cineva din România asta nenorocită de secole ne vrea binele? Sau că cineva din lumea asta coruptă, condusă de oculta mondială regresivă, de mafioţii financiari în costum şi cravată şi de corporaţii care sunt , de fapt, nişte "entităţi "psihopate ne vor binele??? Atunci bine ... vorba lui Mircea Badea! Poţi părăsi blogul acesta acum dacă asta crezi cititorule! Hai papapapapa!

Prea mult se marjează pe aspectele mistice (de ex: cu Diavolul, cu Satana, cu Fiara) şi se dă o tentă de sectarism şi penibil. Noi, cel puţin, aşa percepem treaba.
Oamenii raţionali, logici, nu prea percutează la aspectele astea.
Haideţi să ne adresăm tuturor. Şi dacă tot milităm contra să o facem cum trebuie, cu argumente universal acteptabile, raţionale, că mai mult ne facem un deserviciu decât un bine (noi cred că am venit cu nenumărate argumente acceptabile, universale, pe acest blog, in Categoria MICROCIPURI, si daca vrem sa fim si un exemplu pe viitor şi pentru tarile islamice, budiste, taoiste, hinduse, atee sau de orice fel, este bine sa aratam ca se poate sa ne impotrivim, sa luptam si fara argumente limitate doar la o credintă sau religie).
În acest sens, monahul Eftimie Mitra care a apărut la Antena3 la emisiunea Sinteza Zilei din data de 25.02.2009, a fost de o nepregătire strigătoare la cer, de un penibil revoltător. Avea el o privire inteligentă, bălmăjea el ceva pe acolo, ca în bancul acela "avea privirea inteligentă, dar nu ştia să se exprime". Ne-am sufocat de nervi că nu ştia să vorbească, să argumenteze ... parcă era pus intenţionat acolo să facă un deserviciu de imagine militanţiilor anticip. Dacă acesta este singurul purtător de cuvânt al ortodocşilor care a putut fi trimis în "gura lupilor" e jale mare ... Păi nu ne miră de ce nu ne crede nimeni ... că mai apar dătători din ăştia din gură pe la TV care fac mai mult rău decât bine.

În emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 din data de 25.02.2009 , a mai venit o autoritate în domeniul paşapoartelor din Romania, care a afirmat că aceste cipuri RFID nu pot fi citite decât de la 10 cm distanţa (la fel a spus şi autoritatea din Emisiunea cu Silviu Prigoană de la Antena 2 - Adevăr sau baliverne - vezi emisiunea mai jos), că microcipul propriu-zis nu conţine decât 78 kb, iar acolo sunt puse doar impresiunile faciale şi datele despre amprentele degetelor arătătoare, atât şi nimic altceva, că nu pot fi citite decât atunci când paşaportule este deschis şi în plus a susţinut cu tărie că nu există în noile paşapoarte nici o referire la 666. Poate să ne confirme cineva asta cu certitudine? Într-adevăr, dacă ar fi detectabile doar pe o rază de 10 cm ar fi mai greu de urmărit, dar nu imposibil (cine îţi vrea răul se aşează lângă tine şi te scanează şi-ţi clonează sau fură amprentele din cip şi eventual le va lăsa la locul unei fapte din afara legii, comisă chiar de el).
În legătură cu numărul 666 din noile paşapoarte, chiar televiziunea română, TVR1 a arătat clar că există numărul 666 în noile paşapoarte. (în plus, noi nu ştim cu adevărat ce număr citeşte acel cititor RFID. Oare numărul citit nu este asemănător codurilor de bare care conţin acel 666, doar că aici este ascuns în cip şi nu se vede cu ochiul liber. Ştie cineva?)
Deci dacă a minţit legat de 666 de ce l-am crede în celelate privinţe?Deasemenea se pare că a minţit legat de amprente, care se iau nu doar de la arătătoare ci de la toate degetele!
Noi personal am văzut cum funcţionează în Occident pe autostrăzi permisele de trecere cu RFID. Nu mai trebuie să opreşti să plăteşti, pur şi simplu pui permisul de trecere pe parbriz şi când treci pe lângă un aparat de pe un stâlp cu cititor (emiţător - receptor de unde radio) RFID îţi verifică acest permis automat şi îţi scade contravaloarea circulării pe autostradă, totul în numele fluidizării circulaţiei. Deci acel cip pentru autostrăzi este citit de la minim 4-5 m cât are stâlpul înălţime, într-o fracţiune de secundă (şi asta se întâmpla în 2004 ... presupunem că acum este şi mai evoluată tehnologia).
În plus am văzut demonstraţiile hakerilor care citesc cipurile din paşapoartele oamenilor de pe stradă.


Mai nou se pare că noile permise de conducere au şi ele microcip ( se bănuieşte că tot RFID sunt) şi se pare că ni le-au băgat pe gât în ascuns, fără dezbatere publică, fără prevenire, fără nimic. Dacă este aşa atunci argumentul cu lipsa de obligaţie în Romania, a expirat (noi oricum vrem să fim fiinţe libere atât în Romania cât şi în statele unde ni se cer paşapoarte, că doar nu suntem vite). Sunt milioane de conducători auto care sunt obligaţi să poarte aceste permise auto cu cip permanent la ei! Deci nu mai este o chestie de opţiune!



Se pare că cei care ne impun cipurile fug de ele!
"Victor Roncea: Dar vreau să vă atrag atenţia apropo de organele statului care vor să fugă de cip-uire. E vorba de lista instituţiilor publice exceptate de la prevederile articolului 5 şi 6 prin care se introduce obligatoriu plata prin card, în instituţiile publice. Care credeţi că vor să fie instituţiile statului care nu vor să fie plătite prin card cu cip? Iata: Senatul României, Camera Deputaţilor, Curtea Constituţională, SIE, SRI, CES. De ce oare aceste instituţii nu vor să fie cip-uite ca noi, ca muritorii de rând? Pentru că e vorba despre această monitorizare de care vorbim, iar instituţiile respective vor să fie exceptate de la regulă.
Radu Moraru: Dar de ce nu începem noi să cip-uim cu puşcăriaşii? De ce nu le punem lor pac, cu fierul roşu, o etichetă?
Victor Roncea: Puşcăriaşii sau puşcăriabilii din Parlament? Că după părerea mea ei ar trebui cip-uiţi."


Şi mai e o chestie minoră, care arată că este şi o mare afacere treaba cu Microcipurile. Deşi un microcip RFID costă 50 de cenţi, noile paşapoarte biometrice, costă 234 lei inclusiv TVA + taxa consulară care este de 32 lei, deci 265 lei în total (în timp ce un paşaport normal este 100 de lei). Cel cu microcip e valabil 5 ani, iar cel fără este valabil 10 ani. deci grăbiţi-vă să-l obţineţi pe cel vechi, cât încă se mai poate!Dacă tot se grăbesc să introducă aceste paşapoarte biometrice, sunt suficient de sadici să o facă la un preţ mai mare, aproape de 3 ori mai mare, deşi, poate, dacă vroiau să-l facă mai atractiv puteau să-l dea măcar la acelaşi preţ. Să ni se dea de ales! Cine vrea paşapoarte "sigure" să dea un ban în plus, cine nu, nu!
La fel şi în cazul cipării şi sterilizării animalelor de companie! Dacă tot sunt dictatori măcar să ofere fonduri celor care vor să se supună! Dar nuuu!
Pentru cipuri plăteşti mai mult, pentru sterilizarea şi ciparea obligatorie a animalelor plăteşti, monitorizarea informaţiilor şi înregistrarea convorbirilor este făcută pe banii contribuabililor ... Exact ca în reclama aia de la Banca Transilvania, când pentru orice trebuia să plăteşti! Deci, toate aceste măsuri care deşi sunt numai în defavoarea cetăţeanului sunt plătite tot de el! Un aşa mare nivel de nesimţire şi împuţire e greu de crezut că există!
Ne vine să le spunem vreo două, dar am deranjat cu limbajul nostru uneori agresiv şi preferăm să ne abţinem ...Noi trebuie să rămânem nişte intelectuali, detaşaţi, cu un limbaj elevat, doxat, care să nu şocheze şi să nu deranjeze urechile "sensibiloase", că aşa se cade, iar sentimentul pe care-l avem este cel al deontologului, obligat să fie "corect politic şi diplomat" ca în bancul acela când acest gen de individ, după ce a fost prins de o bandă de golani pe stradă, jefuit, batjocorit, dezbrăcat la fundul gol, scuipat, bătut le-a spus-o cu năduf: Nesimţiţilor!"

Asta ne mai aduce aminte de bancul cu iepuraşul şi ursul:

"La barul din padure s-a bagat vodca. Alcolistul de iepuras se asaza si el la coada. La un moment dat, apare Ursul care se baga in fata.
Iepurasul, enervat: "Bai nenorocitule, ce te bagi ma in fata??".
Se intoarce Ursul si intreaba: "Care-ai vorbit, BA?!?".
Toate animalele se fac ca ploua torential. Vine si randul iepurasului, cumpara ăsta o naveta intreaga (sa aiba pt. iarna) si se duce acasa. Se asaza in fotoliu, deschide o sticla, trage un gat
sanatos si zice: "Io ba, ce, esti jmecher?"

Dar să revenim la oile noastre ...
Vă mai dăm câteva linkuri interesante legate de Microcipurile RFID:

ALTE EMISIUNI:
Şi acum câteva emisiuni cu masonul declarat, Silviu Prigoană, care are nişte declaraţii contradictorii, mai întâi în emisiunea de la Antena 2 (suntem şi noi de acord că asocierile cu Satana, cu diavolul sunt secundare, subiective şi aparţin credinţei creştin ortodoxe):



Un comentariu:

  1. Sunt de acord cu cele scrise aici si in acest fel am pus si eu problema pe unde am avut ocazia sa tastez.
    Succes

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...