Ieşirea Din MATRIX: EFECT AŞTEPTAT: Un Scuipat În Faţă (18.02.2009)

miercuri, 18 februarie 2009

EFECT AŞTEPTAT: Un Scuipat În Faţă (18.02.2009)

Instanta a respins astazi cererea de suspendare a emiterii acestor pasapoarte cu cip biometric

Deşi contestarea pasapoartelor Biometrice continua atat in Instanta cat si la Parlamentul Romaniei semnele sunt clare: fără o luptă de durată şi o susţinere masivă a populaţiei nu se prea poate face nimic în această lume, deoarece statul mafiot se cam micţionează pe noi.
Noi din start ne-am dat seama că asta va fi rezultatul din momentul în care s-a dat termen DOAR de 7 zile pentru această sentinţă. DOAR 7 ZILE pentru o decizie aşa de importantă care afectează viaţa tuturor cetăţenilor. Au fost totuşi trimise şi peste 5000 de cereri de intervenţie directe. Chiar nu contează ce doresc 5000 de cetăţeni ai acestei ţări? Se pare că nu ... Când se judecă ţaţa Leana cu lelea Floarea din deal pentru o juma' de făcăleţ, se întind procesele pe ani de zile şi acum când 5000 de cetăţeni cel puţin, se judecă cu Statul şi există şi peste 50 000 de semnături de petiţie contra microcipurilor, procesul se judecă în 7 zile???
Asta este încă un scuipat în faţă pe care acest stat mizerabil ni-l serveşte cu sictir.
Scuzaţi limbajul dar asta este revolta pe care o simţim. E revoltător!
Până la urmă şi acest lucru poate fi un semn bun, un îndemn la trezire. Li se rupe lor de siguranţa noastră, tot ce vor este să ne ţină sub control, ca la puşcărie. Oricum ne tratează ca pe nişte potenţiali infractori, deşi ei sunt cei mai mari infractori. Fac o greşeală umană obişnuită : proiectează propria lor perversitate pe noi şi ne judecă prin prisma propriei lor mizerii interioare e care dau dovadă zi de zi. Peştele de la cap se împute, se spune în popor.
Aveaţi aşteptări ca "statul de drept" să apere interesele cetăţeanului? Atunci bine ... :))
Statul face ceea ce-i spune numele: STĂ când e vorba de a face ceva bun pentru cetăţenii ei.
Aceasta este, de fapt, din punctul nostru de vedere, o confirmare în plus că ceea ce trâmbiţăm pe acest blog este real: trăim într-un stat mafiot, într-o lume coruptă, putredă pe toate nivelele, iar direcţia spre care se îndreaptă societatea de azi este tirania absolută! (la exterior)
Nu uitaţi totuşi, că adevărata revoluţie începe mai degrabă din interior, de la fiecare dintre noi spre exterior. Revoluţia exterioară fără o adevărată revoluţie interioară este superficială şi sortită, din start, eşecului. Poate că ei au putere asupra lumii materiale, efemere, trecătoare, dar nu ne poate opri nimeni şi nimic să evoluăm spiritual, nu ne poate răpi spiritualitatea, nu ne poate opri să ne rupem încet încet dependenţa de sistem, să devenim mai puternici mai liberi în fiinţa noastră, eliberaţi de jugul minţii noastre şi în consecinţă, independenţi de ei.
Să continuăm deci lupta cu aceşt tirani exteriori nouă învingându-i mai întâi pe cei din interorul nostru. Şi când se va întâmpla asta tiranii exteriori nu ne vor mai face nici un rău, decât în aparenţă, deoarece în in interiorul nostru nu vom mai fi afectaţi, cu adevărat, de nimic şi atunci, plini de compasiune, iubire, calm şi detaşare imperturbabilă le vom arăta DEGETUL!(dacă va fi necesar sau dacă vom mai simţi să o facem).
Ca să înţelegeţi mai exact care este rolul implementării Microcipurilor în schema globalizării şi tiraniei absolute, importanţa lor în "agenda ascunsă" vă recomandăm să revedeţi filmul "AMERICA - Freedom To Fascism", în special capitolul despre Microcipuri şi Cartea De Identitate globală, care conţine aceste microcpuri RFID, între minutele 1:16:48 - 1:28:05 ale filmului.

Un comentariu:

  1. Da. Continuam lupta. A fost doar un avertisment ca treaba nu poate fi impiedicata asa usor.
    "Aliotmanul" nu se impiedica de un ciot.
    "Imperiul" are totusi picioare de lut.
    Sa-i dam la gioale si la cap.
    Intr-un film american se spunea: Ca sa afli adevaratul faptas urmareste cursul banilor spre sursa. Apoi depinde la ce nivel te implici: sus sau jos.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...