luni, 30 martie 2015

Povestea lui Rene Caisse si a tratamentului minune Essiac (30.03.2013)

THE STORY OF RENE M. CAISSE AND ESSIAC (2010)

Dorim sa va prezentam astazi ceva mai pe larg, cazul asistentei Rene Caisse si a unui tratamentului anti-cancer (si a multor altor boli), facut cunoscut de aceasta, deoarece am aflat ca exista si pe piata din Romania aceasta formula naturala miraculoasă. 
Despre Rene si tratamentul ei ati mai auzit probabil in cadrul documentarului CANCER - The Forbidden Cures, daca l-ati urmarit (il gasiti pe blog, tradus, AICI). Noi stim insa ca documentarele prea lungi nu prea mai sunt vizionate, de aceea va prezentam astazi doar acest mic fragment, deoarece consideram ca Rene merita mai multa atentie.
"In 1922, o pacientă de la spitalul unde lucra, i-a dezvaluit asistentei canadiene Rene M. Caisse formula indiana Ojibwa pe baza de plante, cu care aceasta se vindecase de cancer in urma cu 30 de ani. Asistenta Caisse a preparat o formula originala sub forma unei bauturi, numita Essiac, care reprezinta numele sau scris invers.


“Rene a făcut prea puține cu formula Essiac pana in 1924 cand matusa ei a dezvoltat cancer de ficat si de stomac , iar medicii i-au dat mătușii ei  doar 6 luni de trăit. Rene obținut permisiunea de la medicul mătușii ei, Dr. Fisher, de a-i administra ceaiul de plante ca tratament. Rene a spus mai târziu, “mătușa mea a mai trăit 21 de ani după ce a fost abandonata de medici. Nu a existat nicio reaparitie a cancerului.”
De asemenea mama lui Rene Caisse a fost diagnosticata cu cancer la ficat în 1935. Un medic cunoscut pe plan international, Roscoe Graham, a informat-o că mama ei mai are doar cateva zile de trăit.  “Rene nu i-a spus mamei ei de cancer, dar a tratat-o ​​cu Essiac zece zile, reducând treptat doza. Mama ei s-a recuperat complet și a mai trăit încă optsprezece ani, până la moartea ei, de la vârsta de nouăzeci de ani, de insuficienta cardiaca “.
 Când Rene Caisse trata pacientii sai, folosea ingrediente proaspete (maxim 48 ore) Cu toate acestea, atunci când achizitionati de la magazine specialitate, acesta formula nu are eficienta maxima, insa daca va cautati singuri plantele efectul va fi mai bun.
http://bit.ly/1NrZNM3Intre 1922 si 1978 asistenta Rene Caisse a locuit in Bracebridge, Ontario, Canada. A infiintat o clinica pe strada Dominion intre aii 1934 si 1942. Cu toate ca refuza plata pentru serviciile si produsul oferite, aceasta accepta donatiile pentru sprijinirea clinicii. Ea a continuat sa ofere pacientilor Essiac pana la sfarsitul anilor 1970 (in 1978 a decedat). In 1977, Rene Caisse a cedat toate drepturile asupra formulei sale originale Essiac® catre Resperin Corporation Limited. Dr. Charles Brusch din Cambridge, MA, a fost martor la semnarea acesteti intelegeri, atestand faptul ca formula originala nu a fost dezvaluita niciodata catre altcineva decat Resperin. Resperin i-a oferit siguranta ca va produce si va distribui Essiac®. In data de 29 mai 1995, Resperin a transferat drepturile catre Essiac Products Inc. Compania a detinut formula si a fabricat Essiac®, acesta fiind distribuit prin Essiac® Canada International. Astazi Essiac® Canada International detine drepturile pentru Essiac® si exporta international. AICI puteti achizitiona acest tratament.
Rene M. Caisse continua sa fie iubita si amintita pentru contributiile sale in dezvoltarea medicinii naturopate. Doua statui de bronz i-au fost dedicate in Bracebridge si la Colegiul Canadian de Medicina Naturopata din Toronto."
SURSE şi mai multe informaţii: https://tratamenteanticancer.wordpress.com si http://secom.ro

VEDEŢI FILMULEŢUL TRADUS, AICI:Tratamentul original ESSIAC poate fi achizitionat de AICI .

Mai multe informaţii despre tratamente ANTI-CANCER puteţi afla în categoria cu acelaşi nume (pe care o puteţi explora mai uşor în CUPRINS) .

Niciun comentariu:

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...