sâmbătă, 28 martie 2015

MOOJI - Aceasta ar putea fi ultima ta viaţă (28.03.2015)

 "ÎN FIECARE DIMINEAŢĂ TE TREZEŞTI DIN VIS; DAR, CA SĂ FII LIBER, TREBUIE SĂ TE TREZEŞTI ŞI DIN STAREA DE VEGHE." (MOOJI)


În ceea ce-l priveşte pe Mooji cred că este singurul caz în care găsim enorm de multe filme traduse, însă prea puţine informaţii scrise. Şi poate e mai bine aşa, deoarece modul cum transmite informaţiile prin intermediul filmelor este mult mai puternic decât prin articole sau cărţi.
Mooji este poate cel mai influent maestru al non-dualităţii aflat în viaţă şi ne bucurăm să vedem ce multă lume rezonează cu fiinţa lui. Avem privilegiul de a beneficia de avantajele tehnologiei actuale, când majoritatea oamenilor au smartphone-uri cu filmare hdd şi avem poate cele mai multe filmări, în cele mai spontane situaţii, în care putem vedea diverse aspecte din viaţa lui Mooji, care altă dată ar fi fost  inaccesibile masei mari de oameni (la masă, la plimbare, în maşină, şamd). Ar fi fost frumos să avem astfel de filmări şi cu alţi maeştrii care s-au perindat pe faţa pământului, să putem avea astfel un contact mai intim cu aceşti oameni, intrând în contact şi cu aspectele mai umane, mai puţin cosmetizate ale prezenţei lor. 
Din gând în gând o să vă mai reamintim de Mooji prin câteva filmuleţe deoarece simţim că merită. În ciuda unei aparente aridităţi a învăţăturii Advaita (Non-dualitate), Mooji radiază o lumină caldă, iubitoare, blândeţe şi modestie, smerenie şi seninătate, ceea ce pentru noi sunt semne ale autenticităţii.
Mulţumim pe această cale canalelor youtube : Sorin Pricopie, Esenţa Vieţii, Mooji Romania şi nu în ultimul rând lui Johnny John pentru efortul excepţional de a traduce aşa de multe filme cu Mooji.

AICI PUTEŢI URMĂRI UN NOU PLAYLIST CU MOOJI


În completare studiaţi categoria MOOJI şi categoria NON - DUALITATE pe care le puteti explora mai usor in CUPRINS şi citiţi cartea SUFLAREA ABSOLUTULUI de Mooji.
In Romania exista de asemenea traduse cartile ADVAITA VEDANTA (despre NON DUALITATE), Lumina cunoasterii non-duale - Advaita Bodha Dipika, ESENTIAL IN ADVAITA VEDANTA si alte carti despre VEDANTA aici.
De asemenea va recomandam cartile lui Nisargaddata  Maharajah : "Realitatea Ultima" si "Eu sunt acela. Dialoguri despre absolut." Cartile lui Ramana Maharishi : "Evanghelia lui Ramana Maharishi", "Invataturile lui Ramana" de Arthur Osbourne, "Biografia lui Ramana" de Gabriele Ebert .

Niciun comentariu:

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...