Ieşirea Din MATRIX: APA - Un Mare Mister (06.02.2009)

vineri, 6 februarie 2009

APA - Un Mare Mister (06.02.2009)

WATER (2008)

Pãmântul nostru este un rezervor gigantic de apã, în care s-au nãscut toate formele de viatã. Și fiecare lucru viu este el însuși, la modul esențial, un rezervor de apã. Nu existã viatã pe Pãmânt fãrã apã .

In acest documentar o vom privi din multe unghiuri:

1. În Scrierile Sfinte apa este un concept conectat într-o manierã foarte specialã cu ideea de viata. Înțelepții din vremurile strãvechi credeau ca impulsul pentru apariția vieții a fost o scânteie divinã primordialã, că aceastã scânteie a impregnat în apã secvența dezvoltãrii viitoare.

2. Știința spune că apa, la nivel molecular, creează structura ADN-ului; fãrã apã, nu am avea spirala ADN-ului. Ea creează structura proteinelor corpurile noastre nu ar funcționa fãrã apa. Fiecare sãmânțã, fiecare embrion își începe viața în mod exclusiv în apã.În funcție de vârstã, o ființã umanã este alcãtuitã din apã într-un procent de 70% pânã la 90%.(Un adult bea aproximativ 2,5 litri de apã în fiecare zi pentru a-și susține funcțiile vitale normale)

3. Apa are proprietãți fizico-chimice neobișnuite, comparativ cu alte lichide. densitatea apei crește sub punctul de îngheț și scade deasupra acestuia. Se dilata cand se raceste. Are cea mai mare tensiune superficialã dintre toate lichidele Apa este singura substanþã de pe planetã care poate exista în trei stãri: Lichidã, solidã si gazoasã .Este cel mai puternic solvent de pe Pãmânt.

4. APA ARE MEMORIE : Experimente realizate în multe țãri din întreaga lume au arãtat cã apa recepționeazã și înregistreazã orice influență exterioarã, amintindu-și tot ceea ce se petrece în spațiul care o înconjoarã. Orice substanțã care vine în contact cu apa își lasã amprenta în structura acesteia. Pe mãsurã ce înregistreazã informație, apa dobândește noi proprietãți. Cu toate acestea, compoziția ei chimicã rãmâne neschimbatã


S-au realizat multe experimente vis-a-vis de efectul pe care diversi factori precum câmpuri magnetice, electrice, diverse obiecte, precum și prezența omului si emoțiile umane îl au asupra probelor de apã și a reieșit foarte clar cã emoțiile umane pozitive sau negative sunt cele mai puternice elemente de influențã. : iubirea mãrește nivelurile energetice ale apei si o stabilizeazã, în vreme ce emoțiile agresive îi micșoreazã energia și realizeazã schimbãri radicale în apã.
Laboratorul dr. Emoto realizeazã cercetãri pe probe de apã impregnate cu diverse influente exterioare (telefon mobil, calculator, cuptor cu microunde,diverse cuvinte si emotii) care sunt inregistrate prin înghețarea rapidã a apei într-o camerã criogenicã .
Apa a reacționat la cuvinte individuale, care aveau un conținut religios(din toate religiile : creștinã,buddhistã,musulmanã…), prin formarea unor cristale frumoase. Dr. Emoto presupune cã, crimele majore sunt comise mai ales în zonele în care oamenii înjurã cel mai des.
Numeroasele experimente ale lui Emoto Masaru care au urmãrit sã gãseascã cuvântul care purificã cel mai puternic apa au arãtat cã nu este doar unul ci o combinație de douã cuvinte:

IUBIRE... și RECUNOȘTINȚĂ.

În anul 1995, doctorul Emoto Masaru a fost primul care a înregistrat amprente muzicale în apã.
(veți vedea minunatele cristale rezultate).

Se pare cã frecvența de vibrație a rugãciunilor din orice religie, rostite în orice limbã, este în jurul valorii de 8 Hertzi, care corespunde frecvenței de oscilație a câmpului magnetic terestru. De aceea, o rugãciune rostitã cu iubire produce o structurã armonicã în apa.

Modul cum ne comportăm relativ la apã este esențial: Daca ne apropiem de apã cu gânduri bune sau o binecuvântãm și îi spunem "mulțumesc", calitatea apei se va îmbunãtãți și va avea un efect pozitiv asupra persoanei în cauzã și asupra corpului acesteia și nu numai. (S-a ajuns la concluzia ca apa influențeazã sângele omului și este de asemenea implicată în structurarea informației din creier.)

Noi poluam apa din punct de vedere spiritual. Iar aceasta se petrece la o scarã uriașã. Pt ca apa adoptã toatã ura,toata rãutatea, stresul.Ceea ce facem nu ne influențeazã numai pe noi,ci îi influențeazã și pe ceilalți oameni, influențeazã întregul Univers deoarece acesta existã ca un UNIC ORAGANISM PERFECT.

Toate pãrțile sale, incluzându-ne pe noi si Pãmântul nostru, sunt în mod inseparabil legate prin gigantice fluvii informaționale. Pe planeta noastrã, apa joacã rolul cheie în procesul schimbului de informație. De fapt, ea este mediul prin care întreaga naturã este guvernatã.

Alte linkuri interesante :

5) Despre Terapia cu apă
6) Despre Apa Grander
7) Despre Apa Vie

Vă invităm sa vizionați documentarul și să aflați și mai multe lucruri interesante despre apă :





FILMUL  ESTE OPEN SOURCE.

10 comentarii:

  1. Fireste ca are efect in orice religie... Apa reactioneaza la campul energetic din natura, inclusiv al oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. intradevar! iata un studiu cu adevarat fascinant. si daca tot este vorba despre dragoste si recunostinta tin sa va asigur pe voi cei care ati facut posibila vizionarea acestui material, ca va bucurati sincer de acestea din partea mea. multumim si asteptam cu mare interes si alte asemenea materiale.succese!!

    RăspundețiȘtergere
  3. totul despre energiile subtile si tehnologiile folosite in filmul Water pentru masurarea energiei apei, a organismului uman precum si protectia de influente informationale negative - tehnologii dezvoltate inInstitutul national de stat ( mecanica fina si optica - St. Petersburg) - la adresa: www.torser.info -

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua!Felicitari si multumiri pentru munca care o depuneti,am o recomandare referitoare la donatii..un sistem de donatii prin sms-uri pe diferite nivele 5,10,15.. euro cred ca va da roade si va fi bine venit.Cu respect si multumiri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din cate am auzit despre donatiile prin SMS nu este foarte rentabil caci mai mult de 50% se duc la operatorii de telefonie mobila si la intermediari. Stie cineva cum se poate face chestia asta totusi?

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.fmbr.org/editoral/edit04_05/edit6-mar05.htm

    RăspundețiȘtergere
  7. Au scos documentarul cu Apa de pe Google video?!?!

    RăspundețiȘtergere
  8. Se pare ca da. Ceea ce este curios, este faptul ca nu au scos si varianta in engleza fara subtitrare. http://video.google.com/videoplay?docid=-2933349021550318008&hl=en#docid=5642474521052087666 . Oare de ce? Pana una alta am introdus varianta youtube pe blog. Urmarim sa urcam filmul si pe alt server, dintr-o singura bucata.

    RăspundețiȘtergere
  9. AM GASIT SI VARIANTA DINTR-O BUCATA A FILMULUI. L-AM PUS CA PRIMA VERSIUNE LA VIZIONARE. ENJOY!

    RăspundețiȘtergere
  10. bun...multe din proprietatile apei pot fi explicate pe baza legaturilor de hidrogen...si a icosaedrului care se formeaza din moleculele acesteia.Moleculele apei formeaza pt un timp de circa 10^-9 sec o structura icosaedrica de 1200-1280 dupa unii,chiar 1800 molecule dupa alti autori.Acest model explica de asemenea densitatea maxima a apei la 4 C.Interesant faptul ca Platon a asociat apei elementul icosaedru.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...