Ieşirea Din MATRIX: Misterele Giulgiului Din Torino (28.02.2009)

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

sâmbătă, 28 februarie 2009

Misterele Giulgiului Din Torino (28.02.2009)

THE FABRIC OF TIME (2007)
Shroud Of Turin
ŢESĂTURA TIMPULUI
Giulgiul Din Torino

Au descoperit oamenii de ştiinţă o hologramă cuantică care ne oferă un mesaj al speranţei?
Sunt oare secretele universului ascunse într-o pânză străveche?

Iată un documentar care abordează controversata problemă a giulgiului din Torino printr-o perspectivă unică, surprinzătoare şi greu de acceptat de mulţi: fizica cunatică.
Sunt încă multe întrebări fără răspuns legate de acest artefact misterios.
Care este legătura între găruile negre şi Înviere?
Ce tip de radiaţie a putut crea acel misterios chip uman de pe giulgiul din Torino? Acestea sunt unele din întrebările pe care acest documentar se străduieşte să le răspundă!
Unii spun că Giulgiul este făcut de Leonardo Da Vinci şi că pe acea pânză este imprimat chiar chipul său (că Da Vinci descoperise cum se pot face poze, iar acea pânză ar fi fost negativul).
Poate unii dintre voi nu au auzit de acest giulgiu şi care este importanţa lui pentru creştinism şi nu numai. Iată câteva articole:


Înaninte de a viziona acest documentar se merită să vă familiarizaţi un pic cu fenomenul găurilor negre vizionând şi documentarul: "Evidence : The Case For The NASA Ufo's".

Mulţumim din suflet Danielei G. pentru acestă subtitrare şi-i urăm succes şi pe mai departe.

Vedeţi documentarul TRADUS aici:

2 comentarii:

  1. Echivalentul in engleza sau numele original al documentarului e defapt Shroud Of Turin. Ptr cei care intampina probleme la cautare pentru downloadare.
    Nice pice! Good job!

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar..am gresit cu un o ...Multumim de atentionare.

    RăspundețiȘtergere

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...