duminică, 30 noiembrie 2008

Urmărind Totul Peste Tot - MicroCipurile RFID - un pericol real

KATHERINE ALBRECHT - Tracking Everything Everywhere


O altă premieră pe ţară.

În documentarul AMERICA - Freedom To Fascism apare şi Katherine. Cred că aceste două documentare merg mână în mână. Vizionarea lor este foarte bună pentru a face conştientă lumea de un subiect extrem de serios şi ocultat. Katherine e capabilă să abordeze această tematică complexă şi să o facă uşor de înţeles, indiferent că ai 8 sau 80 de ani şi cel mai important este că ea explică implicaţiile asupra intimităţii pentru toţi oamenii dacă tehnologia RFID (Radio Frequency Identification = Identificare Prin Frecvenţă Radio) este implementată unimpeded. Deşi aceste două documenatre sunt făcute de Endtime Ministries, ele nu conţin nici o referinţă la creştinism, aşa că unii oameni nu se vor simţi daţi pe spate de ele. Există 2 alte documentare numite "Big Brother, The Chip and The Mark" and "On the Brink of the Mark" by Katherine Albrecht (ultimul il gasiti mai sus) care chiar vorbesc de RFID şi de conexiunile cu Creştinismul.
Descrierea de pe spatele DVD-ului: Katherine Albrecht este cunoscută la scară largă ca fiind unul dintre experţii de vârf în ceea ce priveşte intimitatea consumatorului. Ea a mărturisit în faţa Comisiei De Schimburi Comerciale Federale, din California, în faţa Comisiei Europene şi a Băncii Rezervei Federale despre implicaţiile tehnologiei RFID şi a dat peste 1000 interviuri la TV, Radio şi în mass media scrisă . Eforturile sale au fost expuse pe CNN, NPR, CBS Evening News, Business Week, şi în London Times,pentru a numi doar câteva. Executive Technology Magazine au numit-o recent pe Katherine "probabil cea mai vorbăreaţă avocată a naţiunii în domeniul intimităţii " şi Wired magazine o numeşte "Erin Brockovich" a RFID-ului.

VEDEŢI FILMUL AICI
(cu subtitrare în limba română)sau AICI 

3 comentarii:

dan spunea...

nespunerea civica - este singura solutie! un numar mare de oameni sa refuze in cazul Romaniei pasapoartele biometrice, chiar daca isi refuza plecarea afara din UE. Nici un guvern nu poate riposta in fata unui numar mare de oamneni care refuza o masura. Si nu ma refer la circul cu 666 si diavolul. Astfel daca se vor baga la pasapoarte - vor introduce rapid si cartiile de identitate , cipuirea pisicilor si cainilor pentru care deja este lege. Si ce urmeaza e clar. Lumea trebuie sa inteleaga ca suntem in razboi - noi impotriva lor! In Sua la ora asta se fac pasi rapizi spre totalitarism si un regim fascist. Timpuri tulburi

Anonim spunea...

Salutari !
Filmul din aceasta pagina nu mai este valabil !!!
L-au redus la tacere... nici serverul mentionat pentru descarcat nu mai este.
Am gasit insa pe Youtube un film cu subtitrarea incorporata.
Are cineva subtitrarile la patru filme care ma intereseaza pe mine?
1 - Katherine_Albrecht - 1 - Tracking Everything Everywhere
2 - Katherine_Albrecht - 2 - On The Brink Of The Mark
3 - Katherine_Albrecht - 3 - The Battleground
4 - Katherine_Albrecht - 4 - Big Brother, The Chip And The Mark
Poate sa mi le furnizeze cineva?
De asemenea mai caut subtitrarile pentru:
AARON RUSSO - REFLECTIONS AND WARNINGS (Interviu luat de Alex Jones lui Aaron Russo cu putin timp inainte de a muri).R.I.P.
CODEX AND NUTRICIDE - O conferinta tinuta de Dr. Rima Laibow cu privire la Codex Alimentarius.
Multumesc Frumos.
Multumesc frumos.

FreeYourMind spunea...

Filmul Katherine_Albrecht - 1 - Tracking Everything Everywhere a fost transferat in youtube de cand s-au unit serverele. Acum se poate vedea. De asemenea On the brink of the mark poate fi vazut aici http://fymaaa.blogspot.ro/2008/11/katherine-albrecht-la-limita-nsemnrii.html#uds-search-results .
Interviul cu Aaron Russo si Alex Jones e posibil sa fie acesta http://fymaaa.blogspot.ro/2009/03/nu-uitati-de-mitingul-de-maine-7032009.html . De celelalte nu stiu sa fie traduse. Numai bine.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...