Ieşirea Din MATRIX: AMERICA - De la Libertate La Fascism

marți, 24 martie 2015

AMERICA - De la Libertate La Fascism

Continuam astazi seria de reluari a unor documentare care, cel putin pe noi, ne-au marcat, insa din pacate, au trecut prea putin remarcate sau observate desi sunt niste informatii deosebit de importante. Stim ca prea putini dintre voi aveti obiceiul de a va uita in urma desi exista informatii deosebit de importante acolo.  De aceea ni se pare binevenita readucerea in atentie a unor documentare care chiar merita mai multa atentie. In plus, venim cu informatii noi, actualizari ce merita mentionate, lucruri care la vremea postarii nu se stiau sau nu aparusera. Ordinea reluarii filmelor este una data de data publicarii pe blogul nostru sau a unei imprtante pe care o simtim noi la un moment dat. Reluam incepand cu 2008, documentarul de astazi fiind unul publicat initial in 30.11.2008, apoi ne apropiem incet incet de anul curent. Ne-am bucura sa existe printre voi oameni care nu au vazut inca, acest documentar important.

AMERICA - Freedom To Fascism (2006)

America: Freedom to Fascism este un documentar realizat de Aaron Russo, in care se incearca aflarea adevarului intr-un mod obiectiv despre bancile private si sistemul de taxe la nivelul populatiei de rand. Prin interviuri costisitoare cu experti si autoritati, regizorul scoate la iveala faptul uimitor ca Guvernul Federal si bancile ii prostesc pe americanii de rand, punandu-i sa plateasca taxe si impozite care ajung in buzunarele celor bogati.

Acesta nu este un documentar bazat pe opinii, banuieli sau comentarii din presa. Este un documentar real, cu un scop, acela de a instiinta fiecare salariat despre banci, taxe, cum a inceput totul si unde se duc banii.
"In 1913, America era o tara libera. Apoi, o clica de bancheri a atins telul inaintasilor lor. America n-a mai fost aceeasi, si in curand lumea nu va mai fi aceeasi. Cine face banii, face regulile!


Cine conduce in realitate guvernul SUA?


Va invitam sa urmariti varianta finala a documentarului semnat de Aaron Russo, America: Freedom To Fascism. Regizorul a ascultat opiniile si reactiile primite dupa lansarea filmului si a decis incarcarea acestuia pe serverele Google Video (acum si in limba romana), pentru a fi vizionat de cat mai multa lume. In doar 10 zile, documentarul a fost deja urmarit de circa 141.000 de ori! Dorinta lui Russo a fost ca americanii sa se trezeasca la realitate - pentru a nu cadea definitiv prada fortelor care incearca sa-si supuna intreaga umanitate.


Principalul scop al documentarului se poate rezuma in cateva cuvinte simple: SHUT DOWN THE FEDERAL RESERVE SYSTEM! (INCHIDETI SISTEMUL FEDERAL DE REZERVE! - institutia care tine loc de “banca centrala” a SUA, pentru amanunte vezi serialul Creatura de la Jekyll Island de Edward G. Griffin)


Pentru detalii despre film, abonare la buletine etc. vizitati www.freedomtofascism.com."

Îi mulţumeasc şi pe această cale lui Dănuţ Ursu pentru colaborarea sa cu mine la acestă subtitrare.



Nota Noastră: Este primul documentar care ne demonstrează clar că TOATE TAXELE şi IMPOZITELE sunt ILEGALE ... Cel puţin în America. Cum noi copiem modelul american,  este posibil ca şi la noi să fie valabil acest lucru. Deci, ni se demonstrează fără dubiu sau urmă de îndoială că sistemul de taxare este de fapt o SIMPLĂ TAXĂ DE PROTECŢIE mafiotă, ilegală, pe care cetăţenii o plătesc din frică şi din obişnuinţă! Există procese câştigate de diverşi cetăţeni americani în diverse state americane,  contra statului, existând astfel precedente juridice pe care statul mafiot american le ţine băgate sub preş în loc să modifice sistemul criminal de taxare, cum ar fi normal şi firesc.
 
Cititi legea română cu atenție!



VEZI FILMUL TRADUS, AICI 
(cu subtitrare în limba română)



DACĂ SUBTITRAREA NU PORNEŞTE AUTOMAT, PORNIŢI FILMUL, DAŢI CLICK PE CC ŞI APOI SELECTAŢI RO.

ACTUALIZARE (24.03.2010)


Banca Centrala a Germaniei admite : creditele sunt create "din nimic"

În completare vedeţi şi:

AARON RUSSO - Architecture Of A Prison Planet - Arhitectura unei Planete Închisoare

3 comentarii:

  1. niciodata nu am vazut cu ochi buni 'prietenia' cu america , care nu face decat sa ne afunde tot mai adanc in probleme ... va dati seama ca au reusit sa corupa guvernul romaniei , facandu-ne sa imprumutam bani de la FMI, trimitem trupe in tarile islamice, ne-au indoctrinat cu atacurile 'teroriste' care nu sunt reale, am semnat codex alimentarius ... trebuie sa facem , intr-adevar ceva ... in primul rand trebuie informati toti oamenii cu privire la aceste GROAZNICE planuri ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta ne straduim sa facem, insa singuri nu avem cum ...fiecare dintre noi sa distribuie mai departe , cu curaj aceste informatii.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...