Ieşirea Din MATRIX: BILL HICKS - Revelaţii (15.03.2015)

INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre în strângerea de semnături pentru candidatul Mișcării Meritocrate, Laurențiu Primo, la alegerile EuroParlamentare din 2019. Formularul de adeziune poate fi descărcat de AICI.

duminică, 15 martie 2015

BILL HICKS - Revelaţii (15.03.2015)

BILL HICKS - Revelations (1993)


"Acesta este unul dintre ultimele spectacole cu Bill Hicks, inregistrat in 1992 la London's Dominion Theater, cu cateva luni inainte de a fi diagnosticat de cancer pancreatic, care intr-un final la şi ucis la varsta de 32 de ani.
Către sfârşitul vieţii sale, simţind şi apropierea morţii, Bill a atins culmea profunzimii creativităţii lui. Spectacolul "Revelations" a provocat audienţa mai mult decât oricare din actele sale de pe scenă pe teme legate de politică, religie, sex şi cultură populară. Adăugaţi acestui fapt o decadă petrecută lucrând cu cele mai ostile audienţe, în fel şi fel de cluburi rău famate, care i-au lustruit abilităţile de comediant stand up şi l-au făcut să se simtă confortabil în faţa oricărui public imaginabil.

După o decadă petrecută în obscuritatea ţării natale, SUA, el a devenit un performer popular şi respectat în Marea Britanie, unde a avut turnee regulate după 1991. Mulţimile britanice au întâmpinat foarte bine umorul tipic al lui Hicks şi în acest context a înregistrat "Revelaţiile" în Noiembrie 1992.
Materialele lui Hicks, deşi bazate în mare măsură pe evenimentele din anii 90, au îmbătrânit cu graţie, fiind valabile în mare parte şi astăzi. "Revelations" a fost filmat la câteva zile după alegrea lui Clinton, iar Hicks era entuziasmat (în mod naiv n.n.) să vadă sfârşiţi 12 ani de conservatorism fundamentalist. El de asemenea abordează tematica Primului Război din Golf (sursa unora dintre cele mai bune materiale ale lui) , revoltele din LA, asasinarea lui JFK, samd. El de asemenea atacă ceea ce consideră a fi starea jalncă a culturii americane exprimată în filme ca "Instinct Primar" şi "Gladiatori Americani" şi maşina de marketing din spatele lor. 

În ciuda faptului că stările lui interioare tindeau adesea către mizantropie, mesajul de fond a rămas mereu optimist şi pozitiv. Cuvintele lui de despărţire ("Viaţa este doar o călătorie") rămâne una dintre cele mai bune şi mai citate alegorii descriid modul cum un poet sau mistic ar vedea sensul vieţii.
Una peste alta, Revelaţiile lui Bill Hicks sunt cea mai bună dovadă filmată a motivului pentru care chiar şi acum la 22 ani după moartea lui, steaua lui încă străluceşte."

Traducerea şi adaptarea de aici: http://www.imdb.com


Mai multe informaţii despre viaţa lui Bill Hicks  găsiţi în articolul şi documentarul: Povestea lui Bill Hicks.

VEDEŢI FILMUL TRADUS, AICI:Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...