Ieşirea Din MATRIX: ISTORIA ASCUNSĂ A RASEI UMANE - Klaus Dona intervievat de Bill Ryan

miercuri, 25 martie 2015

ISTORIA ASCUNSĂ A RASEI UMANE - Klaus Dona intervievat de Bill Ryan


KLAUS DONA - The Hidden History Of The Human Race (2010)

Iată ce spune Bill Ryan despre materialele prezentate astăzi:

"L-am intalnit prima oara pe Klaus Dona, un arheolog austriac in iulie 2009. Proiectul sau numit Project Camelot a fost bine primit si foarte multi oameni au dorit o continuare. Sunt incantat sa va aduc mai multe date. Aici este un material video cu 45 de minute de slideshow, cu unele comentarii personale facute de Klaus. Este bogat in informatii, detaliat, captivant, intens si poate contine informatii uimitoare despre istoria rasei umane adunate intr-un singur loc, asa cum nu ati mai vazut niciodata.

Este momentul sa descoperim mai multe despre Atlantis, reptilieni, Anunnaki, simbolismul antic, stiinta antica, o limba foarte veche la nivel mondial, si mult mai multe.

Acest material uimitor are tot suportul si recomandarea mea.
0

Istoria ascunsa a rasei umane
(Klaus Dona intervievat de Bill Ryan)

Acesta este Bill Ryan de la Project Camelot si Project Avalon.

Este data de 20 februarie 2010, si am marele privilegiu de a-l intalni din nou pe Klaus Dona. Aceasta prezentare video va fi ceva diferit, deoarece nu mi-am propus sa vorbesc aproape deloc.

Klaus va fi asemanator unui comentator special, neobisnuit si fascinant , prezentand imagini cu diapozitive adunate in timp , descoperiri, investigatii personale peste tot in lume despre Istoria ascunsa a rasei umane.
bill ryan

Ce spui despre aceasta prezentare , Klaus ?

Klaus Dona (KD): Este o expunere buna, da.
klaus dona2

Am de gand sa fac un pas inapoi si sa va las sa urmariti in liniste aceasta prezentare. Klaus isi propune sa va ia in calatoria sa prin trecut, insotind-ul in descoperirile lui. Sa pornim la drum.

Ce vedem aici ? Eu pot vedea o serie de piramide. Care este semnificatia lor ?

1

KD: Semnificativ este faptul ca puteti gasi piramide in toata lumea, pe fiecare continent. Intrebarea este cand si cine a construit aceste piramide ? De ce toate aceste piramide din toata lumea sunt foarte, foarte asemanatoare ?

O alta intrebare este daca a existat candva o civilizatie globala. Cred ca multe dintre cercetarile noastre ne spun ca odata, cu mult timp in urma, a exista o civilizatie globala, probabil cu mii de ani in urma, dar cati ani nu stim exact.

Cea mai mare audienta a Project Camelot a fost povestea despre o piramida construita din piatra si gasita in 1984, la 25 de metri sub nivelul marii, in Japonia, langa insula Yonaguni, insula situata in sud estul arhipelagului japonez Ryukyu.
2

Exista inca o lupta de opinii intre mai multi arheologi internationali care spun ca aceste monumente au fost create de.. Natura.

Prietenul meu, profesorul Masaaki Kimura, a facut multe cercetari in zona descoperind in apropiere si alte monumente asemanatoare. In partea dreapta jos aveti un astfel de model.

Cu siguranta Natura nu face un astfel de lucru… in partea de sus a acestei platforme aflata pe monument, exista o imensa broasca testoasa si o pasare uriasa de piatra ce seamana cu un vultur. Natura nu face astfel de lucruri precise, aproape perfecte.

3a

O alta intrebare este de unde provin aceste pietre ? In cazul in care Natura a creat acest monument, unde sunt pietrele ? Exista deasemeni strazi si a fost gasit un stadion din piatra, asemanator Colosseumului roman, cu scaune si scari din piatra. Natura este uimitoare , face multe lucruri, dar nu astfel de cladiri perfecte.
3
Aici aveti o strada cu scari ce merg in sus.

4

Aici aveti o imagine marita, pentru a observa indeaproape acest monument imens.

Aici puteti vedea niste harti antice.
In partea de sus dreapta puteti vedea harta lui Piri Reis, care a fost folosita deja, cu mult timp inainte de Cristofor Columb, si puteti vedea cum in aceasta harta apar inca din secolul 16 -o parte a Europei, Spania, Portugalia, o parte din vestul Africii si o parte din America de Sud. Nu stim inca cine a fost capabil sa produca o harta atat de bine realizata cu secole in urma.

Piri reis world map 01

Pe harta lui Piri Reis care nu apare in aceste imagini, puteti vedea Antarctica fara gheata. In 1956 cercetatorii au descoperit ca sub calota glaciara de sub Antarctica, pamantul arata exact ca in harta lui Piri Reis, astfel incat vechimea ei ar trebui sa fie de peste 10.000 – 12.000 de ani.

Urmatorea intrebare ar fi : Cine a reusit sa creeze o astfel de harta detaliata, cu mii de ani in urma ?

5

Puteti vedea Atlantida si pe harta inversata, facuta de Althanasius Kircher. El a facut-o invers si puteti vedea Europa, Africa si America.

Puteti vedea o harta imensa facuta pe aceasta piatra.

6

Piatra ce contine harta lumii a fost gasita in 1984, de cautatorii de aur ce sapau un tunel subteran in Cueva de Los Tayos, Ecuador.
cueva tayos8

Tot acolo au fost gasite peste 350 de artefacte, ce nu seamana cu nimic cunoscut din cele descoperite in America de Sud sau cultura pre-columbiana.

7
7b
Pe aceasta piatra este o linie de cuart alb natural. Aceasta este partea din fata a hartii de pe piatra si puteti distinge Orientul Apropiat, aproape de Arabia Saudita. Puteti vedea si un ochi incrustat in piatra si de la el pleaca spre dreapta si spre stanga o fasie de cuart natural care ajunge pana in India si Tailanda. Deasemenea puteti observa o insula lunga in partea dreapta, despre care profesorul Kimura spune ca ar fi fost parte a unui imens continent disparut. Harta ar trebui sa aiba o vechime de peste 10.000-12.000 de ani.

8

Pe spatele pietrei puteti observa in partea dreapta fasia de cuart ce trece in Oceanul Atlantic peste Atlantida, care astazi nu mai exista. Apoi linia alba de cuart ajunge pana in America de Sud.

9

Aici aveti un prim plan si puteti vedea inscrptionat golful Guayaquil si un cerc unde au fost gasite aceste artefacte. Acolo se gaseste dealtfel apa de cea mai buna calitate, dintre tot ce exista la nivel mondial.

Ecuador
Un artefact extrem de interesant a fost gasit in acelasi loc, in Ecuador si este asa zisa Piramida cu ochi.

Ochiul este incrustat in piramida facuta din pietre albe si gri. Imaginea piramidei ecuadoriene arata exact ca cea inscriptionata pe banconta americana de 1 $.

10

10a

10b

10x

Daca puneti aceasta piramida in intuneric, ochiul incepe sa straluceasca puternic si chiar daca seamana cu un ochi, nu aduce cu unul uman. Aveti un prim plan pe ochiul stralucitor si puteti observa incrustatia culorilor.

In partea de jos a piramidei aveti incrustate cu placute de aur constelatia Orion si un scris necunoscut.

12

Profesorul Kurt Schildmann, care a fost presedintele Asociatiei de lingvistica din Germania si cunostea perfect 40 de limbi a tradus aceasta scriere. El a numit-o pre-sanscrita, pentru ca este mai veche decat cea mai veche scriere . Traducerea acestor 4 litere in opinia lui este:

“Fiul Creatorului vine”.
Acest tip de scris a mai fost gasit pe acelasi tip de pietre in Columbia, Illinois (SUA), Glozel (Franta), Malta, Ecuador, Turkmenistan, Australia si in sudul Calabriei (Italia) cu putin timp in urma.
Intotdeauna este piatra din ceramica sau teracota si acelasi tip de scris.

13

14


Asta inseamna ca acest tip de scris a fost utilizat candva la nivel global, ceea ce inseamna ca ar fi trebuit sa existe o civilizatie veche de peste 6.000 de ani, ce folosea acest tip de scriere.
Să-i spună cineva lui Dona de tăbliţele de la Tărtăria, vechi de 7500 de ani . Noi credem că seamănă scrisul (n.n.)


Profesorul Schildmann mi-a spus ca exista similitudini intre acest tip de scris si cel folosit in zona Indusului si cel din Insula Pastelui. El a spus ca scrierea este mai veche decat sanscrita, de aceea a numit-o pre-sanscrita.

15

Pe aceasta piatra puteti vedea in partea de sus doi ochi si apoi mana dreapta tinand piramida si mana stanga asezata pe partea superioara a piramidei. Asta ar fi modul de folosire al Piramidei cu ochi.

16

Pe aceasta piatra puteti observa o gravura: un om stand pe o piatra si tinand piramida exact ca in desenul incrustat pe artfactatul de mai sus.

Din ochii lui ies niste raze si in partea dreapta, doua persoane care pleaca. Pe cap are un fel de casca mica prevazuta cu antene si un obiect ciudat.

17

Aici aveti o fotografie cu o casca. Nu s-a facut inca o cercetare aprofundata asupra metalului din care este facuta, dar puteti observa ca ii lipseste ceva, poate un fel de antena cum aparea in desenul gravat pe piatra descrisa mai sus."

( Adaptare dupa un interviu video facut de Bill Ryan cu Klaus Dona)
( Traducere si adaptare – Elena)

SURSA şi restul transcriptului filmului: http://portal.tfm.ro

VEDEŢI PREZENTAREA VIDEO TRADUSĂ, AICI 

 COMPLETARE 
(pentru cunoscătorii de limbă engleză)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...