Ieşirea Din MATRIX: Illuminaţii I (27.11.2008)

APEL UMANITAR

Dragi prieteni și cititori ai blogului, apelăm la voi pentru a-l ajuta cu o donație pe cel mai prolific traducător din media alternativă, pe Marian Matei, proprietarul blogului DEZVĂLUIRI antiiluzii.blogspot.com, (care are la activ peste 550 de documentare și filme traduse + sute de articole de mărimea unor broșuri, la fiecare documentar de pe blogul lui, articole extrem de documentate) deoarece are cataractă la ambii ochi și aproape nu mai vede deloc, iar aceasta avansează rapid, în ciuda metodelor alternative folosite până acum. A sperat până în ultimul moment să scape de operație, însă degeaba. Treaba este destul de urgentă deoarece se poate ajunge la glaucom, iar atunci se instalează orbirea completă care nu prea se mai poate opera.

O operație cu laser, cu schimbare de cristalin și analize, tratament post-operator și tot poate duce la 2000 de Euro/ochi sau mai mult (i s-ar fi spus chiar posibil 9500 lei/ochi, funcție de dioptrii șamd - se negociază ca la tarabă se pare - vedeți o listă de prețuri AICI), deci peste 4000 de Euro/ambii ochi.

Deci orice DONAȚIE este binevenită.


Contul este la ING pe numele Marian Matei și are numărul RO87INGB0000999907410339. Contul la PayPal este pe adresa matt_m_d@yahoo.com (se poate plăti și doar cu cardul, fără să fie necesar un cont PayPal).


În clipa asta s-au strâns 1470 Euro și 11045 Lei de la 87 de donatori (actualizare 5.07.2019) Deci aproape 3800 Euro ... încă 200 de euro și s-a strâns suma!


Mai multe detalii AICI.


ULEIURI CBD - uleiuri miraculoase din canabis

Image and video hosting by TinyPic

joi, 27 noiembrie 2008

Illuminaţii I (27.11.2008)

THE ILLUMINATI I (2005)

Documentarul a mai fost pus în lista DOCUMENTARELOR TRADUSE (cu descriere), dar era mai greu accesibil, aşa că l-am scos în faţă într-un articol separat.
Partea a II a, ILLUMINAŢII - Conspiraţia AntiHrist poate fi vazuta aici.

Marcus Allen de la Nexus Magazine descrie DVD -ul The Illuminati ca fiind "Şocant Mental!" - şi este. Întregul sistem politic al Statelor Unite şi al Marii Britanii este controlat de un mic grup de ocultişti de elita , care cu toţii au jurat să se supuna Ochiului Atotvăzător al lui Lucifer. Pentru mai mult de doua secole, aristrocraţia din Marea Britanie şi America, au fost implicate în Societăţi Secrete Satanice, care au selecţionat toate poziţiile majore ale puterii în Politică, în Media şi în Armată.

THE ILLUMINATI se inspiră din înregistrări istorice, filme şi poze care -l vor purta pe privitor într-o călătorie a cunoaşterii - porneşte cu asasinarea lui Kennedy (JFK) , apoi trece prin adâncurile întunecate ale celor două Războiae din Golf şi apoi te aduce la zi cu detalii despre cum membrii ai societăţii secrete SKULL AND BONES (Craniul şi Oasele) au pus la cale alegerile presidenţiale ale SUA din 2000 şi 2004.

THE ILLUMINATI te duce în profunzimile pădurilor din California de Nord cu ajutorul filmarilor făcute în secret cu amabilitatea lui Alex Jones care expune ritualurile anuale ale clubului Bohemian şi ridicolele ceremonii si sacrificiile la care au participat de ani de zile Presedinti SUA, Vice Presedinti si lideri celor mai mari corporatii din lume.

Călătorim apoi în Tibet, unde China, pe care George Bush o descrie ca fiind "Cea Mai Favorită Naţiune a Americii" bate şi torturează la modul rutinant călugări Tibetani inocenţi.

Se dezvăluie cum membri de vază ai familie regale britanice au fost membrii sin SS-ul lui Hitler.
Apoi călătorim direct în inima Westiministerului şi descoperim că templele Francmasone există chiar în Casa Comunelor şi că Regina Angliei este Marea Patroană a Francmasoneriei Mondiale.

THE ILLUMINATI expune legături între ALEISTER CROWLEY, Francmasonerie, familia regală a marii Britanii şi se întreaba dacă TONY BLAIR este un Francmason.

Apoi se dezvăluie cum societatea SkullS AND Bones de la Universitatea Yale îşi ţine ritualurile, cu filmări secrete din interiorul "Catacombei" - comentariu tradus de mine de aici

Filmul contine 4 parti:
PRIMA PARTE  - Illuminaţii (The Illuminati) 
PARTEA a II-a - Coroana Pătată A Illuminaţilor (The Illuminati's Tarnished Crown) 
PARTEA A III-a - Cel mai mare secret al lui Blair - Este el francmason? (Blair's Biggest Secret, is he a freemason?) 
PARTEA a IV-a - Fraţia morţii a lui Bush (Bush-s Brotherhood of Death)

Vezi filmul aici 
(TOATE CELE 4 PARTI INTR-UN SINGUR FILM)
LINK 1

sau AICI

DOWNLOAD RAPID
(Toate Episoadele)

7 comentarii:

Anonim spunea...

O singura problema am gasit la partea a doua :(. Subtitrarea e cu mult inapoi...

FreeYourMind spunea...

O sa punem din nou filmul pe un alt server ..Scuze ... nu am stiut. Noi il aveam pe hdd si nu am verificat versiunea online decat fugitiv.

Anonim spunea...

http://video.google.com/videoplay?docid=-1264205077491812439&hl=ro

Varianta buna la partea a doua.

FreeYourMind spunea...

Am pus o alta varianta a acestui documentar, una in 4 parti ... Vizionare placuta!

Anonim spunea...

Am incercat sa ma inregistrez pe alfascene.ro, dar imi refuza inregistrarea. Nu sunt calificat sa ma inregistrez. Care ar fi conditiile, sa nu ma mai agit in zadar?
Numele meu este Marcel Taban si am virsta de 46 de ani.

FreeYourMind spunea...

Nu inteleg de ce nu sunteti calificat sa va inregistrati ... ati bifat la sfarsit cele 3 chestii?
I agree the disclaimer (Sunt de acord cu regulile de utilizare).
I agree to read the FAQ before asking questions.
I am at least 13 years old.

Anonim spunea...

Multumesc, m-am descurcat. Nu bifam toate cele trei casete

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...