Ieşirea Din MATRIX: Biologia Credinţei Şi A "Părintitului" Conştient (16.11.2008)

APEL UMANITAR

Dragi prieteni și cititori ai blogului, apelăm la voi pentru a-l ajuta cu o donație pe cel mai prolific traducător din media alternativă, pe Marian Matei, proprietarul blogului DEZVĂLUIRI antiiluzii.blogspot.com, (care are la activ peste 550 de documentare și filme traduse + sute de articole de mărimea unor broșuri, la fiecare documentar de pe blogul lui, articole extrem de documentate) deoarece are cataractă la ambii ochi și aproape nu mai vede deloc, iar aceasta avansează rapid, în ciuda metodelor alternative folosite până acum. A sperat până în ultimul moment să scape de operație, însă degeaba. Treaba este destul de urgentă deoarece se poate ajunge la glaucom, iar atunci se instalează orbirea completă care nu prea se mai poate opera.

O operație cu laser, cu schimbare de cristalin și analize, tratament post-operator și tot poate duce la 2000 de Euro/ochi sau mai mult (i s-ar fi spus chiar posibil 9500 lei/ochi, funcție de dioptrii șamd - se negociază ca la tarabă se pare - vedeți o listă de prețuri AICI), deci peste 4000 de Euro/ambii ochi.

Deci orice DONAȚIE este binevenită.


Contul este la ING pe numele Marian Matei și are numărul RO87INGB0000999907410339. Contul la PayPal este pe adresa matt_m_d@yahoo.com (se poate plăti și doar cu cardul, fără să fie necesar un cont PayPal).


În clipa asta s-au strâns 1198 Euro și 8478 Lei de la 71 de donatori. Mai multe detalii AICI.


ULEIURI CBD - uleiuri miraculoase

Image and video hosting by TinyPic

duminică, 16 noiembrie 2008

Biologia Credinţei Şi A "Părintitului" Conştient (16.11.2008)

Nature, Nurture and the Power of Love: The Biology of Conscious Parenting - By Bruce Lipton (2002)
Natura, Educaţia şi Puterea Iubirii: Biologia "Părintitului" Conştient

Celor care le-a plăcut documentarul (conferinţa) WHERE MIND AND MATTER MEET, o să le placă şi această nouă conferinţă, care vine cu nişte argumente şi informaţii noi menite să clarifice şi mai mult cele discutate în cealaltă conferinţă, punându-se de data asta accent şi mai mult pe aspectul "Părintitului" Conştient. Acest documentar este adresat tuturor, nu numai părinţilor (pentru părinţi şi pentru cei care vor să devină, informaţiile acestea sunt VITALE!) , fiind o unealtă extraordinară în procesul de autocunoaştere.

Chiar în seara asta ascultam ştirile de la PRO TV iar acolo se afirma încă odată că genele cauzează nu mai ştiu ce, nu am reţinut exact ce ... Cred că aud destul de des astfel de ştiri ... Ni se inoculează mereu şi mereu ideea determinismului genetic, ideea întâietăţi ADN-ului în lanţul cauzal al controlului biologiei ...
Şi în această conferinţă se demască încă odată conspiraţia corporaţiilor farmaceutice care ne vând nişte pastile ce conţin molecule diverse, generatoare de imense profituri şi totodată prin menţinerea ideei de determinism genetic, materialist în esenţă, oculţii, prin intermediul caracatiţei corporaţiilor farmaceutice, menţin mentalul colectiv în ignoranţă, în sclavia materialismului şi astfel şi pe această cale se obţine controlul absolut al omenirii prin ţintuirea acesteia într-o cuşcă invizibilă care o privează de putere şi îi limitează accesul la potenţialul său latent, ascuns.
Poate nu sunteţi conştienţi care este esenţa acestei probleme , nu realizaţi implicaţiile.
Citiţi interviul luat de DL. CRISTIAN MURESAN de la CLUJ lui Bruce Lipton să vă faceţi o idee despre ceea ce vreau să spun. Interviul poate fi citit pe blogul rEvoluţia Interioară.
Acest documentar demontează încă odată proteină cu proteină, aminoacid cu aminoacid, mitul determinsimului genetic şi al cauzalităţii ADN.
Sunt prezentate încă odată informaţii care ne arată imensa legătură dintre ştiinţă şi spiritualitate, mergând de la biologie şi fizica cunatică la corpul energetic, de dincolo de materie. Mai ştiinţific şi mai evident decât atât nu ştiu dacă se poate. Oricine are noţiuni elementare de fizică şi biologie poate înţelege.
Se demontează deasemenea încă odată teoria evoluţionistă darwinistă conform căreia mutaţiile genetice au loc întâmplător, iar Bruce Lipton ne spune că teoria lamarkiană ( prima teorie evoluţionistă, care susţine ereditatea caracterelor dobândite) este mult mai probabilă conform noii biologii si care mai nou este luată din nou în vizor şi de epigenetică ...
Mi-am mai exprimat părerea personală referitoare la acest subiect şi în comentariul de la Descifrând Misterul Vieţii , unde se abordează ideea designului inteligent ca teorie evoluţionistă (ca o noutate, de curând aflata de mine, Rupert Sheldrake numeşte matricea energetică de care vorbeam eu in comentariu, prin intuiţie, matrice existentă ca substrat al corpului fizic, câmp morfic) .
Sunt multe de spus pe această temă ... au făcut-o alţii mult mai bine decât mine.
Ce pot face eu însă original este să vă ofer acest documentar/conferinţă tradus/ă în limba română, în premieră în Romania.
Le mulţumesc mult şi pe această cale Andreei şi lui Octavian Ţigănuş pentru suportul material pe care mi l-au oferit ca să mă focalizez pe traducerea acestor două documentare (Where Mind And Matter Meet şi cel de astăzi) care şi pentru mine au devenit de referinţă pentru această viaţă.

Iată şi un articol din revista NEXUS Magazin din Romania, intitulat
"BIOLOGIA CREDINTEI - Parintii Pe post De Ingineri Geneticieni

View more ebooks on ebookbrowse.com

VEZI FILMUL TRADUS, AICI - link 1
SAU AICI - LINK 2Pentru cei care doresc sa aprofundeze si mai mult subiectul, le recomandam sa cumpere cele doua carti ale lui Lipton, publicate si in Romania de Editura For You:

1) Biologia credintei - Bruce H. Lipton
2) Evolutie spontana - vol. 1+2 - Bruce H. Lipton Steve Bhaerman

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...