luni, 3 noiembrie 2008

ILLUMINAŢII 2 - Conspiraţia Antihristului


THE ILLUMINATI Vol. II

- The Antichrist Conspiracy (2006)

Încă un documentar făcut de Enigma TV , o continuare la The Illuminati (2005).
Un articol foarte bun care să vă pună în temă în legătură cu iluminaţii, intitulat ILLUMINATI-I ŞI SINISTRA ARISTROCRAŢIE NEAGRĂ A PLANETEI (13 Familii, cele mai bogate din lume, controlează planeta) poate fi citit pe yogaesoteric.net.
Un alt articol pe aceeaşi temă, intitulat "INTERVIU CU LEO ZAGAMI, FOST FRANCMASON DE GRADUL 33 ÎN CADRUL LOJEI PROPAGANDA DUE (Dezvăluiri Despre Noua Ordine Mondială Din Vârful "Iluminaţilor" Italieni) de pe acelaşi site ne ajută să pătrundem şi mai adânc în culisele acestei misterioase societăţi oculte.

Documentarul vine cu noi informaţii la fel de şocante ca în prima parte, totuşi multe dintre ele sunt interpretabile şi greu de dovedit. Sunt nişte informaţii uluitoare pe care se merită să le avem undeva acolo în arhiva noastră mentală. Pot fi sau nu adevărate, iar în caz că sunt să nu fim chiar aşa de bulversaţi şi surprinşi. Oricum, câteva puncte noi sunt conectate şi imaginea de ansamblu al acestui mare puzzle al conspiraţiilor se mai clarifică. Vizionarea filmului lasă în privitor nişte senzaţii puternice, de aceea recomand celor slabi de inimă să nu-l privească.

Un comentariu al filmului, în limba engleză, poate fi găsit pe siteul enigmaTV.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:

LINK 1

sau AICI - link 2

AICI DOWNLOAD din 4 PĂRȚI:

I - The Many Sons Of Satan 
(Fii cei multi ai lui Satan)
 II- Sigil Magick 
(Sigiliul Magic) 
 III - The Kabballah 
(Cabala)
IV - The Antichrist And His Scarlet Woman 
(Antihristul si femeia lui stracojie)

DOWNLOAD RAPID
(TOATE PARTILE)

Un comentariu:

spawn spunea...

Super documentare, super realitate,
pacat ca multi dintre noi nu stim sau nu vrem sa aflam adevarul
SUNTEM "SLABI,si daca nu facem nimic sa ne intarim vom pieri

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...