Ieşirea Din MATRIX: ILLUMINAŢII 2 - Conspiraţia Antihristului

luni, 3 noiembrie 2008

ILLUMINAŢII 2 - Conspiraţia Antihristului


THE ILLUMINATI Vol. II

- The Antichrist Conspiracy (2006)

Încă un documentar făcut de Enigma TV , o continuare la The Illuminati (2005).

Un articol foarte bun care să vă pună în temă în legătură cu iluminaţii, intitulat ILLUMINATI-I ŞI SINISTRA ARISTROCRAŢIE NEAGRĂ A PLANETEI (13 Familii, cele mai bogate din lume, controlează planeta) poate fi citit pe yogaesoteric.net.

Un alt articol pe aceeaşi temă, intitulat "INTERVIU CU LEO ZAGAMI, FOST FRANCMASON DE GRADUL 33 ÎN CADRUL LOJEI PROPAGANDA DUE (Dezvăluiri Despre Noua Ordine Mondială Din Vârful "Iluminaţilor" Italieni) de pe acelaşi site ne ajută să pătrundem şi mai adânc în culisele acestei misterioase societăţi oculte.

Documentarul vine cu noi informaţii la fel de şocante ca în prima parte, totuşi multe dintre ele sunt interpretabile şi greu de dovedit. Sunt nişte informaţii uluitoare pe care se merită să le avem undeva acolo în arhiva noastră mentală. Pot fi sau nu adevărate, iar în caz că sunt să nu fim chiar aşa de bulversaţi şi surprinşi. Oricum, câteva puncte noi sunt conectate şi imaginea de ansamblu al acestui mare puzzle al conspiraţiilor se mai clarifică. Vizionarea filmului lasă în privitor nişte senzaţii puternice, de aceea recomand celor slabi de inimă să nu-l privească.

Un comentariu al filmului, în limba engleză, poate fi găsit pe siteul enigmaTV.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:

Pentru a viziona acest film subtitrat oferiți-ne minim 5 lei DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) sau abonați-vă cu 25 lei sau 5 euro/lună la canalul nostru pentru acces la toate cele restricționate, nelimitat (timp de o lună), sau cu 50 Euro (250 lei) / an sau 100 Euro/viață prin Paypal, Revolut (pe id-ul @stefanrmsv), TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 

freeyourmindandheart@yahoo.com sau iesireadinmatrix@gmail.com 

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.


SAU AICI  din 4 PĂRȚI:

I - The Many Sons Of Satan 
(Fii cei multi ai lui Satan)
 II- Sigil Magik 
(Sigiliul Magic) 
 III - The Kabballah 
(Cabala)
IV - The Antichrist And His Scarlet Woman 
(Antihristul si femeia lui stracojie)

Un comentariu:

  1. Super documentare, super realitate,
    pacat ca multi dintre noi nu stim sau nu vrem sa aflam adevarul
    SUNTEM "SLABI,si daca nu facem nimic sa ne intarim vom pieri

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...