Ieşirea Din MATRIX: PROIECTUL MONTAUK

joi, 6 noiembrie 2008

PROIECTUL MONTAUK

The Montauk Project and the Philadelphia Experiment 
- First Underground Interview 
Proiectul Montauk şi Experimentul Philadelphia - (primul interviu din subteran)

Început cu Experimentul Philadelphia în anul 1943, unde grupul de cercetatori de la Biroul Naval au adoptat Teoria Câmpului Unificat enuntata de Albert Einstein în încercarea de a face distrugatorul USS Eldridge invizibil la radar. În mod uluitor, vasul a devenit invizibil nu doar pe monitoarele radarelor - el a disparut însa din timpul si spatiul cu care fiinta umana este familiarizata, fiind teleportat inclusiv echipajul de la bord. Experimentul Philadelphia s-a dovedit a fi un dezastru total pentru membrii echipajului de pe Eldridge. Efectele experimentului au fost perturbari psihologice grave, traume fizice si chiar decese.
Au urmat apoi patruzeci de ani de cercetari intense, culminând cu misterioasele experimente de la Montauk Point, din statul New York, prin care au fost accesate forte si energii extraordinare, însusi timpul fiind manipulat.

Sunt intervievați:

Al Bielek - Supraviețuitor al Experimentului Philadelphia. A lucrat în mai multe proiecte secrete militare. Cunoscut în facultate ca enciclopedie „ambulantă” doctor în fizică, specialist și în electronică, a fost recrutat în Proiectul Montauk și a condus operațiunile proiectului Mind Control și a participat la mai multe călătorii în timp.

Duncan Cameron - Fratele lui Al Bielek, doctor în fizică a lucrat ca operator psihotronic , expert în generarea formelor gând în cadrul Proiectului Montauk.

Preston Nichols, care a lucrat ca director tehnic în cadrul proiectului. Specialist în electronică și parapsihologie a lucrat în cadrul Proiectului Montauk la aspectele cibernetice ale „Scaunului Psihotronic Montauk ” folosit pentru materializarea formelor gând. El a supravietuit nenumaratelor amenintari si încercarilor de spalare a creierului. Relatare fascinanta a acestor cercetari, aceste relatari contin descrieri ale unor aplicatii tehnice proiectate pentru operarea directa asupra timpului, notiuni prezentate pentru prima data; ele se îmbina armonios cu uluitoarea poveste personala a lui Preston. Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, a început un proiect de cercetare majora, cu scopul de a întelege ce s-a întâmplat cu exactitate în timpul Experimentului Philadelphia si de a descoperi secretele functionale ale Teoriei Câmpului Unificat. Cercetarile avansate si foarte secrete au culminat cu construirea actualului avion invizibil Stealth. Simultan, s-a realizat însa un studiu asupra fiintei umane care a condus la rezultate mult mai uimitoare. Pentru a întelege cum pot supravietui fiintele umane în alte dimensiuni decât cele ale planului fizic, savantii au supus numerosi oameni unor experimente prin care acestora le-au fost bombardate mintile cu unde radio si programe virtuale prin intermediul computerului.

Aici veți afla totul despre diversele proiecte din cadrul Proiectului Montauk: Proiectul Invizibilitate, Proiectul Rainbow, Proiectul GOD, Proiectul Philadelphia, Proiectul despre Controlul Minții, Telepatie, Teleportare, Călătorie În Timp, Universuri Paralele.

Printre cercetătorii implicați în aceste proiecte pot fi enumerați:

Albert Einstein, Nikola Tesla, John Von Neumann, John Hutchen și Dr. Kurtenhauer.

Un articol interesant despre Montauk Project se poate citi aici pe yogaesoteric.

Pentru a intelege si mai bine ce se discuta in acest interviu, va recomandam sa cititi si seria de carti scrisa de Peter Moon. De cumparat poate fi cumparata de pe divin.ro de exemplu (transportul este gratuit si au si multe reduceri de pret, fata de librarii), dar mai pot fi citite si downloadate online , o mare parte din ele.

Daca va plac, cumparat-le ca sa incurajam editurile si autorii acestor carti.

1. Preston B. Nicholas si Peter Moon - Proiectul Montauk Experimente in Timp
2. Preston B Nicholas and Peter Moon - Montauk Revizitat Aventuri in sincronicitate
3. PIRAMIDELE DIN MONTAUK - O calatorie in Universul Constiintei (Peter Moon, Preston Nicholas)
4. SOARELE NEGRU - Conexiunea Nazist Tibetana de la Montauk (Peter Moon)
5. Intalnire in Pleiade - O privire din interior asupra OZN-urilor (Preston B Nichols şi Peter Moon)
6. Montauk - Conexiunea Extraterestra (Stewart Swerdlow si Peter Moon)
7. Muzica Timpului (Preston Nichols si Peter Moon)
8. Misterul Spandau (Peter Moon)

Alte informatii interesante mai pot fi citite aici :
Montauk Si Marte - un interviu cu Al Bielek
Calitatea video nu e stralucita, dar conteaza informatia ... parerea mea.

VEZI FILMUL TRADUS,  AICI 
Filmul este OPEN SOURCE şi poate fi vizionat oriunde şi în orice condiţii.

11 comentarii:

 1. articole si filme similare, cat si despre extraterestrii, pe www.extraterestrii.com

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Extraterestrii chiar nu exista. Pentru a masca o gramada de fenomene provocate de experimente de ultima ora , nave neconventionale ,etc., l-au inventat pe ala mic si verde.

   Ștergere
 2. Poate postati si filmele sau documentarele cu sau despre Stewart Swerdlow, unul din "baietii" de la Montauk.

  RăspundețiȘtergere
 3. Aici urmaresc sa postez doar filme cu subtitrare in limba romana. Filme fara subtitrare se gasesc in googlevideo si in mii de alte siteuri.

  RăspundețiȘtergere
 4. Superb blog!!!si muzica chiar divina!
  jumatate din piese le stiu dar restul nu...cine imi poate da nume la cele la care nu se cunoaste compozitorul?

  RăspundețiȘtergere
 5. - Din pachetul de pe Fastupload doar Montauk_Project_Cd2.avi este bun, celelalte patru au doar zerouri.

  RăspundețiȘtergere
 6. Multumim pentru atentionare. Incercati acum. Le-am urcat din nou. Ne pare rau pentru inconvenientul creat.

  RăspundețiȘtergere
 7. Clipurile de pe youtube sunt private,cel de pe vimeo nu functioneaza,iar pr fastupload da "404 not found" :(
  Astept cu nerabdare remedierea.

  RăspundețiȘtergere
 8. Cartea cred ca este de fapt un semnal de alarma prezentat intro forma sf penteu ca inca n-a venit timpul pentru omul de rand. 95% din actiuni sunt reale restul este experienta criitorului. Daca te documentezi serios pe net afli ca exista si telecjinezie si telepayie si teleportare si multe altele. Sigur, le-a trebuit ceva curaj si incuviintare de la mamutii guvernanti ai mapamondului fara fe care nu se facr nimic. E un pas inainte, aflam si noi dipa 60 de ani ca exista telepatie sintetica (asistata), in fine, niciodata nu-i tarziu. Cartea este de fapt un istoric al tuturor descoperirilor in domeniu psihotronic si nu numai. Multumim.

  RăspundețiȘtergere
 9. Am raspunsul si la materializarea monstrului. "Un grup de telepati antrenati pot materializa forme gand, sau altera realitatea" cocoon.ro , acolo sunt date concrete cu date cu nume, si nu este singurul site, am ales doar unul. Iata ca toate relatatile din carte reale, reale. Noroc, ca nu sunt prea multi oameni cu astfel de puteri ca altfel ne bantuiau tot felul de monstrii. Asa se explica prezenta fapturilor imaginare din mituri si religii. Un telepat antrenat poate dobora cea mai performanta masinarie.

  RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...