Ieşirea Din MATRIX: ÎN SPATELE CURBEI - Operațiunea Psihologică Pământul Plat

marți, 30 august 2022

ÎN SPATELE CURBEI - Operațiunea Psihologică Pământul Plat

BEHIND THE CURVE (2018)

 La primul și ultimul articol dedicat subiectului Pământului Plat am zis că acest subiect nu mai merită atenția mea și că ignorarea este cea mai bună soluție (nu doream să hrănesc în niciun fel cu atenție acest subiect, nici cu atenție pozitivă, nici negativă), însă deoarece chiar și printre apropiații mei, această teorie începe să capete unele rădăcini, simt nevoia să aduc niște completări sau precizări la ce am spus prima dată. 

Unele dintre ideile de mai jos le-am adus ca și argumente în răspunsurile la comentariile extrem de agresive de la acel articol, comentarii care nu au dus, bineînțeles nicăieri, căci „mai degrabă dezintegrezi un atom, decât o prejudecată” ... Dar nu mă las. Chiar și dacă numai un singur „platist” și-ar deschide orizonturile aș considera că acest articol și-a atins scopul și a meritat să investesc timp să-l scriu (aștept feedback).

Eu personal nu am prejudecata că Pământul e rotund sau sferic, căci am înțeles că realitatea e mai complexă de atât. Știu că ce ne prezinta NASA și alte agenții spațiale este măsluit și manipulator, însă conspirația nu este împotriva idei antice, medievale că Pământul este plat, ci împotriva unor idei mult mai complexe și deschizătoare de minți, care ne pot oferi o înțelegere mult superioară a universului și lumii în care trăim, o viziune holistică, în care știința se unește cu spiritualitatea, magicul cu materialul, metafizicul cu fizicul. 

Mie personal ideea pământului plat nu-mi deschide niciun orizont, nu-mi oferă nicio înțelegere superioară, nicio înțelepciune. 

Dar ideile conform cărora întregul univers, de la micro la macro, de la cea mai mică particulă, atom, la galaxii și la întregul multivers, au o mecanică a manifestării de tip toroidal, sunt toroide, holografice (totul se reflectă în parte și partea în tot, ce este sus este și jos, ce este în interior este și-n afară) și fractale (pe baza numărului de aur), si că totul se poate explica prin energie, vibrații, frecvențe și armonii de frecvență, mi se par un pas înainte în înțelegerea noastră ca și umanitate. 

Întoarcerea la ideile pământului plat mi se pare un psyop, o operațiune psihologică prin care s-a dorit divizarea taberei căutătorilor adevărului, pentru a fi mai ușor de condus: Divide & Impera. 

A te bloca în ideea că pământul este plat mi se pare o regresie. În loc să îmbrățișezi un concept mai înalt decât cel oferit de viziunea materialistă reducționist-deterministă 3D, înțelegând că există densități mai înalte de frecvență și modele mai complexe care pot explica multiversul, tu te întorci la o viziune liniară 2D, care nu aduce nicio înțelegere suplimentară, nu explică nimic, nu ai nicio înțelepciune, în afară că da, povestea e alta, suntem manipulați, guvernele ne mint șamd. 

Înțeleg totuși de ce majoritatea oamenilor preferă teoria Pământului Plat : este mai facilă ca înțelegere și nu te provoacă să investighezi mai profund natura realității în care trăim, nu te pune să gândești mai profund lucrurile, nu te îmboldește să cauți să unești lucrurile și mai bine, să-ți faci o privire mai de ansamblu asupra lumii. 

Teoria Pământului plat închide orizontul cunoașterii, cel al realității toroidale holo-fractale, îți deschide mintea și orizonturile și te provoacă să investighezi mai adânc. să înțelegi că în realitate este un proces de cunoaștere de sine, căci ceea ce este în afară este și-n interior. 

„Cunoaște-te pe tine însuți și așa vei cunoaște Universul și zeii (misterele lui ziceau alții)” (Noscete ipsum et nosces universum et deos, vestita butadă socratică înscrisă pe frontispiciul Oracolului din Delphi).

Deci conspirația nu este ca să împiedice o viziune retrogradă despre un univers fals, în care doar Pământul e plat, restul planetelor și stelelor sunt doar holograme sau proiecții pe dom sau ceva, ci să se împiedice o viziune mai înaltă, de ansamblu asupra multiversului, o viziune holistică, care ne poate ajuta să ieșim din cușca de frecvențe a acestui matrix.

Apropos, documentarele despre Pământul Plat, deși par a fi anti-sistem, nu sunt blocate de facebook sau Youtube. Interesant, nu? Pare a fi o teorie foarte convenabilă oculților. Apoi pot împușca 2 iepuri dintr-un foc. Ne pot asocia pe toți, noi ăștia cu teoria conspirației, cu flatarzii (după cum le spun ei) care cred în Pământul Plat. 


Aici pe blog am investigat din multe unghiuri aceste idei și o să vă recomand mai jos, câteva dintre articolele și/sau filmele care aprofundează pe larg aceste teme. 

1) În primul rând toate filmele și articolele cu NASSIM HARAMEIN oferă o înțelegere mult mai vastă și mai înaltă asupra subiectului, implicit ale legăturilor inveitabile cu istoria, biologia, energia liberă și toate celelalte domenii ale cunoașterii.

2) Seria de filme realizate de AGENȚIA COSMICĂ în care pleiadienii din Taygeta, prin intermediul Gosiei și ai lui Robert, ne explică în detaliu mecanica manifestării (vedeți aici, un fragment dintr-un dintre cele 10 episoade dedicate subiectului). AICI se vorbește direct de Pământul Plat (pentru filmul tradus, contactați-l pe @Paul Marian pe Telegram). 

3) Ce sunt fractalii vezi AICI sau AICI.


5) Seria THRIVE (I și II)

6) Despre Numărul de AUR, proporția de aur sau șirul lui Fibbonacci.

Numărul de aur reprezintă una din căile de legătură dintre filozofie şi realitatea practică, ca o soluţie matematică cuantificată.

Cunoscut în antichitate de vechii înţelepţi, iar apoi in evul mediu de marii învăţaţi filozofi, preoţi, alchimişti sau ocultişti, Numărul de Aur a ascuns întotdeauna mari mistere.

Astăzi, cercetări complexe au ajuns la concluzia că întreaga natura şi chiar întreg universul este structurat respectând fidel proporţia perfecta şi exactă a numărului de aur. Pornind de aici, marile construcţii antice -precum piramidele sau templele si catedralele- respectă de asemenea proporţia fidela a acestui număr de aur. El reprezintă armonia si perfecţiunea în creaţie.

Proporţia tainică a acestui număr cuprinsa fie în triunghiul de aur (isoscel) al lui Pitagora, în elipsa de aur din tradiţia hindusă sau în spirala de aur ca reprezentare a şirului lui Fibonacci si care materializează ca până şi creşterea naturala a plantelor respectă aceeasi lege, sugerează aria de acoperire a fenomenului.

Continuând observaţiile,îin natură spirala generată de apa (vârtejurile), mişcarea curenţilor de aer în spirală, cochilia melcilor, dispunerea petalelor de trandafir sau a frunzelor şi seminţelor din regnul vegetal păstrează aceasta proporţie perfecta concluzionând că în întreaga creaţie se manifesta armonia şi perfecţiunea Divină reprezentată prin aceasta proporţie.

Numărul de aur reprezintă armonia şi perfecţiunea în creaţie.

Aceasta demonstrează existenta unei sfere de conştiinţa existentă în întregul univers.


Echilibrul vectorial al spațiului - structura spațiului


SRI YANTRA - proiecția în 2D a echilibrului vectorial al spațiului
Geometria de bază a cărămizilor fundamentale ale naturii, din cadrul unei structuri unificate.


Dacă vrei să înțelegi universul. atunci trebuie să înțelegi atât structura cât și dinamica acelui unic lucru care este peste tot, la toate scalele: spațiul.

Această imagine cuprinde câteva aspecte ale geometriei și tiparului câmpului texturii vacuumului spațial: 4 duble spirale Phi (roșie, albastră, verde, violet) și echilibrul vectorial (cubul octaedru) și toroidul.

Pământul ca și structură 3D (iluzorie) pare a avea la suprafață, mai degrabă forma unei gogoașe aplatizate, mai în glumă mai în serios, în ciuda memelor care circulă pe net legat de forma acestuia, care să împace pe toată lumea: și plat, și rotund și gol în interior. Însă în interior pe măsură ce te afunzi, treci prin densități de vibrație diferită și intri practic în contact cu infinitul așa zis „mic”. Iar în centrul acestei structuri a Pământului este o singularitate, care la suprafață, funcție de spectrul de vibrație în care privești, poate părea ca un soare strălucitor sau ca o gaură neagră.

Așadar când faci măsurători la suprafață, funcție de locul în care măsori, ai putea descoperi că Pământul nu e așa de rotund cum se spune (căci acolo e mai aplatizat), dar există zone unde chiar poți vedea curbura, mai simplu, gen cum se vede AICI: la Torso Towers sau AICI (cu turbinele eoliene din mare). Multe alte exemple AICI.

Eu personal am făcut mai multe observații personale prin diverse dispozitive și am văzut cum dispare catargul vapoarelor la orizont. 

Alte observații de bun simț care nu au nevoie de niciun dispozitiv ar fi faptul că poți vedea soarele la orizont (sub formă de semisferă), deci nu e o chestiune de perspectivă că se îndepărtează și devine tot mai mic, nu, rămâne la fel de mare, doar că la jumătatea mărimii față de cât era când era întreg pe cer. Dacă-l pozezi de la nivelul solului e intrat de tot în mare de exemplu. Dacă-l pozezi fix în același moment de pe vârful unui bloc cu 10 etaje, o să vezi că nu e intrat încă în mare complet. Sau poți vorbi la telefon cu cineva care e la etajul 10 și tu te afli la sol. În momentul când pentru tine a dispărut complet o să vedeți că pentru cel de la etajul 10 încă nu a dispărut complet. Dacă el s-ar îndepărta doar, nu ar conta că tu te ridici mai sus, că ai avea aceiași perspectivă, dar faptul că ridicându-te mai sus, în același moment vezi că e afară din apă, asta ne demonstrează că el chiar se duce după linia orizontului. Timpul în care dispare de pe cer la apus, este de asemenea un factor care ne dă de înțeles, că soarele nu se îndepărtează încetișor și devine tot mai mic, ci apune destul de rapid, după orizont. 



Apoi, forma Pământului reflectată pe Lună, în timpul eclipselor de Lună, umbra Pământului este mereu rotunjită, nu ca de la o farfurie, când uneori este rotundă umbra, alteori linie sau alungită.

Deci nu este nevoie să faci nu știu ce calcule complicate să vezi anumite lucruri, ci un minim de bun simț.

Așadar, aceasta este mai degrabă mecanica manifestării (părerea mea) ... 

Posibil să existe și un programator universal care a pus bazele existentei acestei realități ... insa ceea ce se creeaza in interiorul ei, e ca la un joc de calculator ... exista un soft in spatele jocului care-ti permite sa faci chestii in el. Tu esti co-creator cu cel care a facut jocul ... El ti-a pus la dispozitie un spațiu virtual cu mai multe sau mai putine reguli, legi ale manifestării sau creației, ca tu să-ți creezi acolo experienta dorita. Programatorul nu creeaza totul, dar a creat premisele prin care poti manifesta ce vrei tu în cadul acelui joc.

Există deja nenumărate canale care demontează teoriile Pământului plat (de ex. AICI).

Acum deoarece mulți cred că Pământul e plat și trăim sub un dom, presupun că toate ideile despre spațiul cosmic, sateliți, posibile rase ET sunt tot povești. Spațiul cosmic nu există pentru ei. Deci implicațiile unor astfel de idei pot fi multi-ramificate și devierea în șanț masivă. Nu greșești doar în privința formei Pământului, ci ești deviat de la a-ți forma o imagine de ansamblu mai profundă despre lumea exterioară și interioară.

Sigur nu putem știi cu siguranță cât de mari sunt distanțele cosmice și nu prea ne putem încrede în știința oficială legat de nimic, asta este adevărat (vedeți documentarul despre UNIVERSUL - Aventura cosmologică I și II, unde ni se demonstrează că modalitatea lor de a calcula distanțele cosmice, poate avea probleme). Toate poveștile oficiale sunt cusute cu ață de odgon albă, multe sunt efectiv minciuni sfruntate, jignitoare la adresa oricărui om cu un neuron. 

Tind să cred că universul are mai degrabă o natură electrică sau de tip plasmă, decât teoriile oficiale cu stelele care ard gaze și au reacții termo-nucleare. Deci nu pun botul la minciunile oficiale, dar nu mă pot întoarce într-o lume a explicațiilor care-mi limitează universul și mai mult. 

Și așa frecția științei oficiale din acest 3D este extrem, dar extrem de limitată și limitatoare ... Pământul plat limitează și mai mult sfera cunoașterii și a conștienței. Deci e o mare capcană în care au căzut mulți, din păcate.

Una din cele mai bune explicații despre cum ar putea fi Pământul în interior am prezentat-o în articolul dedicat subiectului AICI (JAN LAMPRECHT - Seismologia sprijina teoria Pamântului gol) ... iar cartea lui „Radu Cinamar - În interiorul Pământului, al doilea tunel”, este efectiv, o capodoperă a înțelegerii spirtuale asupra formei Pământului.

Una din cele mai bune grafici care ne prezintă universul toroidal este MODELUL ORANGE al UNIVERSULUI (dacă subtitrarea nu pornește automat apăsați pe butonul de subtitrare de pe ecran).  

Universul se contractă si se dilată in acelasi timp. Noi ne aflam acum, undeva la margine, pe zona de dilatare, unde exista entropie. Aceiași dinamică o întâlnim în fluxul de energie toroidal prin chakrele noastre, dar și prin coloana vertebrală. Astfel se explică și evoluția ciclică (în spirală) a timpului și universului, de ce intrăm în faze de entropie maximă, materialism exacerbat, distrugere, moarte, întuneric și de ce ne reîntoarcem apoi către sursă, către entropia minimă, lumină, spirit, singularitate, sursă, Dumnezeu. Același  principiu se aplică și lumiilor subtile, energetice, densitățior, tattva-elor manifestării și resorbției. Totul se leagă frumos. 


Ca o confirmare a formei Orange a multiversului, mai întâi a fost descoperit Marele Atractor (Laniakea - superclusterul din care facem noi parte - zona de jos , de resorbție a toroidului), iar apoi Marele Emanator (zona de emanație a toroidului). 

Laniakea împreuna cu super-clusterul Pegasus, par să graviteze fix ca pilitura de fier în jurul unui magnet, confirmându-se astfel încă odată, posibila natură electro-magnetică a universului.


Dar bineînțeles, acestea sunt conspirații ale ocultei care ne ascunde că Pământul e plat ... lol.

Un alt aspect greșit al teoriei oficiale este că ni se spune că suntem insignifianți, undeva într-un colț al universului, la periferia lumii, că nu contăm. Este într-un fel, bine că ni se spune asta, deși nu este adevărat, deoarece ne mai scade din importanța de sine, așa cum am subliniat în articolul dedicat acestui subiect important AICI

În realitate, deoarece Multiversul este infinit, fractalul este infinit, oriunde te-ai afla ești în centru infinitului, ești centru universului tău și de acolo de unde ești, poți schimba structura întregului fractal. Nu există decât centru, decât singularitate, decât Dumnezeu ... Dumnezeu este în noi, și noi suntem în Dumnezeu. Același lucru se poate spune despre spațiu (Vacuum/plenuum) sau singularitate. Astfel se leagă și se unifică totul ... Știința se unește cu spiritualitatea și religia. Conspirații? Mai investigați ... 

În plus există și alte informații (vezi documentarul PLANETA PRIVILEGIATĂ) care ne explică cât de privilegiată este planeta noastră și cât de rari suntem prin zonă, chiar miezul din gogoașă (la propriu și la figurat) căci cu toții suntem parte din MARELE ÎNTREG NEGRU (THE BLACK WHOLE) sau oceanul din picătură, Marea Singularitate reflectată în parte, mica singularitate, aparent separată ... Aparent. 

VEDEȚI AICI, AICI sau AICI și  documentarul ÎN SPATELE CURBEI dedicat subiectului și modul cum s-au făcut de râs la final, platiștii încercând să demnstreze cu lumina laserului, că Pământul e plat.

Acesta este ultimul articol dedicat subiectului. Nu mai revin. Avertizez că voi restrânge polologhiile din comentarii ... Nu avem ce să mai discutăm în contradictoriu pe subiect. Nu mă convinge niciun platist că e Pământul plat. Nu e democrație pe subiectul ăsta. Așa că nu vă consumați energia de aiurea și nu mi-o consumați nici mie. Aveți în acest articol toate resursele necesare să porniți investigația și să ieșiți din bula de credințe legată de pământul plat. Toate cele bune!

3 comentarii:

  1. Acesta este ultimul articol dedicat subiectului. Nu mai revin. Avertizez că voi restrânge polologhiile din comentarii ... Nu avem ce să mai discutăm în contradictoriu pe subiect. Nu mă convinge niciun platist că e Pământul plat. Nu e democrație pe subiectul ăsta. Așa că nu vă consumați energia de aiurea și nu mi-o consumați nici mie. Aveți în acest articol toate resursele necesare să porniți investigația și să ieșiți din bula de credințe legată de pământul plat. Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Totul este creat pe orizontală, iar Multiversul despre care vorbești este dincolo de marele zid de gheață, există create planete și pământuri pe un areal infinit, aproape toate fiind locuite de civilizații mult superioare omului,

    RăspundețiȘtergere
  3. LOL ... si asta e ceva dovedit, nu o frecție ? Vezi că după zidul de gheață te întâlnești cu marele Monstru Zburător din Spaghete ... grijă mare să nu începi să crezi în chestii și mai adevărate. https://ro.wikipedia.org/wiki/Monstrul_Zbur%C4%83tor_de_Spaghete

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...