Ieşirea Din MATRIX: AGENȚIA COSMICĂ - un dialog online cu niște pleiadieni tayghetani

sâmbătă, 18 septembrie 2021

AGENȚIA COSMICĂ - un dialog online cu niște pleiadieni tayghetani

PRECIZARE

Aceasta este una din seriile traduse cu eforturi financiare majore din partea lui Paul Marian, o colaborare din care și eu am de câștigat. Dacă doriți să continue traducerile la această serie, vă invităm să vă implicați mai activ în sprijinul nostru financiar (o mare parte din episoade sunt nepublicate încă, deoarece nivelul de implicare al celor care doresc să sprijine efortul de traducere, este încă destul de redus).

(un anunț făcut de GOSIA) ... Grupul de TELEGRAM Romania este acesta

Preventiv/Anticipativ sau/și ca copie de Securitate, ținând cont și de o eventuală închidere a FB, YT și tot de Google, pun la îndemâna celor interesați un canal cu video din seria CoTa, un grup pentru același subiect sau temă și alte mijloace de distribuție alternative :

Clasicul YT (cât mai funcționează): https://www.youtube.com/c/PaulMarian/videos



Vă mulțumim!

(mulțumim și Claudia Mesea Paraschivescu pentru promovare),


COSMIC AGENCY 

Acesta este un articol ce se va actualiza aproximativ lunar, pe măsură ce se traduc și se publică emisiuni de pe canalul Gosiei  (în medie, cam o dată pe săptămână, apar episoade noi, traduse). Doresc să mai anunț că am creat și o pagină dedicată, numită AGENȚIA COSMICĂ (o găsiți în meniul paginilor de pe blog) ca să aveți acces mai ușor la aceste actualizări. Acolo puteți vedea și ce se traduce (ce este în curs de traducere - în caz că vă vine ideea inspirată de a contribui, să nu vă apucați de ceva ce e deja tradus), dar și ceea ce este tradus deja, dar nepublicat încă.

Continui azi cu episoadele 68 - 71.

Pe Gosia (Malgorzata) Duszak, creatoarea canalului Youtube Cosmic Agency (pe limba engleză) și Agencia Cosmica (pe spaniolă), o știți aceia dintre voi care ați urmărit seria cu Mediatoarea Inter-Stelară și DUFES (Gosia a comentat pe canalul ei, cele spuse de mediatoare, iar noi am tradus). 

Cu toții așteptam ca mediatoarea să ne prezinte seria de dialoguri cu rasa ET cu care aceasta luase legătura, însă cred, că datorită vârstei, mediatoarea a oferit ștafeta Gosiei și lui Robert. Practic mediatoarea i-a pus în contact pe cei 2 cu niște reprezentanți ai pleiadienilor, mai exact niște ET de pe planeta Erra, din sistemul stelar Taygheta, constelația Pleiade. 

Dialogul este unic aș zice, deoarece se realizează online, nu prin channeling, nu prin telepatie, nu prin walk in, ci prin dialog online, prin platforme de socializare sau chat. Nu știu exact prin care din acestea, însă se pare că ar exista niște nave în orbita joasă a Pământului, iar acești ET s-ar fi conectat la sateliți (au hackerit cumva sistemul - am întrebat cum, dar mi s-a zis că se va explica mai încolo - noi am ajuns cu traducerile abia pe la episodul 16 din aproape 150 câte sunt acum) și s-au conectat la net, comunicând astfel cu Gosia și Robert (între timp am aflat că ar fi și alții în contact cu acești ET).

Personal consider informațiile controversate, însă cred că duc la nivelul următor de înțelegere informațiile oferite în cadrul DEZVĂLUIRILOR COSMICE de Corey Goode, Jason Rice, Michael Gerloff și alți informatori din PSS. 

Pentru a putea înțelege cele spuse în această serie bulversantă de dezvăluiri, trebuie să aveți deja o viziune spirituală destul de avansată pentru a putea descifra aparentele contradicții și paradoxuri prin care este exprimat dialogul, deoarece de multe ori se vorbește din diverse perspective, atât din perspectiva 3D, cât și din cea 4D, 5D sau 7 D. Ceea ce este adevărat pentru 3D, ar putea fi fals în 5D sau să fie doar un adevăr parțial. 

Vă recomand să urmăriți fiecare episod în ordinea în care sunt prezentate, deoarece, în fiecare episod ni se aduc clarificări gradate și inițieri în privința termenilor folosiți, iar dacă intrați direct în subiecte avansate fără a înțelege de unde s-a pornit s-ar putea să aveți direct, o reacție de respingere sau să vi se pară absurde anumite concepte. 

Eu personal deși traduc această serie (pentru canalul lui Paul Marian, Cunoaște și Conștientizează, dedicat direct acestei serii) nu pot spune că sunt fanul convins, că eu cred la modul absolut ce se spune aici, ba mai mult, la fiecare episod tradus, am avut întrebări pe care le-am adresat pe canalul Gosiei, uneori răspunzându-mi-se, alteori nu.  

Deci nu pot să zic: GATA, EVRIKA, am descoperit adevărul suprem. ASTA ESTE! Însă pot spune că este poate, cea mai fascinantă poveste, posibil reală, pe care am descoperit-o până acum, care cred că o depășește pe cea a lui Corey și a altor informatori.  Simt că există mult echilibru și spiritualitate în viziunea acestor pleiadieni (mai ales a lui Swaruu) și este ceva ce merită auzit, chiar și doar ca fapt divers, căci ți se extind la maxim limitele înțelegerii. 

Mie personal mi s-au completat anumite piese din puzzle și rezonez cu cea mai mare parte a celor spuse în aceste dialoguri. Ca nivel de înțelegere momentană, cam pe aici am ajuns. 

Nu cred că au ajuns aceste informații la mine tocmai acum, căci am observat, cel puțin în ceea ce mă privește, că și eu am acces gradat la anumite informații, pe măsură ce avansez în joc. Încă un văl este dat la o parte. 

Însă, nu uitați, rămâneți circumspecți, sceptici, dar deschiși totuși către această versiune a adevărului. Părerea mea. Nu respingeți din start ca fiind nebunie sau idioțenii pentru tâmpiți, dar nici nu acceptați tot ce vi se spune, doar pentru că pare adevărat. Faceți acest studiu un punct de referință în cercetarea voastră, atât. 

Acest articol va fi actualizat din când în când, cu ultimele traduceri :

- un episod în care Gosia și Robert ne explică cum a început acest dialog

2) CINE SUNTEM NOI  
- Extraterrestrial Message Taygeta (Pleiades) Who Are We
- Swaruu explică cine este ea, pe cine reprezintă, cine sunt tayghetanii șamd

3) DE CE SUNTEM AICI? 
- Extraterrestrial Message from Taygeta (Pleiades) Why Are We Here
- Swaruu explică motivele pentru care pleiadienii tayghetani sunt aici (printre noi și în apropierea planetei, atât în orbita joasă cât și în cea îndepărtată)

4) CONTACTUL MEU CU RASA TAYGHETANĂ
 - Noticias_ Temas Pleyadianos Y Mas
(începuturi, detalii, perspective) - Gosia intră în mai multe detalii legate de acest contact

Extraterrestrial Message from Taygeta (Pleiades) Prime Directive
Un set de reguli de conduită între rasele din spațiu. Cine a creat-o și de ce? Care sunt regulile? Acea lege le permite să ne abordeze pe Pământ? Ce afirmă mai exact?

Notă: Deși pentru unele rase din spațiu, cele mai evoluate, acestă lege e sfântă, în cadrul Federației Inter-galactice, pentru unele rase din această federație acesta nu este o lege absolută, ci mai mult o filozofie, un ghid, un ideal. Apoi există rase care nu fac parte din Federație și care nu pun preț pe această directivă, însă se pare că se supun altor tratate și înțelegeri (pentru a evita un alt război devastator, cum a existat în trecut) cum ar fi Tratatul Mohamed (despre care ne-a vorbit Corey) și care spune că rasele care interferează cu noi (atât cele ET cât și cele IT (intra-terestre), dar și ID (inter-dimensionale), să nu o facă în mod clar, public, explicit. Dar chiar dacă sunt văzuți public, să lase loc de interpretare și îndoială (cum e cazul OZN-urilor, al răpirilor sau al imaginilor din lanuri). 


Acestea sunt niște episoade mai recente determinate de acest subiect arzător. Rezonez complet cu cele spuse de pleiadieni în aceaste două episoade: o isterie programată, menită să se instaureze legea marțială medicală ca să putem fi vaccinați și apoi șpreiați și gazați cu tot felul de chimicale, ca să se mai reducă numărul de „gândaci” că prea am devenit vocali (iar în China s-au oprit astfel și protestele din Hong Kong) - 7 iepuri dintr-o lovitură. China este un vârf de lance al Noii Ordini Mondiale, un loc de testare și implementare a NOM, după cum și-o doresc păpușarii.

7) Câteva clarificări și noutăți (la acea vreme, Octombrie 2018)
Noticias Pleyadianas_ Canalizacion y Mas

Gosia ne povestește câte ceva despre evenimentele recente prin care trece la nivel profesional și personal și aduce anumite clarificări legate de ceea ce s-a discutat până aici. Filmul nu este postat în canalul pe limba engleză, ci doar pe cel în spaniolă (cu subtitrare în engleză - tradus de noi în română).


Articol de Swaruu de Erra, din rasa Taygeteană a Pleiadelor Messier 45. sistem stelar Taygeta 19 Tauri Aa, planeta Erra și Temmer de clasa "M" 
Voi nu sunteți limitați nicicum genetic, nu funcționează în acest fel. Voi sunteți captivi într-o mentalitate materialistă, care nu vă lasă să vedeti cum funcționează cu adevărat știința geneticii. Genele reprezintă o expresie dezvoltată de conștiință, și materializarea unei intenții. Genele nu sunt set fix de articole, planuri a căror victimă sunteți pe durata vieții. Genele pot fi rescrise, pot și șterse și pot fi dezvoltate, ca și unele în totalitate noi. În totalitate cele noi sunt create tot timpul. Restul articolului AICI.

9) Karma




13) Matrix 3D 
Extraterrestrial Message (Taygeta-Pleiades)_ We are Living in the Matrix 3D

Noticias Pleyadianas_ Canalizacion y Mas 

Our Extraterrestrial Contact_ Updates (Swaruu from Taygeta, Pleyades) 


Important Upates (Chinese Virus, Swaruu, and more): Extraterrestrial Communication


More About 3D Matrix_ Extraterrestrial Message 
from Pleiadians (Taygeta) 

Global Situation - Extraterrestrial Communication (Taygeta - Pleiades)

Fears, Viruses, Global Situation - (Extraterrestrial Taygetean Pleiadian Communication)

20) Ce sunt Virușii? 
(What is a Virus? Extraterrestrial Pleiadian Communication (Taygeta))







35) KARMA și Eliberarea de Karmă (2 video)(expunere + comentarii)




39) Războiul pentru Sufletul Uman: Cabala vs Semințele Stelare

40) BIOLOGIA 1 - Genetica se generează din planuri superioare

41) Biologia 2 - Biogenetica Trans-dimensională

42) Biologia 3 - IA, Clone și Suflete artificiale

43) BIOLOGIA 4 - VÂSCOZITATEA NEAGRĂ INVAZIVĂ și IA 
- cea mai mare amenințare pentru planeta Pământ 
(INVASIVE BLACK GOO and AI Biggest THREAT to the PLANET EARTH
 (Extraterrestrial Message-Pleiades) 



46) ADEVĂRUL DESPRE FEDERAȚIE (FEDERAȚIA UNITĂ A PLANETELOR)

47) FEDERAȚIA ȘI NOM (NOUA ORDINE MONDIALĂ)


49) ARTA RĂZBOIULUI * Situația Actuală

50)  Permiteți-va noul dvs. 5D: Sentimente de transformare și ascensiune






56) Federația Galactică * Nivele superioare




60) ISUS (Partea 2a): Mecanismul controlului populației * Swaruu de Erra (TAYGETA, Pleiade)

61) ISUS (partea 3a): Astro-Teologie, Cult Solar, Egipt * Swaruu de ERRA

62) ISUS (Partea a 4a): ARSINOE, Maria Magdalena și Cleopatra (Swaruu din Erra)


64) De ce Internetul? Începuturile Comunicării

65) Internetul Scalar - Aneeka și Robert(a doua jumătate a lui 2020)

66) MUONII - Cum comunică Extratereștrii ? Conversații cu Dale și Robert

67) YAZHI Swaruu - Cum privesc eu viitorul (The Way Timelines Look to Me)






VA URMA ...

DEJA SUNT PUBLICATE 82 DE EPISOADE, ÎNSĂ LE POT VEDEA DOAR DONATORII LUI PAUL MARIAN.

DACĂ UNELE EPISOADE NU MAI FUNCȚIONEAZĂ ASTA SE ÎNTÂMPLĂ DEOARECE PAUL MARIAN A DECIS SĂ LE FACĂ PRIVATE ȘI ACCESIBILE DOAR DONATORILOR. VEDEȚI ANUNȚUL AICI!

12 comentarii:

  1. Buna ziua,articolul despre Suflet nu funcționează , cap.12 - Suflet , puteți sa verificați, va multumesc!

    Și va sunt recunoscator pt aceasta serie este foarte interesantă și de rezonanta!🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine functioneaza in cele 3 browsere pe care le-am incercat. Din ce am observat, uneori serverul dailymotion are sincope. Mai incercat si in alt browser. https://www.dailymotion.com/video/x7s3zns

    RăspundețiȘtergere
  3. Treaba cu Et un Fake news mecit sa discrediteze credinta in Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Treaba cu Et este Fake News menit sa discrediteze credinta in Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  5. @None ...nope ...ti se expansionează înțelegerea despre ce ar putea fi acest Dumnezeu ... Acești ET de exemplu, îl numesc SURSA creatoare a tuturor lucrurilor. Mai studiază. Alți informatori care vorbesc despre ET, gen Corey Goode și Wilcok, vorbesc despre divinitate ca un creator infinit. Deci extinde-ți cunoașterea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca "dailymotion" a sters videoclipurile cu Agentia Cosmica, link-ul duce la acest mesaj: "Pagina pe care o căutați fie este restricționată, fie nu există". Au inceput sa cenzureze si ei ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-au sters tot canalul Dailymotion..aveam sute de filme urcate ... am actualizat linkurile aici https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kRboxUmgmWRNOI34a0OXAg3a6afjPfh8-xG7CF7A8zI/edit?usp=sharing

    RăspundețiȘtergere
  8. Am urmarit pana la episodul 3. Din punctul meu de v informatiile sunt aproximativ corecte, legat de acest "matrix" situatia este putin mai complicata, pe scurt noi suntem sursa de hrana (am fost vanduti), matrixul este folosit pt a colecta energia si in acelasi timp a intretine tot acest mecanism, corect il intretinem prin gandurile noastre care devin manifestare, problema este ca, creirul nostru este pe post de antena si decodor, iar aici evident prin impulsuri si proiectii mintea este manipulata. Ceea ce nu a zis sau poate o sa zica mai incolo este faptul ca si "ei" defapt noi (cam greu de explicat) trebuie sa se incarneze pe Terra si dupa o experienta pe Terra iti trebuie ceva "timp" de recuperare. din ce vad eu IUBIREA este calea catre sursa ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Zice foarte multe mai incolo ... inclusiv ce ai zis tu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce imaginatie bogata au unii! :))))

    RăspundețiȘtergere
  11. Am urmărit toate clipurile încărcate pe canalul Gosiei. Ar fi interesant de publicat toate in limba română ca să poată fi accesibile pentru tot publicul roaman. Sunt informații foarte utile care cred că te ajuta sa vezi lucrurile și dintr-o altă perspectivă!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt publicate câte s-au putut publica și traduce până una alta. Dacă tot știți engleză și considerați atât de utile aceste informații (timp se pare că aveți, deoarece ați avut timp să ascultați miile de ore de filme de pe canalul Gosiei) ar prinde bine să existe și alți oameni în afară de noi și încă 1-2 oameni care au mai tradus încă un 5% din ce s-a tradus până acum.

    Iar dacă nu puteți contribui cu ajutorul dvs. la tradus, puteți sprijini echipa noastră, pe mine și pe Paul (dacă nu ați făcut-o) deja, să continuăm acest efort titanic de a traduce aceste filme, cu o donație (cel mai bine un abonament lunar).

    Asta înseamnă implicare activă!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...