Ieşirea Din MATRIX: AGENȚIA COSMICĂ - un dialog online cu niște pleiadieni

METODA SEDONA

METODA SEDONA
Arta de a trăi

joi, 20 februarie 2020

AGENȚIA COSMICĂ - un dialog online cu niște pleiadieni


COSMIC AGENCY 

Pe Gosia (Malgorzata) Duszak, creatoarea canalului Youtube Cosmic Agency (pe limba engleză) și Agencia Cosmica (pe spaniolă), o știți aceia dintre voi care ați urmărit seria cu Mediatoarea Inter-Stelară și DUFES (Gosia a comentat pe canalul ei, cele spuse de mediatoare, iar noi am tradus). 

Cu toții așteptam ca mediatoarea să ne prezinte seria de dialoguri cu rasa ET cu care aceasta luase legătura, însă cred, că datorită vârstei, mediatoarea a oferit ștafeta Gosiei și lui Robert. Practic mediatoarea i-a pus în contact pe cei 2 cu niște reprezentanți ai pleiadienilor, mai exact niște ET de pe planeta Erra, din sistemul stelar Taygheta, constelația Pleiade. 


Dialogul este unic aș zice, deoarece se realizează online, nu prin channeling, nu prin telepatie, nu prin walk in, ci prin dialog online, prin platforme de socializare sau chat. Nu știu exact prin care din acestea, însă se pare că ar exista niște nave în orbita joasă a Pământului, iar acești ET s-ar fi conectat la sateliți (au hackerit cumva sistemul - am întrebat cum, dar mi s-a zis că se va explica mai încolo - noi am ajuns cu traducerile abia pe la episodul 16 din aproape 150 câte sunt acum) și s-au conectat la net, comunicând astfel cu Gosia și Robert (între timp am aflat că ar fi și alții în contact cu acești ET).

Personal consider informațiile controversate, însă cred că duc la nivelul următor de înțelegere informațiile oferite în cadrul DEZVĂLUIRILOR COSMICE de Corey Goode, Jason Rice, Michael Gerloff și alți informatori din PSS. 

Pentru a putea înțelege cele spuse în această serie bulversantă de dezvăluiri, trebuie să aveți deja o viziune spirituală destul de avansată pentru a putea descifra aparentele contradicții și paradoxuri prin care este exprimat dialogul, deoarece de multe ori se vorbește din diverse perspective, atât din perspectiva 3D, cât și din cea 4D, 5D sau 7 D. Ceea ce este adevărat pentru 3D, ar putea fi fals în 5D sau să fie doar un adevăr parțial. 

Vă recomand să urmăriți fiecare episod în ordinea în care sunt prezentate, deoarece, în fiecare episod ni se aduc clarificări gradate și inițieri în privința termenilor folosiți, iar dacă intrați direct în subiecte avansate fără a înțelege de unde s-a pornit s-ar putea să aveți direct, o reacție de respingere sau să vi se pară absurde anumite concepte. 

Eu personal deși traduc această serie (pentru canalul lui Paul Marian, Cunoaște și Conștientizează, dedicat direct acestei serii) nu pot spune că sunt fanul convins, că eu cred la modul absolut ce se spune aici, ba mai mult, la fiecare episod tradus, am avut întrebări pe care le-am adresat pe canalul Gosiei, uneori răspunzându-mi-se, alteori nu.  

Deci nu pot să zic: GATA, EVRIKA, am descoperit adevărul suprem. ASTA ESTE! Însă pot spune că este poate, cea mai fascinantă poveste, posibil reală, pe care am descoperit-o până acum, care cred că o depășește pe cea a lui Corey și a altor informatori.  Simt că există mult echilibru și spiritualitate în viziunea acestor pleiadieni (mai ales a lui Swaruu) și este ceva ce merită auzit, chiar și doar ca fapt divers, căci ți se extind la maxim limitele înțelegerii. 

Mie personal mi s-au completat anumite piese din puzzle și rezonez cu cea mai mare parte a celor spuse în aceste dialoguri. Ca nivel de înțelegere momentană, cam pe aici am ajuns. 

Nu cred că au ajuns aceste informații la mine tocmai acum, căci am observat, cel puțin în ceea ce mă privește, că și eu am acces gradat la anumite informații, pe măsură ce avansez în joc. Încă un văl este dat la o parte. 

Însă, nu uitați, rămâneți circumspecți, sceptici, dar deschiși totuși către această versiune a adevărului. Părerea mea. Nu respingeți din start ca fiind nebunie sau idioțenii pentru tâmpiți, dar nici nu acceptați tot ce vi se spune, doar pentru că pare adevărat. Faceți acest studiu un punct de referință în cercetarea voastră, atât. 

Acest articol va fi actualizat din când în când, cu ultimele traduceri :

- un episod în care Gosia și Robert ne explică cum a început acest dialog

- Swaruu explică cine este ea, pe cine reprezintă, cine sunt tayghetanii șamd

- Swaruu explică motivele pentru care pleiadienii tayghetani sunt aici (printre noi și în apropierea planetei, atât în orbita joasă cât și în cea îndepărtată)

(începuturi, detalii, perspective) - Gosia intră în mai multe detalii legate de acest contact

Un set de reguli de conduită între rasele din spațiu. Cine a creat-o și de ce? Care sunt regulile? Acea lege le permite să ne abordeze pe Pământ? Ce afirmă mai exact?

Notă: Deși pentru unele rase din spațiu, cele mai evoluate, acestă lege e sfântă, în cadrul Federației Inter-galactice, pentru unele rase din această federație acesta nu este o lege absolută, ci mai mult o filozofie, un ghid, un ideal. Apoi există rase care nu fac parte din Federație și care nu pun preț pe această directivă, însă se pare că se supun altor tratate și înțelegeri (pentru a evita un alt război devastator, cum a existat în trecut) cum ar fi Tratatul Mohamed (despre care ne-a vorbit Corey) și care spune că rasele care interferează cu noi (atât cele ET cât și cele IT (intra-terestre), dar și ID (inter-dimensionale), să nu o facă în mod clar, public, explicit. Dar chiar dacă sunt văzuți public, să lase loc de interpretare și îndoială (cum e cazul OZN-urilor, al răpirilor sau al imaginilor din lanuri). 

6) Actualizări CORONAVIRUS 1 și CORONAVIRUS 2

Acestea sunt niște episoade mai recente determinate de acest subiect arzător. Rezonez complet cu cele spuse de pleiadieni în aceaste două episoade: o isterie programată, menită să se instaureze legea marțială medicală ca să putem fi vaccinați și apoi șpreiați și gazați cu tot felul de chimicale, ca să se mai reducă numărul de „gândaci” că prea am devenit vocali (iar în China s-au oprit astfel și protestele din Hong Kong) - 7 iepuri dintr-o lovitură. China este un vârf de lance al Noii Ordini Mondiale, un loc de testare și implementare a NOM, după cum și-o doresc păpușarii.

7) Câteva clarificări și noutăți (la acea vreme, Octombrie 2018)

Gosia ne povestește câte ceva despre evenimentele recente prin care trece la nivel profesional și personal și aduce anumite clarificări legate de ceea ce s-a discutat până aici. Filmul nu este postat în canalul pe limba engleză, ci doar pe cel în spaniolă (cu subtitrare în engleză - tradus de noi în română).

8) Genetica - oamenii nu sunt limitați

Articol de Swaruu de Erra, din rasa Taygeteană a Pleiadelor Messier 45. sistem stelar Taygeta 19 Tauri Aa, planeta Erra și Temmer de clasa "M" 
Voi nu sunteți limitați nicicum genetic, nu funcționează în acest fel. Voi sunteți captivi într-o mentalitate materialistă, care nu vă lasă să vedeti cum funcționează cu adevărat știința geneticii. Genele reprezintă o expresie dezvoltată de conștiință, și materializarea unei intenții. Genele nu sunt set fix de articole, planuri a căror victimă sunteți pe durata vieții. Genele pot fi rescrise, pot și șterse și pot fi dezvoltate, ca și unele în totalitate noi. În totalitate cele noi sunt create tot timpul. Restul articolului AICI.

9) Karma 

10) Hackingul Reptilian

11) Lucrul cu Umbra

12) Sufletul

De asemenea câteva transcripturi pentru:

GRAVITAȚIA

VA URMA ...

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...