Ieşirea Din MATRIX: Volumele 5 și 6 ale seriei „Învățăturile toltece” traduse în premieră mondială

joi, 1 septembrie 2022

Volumele 5 și 6 ale seriei „Învățăturile toltece” traduse în premieră mondială


Mulți oameni asociază termenul „toltec” numai cu civilizația mezoamericană, pe când alții, datorită interpretării greșite a celor scrise în unele cărți, îl asociază și cu practicile vrăjitorești ori șamanice. Însă, termenul „toltec” înseamnă un bărbat sau o femeie a cunoașterii, iar conținutul cărților lui Théun, dacă e să fie asociat cu ceva, atunci, mai mult decât cu orice altceva, poate fi asociat cu spiritul Frăției Albe.

Editura Corb Alb este prima editură la nivel mondial care primește acordul pentru a traduce și publica volumele 5 și 6 ale seriei „Învățăturile toltece” scrisă de Théun Mares.

Fiind de fapt nișe manuale, seria de cărți intitulată „Învățăturile totlece” scrisă de Théun Mares demistifică tradiția totlecă, înlocuind alegoria cu tehnici toltece practiceaplicabile în viața de zi cu zi. Cărțile deschid o nouă perspectivă către posibilitatea de a trăi cu onoare o viață împlinită. Théun Mares oferă răspunsuri și informații puternice, însă acestea nu sunt pentru oricine. În nici un caz nu sunt pentru cei care caută încontinuu escapisme, nu sunt pentru cei cărora masturbarea intelectuală a ajuns să le fie scop în viață.

„Învățăturile totlece” nu sunt cărți de ficțiune, ci cărți care prezintă tehnici reale, cărțicare arată cum se poate trăi ca un luptător în vremurile de astăzi. Pentru cei care au ajuns într-un punct de criză în viața lor, seria aceasta de cărți - scrisă direct și la obiect - este de un ajutor neprețuit.

Iată, selectate de pe Amazon, câteva comentarii apreciative scrise de către cititori:

„Am auzit cândva o vorbă că o femeie peste 40 de ani are mai mari șanse să fie lovită de fulger decât să se mărite. După ce am citit aproape toate cărțile disponibile despre suflete pereche, suflete gemene și relații - datorită nevoii obsesive de a găsi răspuns la faptul că acum sunt divorțată - am dat peste cartea aceasta. ... Ea m-a ajutat să înțeleg foarte clar de ce cele două mariaje precedente au eșuat, și ce anume vreau cu adevărat să devin: o femeie adevărată, și nu o femeiușcă care să concureze cu bărbații din viața ei. Cărțile nu sunt pentru cei slabi de inimă sau pentru femeile care caută să manipuleze bărbații într-o relație. Cărțile prezintă o nouă perspectivă asupra unui străvechi mister: femeia.”

„Lecturarea acestei cărți este fascinantă dacă vrei să îți îmbunătățești relația cu tine însăți și cu partenerul tău. M-a ajutat cu adevărat să înțeleg mai multe despre femeie. O recomand pe deplin.”

„Când am găsit aceste cărți am avut un sentiment copleșitor că în sfârșit am găsit ceea ce căutam. De-a lungul timpului sentimentul acesta mi-a fost confirmat de nenumărate ori pe măsură ce am aplicat învățăturile din cărțile lui Théun.”

„Aceste cărți sunt manuale esențiale pentru cei care vor în mod serios să se trezească din visul comun și să navigheze prin viață cu iscusință și bucurie.”

„Cărțile lui Théun sunt nemaipomenite. Ele conțin unelte practice pentru cei care au pornit în călătoria auto-descoperirii, detalii tehnice pentru cei care vor să învețe despre viață, toate acestea fiind prezentate într-un mod pe înțeles.”

„Am rezonat imediat cu cărțile. Am căutat de-a lungul a foarte multe căi spirituale... În toate am găsit lucruri de valoare, însă nicăieri ca aici.”

„Cărțile lui Théun chiar sunt ca niște  nestemate. Le citesc în fiecare an pentru a mă inspira. Mă bucur că acum au apărut și în format electronic.”

„Am citit o mulțime de cărți despre dezvoltarea spirituală. Acest gen de literatură este plin de gunoaie. Însă această serie de cărți este cea pe care o voi re-citi din când în când.”

„Cea mai bună carte despre adevăratul ezoterism!”

„Pe măsură ce citeam și puneam în practică, eram din ce în ce mai convins că nu se putea compara cu nimic din ceea ce citisem până acum. Îmi dădea putere și îmi creștea inima, și îmi dădea atât de necesarul impuls pentru a a-mi transforma condițiile în mai bine.”

”Datorită faptului că am citit cărțile lui Théun Mares, am ajuns să înțeleg diferența dintre a citi învățăturile și a trăi învățăturile, dintre teorie și practică, dintre poftă și intenție.”

„Îmi este foarte dificil să mai spun și altceva în afară de faptul că le recomand din toată inima.”

„Pe când alte cărți bat mult apa în piuă cu teoria și nu oferă aproape nimic de valoare practică, aceste cărți sunt foarte succinte și oferă cititorului direct informația ce îi este necesară.”

„Vol. I: Întoarcerea luptătorilor”; „Vol. II: Chemarea Vulturului”; „Vol. III: Această a naibii de alunecoasă fericire; În căutarea bărbăției; Descoperirea misterelor femeii”; ”Vol. IV: Bura Rânduielii Dragonului”; „Vol. V: Umbrele focului lupului”; „Vol. VI: Cartea aforismelor”

Cărțile sunt disponibile în format fizic aici https://edituracorbalb.ro/ și în format electronic aici https://edituracorbalb.ro/carti-in-format-electronic/.

„Perfecțiunea este o stupidă pierdere de timp și putere personală, pe când impecabilitatea reface  puterea personală.”

2 comentarii:

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...