Ieşirea Din MATRIX: O Perspectivă din Interior spre Exterior – Transformari prin experiente in afara corpului

luni, 12 septembrie 2022

O Perspectivă din Interior spre Exterior – Transformari prin experiente in afara corpului

INSIGHT OUT (2020)

„Personajele de la Stranger Things la Star Wars folosesc adesea experiențele din afara corpului (OBE) pentru a vedea oameni și locuri dincolo de corpul fizic … dar este doar science fiction? 

În 2014, Jade Shaw a avut o puternică experiență in afara corpului care i-a transformat viața. A lăsat o carieră de 12 ani în artă și propria companie pentru a explora fenomenele din cercetările sale de psihologie transpersonală. În călătoria ei a descoperit pe alții cu povești similare ale căror experiențe le-au modelat viața în moduri profunde. 

Insight Out este un documentar care dezvăluie aceste povești, perturbă ideile preconcepute despre OBE și pune întrebări provocatoare despre natura conștiinței și a realității. 

Conștiința se poate extinde cu adevărat dincolo de creier? 

Experții mondiali discută despre acest fenomen uman străvechi. 

În rolurile principale: Jade Shaw, Dr. Penny Sartori, Dr. Peter Fenwick, Dr. David Luke, Anthony Peake, Dr. Eben Alexander, Tom Campbell, Sergio Magana, Charlie Morley, Dr. Susan Blackmore, Dr. Steve Taylor, Graham Nicholls, Tim Freke, Rodrigo Muntenegru, William Buhlman.SURSA

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI

sau donatorii îmi pot cere mie accesul, mulțumesc.

În completare vedeți și: 

Experiențele din afara corpului ale lui Robert Monroe

Filmele cu WILLIAM BUHLMAN

THE PHASE - Fenomenul de fază – De la OZN-uri la biblie ! 

Și citiți cărțile lui William Buhlman, Robert Monroe

Din Tainele Calatoriilor Extracorporale de Jerome Bourgine

Si un site dedicat acestor experiente: https://phasetoday.com/ro și canalul video aferent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...