Ieşirea Din MATRIX: ANARHIȘTII - un documentar mini serial desprea cea mai puternică mișcare anarhistă din lume

joi, 18 august 2022

ANARHIȘTII - un documentar mini serial desprea cea mai puternică mișcare anarhistă din lume

THE ANARCHISTS (2022) 

- Life, Liberty and the Pursuit of Anarchy

Un serial foarte interesant despre o idee măreață, dar aplicată prost, datorită nivelului de conștiință al oamenilor.

Despre ce este vorba pe foarte scurt: „O comunitate de anarhiști emigrează în Mexic, la Acapulco, pentru a se sustrage de la puterile națiunilor și ale băncilor. Pe măsură ce mișcarea crește, căutarea colectivă după o viață fără un stat e deraiată de bogăție, conflicte, droguri și crime.”

Notă: Despre ANARHISM am discutat pe larg în categoria dedicată subiectului și cred că merge mână în mână cu ideea de SUVERANITATE individuală atât la nivel fizic, dar în special la nivel mental, că acolo e buba, acolo există lanțurile. De asemenea o mișcare grupată în jurul unor astfel de idei cred că apare natural și se dezvoltă organic, în ritmul trezirii și vindecării tuturor celor ce participă la o astfel de comunitate.

Degeaba încerci să creezi orice, de la mișcări patriotice sau spirituale, comunități auto-sustenabile, partide politice, grupuri, grupulețe, grupușoare de oameni care se învârt în jurul unor idei mărețe și unor țeluri mari, dacă nu există nivelul de conștiență suficient de înalt, oamenii nu sunt suficient de vindecați lăuntic, personal cred că ei nu au nivelul să susțină pe termen lung astfel de inițiative. 

Rareori am văzut astfel de mișcări rezistând în timp și de obicei acolo există un nucleu tare, ferm, cu 1 - 2 - 3 oameni care rezonează profund, au un nivel înalt de vibrație, o viziune fermă comună, împărtășită și resurse. Avem tendința să dăm vina pe sistem, dar și acesta a fost conceput de niște ființe puternice, influente, dar cu o conștiență joasă.

Așa cum am zis pe acest blog de multe ori, tot ce se întâmplă pe acest Pământ este doar o oglindire a nivelului general de conștiență. Oricât dorim să ne fofilăm, să credem că nu e așa, asta e nivelul ... N-ai cu cine, (vorba reclamei) niște țărani ... Sau Fuck HOPE! Vorba lui Carlin. Nu cabala oculta e de vină, căci ea nu este decât un efect al nivelului nostru de conștiență. Aceasta există pentru că noi suntem așa cum suntem. Când nu vom mai fi, va dispare de la sine ... vibrația generală nu va mai permite astfel de exagerări. Mai multe idei despre asta AICI.

Așa și cu mișcarea din acest film. Exemplul perfect de cum s-o dai în bară, chiar dacă ai și resurse și viziune, o înțelegere relativ limitată asupra „relelor” sistemului, dar nu ai nivelul spirtual și ești un mare ego plin de traume, rănit, narcisist, șamd. Am mai analizat astfel de grupuri, mișcări, oameni pe blog (vezi AICI, AICI sau AICI de ex.), așa că nu voi mai insista, dar iată din nou, un alt exemplu despre cum drumul spre iad este pavat cu intenții bune. 

Adevărata anarhie vine cu oameni luminați, eliberați, iar eu numesc asta anarhie luminată. Anarhia cu oameni egotici, fiecare cu aia măsii, dezbinați, fără un scop comun, fără intenții înalte îndreptate în aceiași direcție, este pur și simplu haos, un haos plăcut poate până la un punct, poate până când dai de greu și vezi că nu e nimeni alături de tine și că toată hăhăiala și buna dispoziție din momentele de bine era foarte superficială. Prietenii adevărați la nevoie se cunosc. Adevăratele comunități se produc mai ales în momentele grele, de presiune, atunci se sudează și devin diamante. Atunci se văd caracterele, atunci se dau măștile jos, atunci decazi sau crești. 

În episoadul 6 sunt trase concluzii asemănătoare ... de aia se și numește Evolve ... au înțeles că mai întâi e necesar ca oamenii să evolueze, iar anarhia luminată este o chestie izvorâtă dintr-o maturitate spirituală, mentală și emoțională.

Un alt aspect ce merită menționat este FENTA CRYPTO pe care așa zișii anarhiști vor s-o folosească ca să iasă din sistem, însă ce nu realizează ei, este că susțin în realitate și mai mult sistemul și frauda piramidală cripto, promovând un sistem și mai rău decât cel actual, în care marii jucători sunt tot tenebroșii din cabala ocultă. În plus se folosesc de această ideea frumoasă a libertății și descentralizării, pentru a ne băga mortul în casă, învelit într-un ambalj ce-ți ia ochii și anume digitalizarea completă a banilor și imposibilitatea responsabilizării în niciun fel a marilor jucători de pe piața cripto. 

 O analiză excelentă a criptomonedelor este făcută de Cătălin  Moise AICI

Exemple pozitive de mișcări relativ anarhice ar fi Marinaleda și Auroville, poate. 

VEZI SERIALUL TRADUS, 

AICI, AICI, SAU AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...