Ieşirea Din MATRIX: VÂNĂTOAREA HEDONIEI – Există un loc în creier care poate transforma durerea în plăcere?

marți, 16 august 2022

VÂNĂTOAREA HEDONIEI – Există un loc în creier care poate transforma durerea în plăcere?


 HUNTING FOR HEDONIA (2019)

„Dacă ar exista un loc adânc în creier care te-ar putea duce de la durere la plăcere? Ce-ar fi dacă electrozi minusculi pulsatori din cap te-ar putea răzgândi? 

„Vanatoarea Hedoniei” explorează efectele unei tehnici revoluționare folosite de specialiști în neuroștiință numită „Stimularea creierului profund” (DBS), implementarea unui dispozitiv care trimite impulsuri electrice pentru a manipula părți ale creierului.

 Explorat pentru prima dată de pionieri în anii 1960, tratamentul a dus la progrese incredibile în tratarea unor boli precum boala Parkinson, depresia severă și tulburările de alimentație. 

Dar ce viitor ne așteaptă pentru mintea umană atunci când vom începem să ne modificăm creierul și emoțiile?” SURSA

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI

Pentru a viziona acest film oferiți o donație traducătorului AICI sau îmi puteți oferi mie și cere accesul. Cei care au donat deja, să ceară doar, accesul. Mulțumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...