Ieşirea Din MATRIX: Pactul Cerului Unic - TESTAMENTUL UNUI SINGUR CER

marți, 5 iulie 2022

Pactul Cerului Unic - TESTAMENTUL UNUI SINGUR CER



PACTUM DE SINGULAIS CAELUM

Iata ce s-ar pregăti cică, pentru urmatorii 3110 ani (dacă omenirea nu se trezește și nu se scutură de paraziți).

Unul dintre cele mai citite articole de pe blog și care a stârnit poate cele mai aprinse comentarii, critici și injurii la adresa mea (mai ceva decât la cel cu Pământul Plat) este acesta : DE LA PERSOANE LA FIINȚE SUVERANE.

În acest articol doresc să aduc niște completări la articolul de atunci, dar și nuanțări.

Mai întâi completarea din 2019 și apoi completările de după plandemuie: 2019  - deoarece am avut mai multe dezbateri pe feisbuci cu diverși „suverani” (care majoritatea m-au blocat, inclusiv suveranul Ceaușescu, dar și tipul din filmul din acel articol) sau aspiranți la calitatea de suveran și care în loc să-mi răspundă la întrebări mi-au dat reject, făcându-mă sclav, unealta sistemului, idiot șamd deși le-am vorbit frumos și am cerut doar niște simple lămuriri. Simt să aduc aceste completări la acest articol, unul dintre cele mai vizionate de pe blog, deoarece cred că merită:

Suveranul” Dan Cărmăzan nu mai e așa de „suveran” pe cât se credea .... iată că legiile statului român, pe teritoriul căruia locuiește, încă i se aplică în ciuda suveranității lui închipuite.

Personal rezonez cu ideea de suveranitate individuala și am prezentat și pe blog (vezi mai sus) si pe fb, ideile care stau în spatele acestei mișcari, însa momentan cred că este greșit aplicată această viziune sau modul cum e sau cum se dorește pusă în practică și mă deranjează aroganța celor care se cred deja suverani (deși se folosesc de tot sistemul „sclavilor”) și sunt cumva condescendenți, superiori, sarcastici la adresa „proștilor” care încă nu s-au rupt de sistem. 

Personal cred că suveranii ar trebui să se unească și să spună ceva de genul: „noi suveranii, alegem să nu mai folosim nimic din ceea ce oferă statul român (pompieri, poliție, justiție, infrastructură, ambulanță, școli, pensii, asigurări șamd) deoarece plătim deja o poliție locală, o firma privată de pompieri, plătim drumurile când plătim rovigneta, ne plătim asigurările, taxa de protecție, pe care ni le oferă statul român și altfel, într-un mod mai corect, la altcineva sau atunci când avem nevoie de serviciile statului român vom plăti triplu față de omul de rând care plătește înainte.”

În plus „avem scris pe frunte că suntem suverani, sau avem o plăcută la gât un belciug sau ceva, că suntem suverani (că să fim recunoscuți) și astfel să nu mai beneficiem de serviciul ambulanței dacă avem accident sau să nu mai vină pompierii dacă ne arde casă” (deși în acest caz trebuie să plătești totuși o firma de pompieri privată măcar, dacă există, căci incendiul de la casă ta poate afecta casele „sclavilor” din jur care săracii mai plătesc taxe ca proștii), „iar în caz de atac din partea altei țări, să nu mai beneficiez de armată, iar dacă cineva îmi calcă copilul pe stradă cu mașina, să nu vină poliția să-mi investigheze cazul, căci eu nu am nevoie. Eu sunt suveran.”

Sau să spună, „noi alegem să trăim în pădure ca haiducii și să nu mai folosim nimic de la statul român” să știm o treabă.

Eu sunt de acord că statul e hoț, mafiot și că banii dați la taxe și impozite sunt în mare parte furt direct, taxă de protecție și că sunt folosiți prost, criminal de multe ori, aberant și nimeni nu îi trage la răspundere, însă suveranii trebuie să se organizeze mai bine și să își transmită mesajul într-un mod mai de bun simț ... 

Nu să spună gata eu mă rup sau că li se rupe, dar în același timp să se folosească de serviciile „sclavilor” din sistem care sunt suficient de proști să-și mai plătească taxele (vorba unui suveran). Adică să nu fie paraziți pe spatele unui sistem așa prost cum este. Dacă statul e un mare parazit, soluția nu este că și tu să fi încă un parazit suplimentar. Ideea e să te rupi de sistem complet și apoi să spui că ești suveran ... să fii complet auto-sustenabil. Atunci se pune altfel problema și da, jos pălăria în fața ta.

Apoi o formă și mai înalta de suveranitate ar fi că ei să spună: „noi nu mai folosim banii!” Mi se pare o imensă ipocrizie să spui că ești suveran dar totuși să folosești banii sistemului, bani care sunt poate cea mai mare înșelătorie a sistemului. Deci ori te rupi pe bune și spui, „eu sunt suveran, plătesc prin troc sau servicii, sau cu produse nu cu bani”, ori nu ... Așa mi se pare de bun simt.

 Sau să spui „nu mai am cont bancar (pe care oricum nu-l poți avea fără CI oficial), nu mai îmi plătesc carburantul cu bani că să merg cu mașina pe străzile statului român fără să plătesc nimic, îmi plătesc mașina în kilograme de ceapă , iar la granița le arăt degetul și cardul meu de identitate personal mâzgălit cu pixul acasă ... nu cardul de identitate și nici pașaportul” ... asta e adevărată suveranitate, curaj, tupeu ... zic. 

Sau spui: „sunt de acord să plătesc niște taxe pentru următoarele lucruri: drumuri, să mi se ia gunoiul din față casei, poliția locală” sau mai știu eu ce ... iar pt restul să spui: „le plătesc când am nevoie sau le plătesc deja la firme private ... dar nu le plătesc cu bani ci cu cireșe (aur curat)” ... mi se pare mai corect.

Deci e tare complique să fii suveran pe bune, părerea mea .... Până nu ai ceva să fii auto-sustenabil complet, poate în niște comunități auto-sustenabile, visul suveranității este doar atât momentan, un vis ... un vis frumos, dar ceva către care să tindem ...

Apoi, personal nu cred că mai ai nevoie de niciun certificat de născut viu din partea nimănui că să dovedești că ești viu. Ca și suveran dai ignore complet sistemului din start, nu mai ai nevoie de nimic de la el că să arăți că trăiești și că te-ai născut ... asta mi se pare aberație. Nu trebuie să ceri permisiunea statului să faci nimic, nu trebuie să-i dovedești nimic în sistemul de justiție al corporației, nu trebuie să-i justifici nimic ca să trăiești, să exiști, ci trebuie să-ți aperi libertatea, suveranitatea individuală (interzisă de Constituția Corporației România - vezi Art. 2) chiar și cu arma în mână, dar asta înseamnă să construiești o comunitate puternică auto-sustenabilă în jurul tău și să poți, așa cum fac comunitățile unite de țigani, dar și comunitatea Amish din SUA.

Apropo de Amish: „Un caz interesant este cel al lui Valentine Byler, membru amish care, conform International Revenue Service, în 1956, avea de plată peste 300 de dolari pentru asigurări sociale. Neavând conturi bancare, inspectorii i-au confiscat caii pe care îi utiliza în lucrări agricole. Cazul a stârnit ecouri în mass-media și, în cele din urmă, Senatul american a fost nevoit să introducă un amendament în Codul Fiscal american, prin care grupurile religioase care nu doresc să beneficieze de serviciile sociale ale statului să fie exceptate de la plata contribuțiilor.” - deci trebuie să lupți pentru drepturile tale, dar pentru asta repet, trebuie să poți!

Așadar, înainte de a vă aventura pe tarlaua mafiei statale a corporațiilor statale cu tupeu, fără spate și plini de șmecherie arogantă iată ce pățesc unii astfel de „suverani” care se consideră liberi ... lol 


Credeți-mă că nu vreți să fiți lovit cu mașina de un suveran din ăsta care să-și schimbe numărul cum vrea și când vrea ... Apoi să-l urmărești telepatic sau cu calul sau cu vehiculul motorizat cu pedale, pe autor (că nah, nu vrei să apelezi la camerele de pe străzi, la BIG Brother, să vezi cine te-a lovit). 

Legat de suveranii care au stat închiși prin case în timpul plandemuiei și care și-au luat Mumu pe botic ... Unde sunt suveranii șmecheri, că nu i-am văzut în timpul plandemuiei afișându-și libertatea suverană pe chip? Ați înțeles gușterilor care-i treaba cu suveranitatea acum? Sigur dacă erai cu adevărat auto-sustenabil te durea la bască de amenzile lor, de schemele lor, dar dacă nu ești și doar dai din papagal pe aici pe blog și pe feisbuc, dacă doar te crezi sau visezi că ești suveran, ești mâncat.

Cred că viziunea lui Mihai Rapcea legată de suveranitatea individuală este mai aproape de adevăr și de bun simț. Cred că suveranii trebuie să fie uniți, puternici, să-și creeze un teritoriu al lor, desprins de statele corporații și o soluție intermediară ar fi să se unească într-un sat sau comună ceva, să fie majoritari acolo, să câștige primăria, cam cum a făcut și Osho în statul Oregon, iar apoi, primarul independent să se declare cumva stat în stat, să nu mai asculte de autoritățile centrale, dar pentru asta, trebuie să fie o comunitate foarte unită. Iar locația respectivă, oamenii să fie capabili s-o apere și cu arma în mână dacă e necesar, nu să stea ca oile docile la păscut, legume gata să fie băgate la pârnaie de mafia statală ... cum a pățit de exemplu, Adrian Farcaș, liderul comunității semi-sutosustenabile „Copiii Soarelui” din Dumbrava de Sus (Jud. Hunedoara) ... 

Un pas și mai avansat e să te declari micro-națiune sau micro-stat (gen Andorra, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, San Marino și Orașul Vatican) și apoi să te lupți pentru a menține această țară.

Până când vom fi suficient de uniți și de puternici, până când nu suntem o forță și suverani auto-sustenabili în mare măsură, vă recomand smerenie și ruperea gradată de sistem, de legăturile cu acesta. Nu vă dați cocoși și nici nu duceți în derizoriu acest demers foarte serios în esență, ca să devenim niște „teroriști nebuni” noi toți cei care visăm la această suveranitate individuală. Vă recomand să fiți discreți, chiar secretoși pe acest subiect și să creați lucrurile în mod subteran, subversiv și abia când căpătați suficientă forță, ați prins rădăcini puternice, să începeți să faceți fanfară. Părerea mea. 

Eu recunosc că visez la suveranitate, dar sunt încă prins în anumite chingi ale sistemului ce țin mai mult de anumite comodități, obiceiuri, slăbiciuni interioare, dar și de bani. Am rupt o mare parte din dependențe, încerc să-mi creez auto-sustenabilitatea ... aspir către suveranitate, dar încă nu pot spune că sunt suficient de puternic. Îmi doresc să ne unim cât mai mulți, dar știu că lucrurile cresc în mod organic, de la o mică sămânță, un nucleu dur, către un copac falnic și apoi la o pădure. E un proces  aici ... Dar mai e mult până departe și sper, tot sper să văd că apar oameni puternici, cu resurse, uniți, care fac ceva în direcția asta. 

Mai jos un material despre „Pactul Cerului Unic” prin care niște unii și-au arogat dreptul de dumnezei pe Pământ, iar populimea inconștientă, le-a dat dreptul de autoritate asupra lor. Contractele cu acești arhoni planetari cred că pornesc de la nivele energetic, mental, posibil chiar și cauzal, de suflet și există nivele vizibile și invizibile ale acestor acorduri, contracte, conștiente și inconștiente cu diverse entități. Practic, conștient sau nu, se pare că ne-am dat acordul când am venit pe planeta asta, să fim sclavi. Vestea bună este că putem să ne trezim și să spunem STOP!

AICI e cartea în limba engleză.

VEDEȚI FILMUL PE ACEASTĂ TEMĂ, AICI:

P.S. Cine dorește transcriptul filmulețului de mai sus, să ofere o donație și să ceară accesul. Mulțumesc.

P.P.S. Tipa din filmul de mai sus zice multe lucruri greu de probat sau de dovedit, deci luați totul cu un pic de lămâie. Materialul e interesant totuși și merită aprofundat.

De asemenea vedeți CURSUL DE SUVERANITATE.
Mai există și partea spirituală a cestui proces: Declaratie de Suveranitate si eliberare a implanturilor energetice

3 comentarii:

  1. Părerea mea e că trebuie să redevenim ființe suverane, să ne unim cu ființe suverane , să creem comunități suverane și să ignorăm sistemul actual, dar pentru asta e necesar să putem...să fim auto-sustenabili , uniti și capabili să ne apărăm si cu arma in mana daca e necesar, libertatea si suveranitatea. Pentru asta cred ca e necesar ori sa avem un teritoriu al nostru, cateva sute de hectare, ori o primarie castigata undeva si consatenii uniti in ideea asta, altfel nu vad cum. Sigur mai exista si solutiile individuale de izolare prin munti sau alte locuri diverse, dar si acolo trebuie sa poti fi auto-sustenabil ... sa nu depinzi de sistem sau de banii sistemului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt consternat de cate fiinte vii fabuleaza si se considera suverani si cauta solutii ca sa iasa din sistem prin tot felul de solutii utopice fara finalitate . La fel cum Don Quijote nu a reusit sa "infranga" morile de vant la fel si aceste fiinte vii. In primul rand fiinta vie este si amiba deci a te prevala ca esti viu nu reprezinta nimic . Daca te consideri suveran atunci ca fiinta trebuie sa ai atributele unui suveran : teritoriu, armata, steag, imn, sa bati moneda etc. Sa lamurim atunci la ce anume tind aceste fiinte vii care aspira legitim la libertate . Sufletul omului poate fi prostit , inlantuit , chinuit dar nu poate fi distrus si va cauta permanent sa se elibereze ca sa ajunga inapoi la Creator de unde a venit pe aceasta planeta incarnandu-se in trupuri umane . Fiinta umana ( human being ) este un animal biped din specia Homo Sapiens putin mai inteligent ca alte mamifere care este alcatuit din trup si spirit . Toate fiintele vii fie plante sau animale au spirit adica viata ( duh ) acesta fiind un atribut intrisec , existand in doua lumi ( universuri ) care se intrepatrund : lumea materiala si lumea spirituala . Omul insa ca creatie ultima a Adevaratului Dumnezeu este in primul rand Suflet nemuritor care provine din Lumea Sufletelor ( Universul Cauzal al Logosului ) care s-a incarnat intr-o Fiinta Umana . Estimarile sunt ca sub 20% din fiintele umane ar poseda suflet restul fiind fiinte umane numite : portaluri organice, sapiens, zombii , bioroboti, goimi etc. Singurul Suveran real este Creatorul. Omul a primit de la Dumnezeu Pamantul in stapanire ca sa-l foloseasca , sa traiasca si sa se inmulteasca avand grija de mostenirea legitima data in pastrare . Nici una din "solutiile" discutate de suverani nu au sorti de izbanda fiind chiar aberatii . Dar solutii viabile exista , nu sunt oculte ori complicate si deriva din cele expuse mai sus . Pentru cine este interesat am sa revin cu amanunte .

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...