Ieşirea Din MATRIX: UNIVERSUL - Aventura Cosmologică - Partea a 2-a ( Universul Electric și Fizica Plasmei)

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

luni, 25 septembrie 2017

UNIVERSUL - Aventura Cosmologică - Partea a 2-a ( Universul Electric și Fizica Plasmei)


Universe - The Cosmology Quest (2004)
Part 2 - The Electric Universe and Plasma Physics

În data de 16.02.2011 publicam prima parte a acestui documentar extrem de interesant și de important, pentru ca în 18.05.2015 să-l publicăm din nou, deoarece considerăm că este unul dintre cele mai importante filme documentare de pe blog. 

Astăzi avem bucuria să putem publica și partea a doua a acestui documentar, datorită prietenului Paul Marian de la blogul Poveste Cosmică, ocazie cu care îi și mulțumim pentru efortul neobosit și susținut de a aduce și românilor astfel de informații.

Despre ce este vorba în acest al 2-lea episod: 

acest al doilea film cercetează în profunzime zona puțin știută a "Cosmologiei Plasmei" și teoria universului plasmă. Filmul explorează și ilustrează ce este plasma și apoi ne arată cum unii cercetători o văd ca având un rol esențial, alături de gravitație, în formarea universului. Acest episod aduce argumente suplimentare care susțin faptul că baza teoretică a teorie Big Bang-ului este fondată pe supoziții ad-hoc, prezumții pe care mulți astronomi  le simt în strânsă legătură cu sistemul vechi de epicicluri postulate de Ptolemeu și în cele din urmă răsturnate de Copernic, Galileo și Kepler. 

Cele două episoade sunt de fapt două părți complementare ale aceleiași povești, ce vin în completarea multor fapte istorice bine uitate rămase afară din cărțile standard de știință. În timp ce explorează bogăția unor noi posibilități teoretice posibile, "Universe -- The Cosmology Quest" ne deschide calea către o mai bună înțelegere a universului în care suntem cu toții născuți.

Acest episod include printre altele, unul dintre ultimele înregistrări făcute vreodată cu legendarul cosmolog și scriitor Sir Fred Hoyle. Include de asemenea peste 40 de minute de interviuri cu mulți dintre liderii astronomi și cosmologi ai timpurilor noastre:
• Dr. Anthony Peratt -- Plasma Physicist 
• Dr. Jayant Narlikar -- Cosmologist 
• Truls Hansen -- Plasma Physicist 
• Kristoffer Rypdal -- Plasma Physicist 
• Eric Lerner -- Plasma Cosmologist 
• Jean-Claude Pecker -- Astronomer 
• Andre Assis -- Plasma Physicist 
• Kristian Birkeland 
• Hannes Alfvén

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS AICI:sau AICI

Linkuri alternative ... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...