Ieşirea Din MATRIX: NAȚIUNEA STATINELOR - Partea a II-a - Marea Mușamalizare a Colesterolului

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

joi, 28 septembrie 2017

NAȚIUNEA STATINELOR - Partea a II-a - Marea Mușamalizare a Colesterolului


STATIN NATION - Part II (2015)
The Great Cholesterol Cover-Up

Acum o lună am publicat prima parte a acestui documentar. Vezi prima parte AICI.
Se demască în continuare cu și mai multe detalii, conspirația BIG PHARMA legată de așa zisul pericol al colesterolului și adevărata cauză a bolilor de inimă.MEDICAMENTELE PENTRU COLESTEROL SUNT OTRAVĂ

"Biochimistul Raymond Francis este președintele Beyond Health International, companie care furnizează produse de cea mai înaltă calitate pentru menținerea sănătății. Absolvent al prestigiosului institut M.I.T. și un lider internațional recunoscut în domeniul menținerii unei sănătăți optime, Raymond Francis susține că sănătatea este o alegere pe care o poate face fiecare. El și-a asumat misiunea de a educa oamenii în privința modului în care pot evita bolile, se pot vindeca și pot rămâne sănătoși.

Ca președinte internațional al „Proiectului pentru eliminarea bolilor” (The Project to End Disease), și al fundației Health e-America, Raymond Francis are convingerea că știința și tehnologia pe care le deține omenirea la ora actuală sunt în măsură să pună capăt definitiv epidemiei de boli cronice cu care se confruntă societățile civilizate.

În bestsellerul său „Nu mai fi niciodată bolnav”, Raymond Francis oferă un plan viabil pentru a preveni și a da înapoi aproape orice boală. E vorba de un procedeu simplu, pe care mulți oameni din întreaga lume îl folosesc deja și care i-a determinat pe unii medici să-și schimbe metodele de tratament ale bolilor cronice.

În anul 1985, Raymond Francis a fost diagnosticat cu o boală terminală. Acela a fost momentul în care s-a decis să-și folosească cunoștințele de biochimie pentru a-și salva propria viață. Începând cu anul 1991, el și-a dedicat toată energia îmbunătățirii sănătății oamenilor de pretutindeni și eradicării acestei adevărate epidemii de boli cronice. Cele două cărți de succes ale sale, „Nu mai fi niciodată bolnav” și „Nu mai fi niciodată gras” au fost traduse în mai multe limbi, printre care chineză, franceză, poloneză și română. În 2011, a publicat și o a treia carte, „Nu te mai teme niciodată de cancer”, iar în iulie 2013 va ieși pe piață „Nu te mai simți niciodată bătrân(ă)”.
Raymond Francis este consultant pentru Fortune 500 Companies, ca și pentru Departamentul de Stat al SUA și guvernele Portugaliei, Chinei și Insulelor Fiji. Raymond Francis oferă articole, prezentări video și informații gratuite pe site-ul său: http://www.beyondhealth.com"

În filmul de Statin Drugs Are Poison el ne spune următoarele:

Vreau să vă vorbesc despre o problemă de sănătate foarte serioasă în America: Pentru milioane de oameni, medicii prescriu o clasă de medicamente numite statine. Se presupune că acestea reduc colesterolul și, în consecință, previn atacurile de cord. Dar eu vă spun ceva ce aveți dreptul să știți despre acest tip de medicamente. Întâi de toate: Scad ele colesterolul? Răspunsul este da, îl scad. Dar iată o întrebare și mai importantă: previn ele infarctul miocardic? Răspunsul este nu, nu-l previn. Sunt ele sigure? Nu, nu sunt. Deci, dacă iei statine, iei un medicament pentru a-ți preveni un eventual infarct și care, de fapt, nu-l previne. Mai mult, iei un medicament care nu este sigur, adică îți poate face rău. Are asta vreo logică? De fapt, medicamentul tău pe bază de statine te pune într-un pericol de moarte, pregătind terenul pentru boli de inimă și alte afecțiuni grave, incluzând o boală de rinichi letală.

Având în vedere că statinele sunt complet nefolositoare și periculoase, de ce sunt prescrise? Ei bine, cei mai mulți medici cred că un nivel ridicat de colesterol este principala cauză a bolilor cardiace și văd statinele ca pe niște medicamente salvatoare de vieți. Această logică este fundamental greșită. Dacă colesterolul contează așa de mult în apariția bolilor cardiace, cum vă explicați că cei mai mulți oameni care fac infarct au un nivel al colesterolului perfect normal? De fapt, este exact invers: riscul de infarct crește la cei care iau statine. Prin urmare, statinele cauzează boli de inimă.

Un doctor care expune cu curaj pericolul statinelor este cardiologul dr. Peter Langsjoen, care într-o petiție adresată FDA [agenția SUA responsabilă cu introducerea pe piață a medicamentelor] a scris, citez: „Statinele prejudiciază grav sănătatea oamenilor și pe mulți îi omoară”. Toți pacienții care iau statine devin deficienți în coenzima Q-10, mai ales cei la care nivelul coenzimei este deja scăzut, cum ar fi oamenii în vârstă și cei care au suferit un infarct. De îndată ce încep să ia statine, pacienții manifestă o deficiență progresivă în coenzima Q-10 într-un interval de 6-12 luni. Persoanele tinere și sănătoase pot tolera statinele câțiva ani înainte de a începe necazurile, ca oboseală, slăbiciune, dureri musculare și, în final, afecțiuni cardiace.

Statinele sunt prescrise cu o ușurință de nedescris, în concentrații din ce în ce mai mari, și asta nu numai celor în vârstă, ci și oamenilor cu colesterol normal, numai în ideea de a preveni o boală de inimă, deși nu au această calitate. Adevărul este că bolile de inimă și infarcturile sunt din ce în ce mai numeroase ca rezultat al administrării de statine. A apărut chiar și o boală nouă, denumită cardiomiopatie statinică. Suntem în prezent martorii uneia dintre cele mai mari tragedii ale timpului nostru. Niciodată, în istorie, știința medicală nu a mai creat, cu bună știință, un medicament care să amenințe viața a milioane de oameni, de altfel sănătoși, așa cum se întâmplă acum cu statinele.

Statinele afectează țesutul muscular, provocând dureri permanente și slăbiciune. Un studiu din 2010 publicat în revista Current Atherosclerosis Reports afirmă că 15% din consumatorii de statine acuză probleme musculare. Mai mult, țesutul muscular afectat produce o proteină numită mioglobină, care se descompune într-o substanță chimică ce perturbă activitatea rinichilor și cauzează o boală fatală, numită rabdomioliză. Alte complicații includ coagulări în sânge și stop cardiac.

Statinele distrug ficatul, dând dureri abdominale, urină de culoare închisă, îngălbenirea pielii și a scleroticii [albul ochilor], toate acestea fiind semne ale afectării serioase a acestui organ.

Statinele perturbă sistemul nervos. Neuropatia periferică este unul din simptome (furnicături și tresăriri necontrolate ale mâinilor și picioarelor, care pot escalada până la senzații dureroase de arsură și chiar paralizia membrelor). Chiar și atunci când statinele sunt luate în doze relativ mici, funcțiile motorii ale corpului sunt cu 40% mai scăzute decât la cei care nu iau statine.

Apoi sunt problemele mentale: statinele provoacă confuzie și pierderi de memorie (simptome similare bolii Alzheimer) schimbări bruște de dispoziție, depresii, ostilitate, agresivitate.

Diabetul este o altă complicație. Un studiu al Școlii de medicină Harvard publicat în ianuarie 2012 a concluzionat că folosirea pe termen lung a statinelor crește probabilitatea dezvoltării unui diabet de tip II cu cca 50%. Un studiu din 2011 din Journal of the American Medical Association a stabilit că riscul de a face diabet crește cu 12% la capătul a 5 ani de administrare de statine.

Multe alte boli pot fi asociate cu statinele: cancer, scleroză laterală amiotrofică, boala Lou Gehrig [afectarea măduvei spinării și a bulbului rahidian cu paralizie musculară progresivă]. De fapt, FDA a anunțat recent că sunt necesare avertizări privind efectele secundare ale medicației cu statine, și anume indicarea pe prospect că pot crește glicemia și provoca pierderi de memorie.

Având în vedere că statinele nu au nicio eficiență în prevenirea atacurilor de cord, nu aduc niciun beneficiu organismului și, mai mult, date fiind toate aceste stricăciuni pe care le provoacă, de ce o persoană dotată cu rațiune ar vrea să ia aceste medicamente? Sfatul meu este: Nu vă apropiați de statine!

Traducerea: Olga Constantin (Frumoasa Verde


VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI


În completare vă invităm să studiați cu atenție articolelel dedicate colesterolului din categoria Totul Despre Colesterol, de pe blogul Frumoasa Verde:

3) COLESTEROLUL  – REALITĂȚI PE CARE DOCTORUL NU ȚI LE SPUNE –
6) Dr. Călin Mărginean - Colesterolul, prieten sau dușman?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...