Ieşirea Din MATRIX: ADAM CURTIS - Puterea Coşmarurilor - Puterea Manipulantă A Fricii

APEL UMANITAR

Dragi prieteni și cititori ai blogului, apelăm la voi pentru a-l ajuta cu o donație pe cel mai prolific traducător din media alternativă, pe Marian Matei, proprietarul blogului DEZVĂLUIRI antiiluzii.blogspot.com, (care are la activ peste 550 de documentare și filme traduse + sute de articole de mărimea unor broșuri, la fiecare documentar de pe blogul lui, articole extrem de documentate) deoarece are cataractă la ambii ochi și aproape nu mai vede deloc, iar aceasta avansează rapid, în ciuda metodelor alternative folosite până acum. A sperat până în ultimul moment să scape de operație, însă degeaba. Treaba este destul de urgentă deoarece se poate ajunge la glaucom, iar atunci se instalează orbirea completă care nu prea se mai poate opera.

O operație cu laser, cu schimbare de cristalin și analize, tratament post-operator și tot poate duce la 2000 de Euro/ochi sau mai mult (i s-ar fi spus chiar posibil 9500 lei/ochi, funcție de dioptrii șamd - se negociază ca la tarabă se pare - vedeți o listă de prețuri AICI), deci peste 4000 de Euro/ambii ochi.

Deci orice DONAȚIE este binevenită.


Contul este la ING pe numele Marian Matei și are numărul RO87INGB0000999907410339. Contul la PayPal este pe adresa matt_m_d@yahoo.com (se poate plăti și doar cu cardul, fără să fie necesar un cont PayPal).


În clipa asta s-au strâns 1470 Euro și 11045 Lei de la 87 de donatori (actualizare 5.07.2019) Deci aproape 3800 Euro ... încă 200 de euro și s-a strâns suma!


Mai multe detalii AICI.


ULEIURI CBD - uleiuri miraculoase din canabis

Image and video hosting by TinyPic

luni, 28 iulie 2014

ADAM CURTIS - Puterea Coşmarurilor - Puterea Manipulantă A Fricii


THE POWER OF NIGHTMARES (2004)
(The Rise Of The Politics Of Fear)
(Ascensiunea Politiciilor Fricii)

Un documentar BBC, de bun simţ, care ne poate trezi la realitate. Razboiul rece, razboiul contra terorismul international, Al'Qaeda, şi alte chestii din astea sunt produsul unor minciuni, produsul fanteziei şi filozofiei unor oameni, cel putin bolnavi psihic! Parerea mea ...

Acest documentar oferă o remarcabilă pătrundere în realitatea climatului de frică actual. Veţi înţelege poate, mai bine de ce este necesară frica ca să se conducă prostimea.

Adam Curtis face o cronică a ascensiunii neo - conservatorismului şi a schimbării rezultate în agenda politică mondială orchestrată de aceia care cred în ideea filozofică a necesităţii unui rău care să unească ţara.

Totuşi, deşi apreciez enorm munca acestor jurnalişti care ne oferă aceste informaţii remarcabile, trebuie să remarc lipsa de imparţialitate. Ei dau vina doar pe neo-conservatori pentru situaţia actuală, democraţii, liberalii fiind cumva mieluşei fără de prihană. Din punctul meu de vedere atât democraţii cât şi republicanii (liberalii şi conservatorii) sunt mână în mână, ca pe la noi, liderii acestor partide îşi dau mâna când se întâlnesc pe la Clubul Bilderberg, pe la Consiliul Pentru Relaţii Externe, pe la Comisia Trilaterală, ş.a.m.d. şi pun la cale agenda ezoterică (agenda ascunsă) de dominare globală. Personal nu cred în ideea unei filozofii a răului necesar pentru a unii poporul în faţa agresiunii. Nu cred că toţi neo conservatorii sunt fanii lui Strauss (vedeţi în film) , iar conexiunile dintre ei sunt cam forţate. Cumva se încearcă o disculpare a neo conservatorilor (în fundal este ideea că ei de fapt doresc binele, dar mijloacele de a atinge acest bine sunt prea radicale).

Aşadar atenţie mare!

Deşi am tradus acest documentar şi vă ofer aceste informaţii şi vouă, din punctul meu de vedere, acest filmul este o combinaţie de adevăr şi minciună. Cred că faptele prezentate sunt reale. Cred că războiul rece a fost artifical susţinut. Cred că Al'Qaeda este o fantomă, o ameninţare 100% inventată. Cred că teroriştii sunt fabricaţi şi atacurile teoriste programate şi acţionate din interior, de CIA şi alte servicii secrete din lumea asta. Cred că atacul "terorist" de la 11 septembrie e fabricat în totalitate (de cei care conduc această lume din umbră şi trebuie să apreciez curajul jurnaliştilor BBC de a ieşi în faţă şi a demasca acest lucru (totuşi spun adevărul pe jumătate). Luaţi ceea ce este adevărat din acest documentar, cruciţi-vă şi daţi la oparte "neghina" minciunii înţelegând că BBC-ul este, totuşi, un canal principal de media în lumea asta, un canal respectat, care nu-şi permite să prezinte adevărul aşa cum este, care îşi lasă portiţe juridice de scăpare în caz de procese. Este mai uşor să dai vina pe o filozofie anume (a lui Strauss) decât pe o agendă ascunsă, pusă la cale de ocultiştii de elită care ne conduc destinele în acestă lume materială. Iar comparaţia dintre neo conservatori şi frăţia musulmană e cel puţin forţată, dar foarte convenabilă pentru producătorii acestui documentar. E foarte greu să dovedeşti agenda ascunsă, iar demersul jurnalistic ar fi colosal, mult prea mare şi îmbârligat.

VEZI FILMUL AICI
(ca de obicei, cu subtitrare în română şi în premieră pe ţară :p) :

PRIMA PARTE: Baby It's Cold Outside 
Baby este frig afarăA II-A PARTE: The Phantom Victory
Victoria FantomăA III-A PARTE: The Shadows In The Cave
Umbrele din pestera


PUTEREA COSMARURILOR -Partea a III-a 

DOWNLOAD RAPID
(toate cele 3 parti)

Acest film face parte din seria de reluare a unor documentare care cel putin pe noi, ne-au marcat insa din pacate, au trecut prea putin remarcate sau observate desi sunt niste informatii deosebit de importante. Stim ca prea putini dintre voi aveti obiceiul de a va uita in urma desi nu ati descoperit blogul in 2008 cand a fost creat. De aceea ni se pare binevenita readucerea in atentie a unor documentare care chiar merita mai multa atentie. Ordinea reluarii filmelor este una data de data publicarii pe blogul nostru. Reluam incepand cu 2008 , cel de astazi fiind un documentar publicat initial in 18.10.2008, apoi ne apropiem incet incet de anul curent.

3 comentarii:

Anonim spunea...

va rog, pentru conformitate literara,NU cosmare, caci nu sunt cosuri mari de dus la piata, ci COSMARURI.cu drag, cineva care va citeste,

FreeYourMind spunea...

Corect ...aveţi dreptate. Îmi cer scuze . Am făcut modificarea. Mulţumesc de atenţionare.

Anonim spunea...

Felicitari pentru prezentarea facuta.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...